Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

267 # Laf politieoptreden schaadt het land #
Gepost door Misdefinitie op 04-10-2007 om 23:58.
Een overheid die geld afpakt van zijn bevolking kan enkel gerechtvaardigd zijn in de gevallen waarin de vrije markt niet kan voorzien. Bijvoorbeeld het verzorgen van een politieapparaat dat onze veiligheid moet garanderen. Wanneer iedereen voor zijn eigen veiligheid een politiedienst zou opzetten, dan zouden ze elkaar niet erkennen waardoor het recht in eigen hand genomen wordt. Algemene politiediensten moeten dus beschouwd worden als noodzakelijk kwaad als we niet willen dat de totale anarchie het overneemt. Toen de politie nog daadwerkelijk op criminelen jaagde en ze van de straat haalden zodat de maatschappij een stukje veiliger werd, kregen ze nog het respect dat ze verdienden. Tegenwoordig kennen mensen enkel nog de (verkeers)politie uit wegmisbruikers waar ze "ga boeven vangen" tegen schreeuwen als ze weer eens op de bon worden geslingerd omdat hun rechtervoet iets te zwaar was. De afdeling die boeven moet vangen wordt jammer genoeg steeds laffer.

Laffe honden.

Onmiddellijk geven we toe dat agent zijn ontzettend zwaar is. Ze nemen tegenwoordig alleen maar allochtonen aan omdat de agenten dan tenminste de taal van de criminelen kunnen spreken zonder dat er meteen een tolk aan te pas moet komen. Foto's maken van onze wagen durven ze wel, maar hoe ze in de harde praktijk werken werd recent wel erg pijnlijk duidelijk. Tijdens een gruwelijke martelmoord bleven de dienders op een veilige afstand buiten staan. Pas toen het al voorbij was namen ze voorzichtig een kijkje. Te laat. "We wachtten op versterking." Natuurlijk, verzin maar de mooiste smoesjes. Alsof ze zelf geen middelen en bevoegdheid hebben om iets te doen. Vergelijkbaar is de situatie waar filiaalmanagers van bedrijven mee te maken hebben. Bij het afgaan van het alarm moeten zij eerst naar binnen terwijl de criminelen misschien nog aanwezig zijn. Daarna durft de politie er achteraan te lopen.

Uit onderzoek blijkt dat als de politie eindelijk ingrijpt in situaties waarin huiselijk geweld een rol speelt, dat slechts in drie kwart van de gevallen tot een redelijk resultaat leidt. U kunt dus zo'n beetje zelf uitrekenen wanneer en hoeveel u uw vrouw kunt slaan voordat u in de problemen komt. Ingrijpen als iemand zijn jodenster identiteitsbewijs niet bij zich heeft wordt wel weer aanvaardbaar geacht. Supportersrellen mogen ook al niet op aandacht rekenen. Lekker laten gaan die vandalen. Vernielde spullen van de Staat worden wel met belastinggeld vergoed. Inlogcodes goed bewaren vinden ze ook al niet nodig. Een paar maanden geleden was ook al te zien hoe amateuristisch de politie omgaat als mensen op de openbare weg filmen. De politie in Spanje en ItaliŽ zullen ze uitlachen.

Politie op straat is waar u op slaat.

Verdient de politie nog wel respect? Ondanks dat de overheid veel te veel geld uitgeeft om automobilisten te naaien en de politieacademie meer een foto- en lasergunopleiding is geworden moet het antwoord op deze vraag bevestigend zijn. Weinig mensen lijken te beseffen dat de politie uit meer onderdelen bestaat dan de flikkers die met hun meetapparatuur achter ons aanrijden als we haast hebben om wel fatsoenlijk werk te gaan doen. Stoere mannen die hun leven wagen om de bevolking te beschermen zouden er nog steeds moeten zijn. Verder zijn er tal van deskundigen en wetenschappers die het politiewerk mogelijk maken: politiemedewerkers, verkeer- en milieuspecialisten, rechercheurs, forensische experts en hun leidinggevenden. Wie daar interesse in heeft kan een kijkje nemen op de website van de politieacademie. Goed, tot zover het politiek correcte gelul. Eens kijken hoe het werkelijk zit.

