Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

315 # DDR-fascisten houden razzia om mening #
Gepost door Misdefinitie op 31-05-2008 om 23:45.
Eeuwen aan strijd en diverse oorlogen hebben behalve miljoenen gesneuvelde helden ook vele vrijheden opgeleverd. Vrijheden waar we nog steeds veel waarde aan hechten omdat we niet zonder kunnen. Zonder de vrijheid van meningsuiting, persvrijheid en vrijheid van betoging zouden we in een islamitische socialistische heilstaat leven waar censuur en slavernij hoogtij vieren. Nederland wordt heel politiek correct neergezet als een moderne westerse rechtsstaat met vrijheden en democratie. Allemaal schijn zo blijkt uit de recente actualiteit. Steeds verdergaande islamisering wordt vanuit de overheid gefaciliteerd en uit angst voor represailles van boze beledigende moslims is er een gedachtepolitie in het leven geroepen die andersdenkenden desnoods zonder pardon uit hun woning sleuren. Razzia's houden op mensen met een mening is een doodnormale DDR-praktijk geworden van linkse fascisten als Hirsch Ballin.

Vrijheid steeds beperkter.

Vrijheid is na gestreden oorlogen een kwestie geworden van een sociaal contract waarin de bevolking van een land een aantal heldere afspraken op papier zet. Feitelijk komen daar ons rechtssysteem en de democratie vandaan. Onbeperkte vrijheden waar anderen ondragelijk veel last van zouden hebben zijn vervangen door een stelsel van begrensde vrijheden in ruil voor handhaving van en respect voor de individuele vrijheden. Criminaliteit is zo'n overduidelijke grens waar men niet overheen mag; opsporing en vervolging van echte criminelen en het respecteren van andermans mening zijn voorbeelden van activiteiten die vrijheden moeten garanderen. Ooit leek dit een prachtig systeem, maar het kan alleen werken indien het draagvlak heeft van 1 bevolking met 1 dominante cultuur. Zodra er meerdere volkeren zijn die ieder elkaars ideeŽn over vrijheid en grenzen met geweld willen opdringen gaat het mis. De Nederlandse DDR is geboren.

Islamisering vormt thans een van de grootste bedreigingen voor de vrijheid in Nederland. Natuurlijk hebben we het dan in de eerste plaats over criminelen, radicalen en terroristen die met grof geweld de vrijheden die we kennen zouden willen afnemen. Ook hebben we het over grote groepen zogenaamde gematigde moslims die puur door hun aanwezigheid onherstelbare schade aanrichten. Daar blijft het echter niet bij. Een derde groep wordt gevormd door allochtonen (niet noodzakelijkerwijs moslims) en socialisten die er de rare moraal op nahouden dat hun opvatting over "vrijheid" in ons land het beste is dat het Westen is overkomen. Het betreft een hele grote groep mensen die zogenaamd gematigd zouden zijn, maar ons land toch met ontzettend veel ellende opzadelt. Tegenwoordig hebben zij een angst- en excuurcultuur doen ontstaan waarin een heel volk onderdrukt wordt zodra er ook maar 1 figuur begint te piepen.

Democratie staat voor een meerderheidsbesluitvorming, maar sinds het onderwijs zo klote is begrijpt niemand dat meer. Minderheden worden voorgetrokken en hun stem geldt steeds vaker als stem van het hele "volk". Waarschijnlijk bent ook u iemand die jarenlang heeft geroepen dat het allemaal zo'n vaart niet zal lopen. Op het artikel over Nederland als totalitaire politiestaat hebben we nogal eens de reactie gehad dat het allemaal overdreven is. Mensen vinden ons pathetische idioten met veel te overdreven ideeŽn. Controle zou nodig zijn om terrorisme te bestrijden. Gevolg: weg privacy en de kans op terroristische daden is niet kleiner geworden. NaÔviteit speelde daarbij een grote rol. Toch zullen zij daarop terug gaan komen, want wat blijkt nu? Islamisering was nog maar het begin. Dit wordt alleen maar erger. De gedachtepolitie treft vooral u; de brave burger.

Verval van vrijheden.

Bij criminaliteit denken we vooral aan zaken als moord, socialisme, verkrachting, Marokkanen, mishandeling, belasting, fraude en bedreiging. Fatsoenlijke mensen distantiŽren zich van zulk barbaars gedrag en bewandelen liever het rechte pad. Geloof het of niet: wij vallen onder zulke mensen. We zijn van onbesproken gedrag en zijn nog nooit in aanraking gekomen met justitie. Elke maand spekken we braaf de kas van de Belastingdienst zodat de overheid het geld weer aan buitenlanders kan geven. Wel hebben we een uitgesproken mening die we niet onder stoelen of banken steken. Erg schokkend is de constatering dat we daarmee iets hebben gedaan waarvoor we volgens velen de doodstraf verdienen. Nog idioter wordt het als u bedenkt dat het hebben van een mening genoeg is om op straat geschopt te worden. De rechter geeft voor een mening een levenslang beroepsverbod. Ter vergelijking: pedofielen worden advocaat en Volkert is straks weer een vrij man.

