Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

265 # Bange draaikonten in de TK #
Gepost door Misdefinitie op 24-09-2007 om 23:53.
Afgelopen tijd stond de actualiteit volop in het teken van de linkse lastenverzwaringen. Ons vorige artikel wees u op het feit dat het verhogen van belastingen een typisch socialistische aangelegenheid is om de schatkist weer aan te vullen als al het geld is uitgegeven aan allochtonen. Voor de zoveelste keer is aangetoond dat de bevolking massaal de kop in het zand steekt als de allochtonenknuffelaars sinterklaas spelen met ons geld. Op internet was duidelijk te merken dat we niet de enigen waren die er de schande van spraken. Pak mensen in hun portemonnee en ze beseffen opeens dat links denken te gestoord voor woorden is. Algemene beschouwingen in de Tweede Kamer leiden tot debatten met als doel de regering bij zinnen te brengen. Balkenende toont zich echter als een bangerik uit angst te moeten toegeven dat zijn linkse beleid Nederland verraadt.

Uitgeluld.

Woensdag 19 september was de eerste dag van de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer. Een voor een kwamen de fractievoorzitters naar voren voor een betoog. Andere aanwezigen konden daarop reageren. Alle fracties hebben na het bekendmaken van de begroting hun eigen belangen. CDA, CU en de PvdA moeten zich staande weten te houden als ze een stortvloed van kritiek over zich heen krijgen. Balkenende houdt betogen, verdedigt de standpunten van de regering en moet vragen beantwoorden. Tichelaar van de PvdA heeft in de media lopen beweren dat hij een poging gaat doen de koopkracht van middeninkomens te herstellen. Die groep is voornamelijk de lul door de lastenverzwaringen van de PvdA en dat kost stemmen. SP en GroenLinks vinden de regering niet links genoeg en willen extremere maatregelingen. Dan hebben we nog Mark Rutte van de VVD die strijdt tegen de 18 nieuwe belastingen en Geert Wilders die het grootste probleem van Nederland, de islam, nogmaals de aandacht wil geven die het verdient.

Met de regering aan de ene zijde en de opppositie aan de andere zijde kan het niet anders dan een vurig debat worden. Tijdens het debat zouden de verschillende partijen elkaar moeten bestrijden met argumenten om zo het kabinet alsnog tot inkeer te brengen met betrekking tot de begroting. Minister President Balkenende startte zijn betoog door een hoop onzin voor te lezen wat door anderen is opgeschreven. Leuker wordt het als anderen vragen mogen stellen. Hoezo argumenten? Gewoon erom heen lullen, geen antwoorden geven en nooit concreet worden is de regel bij het CDA. Anders krijgt het volk door dat ze worden besodemieterd. Hoe gaat dat in zijn werk? Eerst en vooral verwijst Balkenende bij lastige vragen steevast naar de termijn. De tijd is er nog niet rijp voor om te antwoorden, er moet gewacht worden tot een volgende termijn of hij doet alles het liefst op zijn eigen tempo. Ook een manier om goede argumenten te ontwijken. Balkenende heeft geen argumenten. Negeren, niet antwoorden, domweg lullen en verwijzen naar vage commissies is zijn manier van debatteren.

Wat gebeurt er als Balkenende eens een keer tot argumentatie wordt gedwongen omdat hij al te vaak heeft verwezen naar commissies? Professor Balkellende blijkt dan niet meer uit zijn woorden te komen. Femke Halsema van GroenLinks vroeg hem naar zijn mening over het linkse kabinet. Zijn antwoord: "U heeft te maken met Balkenende IV. Punt." Een mening geven kon hij niet, want hij weet dat hij een linkse hond is en dat het een schande is als hij dat moet toegeven. Welke domme idioot gedraagt zich nou als een socialist? Daar wil hij liever niet mee geconfronteerd worden en meteen gaf hij aan dat hij het antwoord wilde uitstellen om te voorkomen dat er etiketten worden geplakt. Laffe dwaas. Geef gewoon toe zo links als de tering te zijn en biedt het volk duidelijkheid. Naar aanleiding van het verhaal van Tichelaar vroeg Rutte aan Balkenende of hij "om was". Waarop hij antwoordde: "Ik heb de heer Tichelaar wel eens sterker meegemaakt." Heerlijk. Hij heeft flink de pest in het feit dat hij met extreem links in zee is gegaan waardoor het volk hem nu door heeft.

