Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 31 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

262 Partijpolitiek van Verbeet
261 Fileleed? Nederland is vol!
260 NSB Handelsblad opent aanval op rechts
259 Van landverrader naar anti-moslim
258 Kneus Stakkermans gekrenkt
257 Eeuwige vacaturenepperij
256 Islam is als kanker, Wilders wil blanker
255 De piramide van Boober
254 "Pedofiel" als stigma voor iedereen
253 Nationalistisch gedachtegoed verkwanseld
252 Links eist verbetering propaganda
251 PvdA heult met extreem radicale islam
250 Belastingdienst amateuristisch en digibeet
249 Razzia ter bestrijding van terrorisme
248 Kut Marokkanen horen in hun eigen land
247 Stoelendans op de arbeidsmarkt
246 Slecht onderwijs met een doel
245 Term "racist" verliest zijn waarde
244 "Goebbels" keert Nieuw Rechts de rug toe
243 Anoniem schijnsolliciteren met Manpower

248 # Kut Marokkanen horen in hun eigen land #
Gepost door Misdefinitie op 01-07-2007 om 22:45.
Als er een volk is dat in Nederland inmiddels massaal uitgekotst wordt dan zijn het wel de Marokkanen. Hindoestanen, Antillianen, Surinamers, Nederlanders en nog een handjevol rassen hebben een ding gemeen: hun groeiende hekel aan Marokkanen. Hoe komt dat? Zijn we dan allemaal racisten of zit er meer achter? Tientallen jaren geleden begonnen mensen Nederlanders te demoniseren in de hoop meer acceptatie te kweken voor Marokkanen, maar nu de haat bij steeds meer mensen aan het groeien is moeten ze het over een andere boeg gooien. Propaganda, ludieke acties, imagovorming en het rondpompen van grote hoeveelheden belastinggeld zijn daar bizarre uitwerkingen van. Toch hebben de kut Marokkanen hun slechte naam aan zichzelf te wijten. Keer op keer zijn allochtonen, met name Marokkanen, betrokken bij geweld en andere vormen van criminaliteit.

(S)linkse (s)lijmpogingen.

Linkse partijen voelen dat het de verkeerde richting op gaat. Marokkanen worden thans meer gehaat dan ooit. Aangezien links de verantwoordelijken zijn die dat Berbervolk heeft binnengelaten en belang hebben bij een goede beeldvorming proberen ze krampachtig het tij te doen keren. Janken kunnen ze goed. Daarom hebben ze het oude rideltje weer van stal gehaald. Namelijk de discriminatie. De hersenloze socialist met een IQ ver beneden dat van Bokito redeneert nog steeds als volgt: Marokkanen worden niet lief gevonden, dus zijn de Nederlanders racisten. Hoe uit zich dat in de praktijk? Een Marokkaan gaat naar een disco waar ze elke dag overlast hebben van Marokkanen. Meiden worden er door dat volk behandeld als hoeren, ze vechten altijd en ze dragen meer wapens met zich mee dan er aanwezig zijn op de lokale schietvereniging. De discotheek wil geen overlast, hekelt geitenneukers en is bovendien vol. Daarom mag de Marokkaan niet binnen. Meteen schreeuwen ze dat discotheken gerund worden door racisten.

Ali B is een voorbeeld van een van de propagandamiddelen van de overheid. Zelfs de Koningin vindt het nodig om door middel van een handbuiging te veel eer te geven aan iemand die slechts dient als knuffel-Marokkaan. Alsof een voorbeeld van een gesubsidieerde Marokkaan kan vrijpleiten wat de rest van zijn familie soortgenoten allemaal uitvreten in dit land. Het Nederlandse volk wordt voorgelogen. Marokkanen zijn niet als Ali B. Andere manieren om te trachten een ander beeld van Marokkanen neer te zetten dan ze in werkelijkheid zijn is het zogenaamd doen van onderzoek. Allochtonen, waaronder veel Marokkanen, krijgen vaker een laag schooladvies dan Nederlandse kinderen. Uiteraard gooien ze het weer op discriminatie. Het probleem benoemen dat veel Marokkanen te dom zijn voor het toch al gedegradeerde onderwijs is uit den boze.

