Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 31 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

262 Partijpolitiek van Verbeet
261 Fileleed? Nederland is vol!
260 NSB Handelsblad opent aanval op rechts
259 Van landverrader naar anti-moslim
258 Kneus Stakkermans gekrenkt
257 Eeuwige vacaturenepperij
256 Islam is als kanker, Wilders wil blanker
255 De piramide van Boober
254 "Pedofiel" als stigma voor iedereen
253 Nationalistisch gedachtegoed verkwanseld
252 Links eist verbetering propaganda
251 PvdA heult met extreem radicale islam
250 Belastingdienst amateuristisch en digibeet
249 Razzia ter bestrijding van terrorisme
248 Kut Marokkanen horen in hun eigen land
247 Stoelendans op de arbeidsmarkt
246 Slecht onderwijs met een doel
245 Term "racist" verliest zijn waarde
244 "Goebbels" keert Nieuw Rechts de rug toe
243 Anoniem schijnsolliciteren met Manpower

252 # Links eist verbetering propaganda #
Gepost door Misdefinitie op 21-07-2007 om 23:11.
Propaganda is een zeer krachtig middel om de hersenen van onschuldige kinderen te injecteren met het vergif van het verderfelijke socialistische gedachtegoed. Bij de PvdA vertellen ze niet dat ze deel uitmaken van een terroristische organistie en een eigen knokploeg hebben genaamd de Internationale Socialisten. Wel vertellen ze de kindertjes op school dat het sociaal is om onderworpen te zijn aan hun grillen. GroenLinks heult ook openlijk met terroristen en is in het bezit van explosieven. Kleuters op school moeten echter onder begeleiding van de makakenmuziek van Ali B zingen dat het fout gaat met de natuur. SP vindt bordjes soep uitdelen sociaal, maar ze wensen geen afstand te doen van extreem communistisch gedachtegoed. Mensen worden echter steeds mondiger. Reden voor links om sterkere propaganda te eisen.

Het socialistische gif verzwakt.

Het gif werkt alleen als het structureel wordt toegediend. Pure leugens, dwaasheden en idiote idealen zijn de bestanddelen, maar erover liegen kent een groot nadeel. Zodra mensen informatie krijgen en leren worden ze mondiger. Vervolgens gaan ze op zoek naar meer informatie en al gauw vallen de leugens door de mand. Er klopt namelijk geen hout van en het gedrag van de linkse partijen komt zelfs in de linkse media erg fout over. Niet voor niks proberen socialisten cq communisten al tientallen jaren het onderwijs naar de klote te helpen zodat het volk dom blijft. Dom volk slikt uit onwetendheid alles wat er gezegd wordt omdat het niet in staat is om na te denken. Gelukkig is daar Stormfront Misdefinitie om u te voorzien van kritische stukken die de mythen van het socialisme ontkrachten.

Tot groot ongenoegen van de linkse partijen biedt het internet zelfs het abnormale klootjesvolk de mogelijkheid om informatie te vinden die stof tot nadenken geeft. Mensen bezoeken onze site regelmatig. Zelfs als ze van mening zijn dat het allemaal rotzooi is omdat het tegen de heersende opinie aanschopt. Wellicht proberen ze de boodschap stelselmatig te negeren; toch knaagt er iets. Niemand kan namelijk ontkennen dat het abnormaal is dat linkse partijen massaal extremisten omarmen. Dan herinneren ze zich opeens de uitspraken van Wouter Bos over een islamitisch rijk en zijn dochter op blanke scholen. Even verzwakt het socialistische gif en keihard worden ze wakker geschud. Linkse propaganda heeft u tientallen jaren bedrogen.

Keer op keer worden de werkelijke bedoelingen van de zogenaamde "sociale" linkse partijen pijnlijk duidelijk. Zichzelf profilerend als sociaal hebben ze altijd een grote bek over de sterkste schouders, jatten van de rijken, bescherming van dier en milieu en mensenrechten. Van die paupers die tegen u zeggen dat de pedofiel die net uw kinderen verkracht heeft ook mensenrechten heeft. Klootzakken die moorden rechtvaardigen met een verzonnen verhaal over de slechte jeugd van de verdachte. Extreem hoge belastingen zijn volgens hen nodig in dienst van de maatschappij, maar al ons geld wordt naar het buitenland gestuurd. Onderhandelen van terroristen is het toppunt. PvdA, SP, GroenLinks vinden het ondersteunen van terrorisme opeens belangrijker dan hun verzonnen gelul over sociale mensenrechten.

