Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

264 # Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul #
Gepost door Misdefinitie op 19-09-2007 om 21:23.
Prinsjesdag 2007 moest dinsdag met veel poespas een van de meest dramatische miljoenennota's en begrotingen maskeren. Koningin Beatrix had weer de ondankbare taak het volk voor de gek te houden met een propagandapraatje. Het kabinet zou hoop en vertrouwen moeten geven, maar dergelijke hoop doet alleen gestoorde socialisten in vreugde leven. Op het moment gaat het volgens de deskundigen best goed met de economie. Toch worden de lasten enorm opgevoerd en gaat iedereen, behalve uitkeringstrekkers en de monarchie, erop achteruit. Vandaag waren veel socialisten dan ook in rep en roer. Ze begrijpen het allemaal niet meer. Allemaal hebben ze lekker links gestemd vanwege de gladde praatjes over sociaal zijn. Totdat gebleken is dat het linkse kabinet met zware belastingen langzaam maar zeker hun strot dichtknijpt om de multicriminele samenleving te financieren.

Onnozelheid bij het volk.

Overal verschijnen negatieve commentaren over de plannen van het kabinet. Allemaal spreken ze er een schande van. De hardwerkende burger wordt gepakt, creatieve ondernemers worden uitgeknepen en de auto is nog meer een melkkoe geworden. Zware belastingen worden geheven om het ene gat met het andere te vullen, genotsmiddelen worden onbetaalbaar en de rechtvaardiging "milieu" is gelul om het allemaal te rechtvaardigen. Mensen zijn geschokt. Thans hebben we het meest linkse kabinet dat mogelijk is. Toch is er van sociaal menselijk beleid niks te merken aangezien iedereen genaaid wordt. Hoofdschuddend leggen we de kranten weer weg. Kennelijk zijn mensen pas bereid na te denken als ze het voelen in hun portemonnee en het te laat is. Opvallend is dat de berichten allemaal een "wir haben es nicht gewusst" uitstraling hebben. Kom op mensen, niet zo onnozel. U had het kunnen weten. Socialisten aan de macht, ons land verkracht.

Wat is hier eigenlijk aan de hand? Van de vele vragen die gesteld kunnen worden gaan we proberen er een aantal te beantwoorden. Is er niet gewoon sprake van een doodgewone bezuinigingsronde om het later beter te hebben? Wouter Bos mag dit argument graag gebruiken, al klopt er niks van. Bezuinigen in een periode waarin het weer goed lijkt te gaan met de economie kan inderdaad een aardig middel zijn om een reserve aan te leggen en de staatsschuld te verminderen. Wat dit kabinet doet is echter geen bezuiniging of sparen. De lastenverzwaringen zijn niet bedoeld om op te slaan of te gebruiken voor slechtere tijden. Al het geld wordt onmiddellijk zonder schroom weggegeven. Niet ten gunste van het eigen volk, maar aan het buitenland of om buitenlanders te bevoordelen. Bezuinigen impliceert dat uitgaven worden verminderd. Jammer genoeg worden de uitgaven aan nutteloze zaken juist opgeschroefd. Dit is schaamteloos jatten van de burger om linkse pleziertjes te financieren.

Lastenverzwaring voor de multikul.

Weet u nog dat er gesodemieter was rond het generaal pardon? Een groep van een paar duizend asielzoekers hebben de harten gewonnen van het Nederlandse volk met zielige verhaaltjes over oorlog in hun thuisland. Elk jaar gaan ze wel gewoon terug voor een vakantie, maar dat snapt de doorsnee socialist niet. Onder leiding van linkse partijen kregen zij de kans om keer op keer te procederen en tijd te rekken. Op een gegeven moment waren ze hier al een tijdje (op onze kosten); wat medelijden wekte. Schijn bedroog echter: het zijn beroepsleugenaars die als economische asielzoekers zijn gekomen om onze verzorgingsstaat uit te zuigen. Minstens een half miljard werd ervoor uitgetrokken. Verder gingen er nog miljarden op aan snoepreisjes voor Marokkaanse criminelen, de bouw van moskeeŽn en de verdere islamitisering van Nederland. Minister Vogelaar (PvdA) kwam in een Marokkaanse jurk naar Prinsjesdag om het volk duidelijk te maken dat de begroting volledig draait om het financieren van de islam.

