Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 29 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

302 Andermans standpunt als eigen fout toegeven
301 Links in paniek: alles moet zwart
300 School straft slachtoffers pesten
299 Eerdere discriminatie breekt de politie op
298 Gedrocht Belastingdienst is schijnconstructie
297 Moddergooien verbergt de schijn
296 Deep throat in de inquisitie
295 Situatie HWC escaleert door blunder rector (6)
294 Nederland als totalitaire politiestaat (7)
293 Misstanden geen juridische aangelegenheid
292 Links populisme (4)
291 Krakers en milieuradicalen
290 Diploma's steeds minder waard
289 You niggers listen now (*)
288 HvA laat studenten surveilleren
287 Lange tenen en kleine pik hard aanpakken
286 "Liever witte elite dan vuile islamieten"
285 Misdefinitie.nl wenst u een positief 2008
284 Heisa in de media om Wilders
283 Hey there mr muslim, merry fucking Christmas!

285 # Misdefinitie.nl wenst u een positief 2008 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2008 om 00:00.
Terwijl u dit leest is 2007 reeds vervangen door 2008. Namens Misdefinitie wens ik u vooral een positief 2008 toe. Bij de overgang van het oude naar het nieuwe jaar richt ik mijn nieuwjaarswoord aan de bezoekers van deze website. Dat begint hier al echt een traditie te worden. Woorden van dank zijn hier op zijn plaats. Niet omdat het zo hoort, maar omdat u als bezoeker Misdefinitie maakt tot wat het is. Artikelen schrijven is tot daar aan toe: de wetenschap dat dagelijks honderden mensen kennisnemen van wat hier allemaal besproken wordt en er in een aantal gevallen zelfs iets mee doen is de beste beloning die we kunnen krijgen. Actuele gebeurtenissen en uw inbreng zorgen ervoor dat we nog een hele tijd vooruit kunnen. Daarom zou ik het zeer op prijs stellen als u ook in 2008 uw bijdrage blijft posten. Voor nu gaan we terugkijken wat 2007 voor ons in petto had.

Misdefinitie.

Misdefinitie is als platform niet veel veranderd het afgelopen jaar. Nog steeds brengen we u met regelmaat spraakmakende artikelen over onderwerpen waar veel websites niet eens over durven schrijven. Zonder een blad voor de mond te nemen zeggen we u wat we denken, vinden en doen. Openbaarheid is nog steeds een prima controlemiddel. Artikelen zijn openbaar, beraadslagingen zijn openbaar en beslissingen op basis van e-mails die we binnenkrijgen worden doorgaans behandeld in een van de artikelen. De mogelijkheid om zelf deel te nemen aan de discussie staat nog altijd open. Wel is de registratieprocedure simpeler geworden. De laatste maanden was het slechts noodzakelijk om een gebruikersnaam te verzinnen en een e-mailadres van uw internetprovider in te voeren. Vooral dat laatste blijkt na al die jaren nog steeds lastig voor veel mensen. We doen dat niet om u te pesten: we willen graag het gespuis weren dat enkel langskomt om te trollen. Heeft u andere ideeŽn over hoe het registreren, reageren en modereren op de website beter kan verlopen? U bent van harte welkom om dat te laten weten.

Sinds februari 2007 is Misdefinitie te beschouwen als een heuze onderneming. Een onderneming die uit twee delen bestaat. Het eerste deel is uw oude vertrouwende weblog. Nog altijd even scherp en alert. Het tweede deel is een commerciŽle tak die zich toelegt op de automatisering. Een aantal van u dacht dat het een vervroegde en later verlate 1 aprilgrap was, maar geloof het of niet: de bedrijfsvoering is echt en helaas betalen we ook gewoon belasting. Wat u wellicht niet weet is dat Misdefinitie ook andere zaken op ICT-gebied aanpakt. Softwareontwikkeling, ICT ten behoeve van maatschappelijk relevante thema's en onderzoekssoftware. Reclame maken doen we niet; goede klanten weten het bedrijf wel te vinden. Misdefinitie Afspraak valt onder de trots van de onderneming: een applicatie die het mogelijk maakt dat klanten van een bedrijf via internet afspraken kunnen maken. Denk daarbij aan autorijscholen, kappers, doktoren en adviseurs. Handig voor al die zaken waar mensen wel eens een afspraak voor maken. Mond-tot-mond reclame is belangrijk, verspreid daarom het woord en vraag ook uw dienstverlener waarom ze er nog geen gebruik van maken.

Terugblik op 2007.

