Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

306 # Politieke leugenmarathon #
Gepost door Misdefinitie op 16-04-2008 om 23:56.
Goed liegen is een vak apart. Iedereen kan leugens vertellen en dat keer op keer volhouden, maar om een klimaat te creŽren waarin de meerderheid van de bevolking stelselmatig voorgelogen kan worden zonder dat door te hebben is meer nodig dan een vlotte babbel. Diverse constructies om dat te realiseren zijn regelmatig de revu gepasseerd. Meestal zijn die zo lek als een mandje waardoor ieder weldenkend mens weet of zou moeten weten dat er besodemieterd wordt. U zou kunnen denken dat een dergelijk systeem niet lang stand zou moeten houden. Jammer genoeg wordt het systeem geholpen omdat de meerderheid van de mensen nu eenmaal te dom is om te schijten. Educatie kan soelaas bieden. Opleiden en de waarheid uit de doeken doen werpt zijn vruchten af. Steeds meer mensen beklagen zich over de schandalige manier waarop ze door de politiek en overheid worden behandeld. In de politiek is een ware leugenmarathon aan de gang. Steeds als u het niet meer gelooft kronkelen en draaien ze nog harder om u te overtuigen.

Leugens, leugens en nog eens leugens.

Fitnadebat.
Wat vindt u hier van? Wilders en het kabinet beschuldigen elkaar van leugen en bedrog. Feit is dus dat 1 van hen liegt. Geert Wilders geeft desgevraagd in de media aan dat de zaak wat hem betreft afgedaan is. Hij wil er niks meer over kwijt. De conclusie dat hij zwijgt omdat hij zelf schuldig is ligt voor de hand en tegenstanders zouden dat maar al te graag willen aannemen. Toch ligt het verhaal even iets anders. De PVV staat er in de Tweede Kamer zo'n beetje alleen voor. Wilders is daarom niet bij machte om een grootschalig onderzoek te laten doen om hem vrij te pleiten. Alles wat hij zegt wordt tegen hem gebruikt waardoor het logisch lijkt om dan maar niks meer te zeggen. Anders ligt het voor de Kamer. Zij kunnen wel een onderzoek instellen om de feiten boven tafel te krijgen. Vrij waarschijnlijk dat ze dat moeten doen: zij zijn er 100 % van overtuigd de waarheid te spreken.

Ze kunnen Wilders' bloed wel drinken. Kunnen ze hem een hak zetten, dan zullen ze het zeker niet nalaten. En dat kunnen ze! Want als zij niet liegen en Wilders een leugenaar is, dan zal dat uit het onderzoek naar voren komen. Daarmee hebben ze een machtig wapen in handen om twee vliegen in een klap te staan. Behalve dat het onderzoek hen kan vrijpleiten en aan de bevolking kan laten zien dat het kabinet te vertrouwen is kan het ook Wilders uitschakelen door voor eens en voor altijd hem als leugenaar aan te wijzen. Een pracht van een kans om een van de gevaarlijkste tegenstanders uit te schakelen die het kabinet kan treffen. Toch blijft het angstvallig stil. Onwaarschijnlijk gedrag voor iemand die de waarheid spreekt. Nu kunnen ze hem pakken, maar doen dat niet. Omdat ze weten dat Wilders degene is die gelijk heeft. De regering weet dat hun bewindslieden liegen alsof het gedrukt staat. Ze zijn doodsbang dat een onderzoek Wilders' gelijk zal aantonen.

Links populisme.
Populisme is een sociaal construct waarmee iemand bedoeld wordt die enkel met mooie en oppervlakkige oneliners die lekker bekken het volk voor zich probeert te winnen. Meestal in een zielige poging om door de popie jopie uit te hangen aan populariteit te winnen. Net zoals "discriminatie", "racisme" en "stigmatiseren" wordt de term "populisme" veelal gebruikt door socialisten die geen weerwoord hebben tegen goede argumenten. Door iemand een populist te noemen zeggen ze eigenlijk dat iemand te achterlijk is voor worden en dan vinden zij dat de argumenten er niet meer toe doen. Het omgekeerde klopt echter beter: wie uitgeluld is en een waardeloos sociaal construct gebruikt om zich eruit te lullen is zelf een achterlijke hersenloze debiel. Sinds 1946 hangt de PvdA het populisme aan. Wouter Bos geeft dat indirect toe door te stellen dat populisme iets is om van te leren.

Wat zegt u? Zijn het juist de rechtse partijen die zich schuldig maken aan populisme? Wel nee, ga nu eens echt in gesprek met een socialist. Hoor hoe ze redeneren. Nee, we maken geen grappen. Wat krijgt u veelal te horen? "De armen worden steeds armer en de rijken steeds rijker." Terwijl zij in werkelijkheid Jan-modaal die een auto heeft al als rijk definiŽren en vervolgens kaalplukken totdat hij arm is. "Ze zijn niet allemaal zo." Uit de praktijk blijkt echter dat het wel bijna altijd om de overgrote meerderheid gaat en dat een generalisatie dus op zijn plaats is. "U discrimineert." Zei de blanke neger die een nette blanke Nederlander uitsluit van een sollicitatieprocedure terwijl de minder gekwalificeerde zwarte de baan krijgt. "Rechts biedt geen oplossingen." Terwijl er net een heel boekwerk aan duidelijke en heldere oplossingen zijn gepresenteerd. Links populisme is liegen en zeggen dat de ander een populist is. Rechts "populisme" is een sterk vereenvoudigde weergave van een overtuiging.