Dit is socialisme!

Okee, u mag ons een stel rechtse rakkers vinden, maar de feiten tegen het socialisme blijven zich opstapelen. Feit is dat er miljarden zijn weggegeven aan ontwikkelingshulp en de financiering van de radicale islam in Nederland. Geld gaat niet alleen rechtsstreeks naar islamieten, hun cultuur en hun bouwwerken, maar ook naar de invoering van de sharia. Verbeet houdt zich bezig met het monddood maken van tegenstanders, Vogelaar ziet het liefst de islam ons land overnemen en linkse partijen vinden het geen probleem dat de islamitisering vooral de autochtoon treft. De linkse partijen in het kabinet hebben het geld verspild. Nu jatten ze gewoon meer om dat te bekostigen.

Graag willen we excuses ontvangen van de mensen die ons belachelijk hebben gemaakt toen we in een vroeg stadium de ware aard van socialisten hebben blootgelegd. Toen het kabinet Bos I voor het eerst de plannen kenbaar maakten voor het zoveelste generaal pardon (u dacht toch niet dat het de eerste keer was dat er alweer zoveel allochtonen mochten blijven?) heeft de Rekenkamer reeds gewaarschuwd dat de begroting niet passend te maken is. Miljarden extra uitgeven aan geitenneukers die het land liever kwijt dan rijk is terwijl de schatkist al zo leeg was als het hoofd van Wouter Bos werd ook door andere deskundigen afgeraden. Toch gingen ze ermee door. Miljoenen hier, miljoenen daar, vlinders vangen in Marokko, praatjes maken met Hames en als klap op de vuurpeil werd ook nog bekend dat de overheid criminele radicale moslimorganisaties steunt die zich nota bene opstellen als officiŽle gesprekspartners opdrachtgevers van de overheid en een "brug" vormen tussen moslims en Nederland.

Toen we zeiden dat het Nederlandse volk voor het generaal pardon zou opdraaien, werden we gezien als racisten. De geschiedenis leert echter dat zwarten al hun bezittingen te danken hebben aan blanken. De waarheid wordt weer pijnlijk duidelijk. Blanken betalen voor allochtonen. Zo gaat dat altijd. Schrik er maar van. Hier worden de knelpunten benoemd. Welke constateringen hebben we nog meer gemaakt betreffende de socialisten? Zij gebruiken altijd extreme dwang om hun doelen te bereiken in plaats dat ze door goed beleid mensen stimuleren. Geld afpakken stimuleert niet om te gaan werken. Waar socialisten het voor het zeggen hebben worden ook altijd extreme belastingen geheven. De PvdA zorgde er eerst voor dat de BTW van 17,5 % naar 19 % ging. Nu komt daar een procent bij. We vermoeden dat ze volgend jaar de 21 % gaan halen met het excuus dat BelgiŽ ook een dergelijk tarief hanteert. Leuk bedacht vieze flikkers, maar onze zuiderburen hebben weer vele andere belastingen niet. Bedankt voor de accijnzen, overige belastingen, successierechten en kansspelbelasting. Hartelijk dank voor belasting op dividend, rente, vermogen, loon, nog eens vermogen, loon, verbruik, waterpijp, invoerrechten, motorrijtuigbelasting, nog eens auto (BMP), milieu, verkeer, juridisch, omzet, anti-kopieer, vliegtuig, onroerendgoed enz enz enz. Allemaal in koor: Bedankt PvdA!

Smerige socialistensmoesjes.

Een van de ergste kenmerken van het socialisme is het idee dat iedereen al zijn geld moet inleveren en persoonlijk bezit verboden is. De grote pot wordt dan eerst verdeeld onder de dictator en zijn vrienden. Vervolgens wordt de rest min of meer gelijkmatig toegekend aan groepen waar de machthebbers wat aan hebben: allochtonen en ander gespuis. Zoiets valt natuurlijk nooit te verdedigen. Welke dwaas gaat er nu mee akkoord dat hij keihard moet werken terwijl anderen op hun luie gat liggen om vervolgens al het verdiende geld af te staan aan die parasieten? Islam, is te lam om te werken. Een aantal drogredenaties en idiote gedachten willen we de revu laten passeren.

