Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

273 # Vals betuttelen, bezuinigen en kraken #
Gepost door Misdefinitie op 03-11-2007 om 23:13.
"Houd nu toch eens op met dat links en dat rechts. Links en rechts bestaan niet. Die scheiding is ouderwets en verleden tijd."

Een opvatting die we al vaker gehoord hebben als dooddoener als we het hebben over slinkse socialistische activiteiten. Zo op het eerste gezicht zouden mensen inderdaad kunnen denken dat een strikte scheiding van links en rechts tegenwoordig niet meer mogelijk is. Linkse mensen gebruiken steeds vaker rechtse denkwijzen om zieltjes te winnen. Vanuit de rechterkant wordt steeds meer nadruk gelegd op het sociaal zijn. Dus redeneren ze dat links en rechts verouderde termen zijn. Ten onrechte menen ze dat "links" sociaal zijn betekent en "rechts" asociaal conservatief. Onzin. Links denken vindt zijn basis in het collectief. Collectivisme, communisme en socialisme op basis van dromen, idealen en emotie. Rechts denken vindt zijn basis in het individu. Eigen verantwoordelijkheden, vrijheid en eigendom op basis van rationeel denken. Links blijft links. Nivelleren, betuttelen, verspillen en dictatuur.

Betuttelen.

Vanuit rechtse kringen wordt vaak denigerend gedacht over betuttelende oplossingen. Dat komt voort uit de gedachte dat de overheid teveel macht uitoefent op burgers en probeert te beļnvloeden hoe mensen leven. Daar kunnen velen niet mee leven. Een overheid en zijn vergaande machtsuitoefening zijn namelijk niet vanzelfsprekend. Het volk heeft een overheid in het leven geroepen om gemeenschappelijke belangen te behartigen die het bedrijfsleven of individuen niet of extreem moeilijk kunnen verwezenlijken. Voorbeelden daarvan zijn dijken, infrastructuur, rechtsspraak en politie. Zodra het om zaken gaat die wel door burgers geregeld kunnen worden dient de overheid zich te onthouden van bemoeienis. Jammer genoeg denken partijen als de PvdA daar anders over. Zij zien betuttelen als het aanbieden van een helpende hand. Wij zien het als een vorm van onder dwang voorschrijven hoe mensen moeten leven en denken. Daarom is het onacceptabel.

Betuttelen is niet alleen erg vanwege de bovenstaande opvatting over de taak van de overheid. Imago en beeldvorming is voor een politieke partij heel belangrijk. Een doel van betutteling is dan ook positief voor de dag te komen door te doen alsof ze het beste met de bevolking voor hebben. Neem bijvoorbeeld eens het probleem dat kinderen thuis geen ontbijt krijgen en zonder eten naar school worden gestuurd. Heel zielig allemaal. Op de radio horen we mensen een treurig beeld schetsen over kleine zielige jongetjes die moederziel alleen om 8:00 's morgens in de regen op het schoolplein worden gedropt terwijl de school pas om 8:30 open gaat. Daarna moeten ze nog uren wachten voordat de magen gevuld kunnen worden. Ons hart breekt bijna als we dat horen. Natuurlijk, het is ook erg en de ouders van de betreffende kinderen zouden zich rot moeten schamen. De manier waarop de linkse politiek zo een graantje probeert mee te pikken doet ons echter kokhalzen.

Gratis ontbijt op school. Heel mooi, maar wie gaat dat betalen? U natuurlijk. De belastingbetaler wordt voor de zoveelste maal de dupe van een bekende socialistische truc: zielig verhaaltje, op basis daarvan alles weggeven en zelf met de eer strijken. Varianten op dit principe zijn eindeloos. We gaan ze niet allemaal noemen, u volgt vast net als wij de media, maar we gaan ons in plaats daarvan richten op de algemene principes. Een andere vorm zijn de dure campagnes. Heel leuk hoor die overheidsspotjes over gordels, drank (achter het stuur), mobiel bellen in de auto en autogordels. Dat haalt zo lekker de aandacht af van de problemen met de multiculturele samenleving waar kennelijk niemand op de televisie aandacht aan wil besteden.

