Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

277 # Accepteer het gezonde verstand #
Gepost door Misdefinitie op 23-11-2007 om 22:11.
Veel zaken in het leven zijn zo schokkend, bizar en ongeloofwaardig dat mensen niet willen geloven dat het op die manier kan gebeuren. Positief denken moet altijd en overal de boventoon voeren. Met een roze bril willen ze graag naar een prachtig mooie wereld kijken waarin iedereen gelijk is en waar vrede heerst. Idealen moeten de werkelijkheid vormen. Hoe onrealistisch dat ook zal zijn. Contact met anderen moet gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Hoe vaak anderen ook hebben laten zien volstrekt onbetrouwbaar te zijn. Vage normen en waarden die erg leuk klinken in theorie moeten de praktijk gaan beheersen. Al heeft iedereen er schijt aan als puntje bij paaltje komt en ze zich zelf naar al dat gelul moeten schikken. Waarom doet iedereen nou zo moeilijk? Accepteer verdomme gewoon eens dat de wereld voor 99 % bestaat uit hersenloze idioten die het leven niet waard zijn, idealistisch gelul imbiciel is en iedereen aan zichzelf denkt.

Gezond verstand.

Natuurlijk houden we ons aan de regels. Wetten overtreden doen we niet. Niet omdat we achter de wet staan, maar omdat we niet bij machte zijn om met fysiek geweld onze standpunten kenbaar te maken. We richten ons veel liever op het vrije woord. Onderzoeken, analyseren en vooral duidelijk zonder politiek correct te zijn zeggen waar het op staat. Verplicht om met u of wie dan ook in discussie te gaan zijn we niet. Ook wij, voorstander van het voeren van een goede discussie, staan wel eens met de middelvinger te tikken naar het hoofd. Nog steeds zijn we van mening dat in dialoog gaan en discussies voeren op basis van goede argumenten de norm moet zijn en dat (fysiek) geweld op wat voor manier dan ook uit den boze is. Wie slaat diskwalificeert zich bij voorbaat al om serieus genomen te worden in het maatschappelijk debat. Vechten met woorden. Zo doen beschaafde mensen dat.

Daarom gaan we graag de discussie aan. Over alle onderwerpen. Slechts weinig onderwerpen zijn taboe. Kinderporno, het failliet van de multiculturele samenleving, ongezouten meningen over socialisten, extreem rechts gedachtegoed en de meest interessante bizarre oplossingen voor de grote problemen die Nederland kent: het mag allemaal de revu passeren. DiscussiŽren, praten en in dialoog blijven. U zult op Misdefinitie slechts weinig opvattingen en feiten tegenkomen die niet op z'n minst zo sterk onderbouwd zijn dat er niet veel tegen in te brengen is. Op dat moment begint het spel pas. Mensen lezen de teksten en reageren verschillend. Past het in het straatje, dan volgt er een steunbetuiging. Jammer genoeg valt het veelvuldig niet in het straatje en dan volgt er een wat negatievere communicatie. Weer discussie, nette antwoorden van onze kant met als gevolg drogredenen van de andere kant omdat de meeste mensen gewoon te dom zijn om het te begrijpen. Weet u, het houdt dan gewoon op. Op een gegeven moment moeten we kunnen zeggen: het gezonde verstand beslist. Einde discussie.

Vertelt u het ons eens eerlijk: hoe vaak gaat u tegen beter weten een discussie aan om de ander van uw zogenaamde "gelijk" te overtuigen of hem daar zelfs toe te dwingen terwijl uw gezonde verstand ook wel weet dat u ongelijk heeft? Geef het maar toe: heel vaak. Te vaak. Waarom doet u dat? De reden daarvoor ligt voor de hand. Met name in openbare discussies vinden mensen het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennis nemen van hun standputen. Wie met veel bombarie mensen achter zich krijgt, kan de discussie "winnen" door het naar zich toe te trekken. Grote groepen mensen zijn gevoelig voor zo'n "winst" omdat ze zich daarmee kunnen identificeren. Vervolgens nemen ze de standpunten over. Vaak is het echter ook de onwetendheid en hersenloosheid van mensen waarmee ze discussies proberen te winnen. Terroristen, socialisten en fascisten denken ECHT dat ze de wereld verbeteren als iedereen denkt zoals zij. Wij weten wel beter.

Voorbeelden.

Laten we elkaar geen mietje noemen. We weten allemaal om wat voor soort zaken het gaat. Ik zal hieronder een aantal treffende voorbeelden bespreken uit de actualiteit.

SP.

