Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

271 # Weg met de multikul! EVE! #
Gepost door Misdefinitie op 24-10-2007 om 22:31.
Nette burgers als we zijn doen we onze plicht en dansen we naar de pijpen van de overheid. Iedere dag staan we voor dag en dauw op en werken keihard totdat we 's avonds meer dan de helft moeten afstaan aan de machthebbers. Zij kunnen het geld weer laten verdwijnen en verspillen aan zaken waar niemand achter staat. Belasting voor sociale zaken noemen ze dat. We betalen haast overal voor. Hebben we zelf wat nodig, dan komen we van een koude kermis thuis. Uitkeringen krijgen we niet, want te hoog opgeleid, te braaf en geen strafblad. Subsidies worden niet toegewezen zodra er modaal verdiend wordt. Een fatsoenlijke woning kopen is niet mogelijk voor een grote middengroep. Jarenlang op de wachtlijst staan voor een huurwoning is geen uitzondering. Tot onze afschuw krijgen allochtonen voorrang op alles. Des te kanslozer ze zijn, des te meer ze krijgen. Geld, gratis huis en voorkeursbehandelingen ten nadele van autochtonen. Misdefinitie vindt dat onaanvaardbaar. Weg met de multiku! Eigen Volk Eerst!

Lastenverzwaring voor allochtonen.

Nederlands beleid is erop gericht om slecht gedrag te belonen en goed gedrag te bestraffen. Criminelen krijgen om de schijn op te houden een zogenaamde taakstraf, maar iedereen weet dat die taakstraffen niks voorstellen in verhouding tot de gepleegde misdaad. Illegalen die enkel naar Nederland komen uit economische motieven worden in de watten gelegd. Illegaal in Nederland verblijven is een misdrijf. Jarenlang het juridische apparaat frustreren door continu bezwaar aan te tekenen terwijl ze weten dat ze moeten oprotten wordt aangemoedigd. Blijven ze een aantal jaren illegaal in Nederland, dan komt er een lobby van linkse ratten smeken of ze mogen blijven. Desnoods schakelen ze de politiek in om dat gedaan te krijgen. Houd maar op met dat gejammer dat die groepen mensen zielig zijn, want elk jaar kunnen ze gezellig van ons geld op vakantie naar hun eigen land. Kennelijk is het daar veilig genoeg en hebben we hier alleen maar last van die economische asielzoekers.

Tijdens de regeerperiode van Paars hebben we meerdere malen diep in de buidel mogen tasten. Miljarden aan belastinggeld werd verspild aan de multiculturele samenleving in binnen- en buitenland. Recent is er weer acht miljard bij de burgers vandaan gehaald om onder andere het generale pardon te financieren. Het land gaat naar de klote, maar dat boeit ze allemaal niet. Zolang we mensen binnenlaten hebben zij het gevoel iets voor hun medemens te doen. Ze weten echter dondersgoed dat ze alleen maar zoveel mensen willen binnenlaten in de hoop dat het dom stemvee gaat worden voor de PvdA. Geld noch moeite wordt gespaard om ervoor te zorgen dat iedere parasiet zich prima thuisvoelt in Nederland. Wat levert die hele multicultuur ons eigenlijk op? Waarom investeren we in hemelsnaam in buitenlanders terwijl het land op zijn kop staat?!

Ghettovorming en rellen.

Alles krijgen die aasgieren. Lopend in de nieuwste mode en genietend van onze voorzieningen eisen ze steeds meer. Geef ze een vinger en ze slopen de hele hand. Waar de multiflauwekul toe leidt konden we de afgelopen tijd in de actualiteit meemaken. Nederland was ooit een keurig land. Keurige nuchtere mensen die geloofden in Jezus Christus. Allemaal sprookjes, dat wel, maar het waren sprookjes die door de Nederlandse tradities, normen en waarden werden ingekleurd. Kinderen gingen naar school en leerden van alles. Er heerste discipline en niemand die er ook maar aan dacht om aan het heersende gezag te toornen. Niemand zal de feiten kunnen ontkennen van de ghettovorming die Nederland kent sinds het land overspoeld is door een invasie aan allochtonen. Niet-Westerse allochtonen uit de geitenneukwoestijn wel te verstaan. Wijken in grote steden vormen steeds vaker het toneel van rellen en steekpartijen. Vaak met dodelijke afloop.

