Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 31 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

262 Partijpolitiek van Verbeet
261 Fileleed? Nederland is vol!
260 NSB Handelsblad opent aanval op rechts
259 Van landverrader naar anti-moslim
258 Kneus Stakkermans gekrenkt
257 Eeuwige vacaturenepperij
256 Islam is als kanker, Wilders wil blanker
255 De piramide van Boober
254 "Pedofiel" als stigma voor iedereen
253 Nationalistisch gedachtegoed verkwanseld
252 Links eist verbetering propaganda
251 PvdA heult met extreem radicale islam
250 Belastingdienst amateuristisch en digibeet
249 Razzia ter bestrijding van terrorisme
248 Kut Marokkanen horen in hun eigen land
247 Stoelendans op de arbeidsmarkt
246 Slecht onderwijs met een doel
245 Term "racist" verliest zijn waarde
244 "Goebbels" keert Nieuw Rechts de rug toe
243 Anoniem schijnsolliciteren met Manpower

259 # Van landverrader naar anti-moslim #
Gepost door Misdefinitie op 25-08-2007 om 22:19.
Veel moraalridders zijn van het egocentrische type. Zolang ze zelf ergens niks mee te maken hebben, zelf niet de lasten hoeven te dragen en problemen zich ver van hun bed afspelen hangen zij een irritante achterbakse schijnheilige houding aan jegens iedereen die hen probeert te wijzen op fouten in hun redeneringen. Voor pedofielen die andermans kind hebben verkracht vinden ze de doodstraf onmenselijk. Bij de betrokkenheid van hun eigen kind zijn de zwaarste martelingen totdat de dood erop volgt nog niet zwaar genoeg. Overlast gevende en terroriserende moslims worden gezien als slachtoffer van de maatschappij, maar als het in hun eigen omgeving gebeurt spreken ze opeens wel over kut-Marokkanen. Totdat ze opeens ontdekken waar de groepen die ze altijd het hand boven het hoofd hebben gehouden toe in staat zijn. Zoiets overkwam Ehsan Jami. Nadat zijn ogen werden geopend ondervond hij de ware aard van allochtonen.

PvdA.

Het inzetten voor een partij cq organisatie die de vijand het hand boven het hoofd houdt is niet zo slim als er een goede kans bestaat dat die vijand zich op een kwade dag ook tot u zal richten. Sinds de aanslagen van 11 september 2001 is Jami naar eigen zeggen wakker geschud met betrekking tot moslims en de islam. Met het idee dat veel moslims terroristen zijn en de gematigde moslims op z'n minst als gemeenschap als medeplichtig gezien kunnen worden (omdat ze het niet massaal afkeuren) ging hij regelrecht in de aanval. Nog geen twee jaar later is hij in 2003 lid geworden van de grootste vaderlandverradende partij die Nederland kent. Namelijk de Partij van de Arbeid (PvdA). Een zeer opmerkelijke keus gezien het dubieuze karakter van de partij. De partij staat erom bekend te heulen met de radicale islam. Overleggen en samenwerken met terroristen is hen niet vreemd.

Regelmatig doen PvdA-politici extreme uitspraken met betrekking tot de islam. Zo moeten we ons volgens Wouter Bos maar neerleggen bij het feit dat het land volgebouwd wordt met moskeeŽn. Accepteren en verdragen luidt zijn motto. Niet begrijpende dat als de moslims daadwerkelijk aan de macht komen het socialisme zoals het nu bestaat een van de stromingen is die zal sneuvelen. De islamitische wereldmacht duldt namelijk geen tweede machtshebber naast zich in zijn streven naar de absolute werelddominatie. Minister Vogelaar van integratie heeft financiŽle steun toegezegd om de invoering van de sharia mogelijk te maken. Moslims moeten volgens haar ondersteund worden om datgene te bereiken wat ze het liefst zouden willen bereiken. Wij zullen dan moeten bekeren en haar eens moeten leren dat vrouwenbesnijdenis niet zo lief is als zij denkt.

Opeens openen de ogen van Jami zich voor de tweede keer. Hij had de verkeerde partij gekozen. Hoewel hij geenszins als een Nederlander beschouwd mag worden vanwege zijn afkomst, was het alternatief van een islamitische heilstaat al even schrikwekkend. Toen besefte hij dat zolang hij voor de PvdA zijn ding deed, hij in feite bezig was om Nederland te islamitiseren. Hoe denkt Ehsan eigenlijk over moslims? Bewondering is omgeslagen naar minachting voor de islam nadat hij een lezing bijwoonde over de koran. Jami is van mening dat de profeet Mohammed een crimineel is net als Bin Laden. Onbekend is of Bin Laden ook kleine kindertjes van achteren open wilde scheuren, maar dat weerhield hem niet van een paar harde uitspraken. Mohammed zou volgens hem een vreselijke man zijn die met mooie woorden spreekt en achter uw rug een mes tevoorschijn haalt om u dood te steken. Delen uit de koran zou hij te achterlijk voor woorden vinden en hij hekelt het gebrek aan de debat over de islam. Geitenneukers zouden volgens Jami overal een belediging in zien. Hoe het ook gebracht wordt.

Vergelding.