Iedereen kan duidelijk zien dat het kabinet de erg linkse koers van de PvdA is ingevaren. De premier moet dat koste wat het kost verdedigen in de hoop nog een beetje geloofwaardig over te komen. De begroting verdedigt hij met wat hij "argumenten" noemt. Met mooie holle woorden als toekomst gericht, duurzaam, zorg voor het milieu en veiligheid. Dan begint hij een verhaal over dat het economisch verstandig is wat hij doet. Eerst geld verdienen, daarna uitgeven. Een grove leugen, want die 7 miljard lastenverzwaring is er juist gekomen om miljarden aan verspild geld aan allochtonen te compenseren. Het geld is eerst uitgegeven en vervolgens weer gejat van de bevolking. Andersom dus. Zijn neus begint inmiddels steeds langer te groeien. Zijn tweede punt zou het rekening houden met toekomstige generaties zijn. Steeds meer belastingen en niks willen doen aan de steeds maar verdergaande islamitisering van Nederland valt daar ons inziens niet onder. Tot slot vindt hij dat zijn beleid ambitieus moet zijn, maar zware belastingen is weinig ambitieus te noemen.

Bangerik.

De rest van zijn antwoorden blijven al even vaag en zitten vol met drogredenaties. Wilders betoogt dat er geen gematigde islam bestaat omdat haast alle islamieten de koran, het boek dat Wilders een fascistisch boek noemt vanwege de doodsverwensingen aan andersdenkenden, ondersteunen. Radicale moslims zijn weliswaar de beulen die het werk opknappen, maar de zogenaamde gematigde moslims nemen er geen afstand van. Dat impliceert medeplichtigheid en dat is zeker niet gematigd. Daarop zegt Balkenende: "Ik zie prachtige voorbeelden van Marokkanen die samen met Christenen leven." Houd toch op met die bullshit. Een handje vol domme voorbeelden kunnen nooit een argument vormen tegen het argument van 1 miljoen medeplichtigen en radicalen. We spreken in het kader van moslims altijd over het radicale gedeelte en hun medeplichtigen. Niet alle moslims zijn terroristen, maar alle moslimterroristen waar we mee te maken krijgen zijn wel moslims. Balkenende steekt liever zijn kop in het zand. Hij wil niet horen dat 1 groep er eigenlijk niet bij hoort. Ongeacht of de feiten voor zich spreken.

Daarna toont Balkenende zich als een echte bangerik. Wilders stelt dat hij eens niet naar die paar goede moslims moet kijken om het gedrag van duizenden slechten te rechtvaardigen, maar eens moet gaan praten met de Nederlanders in moeilijke wijken die last hebben van diefstallen en mishandeling. Eigenlijk gaat het hier om een nutteloze discussie. Iedereen weet ook wel dat de hele cultuur van de moslims ons niet gunstig gezind is. Een aantal uitzonderingen daar gelaten. Het gaat om de meerderheid. Wie vervolgens gaat janken dat er ook nog een kleine minderheid bestaat is een domme idioot. Als we het over de meerderheid hebben gaat het dus niet om die minderheid. In een discussie is het prima te rechtvaardigen dat we een groep die de meerderheid vormt en allemaal gelijkwaardig zijn qua afkeuringswaardig gedrag in een adem noemen. Begint die dwaas te huilen dat alle moslims op 1 hoop worden gegooid. Nee meneer Balkellende, we gooien alle radicale moslims en hun (stilzwijgende) aanhangers op een hoop. Criminelen zijn allemaal criminelen. Zo klaar als een klontje. We gaan geen radicalen hernoemen naar gematigd omdat de premier bang is de problemen te benoemen.