Slotervaart. Wie kent het stadsdeel in Amsterdam niet na de afschuwelijke gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Incidenten? Iets van de laatste tijd? Reeds een paar jaar na de mosliminvasie kwam het stadsdeel al in het nieuws toen een stelletje kut-apen een partijtje voetbal speelden met kransen die bedoeld waren voor de dodenherdenking. Bij die gasten begint alles met respect. Of beter gezegd: het gebrek daaraan. Respect kennen ze niet. Niet voor andermans eigendom, niet voor andere mensen en al helemaal niet voor gezag. Toen werd al duidelijk dat het niksontziene jodenhaters zijn met maar een doel voor ogen: islamisering van Nederland en de absolute overheersing van de Nederlanders. Alles waar wij voor staan moet vernietigd worden. Het gaat van kwaad tot erger. Later voetballen Marokkanen graag met medemensen. Lekker rellen na het voetballen. Gezellig. Totdat de emoties te hoog oplopen en de multiculturele samenleving bewijst te werken: ze steken elkaar overhoop op school.

Net als bij de Deense cartoonrellen was de toon toen gezet. Zijn de meeste Nederlanders nog in staat gebeurtenissen te relativeren en het niet op zichzelf te betrekken: de "cultuurverrijkers" zijn dat zeker niet. Talloze idioten grepen de gebeurtenissen aan om eens flink te gaan rellen. Cohen, de laffe joodse burgemeester van Amsterdam wilde het gezwel oplossen met veel theedrinken. Even leek het rustig te worden, maar een beetje Marokkaan laat geen enkele mogelijkheid onbenut om flink te gaan rellen. Weer kwam er zo'n gekke. Ditmaal een hersenloze imbiciel die een politiebureau binnenrende en de daar aanwezige dienders eens bewerkte met een mes. Gelukkig durfde de politie eens daadkrachtig op te treden en schoot de flikker kapot. En ja hoor, daar gaan ze weer. Tientallen jongeren vonden het nodig om eens flink wraak te nemen op de politie en de wijk. Zomaar een lieve jongen doodschieten die iedereen kwam vermoorden. Een schande. Steek die auto's maar in de fik kut-Marokkanen. Ze zijn enkel in het bezit van onschuldige burgers die de wagen nodig hebben om naar hun werk te gaan.

Fijn, zo'n multiculturele samenleving. Niemand durft te zeggen dat als er hier geen buitenlanders waren geweest, we deze problemen ook niet hadden gekend. Ondertussen gaat het gezeik door. Gaan de socialisten onder u al beseffen wat ze hebben veroorzaakt? Wat de PvdA en achterban hebben veroorzaakt? En in wat voor wespennest we ons hebben gestoken om een stel achterlijken binnen te laten in Nederland? Ja hoor, weer wat auto's in de fik. Helaas niet de wagen van Cohen, Wouter Bos of van al die andere linkse flikkers. Nee, ze steken willekeurig auto's in de brand om te laten zien dat ze niet bang zijn om de pleuris te laten uitbreken. Zulke toestanden zouden er toe kunnen leiden dat Nederlanders keihard "eigen volk eerst" roepen en een razzia willen. Omdat wij Nederlanders in dit stadium nog kunnen ingrijpen wil Ahmed Marouch, geļnfiltreed in het systeem, de oorlog nog niet beginnen. Hij roept op tot rust.

Heel verstandig, want als de oorlog te vroeg uitbreekt zijn de autochtonen nog in de meerderheid. Even wachten totdat ons volk helemaal vernietigd is past meer bij hun aanpak. Daarvoor is het nodig om een vertraging in te bouwen. Dus wat doen ze bij de PvdA? Ze laten het volk denken dat ze pleiten voor een harde aanpak. Daarmee hopen ze zeker goodwill te krijgen bij de bevolking. Helaas dwazen bij de socialistische PvdA, wij hebben u door. U wilt enkel het juiste moment afwachten om Nederland de genadeslag te geven. Deze oorlog komt te snel. U heeft nog niet alle manschappen gereed. Toch geven wij deze waarschuwing: we hebben u door en het gaat u niet lukken. Cohen gaat er omwille van zijn lafheid niet in mee. Wisten zij ook wel. Hij zal waarschijnlijk de eerste jood zijn die regelmatig gepijpt wordt door een moslim.

