Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 31 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

262 Partijpolitiek van Verbeet
261 Fileleed? Nederland is vol!
260 NSB Handelsblad opent aanval op rechts
259 Van landverrader naar anti-moslim
258 Kneus Stakkermans gekrenkt
257 Eeuwige vacaturenepperij
256 Islam is als kanker, Wilders wil blanker
255 De piramide van Boober
254 "Pedofiel" als stigma voor iedereen
253 Nationalistisch gedachtegoed verkwanseld
252 Links eist verbetering propaganda
251 PvdA heult met extreem radicale islam
250 Belastingdienst amateuristisch en digibeet
249 Razzia ter bestrijding van terrorisme
248 Kut Marokkanen horen in hun eigen land
247 Stoelendans op de arbeidsmarkt
246 Slecht onderwijs met een doel
245 Term "racist" verliest zijn waarde
244 "Goebbels" keert Nieuw Rechts de rug toe
243 Anoniem schijnsolliciteren met Manpower

251 # PvdA heult met extreem radicale islam #
Gepost door Misdefinitie op 16-07-2007 om 23:59.
Michiel smit deed ooit een legendarische uitspraak waarin hij stelde dat er maar 1 ding erger is dan een neger. Namelijk een blanke neger. Met "neger" doelde hij op alle zwarten, islamieten en overige niet-Westerse allochtonen. Dat een ander volk bestaande uit een ander ras onze Westerse cultuur tot vijand heeft verklaard is tot daaraan toe. Maar dat blanken, behorende tot het Nederlandse volk, openlijk het socialisme aanhangen en ons land verraden door met extreem linkse radicale islamieten te heulen is te verschrikkelijk voor woorden. Leden die op papier tot ons volk behoren steken ons een dolk in de rug terwijl ze ons gedachtegoed, cultuur en zelfs het complete land weggeven aan de vijand. Als klap op de vuurpijl denken ze het ook nog te kunnen rechtvaardigen door het "sociaal" te noemen. De PvdA is een dergelijke NSB-partij. Geen middel laten zij ongemoeid om een bruine arm te halen bij de moslims.

Gevaar voor de samenleving.

Nederland stond vroeger bekend als het land van de molens, de klompen en de kaas. We hadden een cultuur en een mentaliteit die internationaal hoog aangeschreven stond. Wereldwijd kwamen ze naar Nederland om van onze kennis te leren. Wat een contrast met de huidige situatie: een land vol buitenlandse nietsnutten die niet eens de Nederlandse taal machtig zijn, criminaliteit en een geheel islamitisch volk dat Nederland terug wil brengen naar de middeleeuwen door de achterlijke sharia (islamitische wetgeving) in te voeren. Van de vrije Nederlandse normen en waarden willen ze niks weten. Niks zal hen tegen houden om de jihad (heilige oorlog ter overheersing en verering van pedofiel profeet Mohamed) in gang te zetten met als doel werelddominatie en het afslachten van alle onreine ongelovige Westerse honden. Bij de PvdA stellen ze alles in het werk om dit proces op alle gebieden te faciliteren.

Zodra u begrijpt wat de sharia en de jihad inhouden, begrijpt u ook waarom moslims en in het bijzonder ook hun socialistische handlangers een gevaar voor onze samenleving vormen. Beide radicale systemen zijn gebaseerd op achterlijke gebruiken. Homo's mogen volgens de sharia met het hoofd naar beneden van de hoogste flatgebouwen worden gekeild. Terwijl ze niet begrijpen dat het merendeel van het moslimvolk homoseksuele neigingen hebben. Heeft u nooit opgemerkt dat de gemiddelde moslimman alleen aan elkaar kusjes lopen te geven en bang zijn om een vrouw een hand te geven? Kijk dan eens naar de vrouwonvriendelijke gedachten van dat paupervolk. Eeuwenlang streden we voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen en dan komen zij met hun theedoeken over hun kop. En wat dacht u van het principe dat iedereen zich totaal moet onderwerpen aan de radicale islam? Doden voor Allah, flikker zijn voor Allah, zichzelf naar de maagden blazen voor Allah... Geniaal volk is dat toch. Echt een aanwinst voor Nederland.