"Eerst inleveren, dan wordt het beter."
Gelooft u het nog? Wij niet. De PvdA beloofde dat ook tijdens de paarse kabinetten. Gevolg? De puinhopen van 8 jaar paars. In de jaren '70 hebben die linkse flikkers ook van alles beloofd. Werd het beter? Nee. Crisis in de jaren erna was het gevolg. Vertrouwen in hun toekomst hebben we niet. Zeker niet aangezien Bos al heeft aangegeven tijdens elke miljoenennota de inkomens nog meer bij elkaar te willen hebben. Behalve zijn eigen inkomen dan. Dat is zoiets als alle scholen in Nederland zwart willen hebben om daarna zijn eigen dochter naar een blanke school te sturen. Gezien de geschiedenis van de socialisten zullen ze meer blijven verspillen en steeds meer geld blijven vragen. Bos claimt dat hij het dak repareert nu de zon schijnt. Dat doet hij zeker. Wel nadat hij 30 jaar lang het huis heeft verwaarloosd zodat de funderingen zijn verrot en het dak vol gaten zit omdat hij het geld gebruikte voor de Marokkanen. Aan dat lekke huis hebben we niks meer.

Beatrix: "We sparen voor later."
7 miljard stelen van de bevolking, 7 miljard verspillen, weer 7 miljard jatten en 6,9 miljard verspillen is naar ons idee geen definitie van 0,1 miljard sparen. Voor die 0,1 miljard spaargeld hebben we 14 miljard op tafel gelegd, hersenloze marjonet van de socialistische heilstaat.

"We doen iets voor de armen en het milieu."
Wat een gelul. Al het geld is verspild aan de multiculturele samenleving en gespuis in het buitenland. Geld dat wordt terugbetaald door de lastenverzwaring die neerkomt op de ruggen van hardwerkende burgers. Milieu is slechts een dekmantel. Het geld van de verhoogde belastingen wordt niet besteed aan het milieu. Doe dan ook niet alsof het voor milieudoeleinden is gestolen.

"We doen iets voor het onderwijs."
Zeker. Onder leiding van de PvdA is het onderwijs verkracht. Daarna was er opeens 1 miljard nodig. Als zij normaal hadden gedaan, hadden we dat geld kunnen stoppen in de zorg. Ze proberen er enkel de eigen fouten mee te corrigeren. En zelfs dat gebeurt niet, want Bos heeft de schatkist al gesloten voor het lerarentekort.

Laten we vooral niet vergeten wat het socialisme allemaal heeft aangericht in Nederland. Overbevolking, islamitisering, criminaliteit, ghetto's, terrorisme, armoede, miljardenverspilling, miljarden aan onnodige projecten, knuffelcultuur en extreem zware belastingen waar vooral allochtonen beter van worden. Nogmaals gaat onze "dank" uit naar alle ratten die op de PvdA, CU en het CDA hebben gestemd. Hebben jullie nu een harde plasser omdat de socialisten erin geslaagd zijn Nederland naar de klote te helpen? Onbegrijpelijk hoeveel mensen serieus stemmen op partijen die van werken, vrijheid en strijden voor behoud van de eigen cultuur misdaden maken. 7 miljard extra stelen om het gat te vullen dat is ontstaan door verspilling is belachelijk. Misdefinitie vindt dat iedereen terug moet naar zijn eigen land, verspild geld door de verantwoordelijken tot de laatste cent moet worden terugbetaald en belastingsgeld moet worden aangewend waar het voor bedoeld is: dijken, infrastructuur, onderwijs en zorg.
Reacties: 6
Pagina's: 1

Reactie door Friedrich op 25-02-2008 om 04:01.
Is het niet beter eerst het enige mensenrecht dat er is duidelijk te maken.
Het recht op leven (het recht derhalve op het leven, de eigen vrijheid en het streven naar geluk). Alle andere rechten vloeien hieruit voort.
Dit plaats het collectivisme direct in de verkeerde hoek.