Zelfs van kinderen krijgt de politie geen respect. Even zeiken tegen een politieauto is doodnormaal. Met een gesprekje ("we zullen het nooit meer doen") waren ze er vanaf. Iemand lief aanspreken is ook niet handig. Hangjongeren hebben een hekel aan politie. Kan het nog jonger? Jazeker, de probleemjeugd wordt steeds jonger. Een 14 jarige jongen probeerde een agente te wurgen. Gezellig. Overval afhandelen? Echt niet. Opbokken met uw overval. U bent daar niet welkom. Straks moeten ze nog werken ook. Erg stoer zijn ze als ze wel durven in te grijpen als er vermeend racisme in het spel is. Racisme van buitenlanders wel te verstaan, want andersom is nog altijd legaal in Nederland.

Probleemwijken.

Samenscholingen vol opgefokte jongeren die haat koesteren tegen autoriteit kunnen voor grote problemen zorgen. Spugen op de grond, vuilnisbakken omgooien, omstanders intimideren en berovingen: niemand kan ontkennen dat we tegenwoordig in Nederland een aantal wijken kennen waar de orde haast niet meer te handhaven is. Veel mensen hebben altijd beweerd dat het in Nederland niet mogelijk is dat er gebieden ontstaan die niet meer door fatsoenlijke mensen betreden kunnen worden, maar de ergste nachtmerrie is voor deze mensen niet nog aangebroken. Jarenlang is asociaal gedrag gedoogd totdat het is uitgegroeid tot een nationaal probleem in minstens 40 wijken waarvan de politiek zelfs erkend dat er "grote problemen" heersen. Voordat zij iets erkennen moet er heel veel aan de hand zijn. En inderdaad. In een aantal wijken is de situatie zo uit de hand gelopen dat zelfs de politie er geen recht van spreken meer heeft.

Jongeren zorgen steeds vaker voor problemen. In de Utrechtse wijk Ondiep kon de politie niet voorkomen dat er vernielingen werden gepleegd door dat gespuis. Elders in Utrecht is het al niet veel beter. Al tijden weet de politie dat er 80 draaideurcriminelen onder de jongeren in de wijk Kanaleneiland bevinden. Van aanpakken willen ze niet weten. Denk niet dat het enkel Utrecht betreft. Eerder werd bekend dat het kabinet zelf al 40 probleemwijken heeft opgenoemd die ze willen aanpakken. Dan hebben we het dus alleen over wijken waar de politiek heil in ziet. Beseft u het goed? Minstens 40 nogo-areas in Nederland. Ghetto's zoals we die in New York zien. Alsof dat op te lossen is met een samenscholingsverbod.

Echt oplossen graag!

Minister Vogelaar van integratie (u weet wel: die sloerie die vindt dat de islam Nederland moet overnemen en dat wij daarvoor moeten betalen) ziet het positief in. Nederland wordt door de herinvoering van het socialisme cq communisme en de invasie van allochtonen een ontwikkelingsland. Daarom wil ze graag leren van landen als Zuid-Afrika hoe zij omgaan met wapens op school en jongeren in probleemwijken. Het is daar weliswaar al 10 keer erger dan hier en totaal niet te vergelijken, maar ach, op enige mate van intelligentie hebben we haar nooit kunnen betrappen. Ergens in de wereld een zogenaamd goed voorbeeld uit de context halen is zinloos. Ander land, andere situatie, andere mensen en andere manieren om zaken te voorkomen. Gaan we daaraan beginnen, dan kunnen we volgens dezelfde redenatie ook kunnen betogen dat de aanpak van Hitler een goede oplossing zou zijn. Hoewel, dat zou wel passen aangezien dat een Germaans plan betrof; deels uitgevoerd op Nederlandse bodem.