Het zal u duidelijk geworden zijn dat 2007 niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Poltiek gezien hebben vooral het extreem linkse kabinet (CDA, PvdA en CU) de gemoederen flink bezig gehouden. Dat begon al bij het socialistische regeerakkoord dat vooral bedoeld was om de linkse zakken te vullen. Wouter Bos heeft als sinterklaas miljarden weggegeven aan het buitenland en aan allochtonen die hier wonen. Belangrijk punt was zijn generale pardon waarbij nog eens duizenden profiteurs blijvend in Nederland mogen blijven. Hij voelt zich gesteund door staatssecretarissen die met een dubbele loyaliteit in de kamer zitten. Daarbij geholpen door buitenlandse infiltranten. Extreem links heft onder leiding van Wouter Bos miljarden extra aan belasting om buitenlanders te financiŽren.

Racisme van de blanke Nederlander is een terugkerend thema. Begin deze eeuw werd al duidelijk dat werkelijk alles beheerst wordt door allochtonen. Televisieprogramma's kunnen niet meer zonder de excuusneger omdat ze bang zijn voor racist uitgemaakt te worden als er enkel blanken meespelen. Erg dom, want iedereen weet dat de multiculturele samenleving Nederland kapot maakt. Overheidsinstellingen kiezen liever voor zwarten en het fabeltje dat allochtonen gediscrimineerd worden bij sollicitaties is ontkracht. Jammer genoeg gingen de grenzen nog meer open voor parasieten. Racisme van allochtonen bestaat niet. Autochtonen zijn in dit land degenen die gediscrimineerd worden.

Om het allemaal mogelijk te maken schakelt links het grove geschut in. Zo onderhandelen zij met terroristen en maken zij gebruik van propaganda. Nationalisme is verboden en wordt als racisme gezien. De mosliminvasie gaat onverminderd door. Met Europa hebben ze toch de macht weggegeven. Toch is het socialisme omkeerbaar. Desnoods met de grote middelen. Mensen krijgen links door. Het spel is uit.

Geert Wilders heeft met zijn PVV laten zien dat rechts gedachtegoed meer leeft dan ooit. Tweede Kamerfiguren kunnen geen domme linkse stap meer zetten of hij stelt al kritische vragen. Tegenstanders proberen dit net als in 2002 met Fortuyn de kop in te drukken door te demoniseren in de hoop dat er een gek opstaat om hem te vermoorden. Links is erg jaloers op zijn succes. Kut-Marokkanen horen echter thuis in hun eigen land. Nederland is vol. Iedereen die hier niet hoort moet oprotten.

Eindelijk is duidelijk geworden dat het onderwijs verpest is door de PvdA. Zij hadden daarmee een doel. Asociaal gedrag op school bleek tevens te lonen. Als zogenaamde oplossing willen ze scholen mengen, maar net als met een verfpalet is mengen vernietigend voor het geheel. Diploma's zijn onderhevig aan inflatie omdat ze in een aantal gevallen gratis worden weggegeven.

Sukkels en dwazen waren er ook genoeg. Yvonne van Hertum hebben we ontmaskerd als een gefrustreerde huismoeder met penisnijd die in het wilde weg mannen beschuldigt van pedofilie. E-dentify is als hostingbedrijf weer eens flink door de mand gevallen als oplichter. Door middel van een ingewikkelde constructie proberen ze u op een illegale manier geld afhandig te maken voor een product dat zelden functioneert. Ijssel Mediagroep blijkt ook al zo'n oplichter te zijn. Zij bellen mensen op en smeren hen een advertentie aan die nooit verspreid wordt. Pure oplichting dus. Remon Akkermans is samen met Mark Platvoet een van de grootste debielen die we zijn tegengekomen. Hij dreigde persoonlijk langs te komen. Kom maar op bange druppel, ik wacht je op met een stalen honkbalknuppel.

Amateurs vonden we bij de belastingdienst en Nieuw Rechts. Nieuw Rechts is daar inmiddels voor gestraft: ze zijn opgeheven. Wat Partyflock betreft is er een bezoeker geweest die het niet met ons eens blijkt te zijn. Weliswaar pas na een jaar, maar de reacties zijn dit jaar gegeven. Vrijheid van meningsuiting. Prima. Blijf vooral uw reacties geven.

Met een fantastisch groeiende economie schreeuwen bedrijven om mensen. Vele vacatures zouden open staan. Misdefinitie ontdekte dat evenementen als de Nationale CarriŤrebeurs niks waard zijn en dat vacatures op internet door toedoen van recruiters meestal nep zijn. Vacatures zijn geen echte banen waar een functie achter hangt. Een probleem dat bij heel veel bedrijven voorkomt. Ze bedonderen de boel. Wees vooral kritisch en boycot recruiters. Ook als ze intern in dienst zijn.