Reactie door Misdefinitie op 25-02-2008 om 13:24.
Nee, het Nederlandse volk financieel uitknijpen om een systeem te financieren dat hen ten gronde zal richten heeft niks met recht op leven en vrijheid te maken.

Reactie door Friedrich op 25-02-2008 om 18:49.
Het recht op leven en vrijheid het alles met geld te maken. De overheid pleegt via belastingheffing diefstal. De mens in Nederland is door de dwang van de overheid (het zwaardrecht) volledig afhankelijk van de overheid als het gaat om het inrichten van zijn eigen leven. Hij/zij is afhankelijk omdat men maar moet afwachten hoeveel geld de overheid de burger wil laten houden.
De overheid beslist er tegenwoordig over of bij een echtpaar beide partners moeten blijven werken. De overheid heeft het eigendomsrecht uitgehold. Deze afhankelijkheid heeft van de Nederlandse burger reeds slaven gemaakt. Dat hoeft niet meer te gebeuren, dit is reeds zo.
De overheid beslist zelfs al over de kinderen. Bijvoorbeeld door thuisscholing te verbieden, of door vaccinaties te verplichten.

Zelfs indien oude of zieke een eind aan hun leven willen maken, hebben zij de toestemming van de overheid nodig.

Het recht op leven en vrijheid heeft niet alleen betrekking op wat mag maar ook, en vooral ook, betrekking op wat door de overheid verboden, verplicht of moeilijker/onmogelijk wordt gemaakt.
Kortom, indien je als mens toestemming moet vragen voor zaken die een ander niet in diens vrijheid beperken, dan ben je niet vrij.

Reactie door Misdefinitie op 25-02-2008 om 20:38.
Daarom is "het recht op leven" een waardeloos en veel te abstract ideaal waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Het moet niet zo zijn dat de overheid of wie dan ook mensen geld kunnen afnemen met een beroep op zulke vage "rechten". Zeker niet als het slechts smoesjes zijn om het geld stiekem te kunnen gebruiken voor andere zaken waar het niet voor bedoeld is.

Reactie door Friedrich op 25-02-2008 om 22:40.
Hoe zit u hier eigenlijk in? Ik kan u af en toe niet volgen.
Het recht op leven is geen vaag begrip. Het begrip is alleen vaag voor degene die niet kan beredeneren hoe een vrij mens zich eigenlijk zou kunnen voelen. Dit gaat op voor mensen die zo zijn geÔndoctrineerd dat zij niet meer naar de basis van begrippen kunnen reiken.

U moet terug gaan naar de basis. U bent als vrij mens op deze wereld gekomen of als slaaf. Laten wij even aannemen dat u een vrij mens bent. Hoe gaat u dan om met verboden? Accepteert u dat de overheid moreel gelijk heeft als de overheid zegt dat u 70 tot 85% van uw verdiensten af dient te geven aan diezelfde overheid? Waar vindt u dat uw vrijheid begint? Waar denkt u dat dwang van een ander persoon mag beginnen? Wanneer bent u een vrij mens en wanneer niet meer?

Reactie door Misdefinitie op 26-02-2008 om 14:20.
Ik erken dat er geen absolute vrijheid kan bestaan omdat zoiets zal leiden tot anarchie. Bovendien zal niemand belangrijke zaken als dijken bouwen. Daarom accepteer ik een overheid die, in ruil voor een klein deel van mijn vrijheid, daar iets tegen doet.

Natuurlijk leidt dat tot verboden, maar daarmee omgaan gebeurt mijn inziens met het gezonde verstand. We mogen niet moorden, roven of verkrachten. Prima, niks aan de hand. Voor zaken van algemeen belang als dijken en wegen wil ik ook best een deel van mijn geld afstaan. Maar ik zeg wel: tot daar en niet verder.

De vrijheid begint als het gaat om zaken die individuen persoonlijk aangaan. Een overheid die 70 tot 85 % van mijn vermogen eist is niet te accepteren. Grotendeels gaat het geld immers naar zaken die niet in het algemeen belang van de bevoking zijn zoals het financieren van de multiculturele samenleving. Zodra de overheid verder gaat met het afnemen dan het echte algemene belang, is er teveel vrijheid ontnomen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.