Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

272 # PvdA hypocriet over andermans geld #
Gepost door Misdefinitie op 29-10-2007 om 14:13.
De doorsnee socialist is een echte flikker. Wel de mond vol hebben met allerlei praatjes, maar het zelf niet op prijs stellen als puntje bij paaltje komt. Hun motto: eerlijk zullen we alles delen, behalve de lasten en de investeringen. Bent u ooit een socialist tegen gekomen die na al die lulkoek eens met u wilde delen? Probeer hun volle portemonnee maar eens te nivelleren met uw lege beurs en aanschouw de felle reacties van de moraalridders. Of we gek zijn roepen ze ons toe. Hypocriete salonsocialisten zijn het. Iedereen begrijpt dat niemand zo gek is om zomaar alles weg te geven. Heel anders wordt het als we naar het grotere geheel kijken van het hele land. Elke keer als er een links kabinet zit worden we schaamteloos beroofd zonder dat ze daar verantwoording voor afleggen. Fractievoorzitter Snikkelaar (PvdA) is een schijnheil. Nu de Antillen hetzelfde bij hen flikken ergeren ze zich dood.

Hypocrisie.

We stellen voorop dat de Antillen, als het aan ons ligt, geen stuiver meer krijgt van Nederland. De daar aanwezige boevenbende verdient het niet om door Nederland betutteld te worden. Waarom zouden wij moeten betalen voor een stelletje apen waar het bestuur zo corrupt is als de pest? Schuld is schuld. Lenen betekent terugbetalen. Laat hen maar voor ons werken. Als slaven. Dan dienen ze tenminste nog enig nut. Jammer genoeg hebben ze de linkse regering zover gekregen nogmaals 2,2 miljard aan door Nederlandse burgrs zuur verdiende euro's over de kling te jagen voor die bananenrepubliek. Met als doel dat de Antillen steeds meer krijgt en wij hier met de criminelen blijven zitten. Opeens laten de socialisten weten dat ze ook wel door hebben dat het fout zit. Kom aan "hun" geld en ze tonen zich plotseling "verstandig".

Tichelaar ontaardt in razernij als hij verneemt dat die halve wilden aan de overkant van de oceaan enkel hun handje willen ophouden en daar niks voor willen doen. Nederland moet even ruim 2 miljard dokken, maar mag geen voorwaarden stellen. Ook mogen ze zich er verder niet mee bemoeien. Wij zouden zeggen: "Krijg de kanker maar, we stoppen die 2 miljard in ons steeds slechter wordende onderwijs". Bij de PvdA laten ze daarna weten heus wel door te hebben hoe het zit. De fractievoorzitter van de partij heeft een duidelijk oordeel over de politici in de Antillen: "Als je een hypotheek afsluit, worden er ook voorwaarden gesteld. Het is ongelooflijk hoe ze onder de afspraken proberen uit te komen." Eigenlijk is dat helemaal niet zo "ongelooflijk". Sterker nog: de socialisten doen het zelf ook regelmatig. De smerige hypocrieten.

Daar willen we het graag met u over hebben. Over de hypocrisie van de socialisten. Kennelijk gaat het er als socialisten afspraken maken om dat er voorwaarden gesteld worden. Helemaal correct, dat is hun goed recht. Toch hebben we het idee dat ze vooral zo verontwaardigd zijn om twee belangrijke redenen. Ten eerste willen ze bij alles graag de touwtjes in eigen handen houden. Zij hebben het geld verkregen, zien het als hun bezit en willen daarom ook alles onder controle houden. Ten tweede denken ze een signaal aan het volk af te geven dat ze heus wel nadenken wat ze met het geld doen. Iets wat klinkklare onzin is aangezien ze die 2,2 miljard (en alle andere miljarden die ze steeds van ons stelen) toch gewoon weggeven. Het is daarom voor de bevolking niet eens relevant of de PvdA er naar hun linkse mening nog iets voor terug krijgt of niet. Typisch een geval van links lullen, rechts vullen.

