Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

312 # Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen #
Gepost door Misdefinitie op 16-05-2008 om 23:11.
De geschiedenis bepaalt het heden en de toekomst. Belangrijke maatschappelijke processen komen namelijk voor in herhalende cyclussen zodat het mogelijk is daar lering uit te trekken. Leren van het verleden is essentieel om gemaakte fouten niet nog een keer te maken. Wie goed de geschiedenis bestudeert kan zelfs repeterende patronen ontdekken waarmee voorspellingen kunnen worden gedaan. Toch wordt deze informatiebron van onschatbare waarde niet door iedereen gewaardeerd. Vooral niet als er in het verleden is aangetoond dat hun gedachtegoed rampzalig is voor de maatschappij. Het gezond verstand zou zeggen dat eeuwen aan mislukt socialistisch beleid en het failliet van de multiculturele samenleving voldoende evidentie is om alles terug te draaien. De PvdA weet wel raad met dat soort onwelgevallige informatie. Bussemaker (PvdA) bepleit gescheidvervalsing om de tsunami van allochtonen te rechtvaardigen.

Leugens voor positieve beeldvorming.

Allochtonen hebben Nederland over het algemeen niet veel goeds gebracht. Ons land is binnen enkele tientallen jaren letterlijk overspoeld en bezet geraakt door tuig dat westerse blanken naar het leven staat en er alles aan wil doen om heel Europa te onderwerpen aan de radicale islam. Hun aanwezigheid heeft ervoor gezorgd dat het terrorisme, dat oudere generaties enkel kennen van het Midden Oosten, hier naar toe is gehaald waardoor we in oorlog zijn met de islamitische wereld. Grote groepen moslims zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit en belangrijke vrijheden zoals de vrijheid van meningsuiting zijn aan banden gelegd. Mede doordat het openlijk uitvoeren van een razzia door de extreem linkse gedachtenpolitie officieel is toegestaan. De linkse propagandamachine is voor de zoveelste keer opgestart om ze positief in het nieuws te brengen. Desnoods met leugens.

Diep triest is de constatering dat groepen Marokkanen dit soort propaganda nodig hebben om de schijn te wekken dat er ook best goede mensen zijn. Inmiddels heeft iedereen voldoende bewijs gezien dat ze nou niet bepaald een welkome aanwinst zijn voor ons land. Honderden artikelen in kranten en op websites laten in detail zien wat voor criminelen het over het algemeen zijn. Sterker nog: als we weer eens zo'n ontkenner tegenkomen die roept dat we racisten zijn en het allemaal wel meevalt, hoeven we alleen maar de krant te pakken om het tegendeel te bewijzen. Zo stelt de burgemeester van Maastricht, Gerd Leers (CDA), dat Marokkanen de drugsmarkt in Maastricht beheersen. Die makaken rijden in gestolen auto's met duizelingwekkende snelheden over de snelweg en schuwen het geweld niet wanneer ze u van de weg proberen te rijden. Marokkanen zijn niet lief. Extreem links moet teruggrijpen naar WO-II om iets positiefs te kunnen zeggen.

Socialisten hebben een groot probleem. De Tweede Wereldoorlog is de laatste strohalm waar ze zich aan vast kunnen klampen om zogenaamd een punt te maken. Inmiddels is het al meer dan 63 jaar geleden dat nazi's iets deden dat niet bij iedereen in goede aarde viel. Daarna zijn het alleen nog maar de rode "sociaal" democraten geweest die middels fascistische methoden anderen onder de duim proberen te houden. Goede argumenten kunnen ze enkel weerleggen door iemand neer te zetten als nazi. Aantonen waarom iemand een nazi is kunnen ze niet gezien het feit dat ze al moeite hebben om aan te tonen dat Anne Frank niet de enige omgekomen jood was. Met Marokkanen hebben ze hetzelfde probleem. Spit de media van afgelopen jaren door en u zult opmerken dat de meerderheid van de allochtonen crimineel dan wel medeplichtig daaraan is. Links noemt dat gematigd, maar weigert maatregelingen. Volgens links moeten we niet zo zeiken. Okee, het zijn criminele geitenneukers, maar zonder hen waren we ons leven niet zeker.

