Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

319 # Trots op verdonkeremanen #
Gepost door Misdefinitie op 20-06-2008 om 22:42.
Nieuwe politieke partijen hebben hetzelfde probleem als alle beginners. Ze moeten strijden tegen concurrenten in de gevestigde orde die allemaal meer financiėle middelen tot hun beschikking hebben en de toegang tot netwerken blokkeren. Vooral rechtse partijen zitten hierdoor in een lastig parket. Behalve dat anderen het uitbouwen belemmeren uit concurrentiemotieven zoekt de linkse meerderheid altijd naar mogelijkheden om het rechtse gedachtegoed vroegtijdig in de kiem te smoren. Dat ze daarmee de democratische principes om zeep helpen boeit ze niet aangezien socialisme enkel om dwang en macht gaat. Om als beginnende rechtse partij te overleven is het daarom van cruciaal belang een stevige en stabiele organisatie neer te zetten zodat men in elk geval niet zelf de negativiteit over zich afroept. Verdonk heeft dat vast niet begrepen. Haar beweging staat nu al bekend als een naļeve amateuristische organisatie waar ruzie en verdonkeremanen van geld schering en inslag is.

Naļviteit kost Verdonk de kop.

Rechtse partijen hebben door het fascistische karakter van veel linkse moraalridders per definitie meer vijanden. Zou u geheel in de lijn van Wouter Bos een socialistische beweging willen opzetten die blanke Nederlanders tot slaven maakt van de multiculturele samenleving, dan wordt u geen strobreed in de weg gelegd. Richt een partij op waaruit uw voorliefde voor Nederland blijkt (met name het Nederland van voor de invasie van miljoenen buitenlanders) en u bent uw leven niet zeker. Achter elke struik kan een moslim zitten die roept: "Daar is een jood! Dood hem!" vijand opdoemen die u te gronde wil richten. Op honderden manieren kunnen ze dat met slinkse trucs bereiken en dat is ook lang niet altijd te voorkomen, maar juist daarom is het belangrijk om er zelf voor te zorgen dat er geen kruid wordt geleverd om mee te schieten. Eerder hebben we kunnen vernemen dat een slechte organisatie een desastreuze uitwerking heeft die de beweging kapot maakt.

Ken uw vijanden. Inhoudelijk kunnen ze het nooit winnen, dus liegen ze er graag op los. Middelen als laster en smaad worden niet geschuwd. Verdonk had moeten weten dat fouten en problemen levensgroot worden uitvergroot en vijanden zouden gaan verwijzen naar de inmiddels tot sociaal construct verheven term "LPF-achtige toestanden". Met zo'n stempel wordt de boodschap afgegeven dat het weer zo'n losse flodder betreft als de LPF destijds en daarom niet de moeite waard is om op te stemmen. Zoiets moet te allen tijde worden voorkomen. Eerlijkheidshalve moeten we opmerken dat het rechtse gedachtegoed zoveel vijanden kent dat het nooit helemaal uit te sluiten is. Toch is de recente commotie rondom de partij van Rita Verdonk grotendeels te wijten aan de eigen domheid. Veel heeft te maken met de mensen met wie ze recht door zee is gegaan en de manier waarop ze de beweging leidt. Sorry dat we het moeten zeggen, maar we vinden dat Verdonk de mist in is gegaan door het maken van een aantal typische beginnersfouten.

Functioneren in een vijandige (politieke) omgeving vergt heel wat onorthodoxe methoden en een kritische houding jegens alle inkomende informatie. Zo krijgen ook wij regelmatig berichten binnen waarin allerlei vreemde figuren ons gouden bergen beloven. Kans maken op gratis seks als we even 5000 euro via Western Union willen overmaken, 10.000 euro als we ons zouden bekeren tot het socialisme, diverse kettingmails waarin we met een investering van een paar tientjes miljonair kunnen worden, zogenaamde vrienden die zeggen dat meedoen aan acties voor volk en vaderland is en aanbiedingen om echte mannen te worden. De enige juiste reactie op dat soort rotzooi is wissen en negeren. Naļviteit is hier een van de grootste vergissingen. Mensen willen graag geloven dat anderen te vertrouwen zijn en het beste met ze voor hebben. Deze wereld is echter keihard; zeker voor mensen die trots willen zijn op Nederland. Verdonk, waar zaten uw weinige hersenen toen u zich liet gratis liet naaien?

Gratis geld bestaat niet. Gelooft u ons nou: als naļef zijn loonde, dan waren we allang rijk en konden we neuken als een stier. Wie gaat er nu bijna anderhalve ton geven aan een rechtse beweging? Dat gelooft geen hond. En welke partijleider gaat enkel af op beweringen en geeft kaarten weg voordat het geld binnen is? Zo dom zijn zelfs de socialisten niet. Het is een schande dat een partij die doet alsof ze het rechtse rationele gedachtegoed aanhangen zo onnadenkend beweringen aanneemt waardoor het geld nu uit de partijkas moet komen. De man om wie het zou gaan, Nick van der L, beloofde haar ook nog meer miljoenen. Dan moet er toch een lichtje gaan branden zouden we denken. Een politica die zo met geld omgaat vertrouwen wij de Nederlandse schatkist niet toe. Sinterklaas spelen is haar op het lijf geschreven. Tevens blijkt Verdonk niet van het verleden te leren. Iedereen weet dat niemand gratis werkt, terwijl zij naļef geloofde dat Ed Sinke om wille van haar mooie ogen voor niks adviseerde.

Verdonk naait zichzelf.