Valse "positieve" beeldvorming wordt ook gerealiseerd door veel geld te pompen in nutteloze projecten. Misdefinitie is van mening dat als een groep echt goedwillend is en bereid is zich aan te passen aan de Nederlandse normen en waarden een goede beeldvorming vanzelf komt. Vertrouwen en imago moet verdiend worden. Enkel groepen die door en door verrot en oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit hebben propaganda nodig. Crimineel zijn loont kennelijk, want voor de aanpak van criminele Marokkaanse randdebielen wordt 6 miljoen euro uitgetrokken. Wat ons betreft gaat dat tuig per direct terug naar hun eigen land. Nederland is vol.

Kut Marokkanen zijn criminelen.

Alle pogingen van linkse ratten om het volk te laten denken dat het zulke lieverdjes zijn ten spijt moeten we steeds concluderen dat er met dat volk niks aan te vangen valt. De term "kut Marokkaan" is tegenwoordig haast te beschouwen als een pleonasme. U kent dat wel. Sneeuw is altijd wit, gras is altijd groen en Marokkanen zijn altijd kut. Over het algemeen gesproken dan. We zijn niet van plan om voor moraalridders overal de woorden "bijna", "meestal" en "vaak" voor te zetten. Pakken we de actualiteit erbij, dan kunt u ook daadwerkelijk zien wat we bedoelen. Lange tijd werd er over incidenten gesproken, maar als "incidenten" zich structureel voordoen dan noemen we het geen incident meer. Criminele Marokkanen zijn eerder regel dan uitzondering.

Asielzoekers waaronder veel Marokkanen zijn crimineler dan Nederlanders. Dat hebben wij niet verzonnen, dat is een vaststaand feit ondersteund met objectieve gegevens. Voor zover media objectief zijn. Nu zijn ze nogal links georiŽnteerd, dus kunt u er vanuit gaan dat de hoge percentages sterk naar beneden zijn afgerond. En dan nog is het schrikbarend hoog. Allochtonen zijn per definitie oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Op de Universiteit in Twente neuken ze graag mieren van percentages, maar feit is dat Marokkanen een behoorlijk percentage aan criminaliteit op hun geweten hebben. Zeker in vergelijking met hun aantal en het feit dat ze hier slechts te gast zijn. Waarom dat gespuis nog niet op transport is gesteld naar Marokko is ons een raadsel. Zij willen niet normaal meedoen in de maatschappij.

Nog meer criminaliteit.

Vrouwen zijn niet meer dan een speelbal voor veel allochtonen. Het enige recht dat zij hebben is het aanrecht. Voldoen ze niet aan de verwachtingen? Dan mag er geslagen worden en hard ook. Geweld gebruiken is in die culturen heel normaal. Een vrouw is een minderwaardig object dat enkel dient voor de huishouding en om mee te neuken. Antillianen zouden een verkeerd beeld over hebben gehouden aan hun moeder. Iets met een Odipus complex. Bij Turken is er snel sprake van een hiŽrarchie. De Turk is een oppermachtig wezen dat niet eens in eigen land goed kan gedijen en daarom maar naar Nederland komt. Eer- en bloedwraak zijn instrumenten waarmee hij zijn theedoek in bedwang probeert te houden. Marokkanen zijn grotendeels gefrustreerd. Knappe meiden vinden ze niet in hun cultuur en als ze er al waren zijn ze aan het zicht onttrokken door een theekdoek. Nederlandse meiden vallen enkel voor ze als ze labiel zijn en de Marokkaan in kwestie een loverboy is. Kortom: gedreven door frustratie en cultuurgebonden achterlijke rituelen komen de aapachtige oerdriften naar boven.

Daar blijft het niet bij. Radicale moslims trekken massaal ons land in om hun haat te verspreiden. Ze hopen dat er terroristen opstaan die bereid zijn hun leven te geven voor Allah in ruil voor wat maagden. Binnen de Marokkaanse gemeenschap wordt vaak geroepen dat ze zich schamen voor wat hun landgenoten allemaal doen, maar het blijkt dat uit die gemeenschap een groot deel van de jeugd dergelijke bijeenkomsten graag bezoeken. Dat maakt hen medeplichtig.

En het gaat maar door.

Tientallen probleemjongeren overspoelen Amsterdam. Uiteraard gaat het weer voornamelijk om Marokkanen en Antillianen. Zware georganiseerde misdaad is hen op het lijf geschreven. Over Antillianen gesproken: ze zijn nogal schietgraag. In hun overzeese bananenrepubliek vinden ze het wellicht normaal om problemen op de Antilliaanse manier op te lossen met wapengeweld. Hier in Nederland zijn we er overduidelijk niet van gediend. Laat de onafhankelijkheid maar komen en stuur deze voorkoloniale slaven terug naar hun eigen eiland. Eerwraak is en blijft een groot probleem binnen de multiflauwekulle samenleving. Speciale opvanghuizen zijn tegenwoordig noodzakelijk om mensen tegen eerwraak te beschermen. Deporteer liever de daders zouden we zeggen.

