Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

322 # Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda #
Gepost door Misdefinitie op 05-07-2008 om 13:44.
Doekle Terpstra (CDA'er) wil zijn witte elite veilig stellen en weigert zwarten op zijn lijst voor meer tolerantie. Christenhond Ton Liefaard van het HWC in Amstelveen ontsloeg in februari 2008 een leraar op staande voet nadat de man op een website de hypocrisie aantoonde van het aan de ene kant walgen van zwarten en het aan de andere kant ze willen pijpen in de hoop dat ze de school niet afbreken. Bij de politie zijn voornamelijk allochtonen welkom en gemeenten geven bij gelijke geschiktheid de voorkeur aan allochtonen en neukbare vrouwen. Zonder theedoek, dat dan weer wel. Dit zijn allemaal verschrikkelijke vormen van racisme en rassenhaat; gericht tegen het blanke volk. Achterbaks als die genadeloze racisten zijn roepen ze juist op tot haat en geweld jegens vrijsprekers die over dit soort zaken berichten. Socialistisch Nederland zaait haat in de hoop middels een rassenoorlog de aandacht af te wenden van hun verborgen islamiseringsagenda.

Haatzaaien.

"Haatzaaien" is een sociaal construct dat naar gelang de meningen en belangen van een bepaalde groep een specifieke misdefinitie aangemeten krijgt. Gangbaar is de opvatting dat onder haatzaaien moet worden verstaan het schrijven van een stuk tekst dat allochtonen en het linkse sinterklaasbeleid van de overheid in een kwaad daglicht stelt. Wat meteen opvalt is dat zo'n brede definitie zich ervoor leent om vrijwel alle onwelgevallige meningen en teksten de nek om te draaien. Aangenomen wordt dat zo'n tekst aanzet tot haat en dat zoiets genoeg is voor rechtsextremisten om de straat op te gaan met het idee massaal joden, moslims en ander gespuis uit te roeien. Normaal denkende mensen weten dat zoiets op onzin berust. Rechtse organisaties vragen altijd legaal een vergunning aan voor demonstraties. Het geweld komt van de linkse fascisten die zich spottend anti-fascisten noemen. Onder haatzaaien vallen alle (criminele) activiteiten bedoeld om geweld uit te lokken en waar men niet onderuit kan.

Logischerwijs vallen teksten en meningen daar niet onder. We hoeven immers niet onze lange pik te laten groeien zodat anderen er snel op kunnen staan. Opvallend is dat bijna niemand de activiteiten die echt haatzaaien herkent. Stelt u zich eens de volgende situatie voor waar bijna elk land ter wereld wel een keer mee te maken heeft (gehad): een massale invasie van een vijandig volk dat er alles aan doet om op slinkse wijze het land over te nemen. Binnen een paar jaar is de schade al onherstelbaar. De immigranten krijgen extra rechten, uitkeringen, woningen en banen. Alles wordt aangepast naar hun wensen en nieuwe wetgeving belemmert de oorspronkelijke bewoners. De huidige bevolking wordt onderdrukt en moet als gekoloniseerde slaven 3 keer zoveel belasting betalen om de bezetter te onderhouden. Criminaliteit, stigmatisatie en onteigening is wat ze daarvoor terugkrijgen. Mensen zijn het zat. Invasies zaaien haat. Op CuraÁao weten ze daar wel raad mee. Even wat van die tering varkens in elkaar slaan en iedereen weet weer dat het land niet voor blanken is.

Uit het bovenstaande voorbeeld blijkt dat een aantal zwarten achterlijke racistische apen zijn die zelfs hun eigen mensen aanvallen het zaaien van allochtonen vernietigende gevolgen heeft en daardoor haat zaait. Wat niet zo vreemd is, want als u zomaar overvallen wordt en uw omgeving ziet veranderen in een vuilnisbelt waar de ratten het voor het zeggen krijgen zult u ook niet kunnen ontkennen dat er een grondige haat is gegroeid tegen alles en iedereen die dat op zijn geweten heeft. Heel begrijpelijk allemaal. Uw huis is van u. CuraÁao is van het zwarte volk dat daar leeft. Dan zult u ook begrijpen voor wie Nederland is. Of mogen we dat weer niet zeggen? Pech gehad, we doen het toch. Het is nu eenmaal zo dat levende wezens in de natuur van nature racistisch aangelegd zijn. De eigen stam en het eigen soort moet beschermd worden. Begin niet net als de locale authoriteiten te roepen dat het een incident betreft, want er was geen reden voor het geweld. Grote groepen zwarte racisten hebben gewacht op een startsein om een blankenrazzia te houden.

Islamieten.

