Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

281 # Diploma-inflatie door weggevers #
Gepost door Misdefinitie op 14-12-2007 om 22:13.
Het aanleren van vaardigheden is een moeizaam proces. Aangezien niemand geboren wordt met met alle noodzakelijke vaardigheden en kennis die nodig zijn in het leven ontkomt ook niemand aan scholing. Met veel pijn en moeite leren we met vallen en opstaan de basisvaardigheden zoals lezen, rekenen en schrijven. Over het algemeen is het niet voldoende hiermee te volstaan in een moderne maatschappij. Middelbaar onderwijs is daarom de volgende hindernis die overwonnen moet worden. Wederom jarenlang zwoegen en het gezeik van leraren aanhoren die menen het beste met u voor te hebben. Eenmaal onderweg in dat traject kunnen er vele dingen gebeuren. Diverse problemen moeten het hoofd geboden worden. Soms zijn mensen zo kansloos dat het ze allemaal te zwaar wordt. De verleiding is groot om te stoppen, maar de gedachte later als vuilnisman of putjesschepper door het leven te moeten gaan heeft menigeen "gemotiveerd" door te zetten. Steeds vaker blijkt dat helemaal niet nodig te zijn. Diploma's worden gewoon weggegeven alsof het niks voorstelt.

Waarde van een diploma.

Diploma's vertegenwoordigen een bepaalde waarde. Zouden ze waardeloos zijn, dan zou niemand erop gebrand zijn zoveel moeite te stoppen dergelijke papieren te halen. Over het algemeen geldt dat diploma's die een hoger denkniveau aanduiden meer waarde hebben wat grof gezegd de kans op hogere (lees: duurder betaalde) functies vergroot. Uitzonderingen daargelaten betekent dat dat een universitair diploma een grotere kans geeft meer te verdienen dan een MBO-diploma. Zonder diploma is het al helemaal problematisch. Men blijkt in zo'n geval helemaal niks te kunnen. Vroeger waren dat de sukkels die hun school niet afmaakten om daarna het meest smerige ongeschoolde werk te doen. Voor meer kwamen ze niet in aanmerking omdat ze zelfs te dom waren voor de domme school. Ook dit soort beeldvorming heeft een effect op mensen. Kansloos worden en zijn wordt niet door veel mensen geambieerd. De grote waarde is van doorslaggevend belang in de maatschappij.

Verdwijnt de waarde, dan hebben we een probleem. Een groot maatschappelijk probleem. Diploma's vormen de enige objectieve bron over iemands denkniveau. De rest van de oordelen over iemand zijn allemaal gebaseerd op subjectieve maatstaven die nog vager zijn dan de persoon die ze geeft. Daar zit een hoog "ik mag je"-gehalte aan vast. Wie blank is komt er niet in, al is hij nog zo goed. Zonder een concrete aanwijzing over iemands kennis en vaardigheden krijgen we een rotzooi. Vandaar dat de schijn over diploma's nog altijd wordt opgehouden. Net zoals vroeger spelen diploma's ook in de hedendaagse maatschappij een grote rol. Presteren zullen we en dat moet keihard op papier gezet worden. Wat gebeurt er met mensen die dat niet kunnen? Simpel, daar verlaagt links de eisen voor zodat diploma's minder waard worden. Er is sprake van diploma-inflatie. Net als bij geldinflatie zorgt het ervoor dat diploma's straks hooguit gebruikt kunnen worden om uw reet mee af te vegen. En zelfs daar is het ongeschikt voor omdat dat niet zo prettig aanvoelt.

Wat is daar nu het nut van? Wel, het is een betrekkelijk ingewikkeld systeem. Zouden we met objectieve diploma's werken die altijd en overal gestandaardiseerd aangeven wat iemands kennis- en denkniveau werkelijk is, dan zouden de dommen veroordeeld zijn tot het ongeschoolde werk. Diploma's wegdoen helpt daar niet tegen, want de drang om beter te presteren dan anderen zal bij grote groepen mensen altijd aanwezig blijven. Afschaffen van officiŽle diploma's zorgt er enkel voor dat er onafhankelijke instanties waarborgen gaan uitgeven. De socialist zoekt hier natuurlijk weer een probleem achter. In plaats van te accepteren dat er in elke bevolking een grote groep dommeriken schuilgaat die het niveau nooit zullen halen, hanteren zij het principe dat iedereen gelijk moet zijn. Iedereen even intelligent kan nooit vanwege de hersencapaciteit van de achterlijken, dus wordt het iedereen even dom. Dat wordt gerealiseerd door zelfs de dommen aan een diploma te helpen.

