Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

280 # Links is doortrapt en betrapt #
Gepost door Misdefinitie op 09-12-2007 om 21:14.
Decennia lang hebben linkse partijen het volk kunnen manipuleren met propaganda zodat ze hersenloos akkoord gingen met de vernietiging van het land waar ze eens zo trots op konden zijn. Ondertussen zullen de socialisten hun haren uit het hoofd trekken nu ze beseffen dat mensen steeds vaker doorkrijgen dat communistische idealen helemaal niet zo fijn zijn als hen altijd verteld is. Mensen krijgen door dat het niet sociaal maar socialistisch is, dat op het eerste gezicht nette linkse partijen om blijken te gaan met extreem linkse organisaties en terroristen en dat ze vooral zelf steeds de klos zijn bij elk nieuw plan om zogenaamd de wereld te verbeteren. Partijen als de PvdA zullen het verval niet lijdzaam willen toe zien. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Mensen krijgen door hoe doortrapt links denken is.

Doortrapt.

Onder het mom van "u heeft het zelf gewild" en "u dient zich sociaal te gedragen" hebben de socialisten er altijd voor kunnen zorgen dat tegenstanders niks konden inbrengen. Asielzoekers zouden naar Nederland gekomen zijn doordat we daar zelf toestemming voor gegeven hebben, zielige asielzoekers zijn zo arm dat ze zijn komen zwemmen om de oorlog in eigen land te ontvluchten en al uw geld is besteed om de zwakkeren in de samenleving te helpen die het niet zo goed hebben als u. Grote groepen hersenlozen kunnen redelijk lang voor de gek gehouden worden, maar de tijd is gekomen dat mensen inzien dat ze al die tijd genaaid zijn. Steeds meer mensen weten beter. Thans zit links met een probleem. Mensen hebben het doortrapte, achterbakse en leugenachte gedoe door.

De gastarbeiders zijn hier tijdelijk gekomen omdat Nederland ze wilde helpen. Elders waren het kansloze domme luie idioten zonder toekomstperspectief. Nederland hielp ze tijdelijk aan een baan met de bedoeling dat ze na het werk weer zouden terugkeren. Links verzon toen het smoesje van de oorlog. In werkelijkheid zijn asielzoekers helemaal niet zo zielig als zij ons doen geloven. Het zijn economische profiteurs: vrijwel geen enkele allochtoon in Nederland komt uit een gebied waar er oorlog heerst of waar ze onveiliger zouden zijn dan hier. Sterker nog, velen van hen kunnen regelmatig en heel veilig op onze kosten terugkeren naar hun eigen land om daar vakantie te vieren of om het hier gekregen geld over te brengen. De zogenaamde zwakkeren waar socialisten het steeds over hebben zijn ronduit parasiterende kakkerlakken. Socialistisch en allochtoon gespuis dat te is lam om te werken en tot niks anders bereid is dan het bedelende handje op te houden.

Betrapt!

Ouderwetse media waren op de hand van de linkse leugenaars. Enkel linkse propaganda werd doorgegeven aan het volk dat op zijn beurt weer dacht iets sociaals voor de medemens te doen. Toen was er opeens het verderfelijke internet. Daar is censuur heel wat moeilijker. Met veel machtsvertoon worden kritische sites wel eens uit de lucht gehaald, maar omdat het op internet niet uitmaakt waar de computer waar de site wordt gehost fysiek staat is het relatief eenvoudig om vanuit een andere verre lokatie toch de boodschap te verkondigen. Denk aan het sociaal nationalistische Stormfront dat vanuit de Verenigde Staten opereert waar Hitlervereering niet strafbaar is. Het kon daarom niet uitblijven: mensen krijgen de principes door en betrappen de linkse partijen op huichelaarij. Links moet dan snel hun achterban oproepen daarmee te stoppen zodra ze worden betrapt.

Waar dat toe leidt is met name te zien als onze "vrienden" er weer eens een slinks plan doorheen proberen te drukken. Eerst was zielige propaganda nog voldoende om aanhangers te overtuigen dat ze het beste voorhadden met Nederland. Groepen minderheden werden als zielig neergezet en dat was aanleiding om eens flink de beurs te trekken. Uw beurs wel te verstaan. Want het is kinderlijk eenvoudig om belastingen te verhogen om vervolgens het geld aan de Marokkanen te geven. Zij hebben het immers moeilijk omdat ze volgens socialisten altijd omringd zijn met Nederlandse racisten. Jammer voor hen merken ze tegenwoordig steeds meer weerstand. Mensen worden kritischer en krijgen, mede door ruimdenkende websites, steeds vaker door dat er iets niet klopt. Geld verspillen aan buitenlanders kon tot een paar jaar geleden ongemerkt voorbij gaan. Nu staat men op de achterste poten als blijkt dat belastinggeld opgaat aan parasiterende steuntrekkers.