Geitenwollensokken-types staan nu te trappelen om te beweren dat zoiets heus niet in Nederland kan voorkomen, maar wij zijn ze voor. In eigen land is racisme aan de orde van de dag op islamitische zondagsscholen. Geitenneukers aan wie eeuwige maagden zijn beloofd hanteren daar de meest bizarre methoden om kinderen iets bij te brengen. Volgens de sharia geven ze koranles op plaatsen waar een normale sterveling niet eens dood gevonden wil worden. Extreme haat jegens het westen wordt er met grof geweld ingeramd. Kleine kinderen worden kapotgeslagen als ze niet luidkeels profeet Mohammed plezieren versen uit de koran opdreunen waarin anti-semitisme (jodenhaat) de toon voert. Worden ze aangepakt? Vergeet het maar. Achmed Marcouch zit in de deelraad in Amsterdam en dat is ook zo'n moslim. Silence! I kill you! Typisch moslims. Marcouch wil echter voorzichtig kijken naar het pedagogische klimaat.

Kinderen worden met een liniaal gemept in een hardvochtige poging ze te leren wat er met ongelovige figuren (iedereen die niet in de islam gelooft is een ongelovige en moet volgens de leer de doodstraf krijgen) als Liefaard moet gebeuren. Hij zal als een roze varken worden afgeslacht, door een zeskoppig monster in alle gaten worden verkracht om daarna voor eeuwig te branden in de hel. Overigens is dit slechts een voorbeeld, want dit lot staat ons allemaal te wachten. Marokkaanse leraren mogen dit doen omdat ze zichzelf zien als een kind van Allah. Wat deden Allah en Mohammed ook alweer met kinderen? Okee, dat gaat te ver. Toch gaat de werkelijkheid een stuk verder. Scheldwoorden worden gebruikt om anderen te mobiliseren om afvalligen te straffen. Er bestaat zelfs de kans dat achterlijken de belaagde even wil helpen om versneld in de hel te komen. Eenmaal terug op een reguliere school zijn de kinderen agressief, anti-Nederlander en onhoudbaar in de klas.

Wel godverdomme! Dit is gewoon racisme en fascisme. Moslimgeweld jegens kinderen is onaanvaardbaar. Sluit al die scholen en geef die flikkers een enkeltje zandbak. De manier waarop dit soort moslimpropaganda erin geslagen wordt is te walgelijk voor worden en moet nu meteen stoppen. Wat wil men doen om dit soort verderfelijke praktijken onmiddellijk te stoppen? Dacht u dat men er wel voor gaat zorgen dat zoiets nooit meer voor kan komen? Dan moeten we u helaas teleurstellen. De meest simpele en enige doeltreffende oplossing negeren ze om vervolgens met het meest achterlijke idee op de proppen te komen. Onder het mom van religie mag alles. Slaan mag dus kennelijk niet verboden worden en daarmee suggereren zij dat moslims boven de wet staan. Het zal u vast ook niet verbazen dat het veelal achterstandskinderen zijn die hiervoor misbruikt worden. Scholen waar geÔndoctrineerd en gemarteld willen ze niet sluiten. In plaats daarvan willen PvdA'ers dat het idiote gedachtegoed de Nederlandse lessen op reguliere scholen gaat vervangen.

Nederlandse scholen vergiftigd met haat.

Horen we dat goed? Worden hersenloze Allah-aanhangers beloond voor het mishandelen van kleine kinderen door het hen toe te staan dat ze hun ideeŽn ook naar reguliere scholen kunnen brengen? Soms vragen we ons af hoe het komt dat bepaalde mensen slechts 0,005 % van hun hersenen die ze niet hebben kunnen aanspreken. Denk eens na. Als u honderden kakkerlakken in uw huis aantreft die uw kinderen infecteren, neemt u ze dan in een schoteltje mee naar hun slaapkamer zodat ze vanuit daar het hele huis kunnen besmetten? Noem ons maar racisten, maar we weten dat u die vieze mormels zou vertrappen, verpletteren, verbranden om daarna hen die nog leven te lijf te gaan met chemisch gif. Want welkom zijn ze niet. Niet in uw huis en niet in uw land. Toegegeven, het is nogal een bizarre analogie, maar het is de manier om u duidelijk te maken hoe achterlijk dit allemaal is. Nooit zullen we toestaan dat zij onze scholen op zo'n manier vergiftigen. Oprotten en snel. Wanneer gaan we nu eindelijk eens normaal doen met z'n allen?!