Zelfs mensen die niks met de SP hebben weten waar de afkorting SP voor staat. Socialistische Partij. Iedereen weet ook dat het socialisme haast synoniem is voor het communisme. U kent dat wel. Regimes die wereldwijd al voor meer dan 100 miljoen doden hebben gezorgd. Ja ja, we kennen dat discussiegelul over verschillen tussen socialisme en aanverwante stromingen, maar dat is slechts schijn. Het gezonde verstand van iedereen zegt dat we heus wel weten dat het allemaal gebaseerd is op gemeenschappelijk bezit, beperking van vrijheden, extreem veel overheidsbemoeienis en een dictatuur. Eventueel een dictatuur van een meerderheid van aanzienlijken. Mensen die veel macht en aanzien hebben in een land waarbij ze door vriendjespolitiek de macht toegespeeld krijgen. Zegt u het nou eens zelf. Met de SP heeft u te maken met communisten. Communisme betekent onder dwang slaaf zijn van een dictator. Om het volk dom te houden zal de dictator censuur toepassen. Zeiken dat het om een dictatuur gaat waarin censuur aan de orde van de dag is, is daarom erg dom. Dat wist u van te voren.

Scholieren.

Tegenwoordig is het de trend aan het worden dat scholieren als volwaardige gesprekspartners worden aangezien. De leraar en de schoolleiding zijn niet langer de baas aan wie door de ouders een deel van de opvoeding is toevertrouwd, maar lijken steeds vaker op lagere voet te staan met leerlingen dan gewenst is. Leerlingen hebben de mogelijkheid gekregen om via een medezeggenschapsraad agendapunten aan te dragen bij bepaalde vergaderingen. Dat recht wordt door leerlingen geÔnterpreteerd als "we mogen dus over alles discussiŽren en als het ons niet aan staat gaan we klieren of andere stoute dingen doen". Ter rechtvaardiging halen ze er van alles bij. Zogenaamd is 1040 uren per jaar op school zitten niet acceptabel omdat de lessen niet aan de kwaliteitseisen voldoen. Klopt ook, maar dat hebben ze van horen zeggen. Of ze het zelf begrijpen is een ander verhaal. Iedereen weet ook wel dat leerlingen staken om niet naar school te hoeven en anderen doen het om te rellen.

"Rechts" VVD.

Als we weer eens voor de zoveelste keer bewijzen aandragen dat de PvdA een kutpartij is die ons heeft opgezadeld met buitenlanders, ghetto's, slecht onderwijs en torenhoge schulden en belastingen krijgen we het verwijt dat we niet moeten zeuren aangezien de VVD tijdens de paarse kabinetten in de jaren '90 van de vorige eeuw ook meeregeerde. En de VVD is rechts dus is het niet de schuld van links. Het wil maar niet in hun botte hersens doordringen dat de VVD te klein was en is om ook maar iets van betekenis te kunnen zeggen. Ook was al veel langer bekend dat de VVD er fascistische ideeŽn op nahield en zoals u weet is fascisme het terrein van de linkse politiek. Nationaal socialisten, Hitler en holocaust. Dat soort gedoe. VVD is dus gewoon keihard een linkse partij. Niet zo extreem als de PvdA, maar wel links en zeker niet liberaal. Bovendien vinden de "linksen" het lekker elkaar te pijpen als het hen uitkomt.

PvdA.

De ware aard van de uit de NSDAP ontstane PvdA is al uit ten treure behandeld. Op deze plek is het misplaatst om weer over het steunen van terroristen, mosliminvasie en het uitknijpen van hardwerkende burgers te beginnen. Andere artikelen op deze website volstaan ruimschoots in deze behoefte. Terug naar een onderwerp dat op het moment de actualiteit beheerst als het gaat om de PvdA; met name in combinatie met het kabinet samen met het CDA en de CU. Versoepeling van het ontslagrecht zou voor de PvdA een taboe blijven. Domme praatjes en waardeloze zoethoudertjes. Zoals eerder is gesteld is de PvdA geen arbeiderspartij. "Arbeid" is sarcasme net als destijds in "arbeit macht frei". Ze liegen. Hun ware aard tonen ze als ze toch laten merken hoe ze er werkelijk over denken door te stellen dat werklozen onder hun niveau moeten gaan werken. Precies de groep die toevallig ook door de versoepeling de lul zijn. Laagopgeleiden komen immers wel weer snel aan de bak.

Overweging.

Met elkaar in discussie gaan en de dialoog blijven voeren is belangrijk om de boel niet te laten escaleren en te zoeken naar goede oplossingen voor de problemen die Nederland teisteren. Dergelijke discussies dienen altijd gevoerd te worden op basis van goede argumenten en geldige redeneringen. Wat dat betreft is het niks nieuws. Toch kan dat niet eeuwig blijven voortduren. We geven openlijk toe dat we de meerderheid van de bevolking te dom achten om een fatsoenlijke discussie op niveau te voeren. Hoewel we bereid zijn mensen redelijkerwijs van een antwoord te voorzien erkennen we het probleem dat er met zulke mensen gewoon niet te praten valt. Ze ontkennen de basiskennis van de wereld en de maatschappij, weten geen sodemieter en zijn erop uit hun dwaze wereldbeeld op te dringen aan anderen. Door discussies te frustreren hopen zij dat een ander geluid niet gehoord wordt. Juist tegen dat soort mensen roepen we dat ze kunnen oprotten. Discussies aangaan is prima, maar zodra het vastloopt doordat er moedwillig gefrustreerd wordt is de maat vol. We doen een beroep op het gezonde verstand. Wie te achterlijk is om dat te begrijpen doet maar niet mee.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.