We besteden altijd veel aandacht aan het "u moet niet generaliseren" argument. Zoals bekend is generaliseren toegestaan als het een meerderheid betreft. In veel debatten is het niet wenselijk te gaan mierenneuken over details. Meerderheid is meerderheid. Daarover zeuren is daarom erg dom. Uiteraard hebben degenen die zich daaraan schuldig maken dat ook door en beginnen ze te klagen dat de generalisatie louter op basis van een neutraal onderscheidend kenmerk wordt gemaakt. Balkenende noemde onderscheid op basis van religie. Dat onderscheid wordt niet gemaakt. Moslims zijn radicaal als ze (willen) terroriseren, een fascistisch boek aanhangen waarin opgeroepen wordt andersdenkenden te vermoorden, van mening zijn dat ongelovigen en homo's varkens en zwijnen zijn of al het genoemde goedkeuren dan wel niet afkeuren. Niet omdat ze een religie aanhangen. Toen waren de argumenten van Balkenende op. Hij zei dat hij het niet verstandig vond om erop in te gaan. Uitgeluld dus. Voorzitter Verbeet vond dat dat zijn goed recht is. Ja, ook haar argumenten waren op. Vogelaar knikte instemmend toen Balkenende de islam niet wilde afvallen. Treurig.

Oppositie.

Van Geel verdedigt ook de begroting. Er zou sprake zijn van een klein overschot. Nog gekker moet het niet worden. Geld uitgeven, nog meer geld stelen en daar niet alles van opmaken is geen overschot. Dat is een forse schuld aan de bevolking. Snel terugbetalen en wel onmiddellijk. Ook moeten we volgens hem niet vergeten dat er ook lastenverlichtingen komen. Rutte maakte de opmerking dat die zogenaamde verlichtingen wel erg eenzijdig terecht komen. Wij merken tevens op dat die verlichtingen niet in verhouding staan tot de verzwaringen. Leuk hoor dat de kinderen gratis schoolboeken krijgen. Scheelt 200 euro voor een beperkt aantal mensen. Alleen al de BTW die iedereen moet gaan betalen is al veel meer. 1 % verhoging is al gauw een lastenverzwaring van 5 %. 5 % van bijvoorbeeld 30.000 (modaal salaris) is 1500. Of te wel: 7,5 keer meer verzwaring dan verlichting. Dan hebben we het nog niet eens over al die andere verzwaringen. Tja, socialisten hebben wel vaker problemen met de verhoudingen en rekenen kunnen ze ook al niet.

"Maar we doen ook goede dingen met het geld." Laat ons niet lachen. Geld ging op aan allochtonen. Niet aan filebestrijding, onderwijs, zorg en probleemwijken. Bovendien hadden de linkse partijen, in het bijzonder de PvdA, zelf verzuimd problemen in het onderwijs op te lossen. Probleemwijken zijn nogo-areas geworden doordat de PvdA jarenlang de mosliminvasie had gesteund. Ga dan niet doen alsof de lastenverzwaring gebruikt wordt voor goede doelen, want de genoemde problemen zijn door de PvdA zelf veroorzaakt. Rutte stelt dat het grote graaien is begonnen. Tichelaar (PvdA) kwam op zijn media uitspraken terug. "Repareren van middeninkomens zal consequenties hebben." Vieze flikker. Hij heeft zelf met zijn rotpartij de verzwaringen in het leven geroepen. Nu de middenstand massaal genaaid is en dreigt om niet meer op die ratten te stemmen, belooft hij snel verlichting en dekt zich tegelijkertijd snel in voor het geval het niet "lukt". En het lukte heel toevallig niet. Wat vreemd zeg.

Geert Wilders nam een tienpuntenplan tegen islamisering door. Marijnissen probeerde op zijn gevoel in te spelen door te beweren dat de V van vrijheid in de PVV geen vrijheid voor iedereen betekende: "U zet een miljoen mensen weg als achterlijk." Ja, en wat dan nog Stalincommunist? Middeleeuwse gebruiken en een fascistisch boek aanhangen is ook achterlijk. Wilders wees hem erop dat er voldoende vrijheid is, maar dat er grenzen zijn. Moslim zijn kan en geloven in de islam kan ook. Radicaal gedachtegoed aanhangen zoals in de koran staat beschreven kan niet. Marijnissen: "U gunt mensen niet hun heilige boek." Precies. Homo's van de flats gooien, andersdenkenden vermoorden en vrouwen besnijden is gedachtegoed dat we hen graag ontnemen. Het is te achterlijk en te debiel voor woorden dat Marijnissen dat gedachtegoed graag in gebruik ziet. "Daar komen rampen van." beweert Marijnissen. Rot toch op. We gaan echt geen radicaal gedachtegoed toestaan uit angst dat de moslims ons anders pijn komen doen. Nederland moet bereid zijn te vechten voor haar vrijheden.