Waar dat toe kan leiden hebben we jaren geleden al kunnen zien in "De misdefinitie van de HvA". Slimme intelligente studenten worden expres onder de duim gehouden en gemanipuleerd zodat ze met hun werk de dommen aan hun diploma helpen. Uiteindelijk verschilt het niveau enorm, maar dat boeit geen flikker. Later krijgen ze allemaal hetzelfde diploma. Dramatisch slecht voor het kennisniveau in Nederland, maar de idealisten hebben hun zin gekregen. Een diploma is een diploma. Een HBO-diploma is een HBO-diploma. Of het niveau nu wel of niet aanwezig is valt toch niet te controlen. Zo kan het dus zijn dat u zich jarenlang uit de naad heeft gewerkt en heeft afgezien voor uw diploma, terwijl zo'n parasiterende flikker via uw rug zijn papieren heeft gehaald. Uw hoge niveau is niet meer relevant. Sterker nog: door een oerwoud aan diploma's valt uw kennis niet meer op tijdens sollicitaties. O ja, wist u dat de zogenaamde "positieve discriminatie" allochten voortrekt? Daar gaat uw investering van 20 ruggen in een goede opleiding.

Hard werken wordt bestraft.

Werken, uw best doen en er zelf iets van maken in het leven is een straf in dit kut-land. Ziek worden we ervan. We merken het zelf ook. 20 jaar aan studie achter de rug. Als laatste generatie "van de oude stempel" nog de ouderwetse degelijks Nederlandse titels gehaald. Doctorandus. Een opleiding die aan een stuk afgemaakt moest worden. Geen in tweeŽn gebroken studie omdat het anders te moeilijk is voor de huidige generatie. Wat gebeurt er? Bij het solliciteren worden we op een hoop gegooid met al die nepperds die hun diploma hebben gekregen bij een pak Brinta. "Volg maar fijn een extra opleiding, want we kunnen niet ruiken of uw drs. een echte of een valse (verkregen door voortrekkerij of door positieve discriminatie) is." Erg naar met zeer vervelende gevolgen. Zo kunnen de dommen opeens concurreren met de echt academisch geschoolden vanwege hetzelfde diploma.

Zij blij, want ze waren toch al zo kansloos dat ze een voltijdse traineeship voor 1600 bruto per maand graag aanvaarden. Voor degenen die wel keihard gewerkt hebben en over het niveau beschikken om meteen aan het werk te kunnen voor een goed salaris dat bij hun opleidingsniveau past is het een bittere pil. Evenveel verdienen als een kansloze drol, enkel en alleen omdat hij hetzelfde diploma veel makkelijker heeft kunnen krijgen, voelt als een flinke pijn daar waar de zon nooit schijnt. Goed nieuws voor alle dwazen, allochtonen en linkse flikkers. Slecht nieuws voor de echte intellectuelen die zich zo achtergesteld voelen dat ze de neiging krijgen te emigreren. "Opgeruimd staat netjes," zal de linkse elite denken. Het gaat namelijk om mensen die door hun echt hogere niveau veel kritischer zijn op het communisme dan zij die hun diploma met meeliften hebben gekregen. Op papier zijn de diploma's gelijk. In werkelijkheid wordt de echte kennis het land uit gejaagd.

Mensen zullen wellicht opmerken dat we niet moeten zeiken. Mensen met de echte kennis komen heus wel sneller aan het werk zeggen ze. Was het maar waar. Tegenwoordig zien we dat de nepperds met hun "valse" diploma's snel worden aangenomen vanwege de schaarste en vanwege het feit dat als ze 20 jaar te horen hebben gekregen aan het niveau te voldoen het opeens raar zal zijn als blijkt dat alles gelogen is. Stelt u zich eens voor als de zeepbel van de "positieve" discriminatie uiteen spat. Dan breekt de hel los. Nee, dan nemen ze liever ondeskundig personeel aan. Onbevoegde docenten met echte kennis die weten waar ze over praten komen niet aan de bak in het onderwijs. Al die competentiegerichte idioten die niks weten en kunnen zijn welkom. Ingenieurs volgens de oude degelijke stempel vinden ze te duur, maar door al die goedkope veredelde stagiaires is onze infrastructuur naar de klote gegaan. Incompetentie politici maken de dienst uit in ons land. Voorbeelden genoeg om te laten zien waar het allemaal mis gaat.

Gratis MBO-diploma voor dwazen.