Crisis.
Ratten in het nauw maken rare sprongen. Of waren dat volgens het oude gezegde katten? Voor fatsoensrakkers die in het wetboek alles aan elkaar gelijk durven te stellen maakt dat niet veel uit. Zij zitten eerder in de maag met vrijsprekers en andere figuren die keihard zeggen waar het op staat. Mensen weten heus wel dat hier teveel buitenlanders lopen. Het volk heeft heus wel door besodemieterd te worden omdat belastinggeld niet dient voor het algemeen belang maar voor het financiŽren van volkeren die hier niet thuishoren. Steeds vaker durven ze ook te laten horen dat ze het door hebben. Wilders doet er een schepje bovenop en toont met Fitna de ware aard van de islam. Balkenende staat met zijn rug tegen de muur en schijt 7 kleuren bagger. Zou het volk erachter komen dat hij de boel belazert, dan zouden ze wel eens in opstand kunnen komen en dat moet niet. Door het woord crisis in de mond te nemen hopen de landverraders een associatie met Hitler en WO-II op te roepen zodat mensen afstand nemen van onwelgevallige standpunten.

Ja, inderdaad. We spreken over links. Overduidelijk links. Het zogenaamde ideaal om van heel Europa "ein reich" te maken komt regelrecht uit de derde rijk plannen van Adolf Hitler. Erg links. Niet zo vreemd dat zijn naam circuleert in de hoogste kringen in Brussel. U kent dat wel. Het Atomium in Brussel bevat een tiende bol onder de grond waar alle grote machthebbers samenkomen om in het diepste geheim te bespreken hoe ze het volk gaan onderwerpen. Nee hoor, dat is een grap en niet gebaseerd op waarheid. Dat van die 10de bol dan. AIVD, niks aan de hand. Bom. Terrorist. Gifgas. Mooi, is de regering inmiddels ook aanwezig? Prima. De PvdA weet heus wel dat ze sinds de jaren '40 ons land hebben verneukt met hun klote socialisme. Onterecht doet hij alsof de huidige situatie het gevolg van een crisis (daar is dat woord weer) uit 1929 is.

Vuile laffe smerige hond. Geef nou godverdomme eens toe dat het socialisme, afgeleid van het communisme, wereldwijd miljoenen doden tot gevolg had en een vernietigende werking heeft gehad op ons land. De meeste problemen die we heden ten dagen hebben bestonden toentertijd nog niet. Moslims waren er nog nauwelijks. Sterker nog: wie het destijds over moslims had doelde op die zandsnuivers uit het Midden Oosten. De tsunamie van moslims die ons land sinds de jaren '60 overspoelde kwam door de PvdA. Tot eind jaren '90 kon Dick Maas zelfs nog het woord "geitenneuker" in zijn films gebruiken. Onder leiding van de PvdA verdubbelde toen binnen 20 jaar het aantal moslims naar bijna 1 miljoen. Tegelijkertijd nam de criminaliteit in veelvoud toe. Onderwijs? De Mammoetwet uit 1968 was zo slecht nog niet. Alle onderwijsvernieuwingen van de laatste jaren zijn geflopt en de PvdA heeft iedereen voorgelogen.

OV-jaarkaart.
Even iets heel anders. Vervoer is heel belangrijk en aangezien we niet allemaal met onze eigen auto kunnen rijden exploiteren vervoersbedrijven het openbaar vervoer. Daar betalen we met z'n allen belasting voor, want het kost meer dan het oplevert. Zwervers en allochtonen zwarten zwartrijders betalen nu eenmaal niet netjes voor een kaartje. Voor dat geld en de kostprijs van een kaartje mag u verwachten dat het zootje een beetje onderhouden wordt. Bij de GVB, het vervoersbedrijf in Amsterdam, denken ze daar anders over. Wissels lijken sinds de jaren '80 geen grote beurt meer gehad te hebben en het schijnt dat een aantal van hen sowieso in een te krappe ruimte werden gemaakt en daardoor vervormd zijn. Zet er vervolgens een intrimmanager neer die het onderhoudsbudget wegbezuinigt en ze hebben de poppen aan het dansen. Naast het spoor wel te verstaan.

Waarom vertellen we u dit? Heel simpel. Belastinggeld gaat voornamelijk naar buitenlanders en als er geld gestopt wordt in het OV is het in een niet goed uitgedacht OV-chipkaart project dat gedoemd is te floppen. Geld dat dringend in het onderhoud van het Amsterdamse openbaar vervoer gestoken had moeten worden dat momenteel op instorten staat. Extra zuur is dat we de OV-chipkaart en de toegangspoortjes helemaal niet nodig zouden hebben als die criminelen uit het Oosten hier niet waren gekomen. Kijk naar scholen. Blanke scholen zijn veelal netjes en hebben geen beveiliging nodig. Zwarte scholen hebben vaker kans op een poortje. Iedereen weet waarom die poortjes heden ten dagen wel nodig zijn. Alleen de bevolkingssamenstelling is veranderd. Denk daar maar eens over na. Een van de verantwoordelijken mag na de blunder gewoon blijven.