Bedankt Cohen, want na uw beslissing zagen de relschoppers hun kansen weer schoon. Want nog geen dag later stonden er weer auto's in lichterlaaie. Een aantal jongeren werd op heterdaad betrapt in het bezit van benzine. Nee, bezit van benzine is niet strafbaar, maar wie met een jerrycan rondloopt in een buurt waar auto's in de fik wordt gestoken heeft het gewoon gedaan. Gezond verstand mag in zulke situaties de doorslag geven. Bernard Welten, de hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, gaf aan te vrezen voor Parijse toestanden in Nederland. Frankrijk werd het toneel van grote rellen met talloze branden. Toch is het vreemd, want de politie weet precies welke groepen de harde kern vormen. Razzia houden, iedereen in een bus proppen en op de boot terug naar hun eigen land schoppen. Oprotten. Rellen doen ze maar in hun eigen land. Uiteraard werden ze gewoon vrijgelaten. Zo is Nederland.

Natuurlijk vinden ze bij de PvdA het allemaal wel meevallen. Ter Horst stelt dat er helemaal geen Parijse toestanden komen. Het zou hier om een kleinere schaal gaan. Vooral de ernst blijven ontkennen vuile ratten, daar komen we ver mee. Nederland kende geen ghetto's en rellen. Wat er nu gebeurt is onacceptabel. Of het nu wel of niet als "Parijse toestanden" wordt gezien: het gaat veel te ver. Per direct moet iedereen die dit soort wantoestanden in ons land veroorzaakt vertrekken. Aanpakken die klerelijers. Met de harde hand. Desnoods met militair ingrijpen. Laat het leger godverdomme de orde herstellen voordat het echt uit de klauwen loopt. Dit gaat door totdat ze hebben laten merken de baas te zijn. Nog een. En nog een. Weer even wat steken op een zwarte school. Leuk hoor die multicultuur.

Overweging.

Zijn we nu met z'n allen helemaal knettergek geworden in Nederland? We weigeren te geloven dat we de enigen zijn die hierover vallen. Miljarden worden uitgegeven aan de multicriminele samenleving. De Antillen kost de overheid miljarden. Jaarlijks betalen we 20 miljard aan rente doordat onze schulden niet worden afbetaald omdat allochtonen gefinancieerd moeten worden. Om de vier jaar krijgen we rond de 10 miljard aan lastenverzwaringen als de socialisten aan de macht zijn. Enkel en alleen om dat gespuis te voeden dat onze auto's in de fik steekt en het land verandert in een puinzooi. Toch blijven veel socialisten geloven dat we niet genoeg aan die mensen geven. Onder het mom van de term "pardon" geeft Nederland zichzelf de schuld voor andermans ellende en moeten we nog meer geven om ze tevreden te houden.

Na de excuusneger, een neger die toegevoegd wordt om bij voorbaat te verontschuldigen dat we racisten zijn, krijgen we ook de pardon illegaal. Waarom de benaming pardon illegaal? Omdat Nederland zich graag ergens voor verontschuldigt. Pardon dat we illegale, stelende, verkrachtende, anderszijds criminele, leugenachtige, economische parasieten zo lang in een middenklasse woning middelmatig eten hebben gegeven op kosten van burgers die zelf daardoor geen woning kunnen betalen. Daarom de pardon illegaal. Een illegaal die we zo "slecht" behandeld hebben dat ze nu voor het leven een gratis huis, geld, voedsel en privileges moeten krijgen. Onbegrijpelijk. Wat is dit een nivellerend kut-land geworden. Miljarden weggegooid, ghettovorming en dan nog met een bord voor hun kop meer mensen laten blijven. Toe maar jongens. Gratis woningen in Amsterdam voor parasieten. Autochtonen wachten tot nu toe slechts een paar jaar. Misdefinitie vindt dat het afgelopen moet zijn met dat voorkeursbeleid. Per direct kappen en iedereen terugsturen. De multiculturele samenleving is mislukt. Neem uw verantwoordelijkheid.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.