Misdefinitie bestaat inmiddels vier jaar en heeft in meer dan 300 artikelen honderdduizenden zinnen online staan. Extreem linkse gesubsidieerde clubjes als het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) zullen geen enkele moeite hebben om in die berg informatie een aantal zinnen uit het verband te rukken en die te klassificeren als strafbare uitingen die zij "discriminatie" noemen. Over alles kan geluld worden en komt het voor een linkse rechter, dan vliegen we allemaal 20 jaar de bak in. Alleen maar omdat er meningen gegeven worden over zaken die in de actualiteit spelen. Toch is het een paar weken geleden in Nederland weer een stapje verder gegaan richting een fascistische DDR-politiestaat. Kunnen die ratten in miljoenen woorden altijd iets vinden om een hond mee te staan: met een cartoon hebben ze iets om hem te schoppen. Vanuit de moslimgemeenschap worden de meest extreme cartoons gemaakt waarin joden en homo's met de dood worden bedreigd. Kritische Nederlandse cartoons mogen echter niet. Gregorius Nekshot werd op 13 mei door de Gestapo met grof geweld uit zijn huis gehaald. Zijn "misdaad"? Hij had getekend.

Arrestatieteams horen enkel te worden ingezet in gevallen waarbij men te maken heeft met (vuurwapen)gevaarlijke criminelen. Een cartoonist wiens enige wapen wat tekengerij is valt daar zeker niet onder. Waarom dan zijn woning bestormen met een grote overmacht? Hirsch Ballin verklaarde in de Kamer dat het wel moest gebeuren om de identiteit vast te stellen, maar hij praat voor de zoveelste keer poep omdat Nekschot eenvoudig via mail en uitgever te bereiken is. Juridisch gezien heeft het OM ook geen zaak, want in een vrij land hebben burgers nu eenmaal geen voorafgaand verlof nodig om gedachten en gevoelens te openbaren. Alles wijst erop dat dit een politiek spel is waarmee regering en justitie een voorbeeld willen stellen door aan moslims te laten zien dat ze zo goed bezig zijn. Dit zijn DDR-praktijken met als doel middels intimidatie en veel publiciteit de cartoonist uit zijn anonimiteit te halen. Wordt hij veroordeeld, dan is hij de klos. Verwerpt de rechter de aanklacht, dan bestaat de kans dat er een linkse beul opstaat om hem een kopje kleiner te maken.

Het gaat niet om discriminatie.

Overal proberen fascisten dit soort maatregelingen goed te praten door te roepen dat er sprake is van criminelen die grote groepen moslims beledigen en discrimineren. Zulke ongewenste subjecten moeten volgens hen uit de samenleving verwijderd worden en worden geŽlimineerd. Bij zulke grove beschuldigingen zijn mensen snel geneigd om het voor waar aan te nemen. Vrijwel niemand beseft dat als meningen en uitingen worden gecriminaliseerd ook zij in gevaar zijn zodra de gedachtepolitie in actie komt. Kritische betogen en cartoons mogen niet meer. Denkt u werkelijk zelf de dans te ontspringen? Vergeet het maar. Het gaat niet om discriminatie. Ziet u hier kanker zwarte staan? Ja, nu wel, stelletje grappenmakers. Even serieus: niemand kan met goed fatsoen en goede argumenten betogen dat wat wij schrijven niet door de beugel zou kunnen. Hetzelfde geldt voor de cartoons van Nekschot. Recent kwam er evidentie dat het niet gaat om criminaliteit, maar om de ziekelijke drang van moslims alles en iedereen te domineren. Zelfs kunst.

Nu vraag ik u: valt een kunstwerk met daarop een vrouw ook al onder discriminatie en belediging? Nee, zelfs niet als u zou betogen dat de meerderheid van de moslims latent homoseksueel is en de voorkeur geeft aan mannelijke geiten bokken. Moslims eisen en eisen. Dit gaat veel en veel te ver. Kunst verbieden uit angst er een harde plasser van te krijgen is onacceptabel. Toegegeven, er stonden twee blote joppen op, maar wie dat niet wil zien knijpt maar een oogje dicht. Wat deden die geitenneukers die erover klaagden eigenlijk in het gemeentehuis? Hun zwarte handje ophouden voor subsidie? Aanstootgevend vinden zij het. Bouwvakkers deden ook al iets schokkends. Tijdens het warme lenteweer was het snikheet en daarom droegen zij korte broeken. Uit angst daar geil van te worden schreeuwden moslims moord en brand. Weet u wat? Overheid en OM mogen de sociale constructen "discriminatie", "belediging" en "aanstootgevend" in hun reet steken. Stop met dat gelul. Moslims willen alleen maar overheersen.

Moslims discrimineren Nederlanders.