Voorwaarden? Ook voor belasting graag!

Interessant. De linkse ratten vinden voorwaarden en afspraken (maken) dus van belang. Als het om geld gaat waarvan zij kunnen bepalen hoe het uitgegeven wordt tenminste. Ook vinden ze het van belang dat als ze het geld verspillen, het land waaraan ze het weggeven meewerkt om het te rechtvaardigen. Het staat immers nogal raar als socialisten geld verkwisten terwijl de ontvanger aan het volk laat weten enkel te profiteren. Daar komt herrie van en dat willen ze niet. Des te pijnlijker is de constatering dat als zij geld moeten uitgeven ze voorwaarden wensen te scheppen, maar dat als wij over ons geld iets te zeggen willen hebben dat niet mag. Uiteraard is het onacceptabel dat ze daar in de Antillen hun handje ophouden, maar wie is de PvdA om zich daar druk over te maken? Zij horen in beginsel geen geld te geven aan die apen. Bovendien moet de PvdA eens consequent zijn. Zij willen voorwaarden scheppen bij het weggeven van geld, wij ook. Graag wil ik met de politiek een overeenkomst aangaan waarin we afspraken maken over wat er met belastinggeld gebeurt.

Misdefinitie houdt van consequent redeneren. Nu de PvdA heeft toegegeven dat zij het ook van belang achten dat er voorwaarden worden gesteld als er geld gegeven wordt kunnen we hun hypocrisie blootleggen. Wat ons betreft is een belangrijke voorwaarde dat geld nooit weggegeven wordt, maar uitgeleend wordt. Twee miljard euro lenen aan de Antillen zodat ze meer geld kunnen maken om ons met 20 % rente terug te betalen is een optie. Geld weggeven is onacceptabel. Voor belasting zou hetzelfde moeten gelden: een lening, geen gift. De overheid zou verplicht moeten worden met de burgers afspraken te maken over hoe de lening wordt terugbetaald. Een ander belangrijk punt is dat de voorwaarde gesteld moet worden dat het geleende geld enkel wordt aangewend voor een van te voren afgesproken doel. Geen belasting heffen voor het onderwijs en de wegen om er vervolgens illegalen gratis woongenot mee te verschaffen.

Vervolgens is er nog een regeling nodig die bepaalt hoeveel geld er nodig is en waarvoor het nodig is. Laat het volk de begroting goedkeuren en daarna zou er pas belasting geheven moeten kunnen worden. Niet eerder. Tichelaar loopt te janken over het vervelende gedrag van Antillianen; wij stellen dat hij het überhaupt niet zo ver heeft moeten laten komen. Eerst afspraken maken en voorwaarden stellen en dan pas gaan kijken of er geld ter beschikking gesteld moet worden. Nederland moet niet in de uitverkoop gezet worden. Hebben we teveel last van de eilanden, dan zullen zij degenen zijn die voor een tweederangs prijsje aan de hoogst biedende worden verkocht. Mensen, de socialisten naaien ons voor de zoveelste maal. Het is een truc. Doen alsof ze zich zorgen maken over de voorwaarden en afspraken, maar ondertussen staat het vast dat ze weer 2,2 miljard door de plee hebben getrokken.

PvdA houdt zich nooit aan de afspraken.