En dan nu de waarheid.

Soms vragen we ons af hoe het voelt om compleet achterlijk en hersenloos te zijn. Het moet raar voelen om continu de walging te moeten onderdrukken omdat u uw kont niet kunt keren zonder tegen een theedoek aan te lopen. Om vervolgens ook nog tegenover anderen te moeten doen alsof dat normaal is. Miljoenen blanken overspoelen immers ook Marokko. Toch? Hoe zou het zijn om altijd de schouders te moeten ophalen; zelfs na tientallen jaren aan criminaliteit waarin allochtonen oververtegenwoordigd zijn? Belachelijk en idioot. Een tekort aan cellen in een zwarte stad zou u dan wel rapporteren, maar u mag er lekker niet bijvertellen dat de cellen vol zitten met zwarten, Marokkanen anderdenkenden. Socialisten zouden u willen dwingen WO-II te misbruiken om hen positiever neer te zetten.

De bedoeling van die ratten is overduidelijk. Hun redenatie is dat als we net doen alsof Marokkanen ons in de oorlog zo goed van dienst zijn geweest, dat voldoende is om meer dan 60 jaar ellende te rechtvaardigen. Tevergeefs, want we gaan u haarfijn uit de doeken doen waarom dat waanzin is. Ze vergeten in de eerste plaats ze dat Marokkanen van toen niet de kut-Marokkanen van nu zijn. U weet wel: die criminelen, drugsdealers, groepsverkrachters en terroristen. Net zoals de Duitsers van toen, met name het nazi-gedeelte, niet de Duitsers zijn die we nu kennen. Nog steeds graven ze kuilen op de stranden in Nederland, maar iedereen zal moeten beseffen dat iedere verdere vergelijking mank gaat. Marokkanen en de PvdA roepen dat ze zich baseren op feiten. Er zit echter een groot verschil tussen feiten en de daarop gebaseerde conclusies. Feiten en interpretatie worden door elkaar gehaald. Het feit dat de oorlog door de nazi's werd verloren betekent niet dat het goed voor het land was. Om eens iets te noemen.

Kern van het hele verhaal is dat links beweert dat we de Marokkanen dankbaar moeten zijn omdat zij geholpen zouden hebben bij de bevrijding. Ook zouden zij het antisemitisme een halt toe hebben geroepen. Dus moeten we ze dankbaar zijn, want zonder de Marokkanen hadden we massaal Duits gesproken. Es ist Zeit für Rache! Wij spreken liever Duits dan dat gebrabbel van die berberapen, maar dat ter zijde. De PvdA wil de rol van de Marokkanen opnemen in lesmateriaal dat voor propaganda moet dienen om jonge kinderen te vergiftigen met het links fascistische gedachtegoed. Twee zeeuwse scholen zijn al met hun indoctrinatie begonnen en hielden een extra herdenkingsbijeenkomst. Notabene een katholieke school samen met een islamitische school. Afschuwelijk. Slechts 19 Marokkanen liggen daar begraven. Omgekomen in 1940, dus kunnen zij nooit hebben meegeholpen aan de bevrijding.

Kunt u het zich voorstellen? WO-2 kende naar schatting ruim 50 miljoen doden. Miljoenen mensen hebben hun leven gewaagd en die dwazen doen alsof 19 doden aan het begin van de oorlog significant hebben bijgedragen aan de bevrijding. Te idioot voor woorden. Noord-Afrika zou ook zijn gevechten hebben gekend, maar ook hier is het waanzin om aan te nemen dat zulke gevechten hebben bijgedragen aan de bevrijding van Nederland. Feit is dat er overal gevochten is; het was niet voor niks een wereldoorlog. Vechten impliceert echter niet vechten aan de juiste kant en zeker niet vechten voor de bevrijding. Het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD) stelt dat er honderdduizend Marokkanen aan het vechten waren. Vertel de leerlingen dan ook dat het onder leiding van Frankrijk gebeurde met een pro-Duitse instelling. Moslims zijn altijd grote antisemieten geweest met een gruwelijke hekel aan joden. Hitler vond het geen probleem om moslimdivisies te hebben in de Waffen SS om joden te vermoorden. Later zou hij immers wel afrekenen met dat moslimtuig.

