Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 29 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

302 Andermans standpunt als eigen fout toegeven
301 Links in paniek: alles moet zwart
300 School straft slachtoffers pesten
299 Eerdere discriminatie breekt de politie op
298 Gedrocht Belastingdienst is schijnconstructie
297 Moddergooien verbergt de schijn
296 Deep throat in de inquisitie
295 Situatie HWC escaleert door blunder rector (6)
294 Nederland als totalitaire politiestaat (7)
293 Misstanden geen juridische aangelegenheid
292 Links populisme (4)
291 Krakers en milieuradicalen
290 Diploma's steeds minder waard
289 You niggers listen now (*)
288 HvA laat studenten surveilleren
287 Lange tenen en kleine pik hard aanpakken
286 "Liever witte elite dan vuile islamieten"
285 Misdefinitie.nl wenst u een positief 2008
284 Heisa in de media om Wilders
283 Hey there mr muslim, merry fucking Christmas!

289 # You niggers listen now (*) #
Gepost door Misdefinitie op 22-01-2008 om 16:42.
Nederland zou het land moeten zijn waar ik trots op kan zijn. Ooit is de democratie ingevoerd als resultaat van een sociaal contract tussen de bewoners die destijds in Nederland woonden. Dat sociale contract hield in dat de toenmalige bevolking heeft toegestemd een deel van de vrijheid aan een overheid te geven onder voorwaarde dat de overheid zal zorgen voor zaken die in algemeen belang waren en niet door een individu konden worden gerealiseerd. Grondrechten vormen een belangrijk onderdeel van de democratie. Jammer genoeg is de oorspronkelijke bevolking van samenstelling veranderd en bevat ze nu mensen die niet onder dat sociale contract (willen) vallen. Alsof dat niet erg genoeg is vormen zij een bedreiging doordat ze openlijk de democratie verwerpen en onze vrijheden niet respecteren. Wij mogen dat niet accepteren. Allochtonen luister nu goed. Ik ga jullie vertellen hoe jullie martelingen voorkomen als de nationalisten de straat opgaan om te demonstreren.

Besef dat u hier te gast bent. Het kenmerk van een gast is dat zijn verblijf niet permanent is, maar tijdelijk. Maak u dus gereed voor een spoedig vertrek. Tijdens het verblijf dient de gast zich te houden aan de huisregels van de gastheer. U hoeft hier niet te zijn, laat staan te wonen. Mocht u er toch zijn, dan is dat een bewuste keuze en moet u niet zeiken dat u zich dient te houden aan de wetten en cultuurregels van het gastland. Moderne westerse landen kennen vele vrijheden. Vrijheden die we niet op gaan geven omdat u zich door een minderwaardigheidscomplex en lange tenen beledigd voelt. Geen enkel sociaal construct zal ons volk ervan weerhouden gebruik te maken van de vrijheden waar onze voorouders zo hard voor hebben gevochten. Ons systeem is voor Nederland het beste systeem dat voor ons volk superieur is. Andere systemen zijn weer elders superieur, dus als u die systemen liever aanhangt zult u moeten vertrekken.

De vrijheid van meningsuiting staat hier hoog in het vaandel. Wees niet zo hypocriet als de KUT HUT door de democratie te willen verwerpen om vervolgens toch hier te willen blijven en uw eigen mening te willen opdringen. Zelfs extreem linkse radicalen mogen hun mening uiten. Al zijn veel mensen te dom om te begrijpen dat er een groot verschil zit tussen hersenloos iets roepen en een goede mening onderbouwen met argumenten. Iemand een extremist vinden omdat hij met democratische middelen een mening verkondigt over de islam valt al onder gedrag van idioten, maar iemand een extremist noemen terwijl ze zelf deel uit maken van een extreem linkse organisatie die geweld niet schuwt is te achterlijk voor woorden. Dan noemen we nog niet eens het feit dat de islam waar Wilders op doelt pas extremistisch is met hun haat jegens alles en iedereen die geen moslim is.