Geld weggeven.
Zit u in de financiŽle problemen omdat de overheid teveel van u steelt? Betaalt u zich scheel aan kosten voor de zorg waar u niks aan heeft om de grote socialistische pot te vullen voor profiteurs die hun verzekering niet betalen? Krijgt u niet het onderwijs waar u voor betaalt? Wordt u op straat nagefloten en ondergespuugd door Marokkaanse straatschoffies? Gaat de islamisering voor? Weet wat er met uw belastinggeld gebeurt. Het ultralinkse kabinet waar de CDA, PvdA en de CU verantwoordelijk voor zijn geeft miljoenen uit aan jidhadpropaganda. Al het geld kwam in handen van een Palestijns persbureau dat terrorisme verheerlijkt. "Hamas, joden aan het gas! Daarna komen die blanken van dat roze varkensras!" zullen ze in het Arabisch zingen. Gezellig hoor en daar betaalt u nou aan mee. Dank u wel links.

Daar blijft het niet bij. Andere moslimmongolen komen ook graag naar ons land om de jidhad aan te prijzen. Vriendjes van de PvdA, de terroristische organisatie Hamas, juichen als Hamas Nederlandse kinderen in Jeruzalem vermoordt. Fijn land dat Pakistan. Die achterlijke holbewoners slaan elkaar vanzelf de hersens in. Met zulk tuig wenst de PvdA nu om te gaan. Een beetje aanpappen met terroristentuig en alweer een moskee. We hopen dat mevrouw Hamer (PvdA) nooit overspel pleegt.

Overweging.

Elke keer als we kennis nemen van de bizarre gebeurtenissen in Nederland bekruipt ons niet alleen een gevoel van walging en van woede, maar ook van verbazing. Verbazing om het laffe gedrag van een volk dat het allemaal wel best lijkt te vinden. Verbazing over het feit dat wij de nazi's genoemd worden terwijl we enkel berichtgevers zijn. Verbijstering over het gematigde oordeel van de burgers om wie het werkelijk gaat. Die er dag in dag uit mee te maken hebben en onder gebukt gaan. Hierboven zijn een aantal leugens uiteen gezet. Waarschijnlijk wordt ook deze opsomming gezien als een reeks van kleine incidenten. Een opsomming maken was echter niet het doel van dit artikel. Daar zijn actualiteitenwebsites veel beter in. Het gaat ook niet om een leugen meer of minder. Of om een incident of gebeurtenis waarvan een heleboel standpunten tot in het oneindige betwist kunnen worden. De genoemde leugens herbergen de achtergrond waardoor u willens en wetens bedonderd wordt tot het extreme aan toe.

Balkenende liegt. Hirsch Ballin liegt. Zo gaat dat in de politiek. Toch is de leugen op zich niet zo interessant. Of Balkenende nu geweten had wat Wilders in Fitna zou behandelen of niet: zijn pogingen om te demoniseren door met het woord crisis naar een bekende periode uit de jaren '40 van de 20ste eeuw te verwijzen is sowieso verwerpelijk. Wat wel van belang is dat u moet beseffen dat onze hele zogenaamde democratische rechtstaat stoelt op vertrouwen. Vertrouwen dat we schenken aan volksvertegenwoordigers en de regering om onder andere ons geld in te zetten ten behoeve van het hele land. Nu gebleken is dat zij over alles liegen en het geld inzetten voor snoepreisjes, de multiculturele samenleving en terroristen is er geen rechtvaardiging meer om ook maar een cent aan belasting te betalen. Een standpunt dat veel verder gaat dan de leugen alleen.

Voor populisme geldt hetzelfde. Zogenaamde "sociale" oneliners zorgen ervoor dat uw hart week wordt en u zich niet afvraagt of de socialisten wel integer zijn. Wouter Bos vindt populisme geen probleem en wil er zelf van leren. Vraag uzelf af of hij uw steun dan nog wel verdient. Onder het mom van "de sterkste schouders dragen de zwaarste lasten" gaat we met z'n allen voor miljarden het schip in. De PvdA is in staat om met terroristen te onderhandelen over onze positie. Miljoenen worden uitgegeven aan idioten die ons naar het leven staan. Voor hen bent u een vies smerig varken dat zo snel mogelijk moet worden afgeslacht. Propaganda om zulk gedachtegoed te verspreiden wordt door u als belastingbetaler opgebracht. Privacy wordt u door chipkaarten ontnomen terwijl belangrijk onderhoud blijft liggen. Bent u bereid dat allemaal te accepteren in de wetenschap dat het steeds mis gaat en Bos en consorten u van een domme onliner gaat bedienen? Prik door de marathon aan leugens heen en laat het hen weten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.