Uiteraard is ook deze stap niet zonder gevolgen. Machthebers en bestuurders moeten niet doen alsof dit een probleem is dat net is ontstaan en waar we nog uit kunnen komen met experimentele projecten. Al zolang er hier allochtonen komen die hier niet horen vanwege de al vaker aangehaalde "mogen blijven zolang er oorlog heerst"-belofte van de linkse partijen is extreem zinloos geweld een probleem. Vergelijkingen met de strenge jaren '50 uit de vorige eeuw gaan mank. Corrigerende tikken en verdiende straffen in een verantwoorde opvoeding en omgeving waardoor kinderen cruciale vaardigheden, normen en waarde en bovendien historisch en nationalistisch besef aanleren waardoor ze trots op hun vaderland kunnen zijn, is heel iets anders dan genadeloos slaan als ze niet binnen 5 seconden 10 manieren om een jood om te brengen kunnen noemen. Zoiets creŽert een vijandige omgeving waarin racisme de overhand krijgt.

Overweging.

Minister Ella Vogelaar van mislukte integratie krijgt al een natte doos van het idee om openbare scholen in hoog tempo te islamiseren. Ze is allang blij dat zij nu eens niet de eerste was met het idee en ze nu enkel de Amsterdamse deelraadvoorzitter Marcouch hoeft te steunen. We wijzen u nogmaals op de ernst van de situatie. Kinderen worden mishandeld om ze blankenhaat aan te leren. Vogelaar stelt daar tegenover dat zoiets formeel ook ingevoerd kan worden op openbare scholen. Mits ouders daar een verzoek voor doen. Volgens haar moet islamitisch onderwijs een plek krijgen binnen ons onderwijs. Let wel: nog steeds hebben we het hier over een "oplossing" om mishandeling op te lossen. Weliswaar stelt ze dat lijfstraffen verboden zijn, maar in ruil daarvoor wil ze de islam helpen zich te wortelen in de samenleving.

Met alle respect, maar een debiel die als beloning voor misdaad stelt dat zoiets moet wortelen in de samenleving zou zelf eens de misdaad moeten ondergaan. Vogelaar geeft nog een trap na door zichzelf arrogant op de borst te kloppen. De gematigde reacties op de film Fitna zouden volgens haar het bewijs zijn dat moslims heus wel lief zijn en haar beleid heeft gewerkt. Tegen zoveel stomzinnigheid is geen kruid gewassen. Ten eerste was Fitna volledig legaal, een compilatie van bestaand materiaal en feiten en had men sowieso geen reden tot rellen. Ten tweede is een dreiging van criminelen die vervolgens niet uitkomt zeker niet het gevolg van goed beleid. Ja ja. We gaan u vermoorden als u iets zegt en als we het later lekker toch niet doen zijn we opeens lief. Vervolgens krijgen we ook nog mogelijkheden om op scholen haat te prediken en als daarna niet meteen iedereen naar buiten stormt om zwarten te killen zouden we er ook nog mee wegkomen ook. Dat gelooft u toch zelf niet zeker?! Vogelaar is net als Aboutableb te achterlijk om te schijten.

Tot slot blijft er nog een groot probleem over waar de PvdA iets mee moet. Allochtonen zaaien betekent haat oogsten. Ze brengen namelijk veel ellende met zich mee. Daarbij maakt het niks uit of het zwarten zijn die een blank land veroveren of andersom. De oorspronkelijke bevolking voelt zich genaaid en tot slaaf gemaakt van minderheden. Massale invasies worden goedgepraat met drogredenen en een vals beroep op menselijke sociale constructen. Hier hebben we een soortgelijk probleem. Mishandeling is misdaad en hoort via een strafrechtelijk traject opgelost te worden. Scholen die onder erbarmelijke omstandigheden extreem slecht functioneren moeten worden gesloten. Moslims die zich schuldig maken aan haatzaaien moeten op de boot terug worden gezet naar waar ze vandaan komen. Toch kiest men ervoor om de scholen relatief onbestraft te laten en het gedachtegoed te introduceren op Nederlandse scholen. Wetende dat het racisme oplevert.

Hoe kan dat gerechtvaardigd worden? Het decennia oude "u bent rechts en dus racist" is wel zo'n beetje uitgespeeld nu gebleken is dat aanvallen geen extreem rechts geweld zijn. Gewone mensen voelen zich bedreigd en onderdrukt en maken gebruik van hun recht op zelfverdediging. Van extreem rechts is geen sprake. Pak een nette burger alles af en martel hem genoeg en u zult zien dat hij zich op een gegeven moment gaat verzetten. Socialisten hebben nu het probleem dat iedereen duidelijk kan zien dat het mengen van rassen tot problemen leidt. Zou iemand die (wetende dat zoiets tot racisme leidt) toch een poging doet om te islamiseren niet snel door de mand vallen waardoor er ingegrepen kan worden? Helaas niet. Wat hier feitelijk aan de hand is dat de linkse rakkers situaties creŽren waarin mensen uit zelfbehoud wel racistisch moeten worden. Door de commotie die dan ontstaat doet niemand meer een poging om het islamiseren te stoppen. Erg luguber is de constatering dat links dwazen racistisch geweld voeden om de islamisering versneld te laten plaatsvinden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.