Ondertussen is gebleken dat de allochtone jeugd niet meer te redden valt. Met de dag worden de problemen met de jeugd groter. Journalist Fleur Jurgens stelt dat het veel slechter gaat met - alweer - de Marokkanen dan werd aangenomen. Ze stelen als raven en het misdrijf groepsverkrachting is gepatenteerd en uitgevonden door Marokkanen. Naar schatting van de journalist is de meerderheid van de jongeren ontspoord. Dit zijn geen incidenten meer. Afgelopen half jaar stond er maandelijks in de krant dat het steeds erger wordt. En erger. En erger. En erger. Weer een wijk in Utrecht naar de knoppen door dat gespuis. Marokkanen zouden daar al maanden terroriseren, verkrachten en extreem geweld gebruiken. Dit is genoeg bewijs om zelfs de ergste generalisatie te rechtvaardigen stelletje linkse flikkers. Mogen we u hartelijk bedanken voor deze verloedering van onze maatschappij? Marokkanen horen in Marokko en desserteurs en landverraders tegen de muur.

In Amsterdam werd een snackbareigenaar weggepest door Marokkanen. Jarenlang werd een grote groep Marokkanen geen strobreed in de weg gelegd om het echtpaar te terroriseren. Intimidatie en vechtpartijen waren er aan de orde van de dag. Dagelijkse scheldkanonades om de boel te laten escaleren en beledigingen werden al niet meer als misdaad aangemerkt. Zelfs als het gaat om een sport als voetbal zijn Marokkanen niet in staat normaal te doen. Zo liep een maand geleden een oefenduel tussen Jong Oranje en Jong Marokko volledig uit de hand toen de Marokkanen door het lint gingen. Wat een mongolen.

Homohaat is normaal binnen de Marokkaanse cultuur. Actief de flikker uithangen is nog net toegestaan als de partner zich net zo nederig gedraagt als een geit. Gevolg is een golf van gefrustreerde Marokkaanse homo's die uit pure jaloezie dat homo's wel seks hebben wel eens een homo mishandelen. Met z'n drieŽn. Stoer hoor jongens. In een groep durven ze wel. Van de situatie heeft het COC gebruik gemaakt door te eisen dat Turken en Marokkanen eens wat respect voor homoseksualiteit moet worden bijgebracht. Homodiscriminatie is namelijk stout. Pim Fortuyn hield ook van Marokkaantjes.

Respect voor de politie hebben de Marokkaanse schoften ook al niet meer. Agenten worden opgewacht, uitgescholden en bedreigd. In plaats dat agenten hun pistool pakken en ze die geitenneukers voor hun flikker schieten gedragen ze zich als bange hondjes. Bang om gestraft te worden door de Nederlandse wet. Marokkanen zijn zich van geen kwaad bewust. Volgens hen is het hele politieapparaat gewoon racistisch. Tuurlijk jongens, dat geloven we direct. Gaan we weer over in een vechtpartij waaruit blijkt dat Hindoestanen ook niks van Marokkanen moeten hebben. Zo werd het einde van het collegejaar 2006 / 2007 toch nog gezellig toen er Marokkanen op kwamen dagen. Gedwongen seks en verkrachting van kinderen is dat volk ook niet vreemd. Was de profeet Mohammed ook geen pedofiel?

Geen straf.

Dacht u dat een crimineel volk dat zoveel op zijn geweten heeft naar behoren gestraft wordt volgens het Nederlandse strafrecht? Helaas, dat zit er niet in. Net hebben we al gezien dat in reactie op al deze vormen van criminaliteit er alleen maar meer geld wordt uitgetrokken. Zogenaamd ter bestrijding. Wij weten wel beter. Wat hebben we de afgelopen maanden kunnen lezen? Een ernstig overlast veroorzakende Marokkaanse dwaas die in de cel zat wegens een inbraak mocht zijn hotel verlaten voor een snoepreisje naar Marokko. Ook de rest van zijn criminele vrienden mochten mee onder het mom van vlinders vangen. Blijkt zoiets gewoon regelmatig voor te komen. Kennelijk is er genoeg geld om dat tuig naar hun eigen land terug te sturen. Laat ze daar dan ook blijven.