Links eist maatregelingen.

U begrijpt dat daardoor de linkse partijen niet meer serieus genomen kunnen worden. Openlijk onderhandelen ze met massamoordenaars, dictators, knokploegen, terroristen en internationale socialisten. Ook hier kan niemand ontkennen dat we te maken hebben met radicale extreem linkse groeperingen waarvan we zouden moeten wensen dat ze bij terugkomst in Nederland als landverraders voor het peleton worden gezet. Uiteraard kreeg links ook in de gaten dat ze hun ware aard aan het verraden zijn. Een offensief volgt. Nederland moet weer dom worden. Kijkende naar het onderwijs is dat al gelukt, maar omdat het internet roet in het eten gooit door vrije informatievergaring mogelijk te maken is er een steviger middel nodig. Kinderen moeten nog meer dan ooit van jongs afaan ingespoten worden met nog meer socialistisch vergif.

GroenLinks.

Achterlijk als GroenLinks is kwamen ze ooit op het ludieke idee om een wagon speciaal voor moslims te maken. Met als gevolg dat er ook aparte wagons voor blanken moeten komen en dat was nou net niet de bedoeling. Ze willen islamieten laten heersen, maar komen in de knel met de gelijke behandeling die ze zogenaamd nastreven. Na de zomer willen ze met een oplossing komen voor het propagandaprobleem. Propaganda niet sterk genoeg? Geen probleem. Dikken ze het toch even aan! Laten we even wat beter naar de plannen kijken. De media is uiterst links. Wie echter extreem links is vindt niks links genoeg. Daarom wil GroenLinks de jongeren gaan leren dat media liegen.

Zelf praten ze het liefst met Hamas over het etnisch zuiveren van de Joden, maar in de klas moet er gepraat worden over die o zo slechte media. Jongeren moeten volgens GroenLinks al op de basisschool weten dat de media lulkoek verkoopt. Vertel ze dan ook maar dat het hebben van explosieven niet lief is. Graag wijzen we u op een interessante redenatie. Tofik Didi, natuurlijk een buitenlander, oppert het idee om kinderen hun eigen foto te laten bewerken zodat ze kunnen zien dat beelden gemanipuleerd zijn. Ja hoor, tuurlijk. Alsof ze na manipulatie ook meteen allemaal foute foto's in de krant zien staan. Kern van de redenatie is: als kinderen er iets slechts mee kunnen doen, dan zien ze vanzelf dat het fout is. Alles kan echter worden ingezet voor slechte dingen. Een pen kan ook als moordwapen gebruikt worden. Mogen kinderen dat soms ook even uitproberen zodat ze daar een afkeer van krijgen?

Nederland zou volgens de GroenLinkse rakker te weinig aandacht besteden aan het verfijnen van de propaganda. Nu de media tegen heug en meug steeds vaker moeten berichten over de slechte kanten van het links zijn willen ze de kinderen liever extra blootstellen aan linkse leraren en propagandamateriaal. Zonodig moet de media monddood worden gemaakt als er door gebrek aan nieuws teveel anti-links nieuws verschijnt. Daarmee creŽert links verwarring zodat niemand er meer iets van snapt en de mensen dom blijven. Hun boodschap: niks van buiten is te vertrouwen, want u kunt ook manipuleren. Leer de kinderen liever echt iets en houdt ze niet dom. Kunnen manipuleren mag bij links dan wel een competentie heten, maar daardoor blijven ze basisvaardigheden ontberen. Wie leert over het verschil tussen feiten, interpretaties, redeneringen en meningen leert zich automatisch weerbaar op te stellen tegen elke vorm van informatie.