Moeten we nu medelijden hebben? Moet u nagaan: iemand die te dom was om te begrijpen dat hij bij de PvdA van alles faciliteerde waar hij later van zou walgen. Toch blijft ervaring de grootste leermeester. Een erg goede leermeester zelfs. Zo goed dat we bij hypocriete en achterbakse mensen altijd hopen dat hen iets overkomt zodat ze weer helder kunnen denken. Laat de rokers maar kanker krijgen zodat ze eens beseffen dat we geen poep spreken als we wijzen op de gevaren. Laat moraalridders die pedofielen beschermen eens een dochter verliezen aan zo'n monster. Dan praten we verder over straf. En uiteraard, laat idioten die de radicale islam op wat voor wijze dan ook ondersteunen eens het slachtoffer worden van hun eigen vrienden. Ehsan kan daarover meepraten. Wel kut hoor. Met de meest extreem linkse partij in zee gaan, jarenlang multiculturele propaganda maken, alles doen om van Nederland een moslimstaat te maken en als dank door allochtonen in elkaar worden getrapt.

Gniffelend wachten we op de dag dat alle landverraders erachter zullen komen met wat voor probleem ze Nederland hebben opgezadeld. Bijvoorbeeld als Cohen eigenlijk eens de betekenis van het woord antisemiet gaat begrijpen en in een boek leest dat zelfs de nazi's tijdelijk moslims hebben gebruikt om van de Joden af te komen. Heerlijk, een deel van het probleem lost zich dan vanzelf op. Van verrader naar medestander. Op den duur krijgen ze spijt. Jammer genoeg alleen over de consequenties. Eerst moesten ze ontdekken dat het volk waar ze hun leven voor gaven niet zo aardig waren als ze dachten. Dan ontdekken ze dat het zelfs gevaarlijk is omdat het volk tegen hen vergeldingsacties plant. Een beetje slaan is tot daaraan toe, maar het gaat van kwaad tot erger. Moslims lusten Jami rouw. Wat zeg ik? Gematigde moslims lusten hem al rauw. Als de gematigden al mishandelen, wat zullen de extremen dan met hem gaan doen? Vervolgens moest hij er ook nog achter komen dat de PvdA hem keihard laat vallen. Bij de PvdA houden ze alleen van verraders en moslims. Ex-moslims laten ze mooi in de steek.

Wijze les.

Wat voor les kunt u uit deze gebeurtenissen halen? Loop ons land niet te naaien, anders loopt u het risico door iedereen uitgekotst te worden. Nederlandse landverraders gaan vroeg of laat tegen de muur als deze oorlog afgelopen is. Verlaag u daarom niet tot dat soort praktijken. Extreme moslims zullen moeten bedenken dat ze hier niet voor eeuwig zullen blijven. Een aantal mensen kunnen ze altijd voor hun kar spannen, maar het lukt niet om alle mensen altijd voor de kar te spannen. De bom gaat op een gegeven moment barsten wat het einde inluidt van de steeds verdergaande islamitisering. Extreme shit is daarom ook niet echt aan te raden. Wie in de problemen gaan komen zijn de zogenaamde "witte negers" of "witte moslims". Zij maken minstens drie grote fouten.

Eerst hangen ze de landverrader uit en sluiten ze zich aan bij de PvdA waardoor niemand hen meer serieus neemt. Wij erkennen landverraders en mensen die hier niet horen niet als Nederlander. Vervolgens gaan ze radicale dingen zeggen over de islam waardoor ze ook uitgescheten worden door moslims. Daarna blijken ze niet meer bij de PvdA te passen aangezien dat een moslimpartij is. En de linkse media? Vrij Nederland en De Groene Amsterdammer spraken openlijk hun twijfel uit over de mishandeling. Het zou niet gebeurd zijn; allochtonen mishandelen volgens links namelijk niet. Helaas, voor de zoveelste keer is een poging van links om allchtonen positiever in het nieuws te brengen dan ze in werkelijkheid zijn mislukt. Een verdachte heeft bekend en alweer vrijgelaten nadat hij beweerde het alleen gedaan te hebben. Gevolg: ze worden door iedereen gehaat en kunnen nergens meer bijhoren.

Blijft er nog iets over om te doen? Nee, ze hebben pech. Door hun eigen soort worden ze opgejaagd als beesten. Hirsi Ali had een soortgelijk probleem. Zwart, dus uitgespuugd door veel Nederlanders. Die dat overigens verzwegen uit politiek correctheid en vervolgens maar de rechtse signatuur de schuld gaven, maar dat ter zijde. Anti-moslim en ook niet geliefd bij haar eigen soort. Een trip naar Amerika blijft natuurlijk een optie. Het alternatief is continu onder bedreiging staan met de dood. Beveiliging werkt tijdelijk, maar als een groep echt wil dat hij het loodje legt krijgen we straks weer een stille tocht waaruit het volk dient te begrijpen dat het zo echt niet langer kan. Wat nu? Nu komen de tranen. Jami heeft spijt van zijn uitspraken. Niet omdat moslims geen geitenneukers zijn, maar omdat zijn leven erbij kan inschieten. Eigen schuld. Hij had zich ook kunnen inzetten voor ons land zodat we een vuist konden maken tegen de vijand. Omdat hij de invasie al die tijd gefaciliteerd heeft kunnen we geen medelijden hebben. Wie wind zaait zal storm oogsten. Mensen zouden veel eerder moeten nadenken over de gevolgen van hun daden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.