In dit artikel beperken we ons echter voornamelijk tot de landverraders bij de PvdA. Zij zitten namelijk het diepst geworteld in onze samenleving. Juridisch gezien zijn het Nederlanders, ze zijn hier geboren, ze zijn blank, ze spreken de Nederlandse taal en ze zijn geÔnfilteerd in hoge functies. Ze hebben veel invloed. Veel van die gestoorde idioten vormen een spin in het web en hebben ze de touwtjes in handen in de machtigste organisaties van ons land. Vanuit die posities organiseren ze van binnenuit de vernietiging van Nederland. Wanneer men moslims blijft binnenhalen en de radicale islam blijft ondersteunen, blijft er vanzelf geen enkele blanke meer over die tegen het regime van de islam is. Jammer genoeg zijn ze te dom om te beseffen dat als het zover is ook zij zich zullen moeten onderwerpen.

Heulen met radicalen.

Nu de zomer op de kalender is aangebroken denken ze daar bij de PvdA zeker dat iedereen op vakantie is en niemand doorheeft wat ze allemaal aan het doen zijn. Heeft u de laatste ontwikkelingen in de actualiteit meegekregen? Dan heeft u waarschijnlijk dezelfde zorgelijke ontwikkeling opgemerkt als wij. Wat lezen we als we de kranten van de afgelopen tijd openslaan? Extreme radicale moslims die overal ter wereld verwikkeld lijken te zijn in wat zij de heilige oorlog tegen het Westen noemen. Ook buiten het Westen is er altijd wat met die moslims. Geen land ter wereld waar moslims ooit zijn geweest is verschoond gebleven van haat en nijd met als gevolg oorlog. De situatie in Nederland baart ons veel zorgen. Ons belastinggeld blijkt besteed te worden aan het faciliteren van terroristen die ons bedreigen met de jihad.

Extreem links dat onder andere bestaat uit de partijen PvdA, GroenLinks en SP zijn extreme communistische randdebielen. Van ons geld plannen ze snoepreisjes naar het Midden-Oosten. Om verschillende redenen zijn dat soort plannen op zich al te achterlijk voor woorden. Decennia lang hebben de socialisten ons beetgenomen door te stellen dat die landen te onveilig zijn voor buitenlanders om te leven. Laat staan dat westerlingen daar op bezoek konden komen. Op basis van het argument dat leven daar onveilig is hebben ze massaal buitenlanders geÔmporteerd in Nederland. Het zou immers onmenselijk zijn om ze te laten doodgaan. Nu gebleken is dat de PvdA daar veilig bezoeken kan afleggen, hebben ze indirect aangetoond dat alle buitenlanders uit die landen hier voor niks zijn en dus per direct terug kunnen naar hun eigen land. Verder is een bezoek aan het buitenland uit den boze als er nog zoveel problemen in eigen land liggen om opgelost te worden. Eerst iets doen aan het verpeste onderwijs, de zorg en de reljongeren op straat. Laat het Midden-Oosten met rust. Als iedereen in zijn eigen land blijft zijn er veel minder problemen in de wereld.

Lekker op bezoek bij de extremistische Hamasbeweging.

De enige rechtvaardiging voor een snoepreisje naar het Midden-Oosten die de goedkeuring kan wegdragen zijn gesprekken met de daar gevestigde regeringsleiders over de vraag hoe zij hun onderdanen terug wensen te krijgen. In een roeiboot of in kisten. Overige zaken zijn voor Nederland niet relevant. Onze volksvertegenwoordiging moet ons volk vertegenwoordigen en niet andermans volk tegen ons opzetten. Voor de PvdA boeit dat kennelijk allemaal geen flikker. Gezellig op bezoek bij Hamas vinden zij de normaalste zaak van de wereld. Hamas is een extremistische organisatie die het centrale gezag heeft overgenomen. Vergelijkbaar met wat de PvdA in Nederland voor elkaar tracht te krijgen. Omgaan met tuig van Hamas past natuurlijk prima in het straatje van de PvdA. Hamas streeft naar de vernietiging van IsraŽl en wordt door de VS en Europa als een terroristische organisatie beschouwd. Daar gaat de PvdA nou mee om.

Jawel mensen, de PvdA waar u zo leuk op stemde steekt zijn vuist een armlengte in de hol van terroristen. Terroristen die zichzelf als doel hebben gesteld om alle Joden de kogel te geven. Antisemitisme van Hitler was daar niks bij. Hersenloze gestoorde idioten zonder enig verantwoordelijkheidsgevoel regeren ons land en vergaderen met een van de extremistische organisaties ter wereld. Natuurlijk hoort daar weer de invoering van de islamitische sharia bij. Keer op keer verbazen wij ons erover dat de PvdA steeds extremer wordt. Hun verklaringen worden ook steeds dommer: zij stellen dat zij graag het verhaal van twee kanten horen. Maar wat voor kant zit er bij geestelijk gestoorden die het liefst alle Joden en daarna de ongelovige Westerlingen willen uitroeien? Ging de PvdA destijds ook zo graag met Hitler de dialoog aan om te bepalen aan welk soort gas de Joden moesten? O ja, natuurlijk. De NSDAP is in 1946 hernoemd naar de PvdA.