Hebben we het soms mis en is het pure afgunst dat hier speelt? Nee, we maken ons nog het meeste zorgen over de toekomstige generatie. De schoen knelt niet alleen bij het Hoger Onderwijs, maar ook in het voortgezet onderwijs. Ruim 900.000 leerlingen volgen dat onderwijs in Nederland. Elke dag moeten ze vroeg op om vervolgens jarenlang allerlei dingen te leren waar ze later geen flikker meer aan hebben. Zeker in de puberjaren zijn er honderden leukere dingen te doen dan op school te zitten en naar zo'n saaie geitenwollensokken type te luisteren. De enige motivatie die hen naar school brengt is het feit dat ze later met een diploma zoveel waard zijn dat ze een goede baan kunnen krijgen waarmee ze een bestaan kunnen opbouwen. Recent werd bekend dat spijbelen en schoolverlaten loont: lekker kansloos bezig zijn in de maatschappij levert gewoon een gratis MBO-diploma op. Hoe kunnen we de jeugd nog motiveren netjes naar school te gaan als ze later met hun uitkering op de bank zitten en gratis een diploma krijgen?

Ja ja, het smoesje dat ze met een diploma sneller aan het werk komen en daarna geen uitkering meer trekken kennen we. Iemand die gratis een diploma krijgt voldoet nog steeds niet aan de eisen. Daarmee beweert de overheid in feite dat diploma's geen reet meer voorstellen. Iedereen kan ze krijgen en of u nou deskundig bent of niet: iedereen kan zomaar benoemd worden en functies bekleden zonder dat iemand zich druk maakt of iemand wel deskundig is. Uw kind zou maar les krijgen van een onbevoegde docent. Uw huis zou maar gebouwd worden door mensen die eigenlijk niet voldoende weten. Uw zult maar behandeld worden door die incompetente idioten en met naalden geprikt worden waar HIV in zit. Tuurlijk, zij hebben papieren, maar u zit wel erg makkelijk aan de AIDS. Onacceptabel gevaarlijk vinden wij.

Rijbewijs.

Autorijden. Nog zo iets. Een prima motivatie om toch maar te leren. Want wie leert krijgt een diploma, wie een diploma heeft krijgt een baan en wie een baan heeft kan later een leuke auto kopen. Rijbewijsje halen kan al vanaf 18 jaar en ouder, dus dat kan tijdens de studie. Studenten liggen er letterlijk krom voor. Talloze bijbaantjes en studeren tegelijk totdat er geld genoeg is om het fel begeerde roze pasje te halen. Allemaal leuk en aardig, maar bij het lezen van het bericht dat kanslozen een gratis rijbewijs kunnen halen op kosten van de belastingbetaler krijgen we kotsneigingen. Nu blijkt dat we ons rijbewijs vele keren mogen betalen. Uiteraard een keer voor ons zelf en een aantal keren voor parasieten die te lam zijn om te werken, lekker van een uitkering leven en als klap op de vuurpijl hun rijbewijs cadeau krijgen. Waarom hebben we vroeger in godsnaam niet gewoon de leraar op zijn smoel geslagen? Dan zaten we nu in een gratis huis met een gratis televisie, een gratis uitkering en een gratis rijbewijs op kosten van anderen.

Overweging.

Om de schijn op te houden en de zeepbel niet te laten ploffen wordt alles uit de kast gehaald om het onderliggende systeem te verbergen. Ook de ware reden wordt angstvallig geheim gehouden: allochtonen. Wie anders zijn er niet in staat via de normale weg hun diploma te halen als er nog ouderwets degelijk onderwijs gegeven wordt? Allochtonen. Bijvoorbeeld Marokkanen die in Amsterdam een flink staaltje schoolverlaten laten zien. Kansloze zijn ze: bijna 70 % verlaat de school zonder startkwalificaties. Of te wel: te dom om geiten te neuken te poepen. Door en voor allochtonen is die onzin van de diploma-inflatie begonnen. Omdat zij het niet konden halen is het systeem voor hen aangepast. Ter overweging: kijk maar eens goed naar het onderwijs. Des te meer allochtonen, des te meer "niewe leren", vaag competentiegelul en in groepjes werken om iedereen subjectief een voldoende te geven.

Ongeoorloofde discriminatie is stout, maar gratis diploma's uitdelen omdat het grootste gedeelte van de allochtonen anders niet in staat is papieren te halen is te belachelijk voor woorden. Van gekkigheid weten ze niet meer wat ze moeten doen. Gratis universitair diploma door islamstudies te introduceren, gratis HBO-diploma door allochtonen hun punten in groepswerk te geven waarbij goede Nederlandse studenten al het werk doen, gratis MBO-diploma als u in de bijstand zit en als u een Turk bent kunt u ook nog gratis op vakantie naar Turkije. Zogenaamd om een MBO-diploma in eigen land te halen. Hun argumenten? Daar leren ze zo goed Nederlands van. Tuurlijk linkse ratten, tuurlijk. In Turkije leren ze beter Nederlands dan hier. Volgens de politiek is dat geen leerdoel, maar dat betekent dat er sowieso geen grond is voor deze waanzin. Herstel het diploma in ere en accepteer nu eens dat er behalve intelligente heel veel hersenlozen zijn die nooit een diploma zouden mogen bezitten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.