Laat kinderen geen algemene afkeer krijgen van informatie, maar geef ze instrumenten om te selecteren en te evalueren. Bij zelfstandig nadenken en weerbaarheid voor informatie gaat het om een aantal basisvaardigheden en basiskennis. Goed begrijpend leren lezen vinden wij een noodzakelijk eis in het onderwijs. Op gelul in de ruimte zit niemand te wachten. Bewezen feiten kunnen na evaluatie vaak voor waar worden aangenomen. Interpretaties worden door slinkse journalisten zo opgeschreven dat ze de publieke opinie benadelen. U heeft dan een website als Misdefinitie nodig om de misdefinities eruit te vissen. Daar is GroenLinks niet bij mee. Is de propaganda eenmaal versterkt, dan willen ze bepaalde (rechtse) websites negatief gaan uitleggen.

PvdA.

Rode honden van de PvdA hebben ook een mening over het kennisniveau van jongeren. Volgens hen hebben jongeren te weinig kennis over het concept van de democratie. Wat zij onder "democratie" verstaan is bekend. Denigerende uitlatingen over bepaalde groepen allochtonen en negers liegen er niet om. Bos vindt blanke omgevingen beter voor zijn familie, hij beweert dat blanke mensen het werk doen en zwarten enkel parasiterende uitkeringstrekkers zijn, zijn partij werkt samen met de Internationale Socialisten waarmee ze een knokploeg in huis gehaald hebben om ideeŽn met geweld door de strot van de bevolking te duwen en ze werken samen met terroristen om van Nederland een islamitische heilstaat te maken. Ze willen de sharia invoeren en dat is alles behalve democratisch. Overduidelijk hanteren zij een misdefinitie van het concept democratie.

Middels dwang proberen zij anderen te onderwerpen aan hun macht terwijl het democratische bestel juist gebaseerd is op een sociaal contract: we zijn bereid een deel van onze vrijheid op te geven als de overheid de verkregen middelen inzet voor het algemene belang. De besluitvorming geschiedt bij meerderheid wat impliceert dat er geen minderheid is die ons onderdrukt als slaven van het communisme. Het enorme verschil tussen echte democratie en de misdefinitie die de PvdA eraan geeft moet zelfs de grootste onnozele sukkel opvallen. Kennelijk heeft propaganda hier tekort geschoten. Zeker toen websites de ware aard van de partij gingen onderzoeken en hebben blootgelegd. Toch laten ze het er bij de PvdA niet bij zitten. Grootste plannen worden er onthuld om de mensen weer in het socialistische gareel te laten lopen.

Meestal introduceerden ze eerst de ware aard om het vervolgens recht te praten. Nu beginnen ze eerst met een rechtvaardiging. Door een onderzoek dat Guusje ter Horst, minister van binnenlandse zaken voor de PvdA, zelf heeft laten uitvoeren (hoezo geen belangenverstrengeling?!) concludeert zij dat jongeren geen reet weten over het politieke bestel en al helemaal niet over de democratie op de manier waarop de PvdA het graag ziet. Onafhankelijk onderzoek? Wel nee. Gewoon zelf iets doen, concluderen en dat als rechtvaardiging gebruiken voor de verdere plannen. Wat zouden de jongeren volgens dat onderzoek nog meer niet weten? Scheiding der machten zou ze vreemd zijn en ze kennen ook de principes van de Tweede kamer, regering en rechters niet. Geen probleem. Dan geven wij die educatie toch?

Altijd als zulke dingen worden beweerd denken we hoofdschuddend aan de manier waarop de linkse partijen functioneren. Scheiding der machten in Nederland? Dikke reet. Wetten in formele zijn mogen op papier dan wel afkomstig zijn van de Staten-Generaal (volksvertegenwoordiging; de twee kamers) en de regering (koning en ministers) tezamen: in de praktijk wordt er gerotzooid dat het niet lief meer is. Meestal vormen 3 socialistische partijen de regering. Zij vormen doorgaans een meerderheidskabinet en hebben daarmee volgens de formele democratische regels een grote macht om allerei wetten aan te nemen. Stelt u zich bij "de wet" maar niks voor. Alles, vooral misdefinities, kunnen in een wet gedefinieerd worden. Zelfs de nazi's hadden wetten. Rechters onafhankelijk? Mochten ze willen. Daar zitten ook weer socialistische vriendjes die elkaar de baan hebben gegund. Krijgen we weer van die bizarre uitspraken dat pedofiele officieren van justitie het hand boven het hoofd wordt gehouden terwijl Karl Noten tot zijn kruis is afgebrand. Klassenjustitie noemen wij dat. Om zelf schone handen te houden hanteren ze een ingewikkeld systeem waarin ze steeds een ander laten naaien.