Aan problemen binnen het onderwijs wordt niks gedaan. Zo blijft de schatkist gesloten voor het lerarentekort. Halsema is ook al zo hypocriet: "Mensen hebben weinig aan een overheid die vertelt hoe ze moeten leven." Terwijl links een en al betutteling is. Rutte vraagt Balkenende of hij nu werkelijk hoopt dat mensen minder gaan roken, drinken en rijden. Daar geeft hij geen fatsoenlijk antwoord op. Pechthold (D66) laat weten dat oude socialistische principes het hebben gewonnen van verstandige beslissingen. Ter vergelijking: D66 liet het kabinet vallen om een uiterst links standpunt.

De partij voor de dieren loopt te emmeren dat er armoede is omdat het voedsel niet goed verdeeld wordt. Wij voegen daaraan toe dat ook niet iedereen even hard werkt als de mensen die wel te eten hebben. Derde wereld landen zullen dezelfde eeuwenlange ontwikkeling moeten doormaken als de Westerse landen. Niks aan te doen. Bij de SGP hangen ze de moraalridders uit. Geen inhoudelijke argumenten, maar net als Verbeet vallen over woorden als knettergek. Ze stellen dat het gebruik van zulke woorden niet lief is. Godverdomme, kanker, tering, tyfus. Sterke woorden gebruiken om iets volslagen krankzinnigs aan te duiden vinden wij geen zonde. Iemand die de radicale islam faciliteert is knettergek. Wouter Bos is ook een en al hypocrisie. Extreem linkse lastenverzwaring en hoge belastingen en vervolgens glashard liegen dat de belastingen niet verhoogd worden. De smerige smiecht. En die 18 belastingen die recent verhoogd zijn dan?!

Pechthold stelt dat het kabinet zich rijk rekent. "U bouwt geen ark, u zorgt voor de eigen zonvloed." SGP zegt tegen de islamisering te zijn, maar in plaats van steun te verlenen aan Wilders klagen ze over de zogenaamde toon. Rutte sneert naar Balkenende dat hij gaat voor een record: 5 miljard aan extra belasting. Balkenende: "Het is het recht van elke politicus om zijn profiel te zoeken." Zeker. De zijne is dat van een rode rakker die nog linkser is geworden dan de PvdA. De premier belooft lastenverlichting in 2008. Als Rutte dan de garantie vraagt dat de belastingen niet verder zullen stijgen wil Balkellende er niet aan. Hij wijst weer op lastenverlichting, maar dat komt zoals gezegd zeer eenzijdig terecht. Rutte neemt het woord nivellerende maatregelingen in de mond. Uiteraard nivelleren ze de werkdruk niet. Vervolgens is Balkenende weer uitgeluld: "Ja voorzitter, wat moet ik daar nu weer mee?" Wat denkt u van oprotten en een ander de kans te geven het beter te doen? Hij blijft beweren dat mensen erop vooruit gaan. De cijfers en feiten spreken hem tegen.

Overweging.

Wat zegt dit nu allemaal? Links gooit miljarden weg en steelt er weer miljarden bij van de bevolking om dat te betalen. Het geld is op. Problemen worden daarom niet opgelost. Oppositie wordt genegeerd. Tichelaar belooft zogenaamd reparatie om geen stemmen te verliezen, maar dat is slechts een proefballon. Nu het niet gelukt is spelen ze de zwarte piet door. Zogenaamde lastenverlichtingen worden als argument aangedragen, maar dat is slechts een fooi. Het zal u niet verbazen dat er nog een andere reden is voor de lastenverzwaringen. Balkenende gaat 30 % meer verdienen! Dat kwam niet ter sprake tijdens zijn betoog. Geld wat in het onderwijs gestoken had moeten worden gaat op aan jonge Polen die hier komen. Kortom: we zijn bestolen om de multikulturele samenleving te financieren. Voor de rest menen zij er goed vanaf gekomen te zijn. Gelukkig hebben we de misdefinities kunnen blootleggen. Maxima zegt dat de echte Nederlander niet bestaat. De landverrader. Nu is het woord aan u. Laat horen dat u het er niet mee eens bent en zorg dat u dit niet vergeten bent bij de volgende verkiezingen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.