Wij trappen er niet in. Zoals eerder geconstateerd is de PvdA een geitenneukerspartij voor en door allochtonen en landverraders. Nog nooit hebben zij zich aan wat voor afspraak dan ook gehouden. Daarom is het ook zo typisch socialistenhypocrisie dat juist zij roepen dat anderen zich aan de afspraken moeten houden. Allemaal bedoeld als zoveelste afleidingstruc zodat u niet doorkrijgt dat ze weer miljarden over de balk smijten. Hopelijk bent u niet vergeten dat de PvdA keer op keer (verkiezings)beloften breekt. Met het volk hebben ze afgesproken dat er een referendum komt over de Europese Grondwet die ze later grondwettelijk verdrag hebben genoemd. Afspraken zijn niet heilig voor hen. Afspraak? Echt niet. Er is geen Grondwet. Ze vinden u te dom om daarover te oordelen. Ontslagrecht? Wordt zogenaamd niet aan getoornd. Toch vertrokken die flikkers van de PvdA en het CDA naar de Antillen voor een gezelling onderonsje over het voortbestaan van uw baan. Afspraken? Voorwaarden? Gelden niet voor de PvdA!

Belastingleugens.

Toch vinden we de grootste vormen van hypocrisie als het om belastingen gaat. "Wegen moeten onderhouden worden," stellen de socialisten. Daarom betaalt u belasting. Namelijk wegenbelasting. Later hernoemd naar verbruiksbelasting. Accijns en diverse milieuheffingen worden geheven om auto's schoner te maken en de infrastructuur te onderhouden. BMP en btw worden ook voor een groot deel door automobilisten betaald. De afspraak was dat het geld ten goede komt aan de wegen, verbetering van het autoverkeer en het milieu. Inmiddels hebben we drie keer voor de tweede Coentunnel betaald en hij is er nog niet. Tussen de twee grootste steden van het land loopt een smal aquaduct. Veel snelwegen kennen slechts 2 keer 2 rijbanen. Onderhoud valt tegen. Bruggen raken in slechte staat en kunnen zelfs gevaar opleveren voor het verkeer. Waar is het geld heen? Slechts 11 % van het geld wordt besteed aan verbetering van het (auto)verkeer. 90 % wordt dus verspild aan andere zaken. Multiculturele shit, snoepreisjes en zelfverrijking. Tichelaar, vuile smiegt, waar blijft u nu met uw afspraken?!

Wat ben ik blij dat ik geen socialist ben. Die stakkers komen er steeds vaker achter dat ze zich moeten schamen dat ze voor linkse partijen hebben gestemd. Ja, u daar, met uw pauper Volkswagen Golf. Ook u betaalt 90 % teveel belasting voor die koekblik van u. Hersenloze dwazen, gelooft u nog steeds in sprookjes? Hoevaak moeten die socialisten nog hun geloofwaardigheid verliezen? Nu mensen doorhebben dat de auto een ordinaire melkkoe is hebebn ze een nieuwe smoes. Namelijk het milieu. Allemaal huilen, want de aarde gaat kapot. Meer en meer zult u betalen. Denk aan onze kinderen. Zij hebben ook recht op een schone wereld. Allemaal smoesjes. We zijn veel te klein. Belasten van CO2 vervuilende machines beperkt de uitstoot niet. Ryanair laakt milieuheffing.

Overweging.

Inmiddels kunnen we een heel boekwerk schrijven over het gedrag, doen en laten en redenaties van onze socialistische vrienden. Hebben ze een keer een goed punt, geld dient niet zonder voorwaarden weggegeven te worden, komen we er weer achter dat ze dat alleen maar zeggen om de werkelijke achterliggende redenen te verbergen. Het feit dat er miljarden worden verspild is sowieso al onacceptabel. Eerst en vooral zou het al helemaal niet tot onderhandelingen moeten komen. De eigenaar van het geld, de bevolking die belasting betaalt, moet niet bestolen worden en afwachten hoe Tichelaar onderhandelt. Het volk moet eisen kunnen stellen. Bij de PvdA zitten grote hypocrieten. In elk kabinet stelen zij weer miljarden van de bevolking zonder zich druk te maken over voorwaarden en afspraken. Misdefinitie vindt dat Nederland per direct moet stoppen met het weggeven van ons geld en dat er onmiddellijk afspraken en regels moeten komen waaruit duidelijk blijkt dat belasting een lening is en geen vrijblijvende gift.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.