Waar houdt deze waanzin op? Eerst hebben ze tekstschrijvers de mond gesnoerd met hun gelul over discriminatie. Eerder werd al duidelijk dat die constructen daardoor geen waarde meer hebben en dat u het beste uw middelvinger kunt opsteken naar iedereen die zulke constructen nog gebruikt. Daarna zijn ze cartoonisten gaan aanvallen vanwege een aantal tekeningen. Vervolgens gaan moslims verder door te eisen dat kunst en het dragen van korte broeken wordt verboden. In sneltreinvaart worden onze vrijheden opgegeven. En waarom? Om het CDA denkt een stel achterlijke apen uit het rifgebergte te bekeren tot het christendom en de PvdA enkel zijn bestaansrecht ontleent aan moslimstemmers. Nu hebben de onderdanen van Allah de smaak te pakken. Ze blieven geen blanken, dus als zo'n theedoek in het vliegtuig vindt dat blanken moeten oprotten klaagt ze gewoon bij de KLM. Pure discriminatie van blanken. Moslims werpen ons land weer terug in de middeleeuwen door een apartheidsregime te eisen. Straks krijgen wij blanken nog een "jodenster". O wacht, de ausweis bestaat al.

Overweging.

Hier is een zeer eng proces gaande. Onschuldige burgers worden gecriminaliseerd om hun mening en dat gaat steeds verder tot we helemaal niks meer mogen. Schrijven mag niet meer en tegenwoordig mogen we zelfs niet meer met moslims in het openbaar vervoer zitten. GroenLinks pleitte al eerder voor de apartheid door te stellen dat moslims in een aparte metrowagon vervoerd moeten worden. Behalve dat de islamisering, de tsunami aan andere niet-westerse allochtonen en het inleveren van alle vrijheden een onleefbaar land oplevert maken we ons ook nog zorgen om wat de rest van ons volk gaat doen. De samenleving is, zoals hierboven al is opgemerkt, afhankelijk van het door de bevolking gesloten sociale contract. Het recht van eigenrichting en een oorlog tegen alles en iedereen is daarmee ingeruild tegen een stelsel op basis van de menselijke rede, de rechtspraak en de democratie. Worden mensen buiten de maatschappij geplaatst door ze willekeurig te criminaliseren, dan hebben zij geen enkele reden meer om zich daaraan te houden.

De meeste mensen distantiŽren zich van criminaliteit om drie redenen. Door hun morele normen en waarden, risico-analyses en de mate waarin onthouding voorkomt dat men in aanraking komt met justitie. Moord is vaak moreel verwerpelijk, de straf weegt vaak niet op tegen de daad en door het niet te doen hebben we geen last van justitie. Daarom zijn we geen moordenaars. Maar wat als we te pas en te onpas beschuldigd kunnen worden van moord terwijl we niks hebben gedaan? Belachelijk? Te idioot voor woorden? Dit is precies wat er gebeurt door toepassing van het construct "discriminatie". Nu bekend is dat mensen voor elke tekst of voor elke tekening van hun bed kunnen worden gelicht en worden opgesloten, vervalt de intrinsieke motivatie om niet de criminaliteit in te gaan. Wie na een mening door een actie van justitie alles is kwijtgeraakt, door de maatschappij wordt uitgespuugd, een levenslang beroepsverbod heeft gekregen en met de dood wordt bedreigd heeft niks meer te verliezen.

Moslims die roepen dat het slechts incidenten zijn, zijn niet goed wijs. De razzia's tegen rechtsdenkenden gaat gewoon door. Zo is er twee dagen geleden een inval gedaan bij een vermeende beheerder van de website Holland-Hardcore. Op deze website komen hardcoreliefhebbers bijeen om over hun favoriete muziek en andere onderwerpen te praten. Ook hier is een valse beschuldiging van discriminatie genoeg voor een intimiderende huiszoeking. Posters op Stormfront vragen zich af of zij door het geven van hun mening ook invallen kunnen verwachten. Iedereen zou hier een nare smaak van in de mond moeten krijgen. Mensen, het kan ook u overkomen. Een te kritische mening geven, een korte broek dragen of u bevinden in dezelfde ruimte als een moslim is voldoende voor een strafblad.

Uiteraard is dit onderwerp ook binnen Misdefinitie uitgebreid besproken. We zijn ons ervan bewust dat ook bij ons op een kwade dag de Gestapo binnenvalt alsof we alle kinderen van de kleuterschool hebben verkracht. Alleen maar omdat we kritische teksten schrijven. Moeten we nu sidderen en beven uit angst dat justitie ons komt bezoeken? Nee. We zijn onschuldig, niet gevaarlijk en bovendien prima per brief te bereiken. Wel nemen we afstand van een fascistenrechtstaat. Uw rechtstaat is de onze niet. Als we in de bak gegooid worden om onze mening: het zij zo. Ons land is bezet en we zijn in oorlog. In elke oorlog staat men het Verzet naar het leven en na elke oorlog staan de fascisten tegen de muur. Met legale middelen zullen we u een kritische kijk op de maatschappij blijven geven. U zult nooit moeten accepteren dat u wordt onderdrukt door crimineel gespuis dat hier niet hoort te zijn. Dertig jaar geleden hadden we ze allemaal eruit moeten schoppen. Nooit meer fascisme. Toen niet en nu niet. Daar zullen we voor blijven vechten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.