Van weer een andere orde is betutteling gebaseerd op het aandragen van oplossingen in de hoop dat mensen ze zo geweldig vinden en niet meer zelf nadenken. Voorbeelden zijn te vinden in dat gelul over goede voeding en milieu. Herkenbare problemen waar veel mensen zich in kunnen vinden. Slechts weinig mensen zullen beweren dat het problemen zijn waar geen oplossingen voor gevonden moeten worden. Met als gevolg dat we worden doodgegooid met praatjes over gezonde voeding, discussies over dat jongeren geen snoep meer mogen eten, light rotzooi en doemverhalen over het milieu waarin we leven. Daarom moeten we bezuinigen en duurder voedsel kopen. Zo blijven we het langst gezond. Bij de linkse partijen hopen ze natuurlijk dat mensen alles klakkeloos overnemen en hun dankbaar zijn. Zo blijven het slaven van hun dictatuur. Misdefinitie vindt dat mensen niet dom gehouden moeten worden. Leer ze zelf verantwoord omgaan met zichzelf, anderen en hun omgeving en maak ze niet afhankelijk van de regering.

Bezuinigen.

Bezuinigen is een activiteit dat vaak met rechtse conservatieve partijen wordt geassocieerd als tegenhanger van de verspilzucht van de linkse partijen. Mensen nemen aan dat dat waar is en concluderen op basis van die aanname dat als een partij bezuinigt deze ook rechtse elementen heeft. Dommeriken gaan nog een stapje verder. Zij stellen dat als een linkse partij bezuinigt, de partij rechtse kenmerken heeft, dat het verschil tussen links en rechts daarom niet bestaat en dat dus de termen links en rechts niet meer relevant zijn. Nogal een opmerkelijk domme redenatie, want ten eerste is bezuinigen geen alleenrecht van een bepaalde politieke kleuring en ten tweede is de intentie, het doel en de manier waarop linkse partijen bezuinigen significant anders dan de manier waarop typisch rechtse partijen dat zouden doen. Links bezuinigen is gebaseerd op het schuiven met geld en het daarna verspillen. Rechts bezuinigen is gebaseerd op het sparen voor later.

Om dat levensgrote verschil draait het allemaal. De PvdA wil het leger in stukjes hakken en van materiaal beroven zodat er meer geld vrijkomt. "Prachtig," roepen de socialisten, "nu zal er minder oorlog zijn." Klote vinden wij: straks is er niemand meer die ons kan beschermen tegen de moslimtsunami. "Schitterend," roepen de socialisten en hun achterban, "nu komt er geld vrij dat we kunnen besteden aan onderwijs en zorg." Stelletje leugenaars, vinden wij. Tijdens de paarse kabinetten hebben ze miljarden belasting geheven voor de onderwijs en de zorg. Recent heeft het huidige kabinet onder leiding van de PvdA de lasten met 8 miljard verzwaard. Ook voor de onderwijs en de zorg. Nu schijnt er voor de derde keer iemand van zijn geld beroofd te worden omdat het onderwijs en zorg nog steeds geen geld hebben. Dan vragen wij: wat is er godverdomme met die miljarden gebeurd? O ja, die zijn verspild aan die kut-Marokkanen. Op een valse manier links bezuinigen impliceert dat er geld is verspild, er nu meer geld nodig is en het opnieuw weggehaalde geld ook weer verspild gaat worden.

Kraken.