Overweging.

Feiten combineren met leugens en verkeerde interpretaties om vervolgens bewust daaruit foute conclusies te trekken is een doodzonde. Geschiedenis hoort gedoceerd te worden op basis van feiten en gebeurtenissen zonder linkse propaganda. Steeds vaker merken we dat er verwoede pogingen worden gedaan de geschiedenis te herschrijven omdat het niet in het straatje past van de socialisten die het volk bedonderen. Gelukkig zijn de feiten eenvoudig na te gaan. Dit maal zijn die rooien zo onvoorzichtig te werk gegaan dat het er perfect bovenop ligt. Iedereen met kennis van zaken zal hun drogredenaties meteen ter zijde moeten schuiven. Roepen dat de Marokkanen ons bevrijd hebben is apert onjuist en ook nog eens heel stom. Vooral als men een herdenking gaat houden voor 19 Marokkanen die het einde van de oorlog niet eens hebben gehaald. Beweren dat Marokkanen ons bevrijd hebben op basis van 19 doden is al net zo debiel als een holocaust claimen op basis van 1 dagboek.

Echt waar, we vragen ons af waar socialisten hun domheid vandaan halen. Al bijna 50 jaar lopen ze te liegen dat Marokkanen en Turken hierheen zijn gehaald in de jaren '60 om het vuile werk op te knappen. Iedereen weet dat WO-II zich 20 jaar eerder afspeelde. Dus al zouden er Marokkanen een rol hebben gespeeld in de oorlog: het waren niet die kut-Marokkanen waar wij nu last van hebben. Die waren er toen niet eens! Maar het meest vreemde blijft toch wel het idee dat als die rode rakkers een geschiedenisboek zo weten te herschrijven dat Marokkanen wel een significante rol hebben gespeeld in WO-II, het automatisch moet betekenen dat we de probleem-Marokkanen van nu meer moeten gaan waarderen. Beeldvorming wordt echter gecreëerd door het directe verleden en gaat door in het heden. Mensen hebben een hekel aan Marokkanen gekregen door wat zij hen hebben laten zien de afgelopen 20 jaar. WO-II heeft daar niks mee te maken.

Van geschiedenis wordt vaak gezegd dat de beschrijving ervan wordt geleid door de overwinnaars. Had Hitler de oorlog gewonnen, dan hadden we in vreugde kunnen leven hadden we waarschijnlijk schoolboeken gehad waarin het derde rijk wordt verheerlijkt en het verderfelijke communisme aan de schandpaal wordt genageld. Nu het communisme heeft gewonnen proberen ze de geschiedenis zo uit te leggen dat zij altijd het gelijk aan hun zijde hadden. Men moet feiten, interpretaties, uitleg en conclusies van elkaar onderscheiden. Marokkanen hadden geen rol in WO-II. Zestig jaar onderwijs en onderzoek bewijzen dat. Daarna hebben ze ook nooit iets positiefs bijgedragen aan de maatschappij. Dat zijn de feiten. Het idee van de PvdA om de geschiedenis te herschrijven als een sprookjesboek zegt al dat ze voor hen onwelgevallige informatie willen wijzigen. Misdefinitie vindt dat het vak geschiedenis een objectieve beschrijving van gebeurtenissen moet blijven ondersteund door feiten. Geen herschreven sprookjesboek vol linkse leugens. Daar is de koran al voor.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.