Misdefinitie loopt al 4 jaar, maar sinds 2007 worden we eindelijk eens serieus genomen. Zelfs de pers gaat zich met ons bemoeien. Zo kregen we 11 december een e-mail van de heer Nelis van Nova met het verzoek om mee te werken aan een reportage. Uiteindelijk is dat er niet van gekomen, maar als een schaap over de dam is zullen er meerdere volgen. Ook hebben kunnen vernemen dat de media de misstanden in het Hoger Onderwijs, zoals destijds beschreven in de Misdefinitie van de HvA, na 3 jaar stilzwijgen durven te benoemen in de krant. Jammer genoeg wel jaren te laat en pas nadat Misdefinitie bedreigd is met een miljoenenrechtzaak. Lafbekken. Arianne Mantel was niet blij met onze publicatie. Zij was toentertijd een van de lafbekken die niet durfde te publiceren. Daar had zij vele smoezen voor die geen van allen relevant waren. Ze was gewoon een laffe linkse riooljournalist die ons negeerde. Toen ze niet meer om ons heen kon, bleken we belangrijk genoeg om te benaderen. Te laat.

Vooruitblik 2008.

Wat gaat 2008 ons brengen? Volgens sommigen wordt 2008 een kutjaar. Niet zo vreemd, want de miljarden aan lastenverzwaring komt ten goede aan buitenlanders en niet aan ons volk. Verwacht wordt dat we in 2008 nog meer de zure vruchten van het extreem linkse beleid zullen aantreffen dan in 2007 het geval was. Misdefinitie zal de ontwikkelingen op de voet volgen. Kunnen we ook iets melden over de onderwerpen die hier zullen worden behandeld? De ervaring leert dat niet alles wat aan het begin van het jaar genoeg wordt ook behandeld gaat worden, al kunnen we een goede poging wagen. De pedofielenlijn vervolgt. Kunnen pedo's nog wel aan hun porno komen nu internetproviders filteren? En hebben niet veel volwassenen pedofiele neigingen? U dacht toch niet dat Nickelodeon en Jetix enkel door kinderen bekeken werd?

Voor wat betreft het onderwijs moeten we onze excuses aanbieden vanwege het feit dat een deel van de onderwijslijn ontbrak in 2007. De bedoeling was al lange tijd, zelfs al in 2006, uitsluitsel te geven over de strafkampaffaire op het Nicolaaslyceum in Amsterdam Zuid. Alle stukken zijn er en de zaak is reeds afgerond. Uw webmaster heeft de school en rector Kwakernaat wat stront laten ruiken met een hele interessante afloop. Ook op de Universiteit van Amsterdam heeft er iemand van langs gekregen. Mevrouw Meerburg, destijds plaatsvervangend directeur van het Instituut voor Interdisciplinaire Studies van de UvA, heeft staan sidderen en beven toen ze werd geconfronteerd met de toorn van Misdefinitie. Waarom is er dan nog niet gepubliceerd? Af en toe verschijnen we nog wel eens op scholen om onderzoek te doen naar misstanden. Dat gebeurt heel ordinair tijdens een benoeming. Publicatie zal ons werk moeilijk maken, maar het zal er eens van moeten komen.

Samen met deze ontknopingen in het onderwijs kan er nog meer achterhaald worden waarom het zo slecht loopt in het onderwijs. Tevens bekijken we de verhalen achter het lerarentekort wat dieper. Is het gewoon een kwestie van geld en kunnen we het oplossen met meer salaris? We zullen zien dat het probleem onoplosbaar blijft als een aantal zaken niet erkend en opgelost worden. Verrassend genoeg ligt dat niet per definitie aan het salaris van de leerkracht, maar aan de (leer)omgeving en onmogelijkheden die door de politiek en schoolleidingen gecreŽerd worden. Auw, dat moet pijn gaan doen en dat belooft wat. Ja mensen, voor de klas staan en meelopen in een school is de beste manier om een goed beeld te krijgen van wat er speelt. Dat is dan ook precies wat ik heb gedaan en nog ga doen in 2008. Gaandeweg zullen de bevindingen gepubliceerd worden.

Misdefinitie zal niet stoppen om over misstanden te schrijven. Geen enkel onderwerp wordt geschuwd. Wilders wordt op de voet gevolgd, evenals alle andere politici. Discriminatie van autochtonen wordt nog meer uit de doeken gedaan. Verder volgt natuurlijk de standaard onderwerpen waar Misdefinitie over bericht. Maatschappij, politie, justitie, verkeersnazi's en zorg. Zoals altijd zullen we ons daarbij laten leiden door de actualiteit. De meeste misdefinities worden immers continu gevormd en gebruikt. Spraakmakend en sensationeel zal het zeker zijn. Misdefinitie blijft u ook in 2008 voorzien van artikelen die u elders niet op deze manier zult lezen. Vergeet vooral niet de mogelijkheid om mee te doen. Registreer een account en post mee. Laat ons weten wat voor onderwerpen en misstanden u tegenkomt. Dan kijken wij wat we daarmee kunnen doen.

Gelukkig nieuwjaar. Let op met de vuurpijlen. Middels de te veel herhaalde reclame weet u inmiddels wat voor ellende dat kan opleveren. Ik zie u hier ook in 2008 graag terug.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.