Laten we ook dat gespuis bij GroenLinks en de SP niet vergeten. Volkert van de G's en Stalincommunisten van het ergste soort. Dat zij zich vervoegen bij een partij als de PvdA is geen verrassing meer. Vol verbazing rapporteren ze dat Hamas wel erg star was als het om IsraŽl ging. Zijn ze nu zo dom of spelen ze dat maar? Hamas wil iedereen vermoorden. Zo klaar als een klontje. Zelfs voor de PvdA. Feit dat ze ondanks die wetenschap toch met terroristen gaan praten duidt erop dat ze meer van die terroristen willen dan ons lief is. Zouden ze soms een poging hebben ondernomen om samen te werken met dat gespuis? Hamas staat bekend om er met haar streng islamitische gedachtegoed radicalen er toe aan te zetten te moorden middels zelfmoordacties. In Nederland staat de PvdA erom bekend beulen te activeren om rechtse politici en kritische columnschrijvers te vermoorden. Ziet u de overeenkomsten? Beide terroristische organisaties werken op dezelfde manier.

Hoe reageert de kamer eigenlijk op deze gebeurtenissen? Ondanks dat ze allemaal de reputatie van Hamas kennen zijn de meningen verdeeld. Kenmerk van laffe politici. Misdefinitie vindt het onaanvaardbaar dat Nederlandse politieke partijen zeer extreme terroristische organisaties het idee geven dat er over hun massamoordplannen te praten valt. Nooit zullen wij in gesprek gaan en toestemmen met plannen om alle Joden een volk middels genocide op te ruimen als zij zich niet in ons land bevinden. Terroristen moeten worden gemarteld en worden opgehangen; geen recht krijgen op onderhandeling over het aantal doden zoals de PvdA probeerde voor elkaar te krijgen. Balkenende toont zich zoals gewoonlijk weer als een slappe zak. Wij vinden dat de politiek openlijk afstand met doen van een partij die met terroristen onderhandelt. Per direct zou de PvdA de kamer en het land moeten verlaten.

PvdA islamitiseert de samenleving.

Door het extreme karakter van Hamas en consorten is de constatering dat een partij als de PvdA met ze in zee gaat al voldoende om te concluderen dat we met een zeer onfrisse partij te maken hebben. Tel daar hun in het verleden gedane pogingen om van Nederland een islamitische staat te maken en het feit dat er inmiddels meer dan een miljoen moslims zijn binnengekomen door toedoen van de PvdA bij op en niemand zal meer kunnen ontkennen dat we met de PvdA een heuze terroristische organistie hebben binnengehaald in het machtscentrum van Nederland. Natuurlijk zijn we niet in staat om erachter te komen wat ze precies hebben besproken daar bij de terroristen. Ook hebben we geen keihard bewijs over de precieze inhoud van gesprekken die de PvdA met andere criminele organisaties voert. Toch stapelen de bewijzen waarvan iedereen getuige kan zijn dagelijks op. Al eerder hebben we opgemerkt dat de PvdA samen werkt met de extreem linkse organisatie de Internationale Socialisten. Ook zij schuwen geweld en terrorisme niet en schrikken er niet voor terug het vrije woord te vermoorden.

Door hun macht zijn directe bewijzen moeilijk te bemachtigen, maar door hun onnozelheid zijn indirecte bewijzen overal te vinden. Omgaan met terroristische organisaties als Hamas en IS zijn daar slechts uitingen en voorbeelden van. Wat we nog meer kunnen opmerken zijn de maatschappelijke processen. We kunnen het gevaar als het ware zien implementeren in de maatschappij. Landverradende ratten laten namelijk overal sporen na. In veel gevallen zijn ze zelfs zo dom dat ze openlijk in de media vertellen over hun plannen. Zoals deze week in de Trouw waar mevrouw Ella Vogelaar (natuurlijk PvdA) een voorproefje gaf van wat Nederland te wachten staat. Geen Christelijke traditie meer, maar een islamitische traditie. Heel politiek correct omschreven pleit ze voor invoering van de sharia en is ze ook bereid om dat proces te versnellen door het financieel te ondersteunen.