De Marokkaanse gemeenschap liegt en bedriegt.

Elke keer als Marokkanen de maatschappij weer iets flikken worden we geconfronteerd met dezelfde lulkoek van de zogenaamde "goede Marokkanen". Kennelijk vormen zij een gemeenschap die zich steeds weer in een slachtofferrol willen plaatsen en zich erover beklagen dat ze zich zo schamen voor hun foute landgenoten. Een kleine groep zou het voor iedereen verpesten is de heersende opvatting. Na al het bovengenoemde op een rij te hebben gezet kan deze opvatting naar het rijk der fabelen verwezen worden. Bovenstaande feiten liegen niet. Het staat vast dat de ethnische minderheden (nu nog) enkel een minderheid vormen qua aantal, maar dat de meerderheid oververtegenwoordigd is in de criminaliteit. Dat impliceert dat er helemaal geen grote "goede" meerderheid is die genaaid wordt door een paar incidenten. Het is andersom. Een paar goede voorbeelden van Marokkanen worden genaaid door de overgrote meerderheid aan criminele Marokkanen in Nederland.

Daarom kunnen we het zelfmedelijden van de zogenaamde Marokkaanse gemeenschap met een korreltje zout nemen. De meerderheid van die gemeenschap bevat immers waardeloze en domme criminelen. Ze liegen en bedriegen ons continu. Ten eerste zijn het geen incidenten en ten tweede is hun aandeel in het kapot maken van ons land veel en veel groter dan ze toegeven. Bovendien is er geen enkele reden te bedenken waarom de Marokkaanse gemeenschap het slachtoffer is. Wij Nederlanders zijn het slachtoffer. Het is ons land dat naar de klote gaat. Niet hun vaderland. We zien ze liever vandaag dan morgen vertrekken; hun zelfmedelijden en criminaliteit meenemend. Rest ons nog een constatering. Schaamte en zelfbeklag, daar zijn ze goed in. Maar dat is slechts schijn. Valt het niemand op dat geen enkele Marokkaan zijn verantwoordelijkheid wenst te nemen?

De Marokkaanse cultuur is een collectivistische cultuur. Voor hen is de gemeenschap belangrijk en in principe staat iedereen in dienst van die gemeenschap. Hetzelfde principe wordt door het socialisme cq communisme gehanteerd. Dat houdt in dat de sociale controle (ons kent ons) erg groot zou moeten zijn. Wat impliceert dat die zogenaamde gemeenschap veel leed kan voorkomen en ook zou moeten beletten. Als ik ergens te gast ben en ik neem een groot aantal kennissen en vrienden mee, dan word ik terecht mede verantwoordelijk gehouden voor onacceptabel gedrag voor de groep die ik meeneem. Sowieso kan ik verantwoordelijk gehouden worden voor dat gedrag als ik het laat gebeuren. Daarnaast ook voor een groot deel als het niet voorkomen had kunnen worden. Feit dat de Marokkaanse gemeenschap, die hier te gast is, die controle niet uitoefent maakt hen allen medeplichtig. Dat ze ter propaganda het gedrag afkeuren doet daaraan niks af.

Laten we vooral eerlijk zijn. Marokkanen zijn, enkele uitzonderingen daargelaten, voornamelijk crimineel. Er zijn nauwelijks "goede" Marokkanen. De kans is daarom groot dat de Marokkaan die nog geen misdaad heeft gepleegd dat ooit nog eens zal gaan doen. Globaal gezien ziet hun "gemeenschap" zich ook niet geroepen om meer werk te maken van de sociale controle. Wat ons nog het meeste stoort is dat Marokkanen in het algemeen spreken over incidenten, maar dat ze niks willen doen om de grote impact op ons land teniet te doen. Wij zouden denken dat als het echt slechts incidenten zijn en de meerderheid van de Marokkanen de dupe wordt van dat gedrag, het grote probleem opgelost is als we die handjevol criminelen naar hun eigen land terug sturen. Uiteraard gaan ze daar niet mee akkoord. Ze weten immers ook wel dat als we criminelen terug gaan sturen er geen enkele Marokkaan overblijft. Misdefinitie vindt dat nu gebleken is dat de meerderheid van de Marokkanen criminelen zijn alle Marokkanen terug moeten naar hun eigen land. Nederland mag dit gedrag niet langer accepteren.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.