Guusje heeft er dus alle belang bij om de jongeren weer in haar macht te krijgen. Zij moeten de officiŽle misdefinities uit de linkse schoolboeken op kunnen dreunen. Als tweede reden voor haar maatregelingen noemt ze de houding van de jongeren. De meerderheid van de jongeren zou namelijk van mening zijn dat vrijheid niet beperkt mag worden als ze rekening houden met anderen. Bepaald gedrag dient men maar te dulden. Dat gaat haaks tegen het socialisme in waar men zich juist door dwang en geweld moet onderwerpen aan de grillen van de extreme radicalen. Nog meer is de minister geschrokken van een aanverwante mening. Ruim de helft van de ondervraagden is van mening dat niemand het recht heeft om te bepalen wat zij moeten doen en laten. Leve de vrijheid!

Vervolgens breekt de bom los bij de PvdA, want beperking en dwang is alles waar zij voor staan. Zonder dwang en geweld kan het socialisme niet bestaan. Onder dwang worden we bestolen, want welke mongool geeft er nu vrijwillig meer dan 60 % aan de ander? Onder dwang moeten we onze mond houden. Anders komt er een Volkert waar zogenaamd geen organisatie achter zit om ons te vermoorden. Ze moeten wel, want wie gelooft er nu dat contact met radicalen en terroristen en de invoering van extreem linkse principes goed is voor het land? Ter Horst noemt het zorgelijk dat jongeren van mening zijn dat niemand ze mag dwingen. Mevrouw de salonsocialist zou het zeker wel prima vinden om gecommandeerd te worden terwijl ze van achteren wordt genaaid. Laat ons niet lachen. Niemand wil dat. Het is onacceptabel. Eeuwenlang hebben we gevochten voor onze vrijheden. Guusje wil van de politiek weten wat ze kan doen aan de houding van de jongeren dat ze niet bestolen, besodemieterd en gedwongen willen worden dingen te doen waar ze niet achter staan. Hersenloos en debiel.

SP.

De Socialistische Partij is in het kader van propagandaverbeteringen een vreemde eend in de bijt. Vanaf de start betreft het hier extreme Stalincommunisten die net als GroenLinks en de PvdA graag heulen met terroristen. Net als hun collega's hebben zij een maatschappij voor ogen die het liefst volledig onder dwang gestuurd wordt. Ze stellen zich een "modelgemeenschap" voor waarin de middenstand zich kapot werkt voor een groot aantal parasieten. GeÔmplanteerde chips moeten de hersenen beÔnvloeden zodat ze blindelings gehoorzamen. Ruimte voor eigen gedachten mag er niet zijn. Het eigen denken moet vernietigd worden. Gelukkig is het zover nog lang niet. Mensen moeten eerst gaan wennen aan chips op pasjes en daarna aan handige chips in het lichaam. Zou het volk weten dat het een opstapje is naar totale controle over het brein, dan zouden ze weigeren. Kennis maakt macht. SP verbetert niet noodzakelijkerwijs de propaganda, maar gebruikt censuur om mensen dom te houden.

Slot.

De huidige ontwikkelingen zijn zeer ernstig. Socialisten zijn overal in ons land bezig om hun vergif te verspreiden. Eenmaal aan de macht zullen ze verder infiltreren in het leven en pogingen doen alles te beheersen. Om dat te bereiken willen ze slimme mensen uitschakelen. We hebben echter gezien dat het volk zich los aan het maken is van de ouderwetse socialistische dogma's. Niet langer nemen zij op school alles aan wat hen gezegd wordt. Ze worden door nieuwe informatie mondiger. Reden genoeg voor links om in te grijpen. Eigen gedachten mogen niet. Grote linkse partijen maken zich gereed de propaganda op scholen nog intensiever te maken. Mensen, het is al zovaak gezegd: u wordt dom gehouden door dwazen die u willen onderwerpen. Bent u het er niet mee eens dat u onder dwang uw vrijheid kwijtraakt? Dan staan ze op het punt u te hersenspoelen. Misdefinitie roept iedereen op tot verzet. Voor volk en vaderland! We laten onze vrijhijd en privťbezit door niemand afnemen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.