Toegegeven, Verdonk wordt ook besodemieterd bij het leven. Ondanks dat ze door haar werk ook gedurende de vrije tijd bescherming nodig heeft, vond de Belastingdienst als organisatie van de linkse overheid het nodig om extra bijtelling te rekenen voor haar extra beveiligde wagen. Waar de gemiddelde Marokkaan zijn gestolen auto kan aftrekken omdat het materiaal is waarmee voordurend naar de plaats van misdaden wordt gereden, moet zij flink in de buidel tasten. Wij zouden dat nooit doen, maar verschillende weblogs kraken haar af. Om haar geen kans te geven een propagandatour te houden werd er vanuit de politiek besloten haar beveiliging terug te schroeven. Allemaal erg kinderachtig, flauw en gevaarlijk. Het punt is echter dat haar gedrag het erger maakt.

Eerst nadenken, dan doen. Wilders zou "lik m'n reet" "u kunt de pot op" zeggen als iemand hem probeert te belazeren. Verdonk gelooft in sprookjes met lieve weldoeners die haar geld schenken. Vervolgens komen de rare opmerkingen. Net genaaid door een figuur met een slechte naam stelt ze "geen zin te hebben" in een juridische procedure om alsnog het geld te krijgen. Alsof ze daar recht op zou hebben. De rechter zal haar uitlachen. De fout toegeven en ervan leren was het beste geweest. Daarna flikt ze het weer door te stellen dat ze dacht dat Ed Sinke "gratis" voor haar zal werken. Tuurlijk, dat geloven we meteen. Een man met een verleden. Hij is medeoprichter van het detacheringsbedrijf Aspecto wat eigenlijk helemaal niet zo goed loopt en waar al zijn tijd naar toe gaat. Vervolgens gaat ze het gevecht aan in de media. Fout! Verdonk had eerder moeten ingrijpen om te voorkomen dat ze nu bekend staat als domme doos die vooral door onkunde genaaid wordt.

Overweging.

Enkel belerend wijzen met het vingertje en suggereren dat Verdonk beter geschikt is om hamburgers te flippen in de Mac-Donalds in een oppositiepartij ministers het vuur aan de schenen te leggen is niet de insteek van dit artikel. We willen duidelijk maken dat er in feite twee problemen zijn. Feitelijk is het te eenvoudig om socialisten en andere vijanden van alle problemen de schuld te geven. Overduidelijk zijn veel mensen die de partij liever kapot zien gaan verantwoordelijk voor het merendeel van de belemmeringen die Trots Op Nederland tegenkomt. Anderzijds willen we heel helder stellen dat Verdonk die flikkers juist hun zin geeft door zelf veel kapot te maken. Een professionele attitude hebben is nog veel belangrijker dan het richten van de aandacht op vijanden die door het klootjesvolk niet als vijand worden gezien.

Uiteraard is het niet realistisch om te verwachten dat Verdonk nu al een stabiele en zeer professionele organisatie kan neerzetten zoals grote partijen die al tientallen jaren bestaan dat kunnen doen. Wel kan zij heel wat doen aan gedrag, uitstraling en imago. Kijk bijvoorbeeld eens naar de PVV van Geert Wilders. Wat u verder ook van zijn standpunten mag vinden: dat hij zonder hulp een professionele organisatie heeft opgericht en onderhoudt is een feit. Deskundigen, geen ruzie en geen noemenswaardige imagofouten. Het beste bewijs is dat het enige argument dat tegenstanders tegen de PVV kunnen inbrengen de bewering is dat het een one-issue partij zou zijn. Wat eenvoudig objectief te ontkrachten is gezien het feit dat de islam slechts voor een negende deel uitmaakt van het partijprogramma. Verdonk leert niet van haar fouten. Ze gaat er maar vanuit dat dingen gebeuren. Fout! Zorg actief dat het gebeurt. Niet goedschiks? Dan maar kwaadschiks.

Met de PVV als enige serieuze rechtse partij lijkt er nog voldoende ruimte te bestaan voor een gematigde variant van Verdonk. De beweging is nog nieuw en het zou niet eerlijk zijn om de partij nu al helemaal af te schrijven. Toch is uit het bovenstaande gebleken dat er een aantal cruciale fouten zijn gemaakt. Genaaid worden door anderen en fouten maken is nog tot daaraan toe, maar ongeļnteresseerd reageren alsof anderen het gedaan hebben en verder geen aandacht besteden aan een professionele reactie waaruit blijkt dat de partij het vertrouwen waard is, vinden wij een onaanvaardbare keuze. Van een politieke partij verwachten we professioneel gedrag. Zij gaan immers over onze toekomst beslissen. Partijen die keer op keer niet zien dat ze te maken hebben met oplichters, geld verspillen en ook niet bereid of in staat zijn ons te overtuigen dat zoiets niet had mogen gebeuren en niet meer voorkomt, horen ons inziens niet in de politiek thuis.

Kortom, het idee van een nieuwe rechtse partij is goed; de uitwerking is vooralsnog ronduit klote. Een stabiele basis ontbreekt en dat kunt u aan zo'n beetje alles merken. Een prima voorbeeld is het gedachtegoed van de partij. Verdonk heeft het nobele streven "iedereen" te laten meepraten over het partijprogramma. Niet veel later heeft ze er op een pijnlijke manier achter moeten komen dat zoiets niet kan werken. Het trok enkel spammers en lolbroeken aan. Mensen willen een politieke partij die laat zien waar ze voor staan. Wanneer te verschillende groepen mogen meebeslissen, krijgen we een mengelmoes van linkse en rechtse ideeėn en dat leidt vrijwel altijd tot een veel te links compromis zoals D66. Een gemiste kans, want dan had ze beter bij de VVD kunnen blijven. Rita heeft nog een hele weg te gaan. Als ze niet professioneler wordt in haar aanpak kan ze later enkel nog trots zijn op het verdonkeremanen van het geld van donateurs.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.