Te walgelijk voor woorden. In Nederland spreken we Nederlands en is er enkel ruimte voor de ouderwetse Nederlandse cultuur. Voor islamieten geldt aanpassen of opkrassen. Ella spreekt over angst voor de islam, maar wij hebben geen angst. Wij ervaren walging. Walging voor homohaat, walging voor terrorisme, walging voor vrouwenbesnijdenis, walging voor het zaaien van dood en verderf voor een God die niet eens bestaat. Vogelaar, sodemieter op naar een islamietisch land en geniet van zo'n geitenneuker die u bont en blauw slaat en gebruikt als slaaf. Als u een dominante man zoekt omdat u zelf penisnijd heeft, doe ons dan een plezier en neem niet heel Nederland mee in de afgrond. Geert Wilders heeft ook vol afschuw gereageerd op de uitspraken. Volgens hem moet zij de woorden terugnemen of aftreden. Geen respect voor landverraders. Met zo'n mentaliteit is de oorlog snel verklaard.

Daarmee is de kous niet af, want ze gaan maar door bij de PvdA. Aan Balkenende is al gevraagd wat hij gaat doen tegen de uitverkoop van Nederland, maar hem kennende zullen we daar geen bevredigend antwoord op ontvangen. Wouter Bos gaat als "leider" van het ongeregelde zootje bij de PvdA gewoon door met de islamitisering van ons land. Speciaal voor moslims moet er een halalhypotheek komen. Voor een geit wordt namelijk ook geen rente betaald en daarom vinden zij het betalen van rente maar niks. Wij zouden zeggen: rot lekker op naar je eigen land. De Nederlandse economie is een moderne economie welke gebaseerd is op de waarde van geld en waardepapieren. Rente hoort daarbij en is niet meer dan een rekensommetje. O ja, ze kunnen niet rekenen. Met "een kameel heeft 2 bulten en een dromedaris maar 1" komen ze er niet.

Moslims vragen, Wouter Bos draait. Uit alles blijkt dat de PvdA dezelfde principes en systemen nastreeft als extreem radicale moslimbewegingen. We zien ook een opmerkelijke gelijkenis in de manier waarop ze de dingen verbergen. Problemen met allochtonen? Volgens de PvdA zijn er hooguit wat botsingen door intolerante Nederlanders. Marokkanen die verkrachten? Wel nee, dat zijn Afrikaanse Nederlanders of gewoon Hagenaars. Samen werken met terroristen noemen ze de andere kant van het verhaal aanhoren. Net zoals de moslims. Pedofiel Mohamed? Echt niet, hij deed het niet met een kind maar met een heilige. Ach ja, ze was maar 9 jaar oud, maar wie geeft daar nu om? Terrorisme? "Ze zijn niet allemaal zo." De meeste wel en dat is wat telt. Rente betalen? Mag niet. Wel willen die hypocrieten hypotheekrenteaftrek. Zolang het maar geen rente heet. Het is net zoiets als maagd moeten blijven en ondertussen wel in alle andere gaten naaien.

Voor de socialistische-"democraten" van de PvdA maakt het niks uit. Al heeft de Belastingdienst in het verleden pogingen gedaan om het te verbieden zetten ze het toch door. Precies in het straatje van de PvdA. Noem het anders, dan is het goed. Pedofilie wordt zo een daad van naastenliefde. Terrorisme de wil van Allah. Stelletje debiele landverraders. Echte Nederlanders, verenig u en stop het gezewel kwaad.

Of u nu rechts, nationalist, nationaal-socialist bent of niet in een hokje past: doe mee en laat weten dat zij (de regering en in het bijzonder de extreem linkse partijen in Nederland) veel te ver zijn gegaan. We willen hier geen achtelijke middeleeuwse sharia waarbij we moeten vrezen voor ons leven. Onderdrukking en werelddominatie is niet van onze tijd. Met een duizelingwekkende vaart wordt onze cultuur afgebroken en vervangen door de sharia. Daarbij worden we in de rug gestoken door NSB'ers die er alles aan doen het proces te versnellen. Stop de islamitisering van Nederland. Geef terrorisme geen kans. Misdefinitie vindt dat als Bos en zijn partij het zo goed kunnen vinden met de islamitische principes, ze maar samen met de moslims moeten opzouten naar de zandbak in het Midden-Oosten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.