Kraken is weer een ander belangrijk stokpaardje van links en zorgt tegelijk voor ernstige dilemma's. Iedereen weet namelijk heus wel dat kraken heel erg stout is. Eigendom is gewoon eigendom. Van de eigenaar en nooit van een ander. Het is heel simpel: van andermans spullen blijf je af. De eigenaar bepaalt wat er met zijn eigendom gebeurt. Hij mag het gebruiken, leeg laten staan, verhuren en gebruiken binnen de grenzen van de wet. Niemand heeft het recht om ooit een pand van een ander te betreden. Laat staan in beslag nemen. Andermans eigendom binnendringen is ons inziens gewoon huisvredebreuk en diefstal. Ongeacht de duur van de leegstand. Ze hebben er maar met hun poten vanaf te blijven. Jammer genoeg zijn alle krakers te imbiciel om te begrijpen dat andermans eigendom ook echt andermans eigendom is en blijft. De gemiddelde burger ligt zijn leven lang krom voor een kleine veel te dure woning. Mag hij godverdomme na al die jaren hard werken zelf bepalen wat hij met zijn pand doet?! Krakers zijn links tuig net als de AFA. Criminele werkschuwe idioten die allen de doodstraf verdienen.

Andermans eigendom afpakken? Nooit zullen we dat laten gebeuren. Iedereen die te hersenloos is om te begrijpen dat eigendom en vrijheid heilig zijn worden wat ons betreft vogelvrij verklaard. Een kraker in uw woning kost tonnen en jaren tijd. Voor moord met voorbedachte rade zit u korter, dus zouden ze de zelfde behandeling moeten krijgen als een wespennest. Verbranden en verdelgen. Rationeel praten met dat soort figuren helpt toch niet. Op het moment dat die Volkert van der G's uw eigendom onteigenen hebben ze al aangetoond schijt aan alles te hebben. Waarom zouden ze gespaard moeten blijven? Vredelievend? Woningnood? Flikker toch op. Als ik wil speculeren met mijn bezit, dan moet dat gewoon kunnen. Ga zelf maar 40 jaar werken en kom dan vertellen of ik uw woning mag uitwonen als een kraker. Jammer genoeg voor de linkse politiek zijn die flikkers zonder uitzondering links. Fijne associatie. Internationale socialisten, antifa dwazen met hun fascistische gedrag, milieuradicalen: krakers zijn extreem linkse criminelen.

Jarenlang heeft de politiek dat genegeerd. Jan-modaal die een eigen woning koopt en daar 40 jaar voor kromligt heeft geen waarde voor de PvdA. Hij is namelijk te slim om links te stemmen waardoor hij steeds meer moet betalen voor de grootste dwazen en idioten in Nederland. Raakt hij een pand kwijt aan krakers, dan is dat niet erg voor de links. Hij had toch niet op ze gestemd. Mensen met meer geld die meerdere panden hebben zullen ook niet op de PvdA stemmen. Welke gek is er nu voor het socialisme als hij geld, roem en macht heeft? Alleen hersenlozen, uitkeringstrekkers en allochtonen zijn voorstander van het socialisme. Zij hebben immers niks om te delen en kunnen er hooguit beter van worden. Worden er panden van de meer vermogende mensen of bedrijven gekraakt, dan vindt links het ook niet erg. Toch lijken ze nu opeens wel mee te willen gaan in een kraakverbod. Niet omdat uw woning iets waard is, maar omdat krakers steeds vaker de politie (waar ze tegenwoordig de voorkeur hebben voor allochtonen) proberen te verwonden of te doden.

Overweging.

Betuttelen, bezuinigen om weer te verspillen en het ondersteunen van criminele groepen zijn typische kenmerken van het socialisme. Links is daarmee prima te karakteriseren. Betutteling wordt gebruikt om te doen alsof ze zo sociaal zijn en helpen, het imago van links op te poetsen en het volk hersenloos en dom te houden zodat ze blijven geloven in het communisme. Typisch een kenmerk van links dus. Links bezuinigen gaat altijd gepaard met een ander doel dat verspillen betekent. Criminelen worden door links altijd ondersteund zolang ze er profijt van hebben, maar zodra ze er last van hebben doen ze alsof het nu toch echt niet meer acceptabel is. De laatste tijd zien we die linkse principes steeds vaker terug in de media. We zullen het onderwerp steeds blijven volgen. Voor nu vinden we het belangrijk dat u bent gewezen op de onderliggende constructies die de misdefinities op dit gebied mogelijk maken.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.