Gedurende de bizarre geschiedenis van de wereld komt het regelmatig voor dat vrijheden verworven worden om ze later weer te grabbel te gooien. Wij Nederlanders hebben het recht om ervoor te zorgen dat Nederland een democratische rechtstaat blijft. Iedere ondermijning van de vrijheden en ons systeem mag aangevochten worden en we doen dat op een wijze die eer doet aan een moderne samenleving: via de democratische weg. Daarbij doelen we op de vrijheid van betoging. Burgers gaan daarvoor de straat op om een demonstratie te houden voor volk en vaderland. Loop de brave burgers niet voor de voeten. Uiteraard zullen clubjes als de AFA, Kafka, IS en krakersgespuis tegenacties met geweld organiseren. Argumenten hebben ze niet: in elke discussie worden ze genadeloos onderuitgeluld. Voorkom martelingen. Extreem links: blijf thuis, verstop u goed en verstoor zeker geen rechtse demonstratie.

Jullie zullen me niet geloven. Logisch, want het zal nooit in jullie botte hersens doordringen dat jullie gedrag ongewenst is in Nederland. We willen hier geen socialisten die eigendom waar we keihard voor gewerkt hebben afnemen en naar Marokko sturen. We willen hier geen parasieten die enkel ons land kapot maken om vervolgens hun zwarte handje op te houden voor meer. We hoeven hier geen schorem dat onze normen en waarden niet wenst te respecteren en niet zullen rusten voordat ze het hier net zo'n puinzooi hebben gemaakt als in hun eigen land. Overheersing en werelddominatie staan niet bij onze doelen met het land. Sharia, jihad en haatzaaiende lectuur is niet van deze tijd. Rot op met al die islamietische invloeden en de drang om iedereen met geweld te bekeren. Voor al die linkse rakkers die vinden dat ze vrijheden, demonstraties en Wilders met geweld moeten bestrijden is er maar 1 boodschap. Doe het niet, want de nationalisten, nationaal socialisten en rechtse realisten zullen jullie te pakken krijgen.

Ik waarschuw u dat wanneer de pleuris uitbreekt, de hel ook goed losbarst. Wanneer het zover is zullen al die landverraders zeker een toontje lager zingen als ze tegen de muur komen te staan. De praktijk bewijst wel dat een dergelijke waarschuwing niet voor niks gegeven wordt. Kijkt u maar mee hoe dat in het verleden ging. Socialisten hadden stemvee nodig. Omdat geen fatsoenlijke weldenkende Nederlander op zo'n hypocriete ideologie zou stemmen, haalden ze een lading zwarten uit het buitenland. Zogenaamd om klusjes te komen doen waar de socialisten te dom voor waren. Het bleken parasiterende nietsnutten te zijn die altijd hun handje ophouden, maar zelden willen werken. Belasting betalen ze dan ook nauwelijks. Daardoor hadden ze geen geld. Vanwege allerlei verdragen moeten dat soort parasieten verzorgd worden. Ze kregen steeds meer rechten, maar weigerden de daaraan voorafgaande plichten. Door alle rechten werden ze steeds luier, onverdraagzamer en feller jegens de oorspronkelijke bevolking.

Ze kwamen om te jatten. Westerse vrouwen worden door hen gezien als hoeren die zonder pardon verkracht mogen worden. Groepsverkrachtingen zijn aan de orde van de dag. Nette mensen zoals u en ik worden op klaarlichte dag beroofd van waardevolle spullen. Hun cultuur moet en zal domineren. Kortom: ze maken ons land kapot. Ze denken dat zoiets is toegestaan omdat de mensenrechten zijn ingevoerd. Mensenrechten die voor hen zoiets betekenen als: "Zij moeten ons alles geven, alle kritiek is belediging en iedereen die ook maar iets te zeggen heeft is een racist". Nederlanders worden door nikszeggende sociale constructen als "discriminatie" en "racist" buiten spel gezet. Demonisatie wordt willes en wetens toegestaan omdat die achterlijken ook al niet het verschil tussen dom beweren en een mening begrijpen.