Vreemd genoeg wil niemand erkennen dat ze het jarenlang hebben laten gebeuren. Nog steeds komen we regelmatig figuren tegen die menen dat uitkeringen niet misbruikt worden. Iedereen zou gelijke kansen moeten krijgen en mensen die niks hebben moeten geholpen worden. Onzin vinden wij. Niemand is gelijk en niemand is hetzelfde. Gehandicapten hebben minder mogelijkheden dan gezonde mensen, domme mensen zullen veel moeilijker aan een geschikt diploma komen en hersenlozen zullen door de evolutie vanzelf verdwijnen. Zo is het leven en zo is de natuur. Daarbij is in de bijstand komen vaker een keuze dan een ongeluk. Natuurlijk zijn er een hoop zieken en mensen die onterecht in de bijstand komen, maar dat betekent niet dat de meerderheid geen parasieten zijn. Het zou zeker niet moeten inhouden dat steuntrekkers gefaciliteerd worden en producten als LCD-TV's krijgen die hardwerkende burgers niet eens kunnen betalen. Gelukkig zien we steeds vaker een protest tegen dit soort onacceptabele verspillingen.

Socialistische haat.

Terwijl het Nederlandse gespuis koningshuis zich druk maakt om het idee dat princes Amalia wellicht een nazi wordt maken de socialisten zich druk om hun tegenstanders. Des te meer er bekend wordt over de linkse praktijken des te minder mensen bereid zijn het gedachtegoed in stand te houden. Zegt u nou eens eerlijk: vindt u het nou normaal dat de linkse politiek heult met criminelen? Vindt u het normaal dat er zware belastingen geheven worden om zogenaamd het onderwijs, de zorg en de wegen aan te pakken terwijl het geld gewoon gebruikt wordt om geitenneukers te bevredigen en junks een snoepreisje te geven naar een land waar ze vrijwel allemaal aan de drugs zitten?

Nee, dat is niet normaal. Dat weet u, dat weten zij en dat weten wij. Zolang zulke zaken verborgen blijven is er niks aan de hand. Geert Wilders laat het daar niet bij zitten. Hij benoemt de problemen en kondigt aan met een film te komen waarin de achterlijke profeet Mohammed zich vergrijpt aan jonge kindertjes van 9 jaar hij de koran verscheurt om er zijn reet mee af te vegen hij op zijn eigen manier laat zien waarom de koran een fascistisch boek is. Hoe kan dat worden tegengehouden? In elk geval niet op basis van de dialoog en goede argumenten, want heeft u ooit een intelligente socialist gezien die op basis van geldige argumenten een rechts standpunt onderuit wist te halen? Wij niet. Normaal zouden ze een taart met kots op Wilders laten gooien door een of andere activist, maar daar wordt hij te goed voor beschermd. Demoniseren is hun een troef. Noem hem het kwaad en laat een of andere Volkert van der Gay hem door zijn kop schieten. Precies wat Terpstra probeerde. Al snel kwam hij erachter dat het volk hem de grootste sukkel van Nederland vindt.

Waarschijnlijk zal het u niet verbazen als we u melden dat er een systeem in de gebeurtenissen zit. Socialisten zitten altijd met het dilemma dat ze gedachtegoed willen opleggen waar ze nooit en te nimmer zelf aan mee willen doen. Daarom kunnen ze nooit open kaart spelen en hun werkelijke bedoelingen op tafel leggen. Via een omweg, ingewikkelde constructies en leugens proberen ze anderen zover te krijgen dat ze toestemmen en meedoen. Rekening houdend met het feit dat de achterban enkel meedoet als zij direct profiteren. Alleen gaat dat profiteren ten koste van hardwerkende belastingbetalers. Continu zoeken ze een plek op de balans waarbij er zoveel mogelijk mensen meegaan en zo weinig mensen tegen het systeem aanschoppen. Verbergen van de ware aard en bedoeling is daarom de eerste stap. Daarna hebben ze de macht om het door te duwen in de hoop dat zodra het volk er massaal achterkomt dat ze weer genaaid zijn het al te laat is om het terug te draaien. Iedereen die dat tegen probeert te houden moet gedemoniseerd worden zodat er beulen opstaan die het vuile werk opknappen.