Vrijwel niemand zal ontkennend antwoorden op de vraag of probleemwijken acceptabel zijn. Meningen verschillen wel als het gaat om het oplossen van problemen. De ene groep vraagt zich af of er wel sprake is van een echt probleem, anderen ontkennen dat er problemen zijn en weer anderen proberen te bedenken of er wel een oplossing gevonden moet worden. Voor ons is er geen twijfel mogelijk: wijken waar zelfs de politie niet meer durft te komen en waar mensen het slachtoffer worden van intimidatie en beroving zijn onacceptabel in Nederland. Wat ons verbaast is echter niet het feit dat die wijken hebben kunnen ontstaan, maar de onnozelheid die meespeelt als de politiek het gaat hebben over oplossingen. Zij redeneren simpel: "We constateren een probleem, laten we dat eerst proberen op te lossen door thee te drinken en te kiezen voor de zachte aanpak." Fout! Pak problemen bij de bron die het veroorzaakt aan.

Doen alsof ze het probleem voor het eerst waarnemen en het proberen te corrigeren met te laffe maatregelingen doet de zaak geen goed. Er is sprake van een accuut probleem. Dat vraagt om een snelle en efficiŽnte oplossing. Zomaar zwaar geschud in zetten zonder doel voor ogen is natuurlijk nutteloos. De eerste stap is erkenning van het probleem en de oorzaken ervan. Cijfers liegen niet. Antillianen en Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Ook in de jeugdcriminaliteit. Hun komst heeft ervoor gezorgd dat de probleemwijken zijn ontstaan. Voordat Nederland massaal overspoeld werd door criminele allochtonen bestonden er immers geen probleemwijken. Oplossingen moeten dus gezocht worden in het herstel van de oude situatie. Waarom rekening houden met de afkomst van de daders? Omdat mensen zich iets van maatregelingen en straf moeten aantrekken. Misdefinitie vindt dat allochtonenproblematiek duidelijk benoemd moet worden en oplossingen daarop moeten inspelen.

In tegenstelling tot de domme politiek doen wij niet alsof we het probleem voor het eerst zien en moeten afwachten of oplossingen werken. Zodra het allochtonenprobleem onderkend is weten mensen waar we over praten. Rot op met dat samenscholingsverbod. Aangezien de politie op de hoogte is wie er verantwoordelijk zijn voor dat gedoe in de wijk Kanaleneiland, kunnen de problemen NU voorbij zijn. Laat een vrachtwagen voorrijden, pleur die 80 idioten erin en deporteer ze naar hun eigen land. Dubbele nationaliteit geldt niet. Sinds de PvdA dat te grabbel heeft gegooid telt alleen nog de ware nationaliteit. Terug naar Marokko of waar ze ook vandaan komen. Nederlandse vriendjes die zo nodig mee moesten helpen, ouders, kennissen en vrienden gaan ook mee. Net zoals NSB'ers na de oorlog naar Duitsland moesten vluchten om vervolging te voorkomen. Opzouten. We willen geen islamitische toestanden hier.

Na de grote schoonmaak bewijst de erkenning zijn nut. Aangezien de oorzaak van de problemen gevonden kunnen worden in het massaal binnenlaten van vreemdelingen die hier niet horen, kunnen we daar verantwoordelijken voor aanwijzen. Kom er maar in vuile PvdA'ers, want jullie rotzooi opruimen kost geld. De verantwoordelijken zullen al het geld van de burgers dat ze verkwanseld hebben moeten terugbetalen. Van dat geld kunnen we mooi een groot aantal vrachtwagens, goederentreinen en roeibootjes aanschaffen zodat de problemen naar huis vertrekken in plaats van in onze steden. De oplossing is dan prachtig gefinancierd zodat we ons kunnen richten op de belangrijke les die het verleden ons geleerd heeft.

Massale invasie? Nooit meer! Sluit de grenzen zodat er niet nog meer gespuis binnenkomt. Dan wordt het Nederlander zijn weer iets waard. Plaatst iemand zich door onaanvaardbaar gedrag namelijk buiten de gemeenschap, dan heeft hij iets te verliezen. Samengevat is de volgorde van oplossen: erkenning (allochtonenproblematiek), schoonvegen van probleemwijken en dat financieren met geld van de daders en de grenzen sluiten om het in de toekomst te voorkomen. Want voorkomen is altijd beter dan genezen. Aan het werk. Stop met ouwehoeren en pak het probleem meteen aan.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.