Toen kwamen daar een aantal realisten op de proppen. Zij stelden dat landverraad ons de NSB had gebracht en dat criminelen niet het hand boven het hoofd gehouden moeten worden. Geert Wilders liet weten dat de koran een fascistisch boekwerk is. Wat niet zomaar een mening is, maar middels feiten en verwijzingen naar de koran aangetoond kan worden. Moslims hebben homo- en jodenhaat, vinden westerse ongelovigen roze zwijnen die het beste kunnen worden afgeslacht en roepen om de jihad; de heilige oorlog om alles en iedereen te onderwerpen aan de islamitische sharia. Een wettenstelsel waarin het onder andere is toegestaan dat de pedofiel Mohammed met kleine kindjes van 9 jaar neukt, vrouwen worden besneden en homo's van hoge gebouwen worden gegooid. Extreem links vindt het benoemen van feiten extremer dan de oproepen tot moord waar moslims mee komen en begint een lastercampagne.

Ook de politiek staat in rep en roer. In plaats van zich op het standpunt te stelen dat we geweld en moord altijd afkeuren als Nederland, zeggen ze tegen de imams dat Wilders maar een druiloor is en dat het kabinet zeker niet achter de uitspraken staat. Ze smeken de moslimleiders om Nederland heel te houden. Is dat niet ontzettend zielig? Vanuit het buitenland worden we meerdere malen bedreigd. Moederneuker waarschuwt Nederland en Iran roept dat de heilige oorlog de schuld is van Wilders. Achterlijk volk. Terwijl ze ook wel weten dat ze aan het wachten zijn op een aanleiding. Ik waarschuw u: de realisten wachten op een aanleiding om eens voorgoed een eind te maken aan deze wanvertoning. Zij zouden zeggen: "Zodra er ook maar 1 moslim een vinger uitsteekt als Wilders of wie dan ook zijn mening geeft, is er maar 1 oplossing: alles moet weg!"

Mensen hebben er genoeg van. Criminaliteit, onveiligheid en het weggeven van Nederland moet wel leiden tot tegenacties. Allochtonen, als de nationalisten in actie komen, weet dan dat het te laat is. Extreem rechts zou in opmars zijn. Rechts gedachtegoed neemt de overhand op de straat en op scholen waar de mensen het inmiddels spuugzat zijn. Linkse flikkers noemen dat radicalisatie: ik noem het realisatie. De realisatie dat het gekkenwerk is wat hier gebeurt. Mini rassenrellen zijn volgens Donselaar aan de orde van de dag. Bepaalde bouwwerken horen hier niet. Brandstichting kan opeens gebeuren. Blood and Honour speelt ook geen spelletjes. Extremisten worden zonder pardon in elkaar getrapt. Combat 18 heeft de beschikking over zware wapens. Gelooft u mij: zelfs het gerecht kan u niet beschermen als u ons land vijandig gezind bent.

Allochtonen begrijp me goed: uw gedrag wordt niet getolereerd. Als de nazi's komen is het te laat. Ik weet wat zij met u gaan doen. U kent de geschiedenis en de actualiteit ook en weet daarom ook met welke martelingen ze u kennis laten maken. De gruwelijkheid en de horror waar u mee te maken kunt krijgen is onvoorstelbaar. Daarom geef ik u vrijblijvend advies als u links of extreem links bent. Blijf uit de buurt, probeer ons niet de vrijheden te ontnemen waar we recht op hebben en verpest ons land niet. Geen indoctrinatiefeestjes om zogenaamd te ontkennen wat jullie doen in Nederland. Niet weer zo'n extreem fundamentalistische islamietische fascistenorganisatie die met behulp van overheidssubsidie Nederlanders probeert te demoniseren. Ook geen PvdA troela die scheldt dat jullie toch wel blijven. Ik waarschuw u: probeer de samenleving en de organisaties die daarvoor strijden niet te ontwrichten of u heeft een groot probleem.

(*) Titel geript van Johnny Rebel - Kajun Ku Klux Klan.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.