Gelukkig zien we heden ten dagen de trend dat mensen sneller reageren op dat systeem. Dat kunnen we het best illustreren aan de hand van het recente voorbeeld met Terpstra. Hij probeerde mensen te mobiliseren door Wilders neer te zetten als het kwaad. Vroeger was zoiets zondermeer gelukt. Denk maar eens aan de snelle en effectieve moord op de heer Fortuyn in 2002. Nu bieden mensen weerstand of durven ze de oproep tot haat te negeren. Met als gevolg dat Terpstra allang een toontje lager moest gaan zingen in de hoop dat er toch mensen zouden opstaan tegen Wilders. Ook dat ging niet op. Vanuit verschillende kanten werd Terpstra gewaarschuwd dat het wel erg doorzichtig was allemaal.

Aanhangers van Geert Wilders lieten bovendien zien hoe achterlijk socialisten reageren. Links roept namelijk altijd dat bepaalde activiteiten niet handig zijn omdat het zou kunnen leiden tot boycotacties. Hoe sarcastisch is de boodschap als Wildersfans aantonen dat "rechts" net zo goed kan boycotten? Het slaat nergens op. Op Holland-Hardcore spugen ze op het voornemen voor een anti-Wilders beweging. Aanhangers van het rechtse denken laten zien dat ze niet meer lijdzaam hoeven toekijken als links harde acties aankondigt. Ze hebben de mogelijkheid om dat de kop in te drukken. Uiteraard hebben de linkse flikkers weer gelogen. De anti-Wildersbeweging komt er niet. Terpstra krijgt er namelijk geen enkele steun voor.

Paniek in de socialistentent.

Wederom hebben de socialisten veel verloren. Regelmatig kraken we hun domme redenaties af die nergens op slaan. Qua gedachtegoed stelt het allemaal geen reet voor. Nu is ook gebleken dat hun macht om anderen tegen andersdenkenden op te hitsen steeds verder afneemt. Zomaar een demonisatieactie opzetten is niet meer gegarandeerd een succes. Grote delen van het volk zijn de moslims en de verloedering van Nederland zat. Kortom: ze zijn het socialisme zat. Ze beginnen de zogenaamde "sociaal" democraten te hekelen om hun asociale gedrag. Zelfs docenten zijn kritisch over linkse plannen en accepteren het niet zonder morren. Ook is het hele onderwijssysteem in rep en roer omdat links na miljarden aan lastenverzwaring, het verpesten van het onderwijs onder leiding van de PvdA in de jaren '90 en de zwarte piet door te schuiven naar Netelenbos er zelfs met een extra miljard niet in slaagt iets aan het onderwijs te doen.

De socialistische valse kat is in het nauw gedreven en staat op het punt in levend gevild en gekookt te worden. Hij begint in paniek rare sprongen te maken. Onder druk van de bevolking gaat staatssecretaris Dijksma van Onderwijs (PvdA) 8,5 ton terugeisen van de Stichting Islamitische Scholen in Helmond omdat het geld is opgegaan aan het voorbereiden van aanslagen zelfbeloning van niet bestaande geitenneukers. Vogelaar van integratie (ook al PvdA) laat merken dat ze een stapje terug wil doen. In plaats van dat ze weer pleit voor een algehele overheersing van de moslimcultuur en de vernietiging van de onze, doet ze alsof ze het debat met moslims op vredelievende gronden wil aangaan. Waarbij ze natuurlijk hoopt dat u daarin trapt, maar dat doet u natuurlijk niet. Deze landverrader lokt ons land in de heilige oorlog zodra moslims in de meerderheid zijn.

Wouter Bos, voorman van de PvdA, ziet ook in dat het vuur hem aan de schenen ligt. Om zijn val nog een beetje uit te stellen haalt hij steeds een bruine arm bij Balkenende en laat hij langzaam maar zeker zijn principes varen om ervoor te zorgen dat het kabinet niet valt. Zodra dat gebeurt bestaat er immers een kans dat hij niet meer snel zal regeren door alle rottigheid die hij het volk heeft geflikt. Richting mede landverraders herhaalt hij nog een waarschuwing. Iedereen heeft heus wel door dat het socialisme zo doorzichtig, hypocriet en achterbaks is. Wouter Bos zelf ook. Daarom zegt hij niet zo blij te zijn met de beslissing van het Haags museum af te zien van een tentoonstelling waarin twee flikkers maskers dragen van pedofiel Mohammed en zijn zoon Ali Babba en de 40 groepsverkrachters. Socialisten zijn gewaarschuwd. Uw acties zijn zo doorzichtig dat mensen er zo doorheen prikken. Verbergen helpt niet meer.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.