Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 31 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

262 Partijpolitiek van Verbeet
261 Fileleed? Nederland is vol!
260 NSB Handelsblad opent aanval op rechts
259 Van landverrader naar anti-moslim
258 Kneus Stakkermans gekrenkt
257 Eeuwige vacaturenepperij
256 Islam is als kanker, Wilders wil blanker
255 De piramide van Boober
254 "Pedofiel" als stigma voor iedereen
253 Nationalistisch gedachtegoed verkwanseld
252 Links eist verbetering propaganda
251 PvdA heult met extreem radicale islam
250 Belastingdienst amateuristisch en digibeet
249 Razzia ter bestrijding van terrorisme
248 Kut Marokkanen horen in hun eigen land
247 Stoelendans op de arbeidsmarkt
246 Slecht onderwijs met een doel
245 Term "racist" verliest zijn waarde
244 "Goebbels" keert Nieuw Rechts de rug toe
243 Anoniem schijnsolliciteren met Manpower

243 # Anoniem schijnsolliciteren met Manpower #
Gepost door Misdefinitie op 06-06-2007 om 22:31.
Tussen de soaps en de belspellen door probeerde Manpower de politiek correcte toko uit te hangen door in een reclamespot aandacht te vragen voor de solliciterende Marokkaan. Met de suggestie alsof alle Marokkanen netjes gekleed zijn en Łberhaupt solliciteren naast hun uitkering waren we getuige van zijn perikelen waarmee een onterecht negatief beeld over Marokkanen werd neergezet. Mohammed heeft namelijk een probleem. Hij is psychisch niet in orde. Zijn ziektebeeld doet hem hallucineren en brengt hem continu in een droomwereld bestaande uit een waan; een niet te corrigeren denkstoornis. Gedachten die slechte dingen in hem oproepen en hem die vreselijke tijd met zijn vader laten herinneren. Zelfvertrouwen ontbreekt en het ligt altijd aan de buitenwereld die het speciaal op Marokkanen voorzien hebben. Wanen die hem doen denken dat alle Nederlandse werkgevers racisten zijn die geen berberapen willen aannemen.

Grote twijfels heersen bij hem. Welke naam moet er nu onder de brief waarin "ik moet gewoon werk van UWV weet je" staat? Ali Baba is een rover, Ali B een excuus-Marokkaan, Achmed een geitenneuker en Mohamed een pedofiel. Maarten klinkt wel aardig. Daar trappen werkgevers vast wel in. Thuiszittend en op de bank kijkend naar een door de overheid gesubsidieerde breedbeeldtelevisie hoeft hij toch nooit in contact te komen met het werkfront. Niemand zal na het versturen van de brief ooit weten dat hij oneerlijk is geweest. Niet dat het wat uitmaakt. Want de rest is ook gelogen. Strafblad en crimineel verleden noemen bij de nevenactiviteiten is niet zo slim. Gebrek aan opleiding door vroegtijdig schoolverlaten wordt ook maar weggelaten. Wat overblijft is een gejatte brief van het internet. Kansen genoeg zou u denken niet waar? Anoniem solliciteren gaat het volgens Manpower helemaal maken. Wij zijn minder overtuigd.

Autochtonen worden gediscrimineerd.

Al hebben we er al uit ten treure op gewezen, we blijven het zeggen. Allochtonen zijn in Nederland niet degenen die gediscrimineerd worden op afkomst en huidskleur. Uit de praktijk en de actualiteit is meerdere malen gebleken dat het juist de autochtone blanke Nederlanders zijn die in eigen land steeds vaker het slachtoffer zijn van racisme. Zelfs onze overheid maakt zich er schuldig aan. Openlijk discrimineren zij ons volk door keihard te stellen dat minstens 50 % van de banen zeker voor zwarten bestemd zijn. Discriminatie op huidskleur en daarom extreem racisme. Ja mensen, na het vernemen van dat schokkende nieuws moeten die Marokkanen al helemaal niet meer zeiken. In plaats daarvan moet ik me zorgen gaan maken. Ik heb al overwogen om voortaan sollicitaties te ondertekenen met de naam Osama Bin Laden (AIVD, niks aan de hand er wordt morgen geen bom gelegd in de centrale hal op Schiphol).

Van simpele onderzoeken die trachtten aan te tonen dat allochtonen gediscrimineerd worden hebben we meerdere malen moeten concluderen dat ze zijn gebaseerd op leugens en valse aannamen. Bedrijven discrimineren geen allochtonen; ze halen ze juist binnen. Op vacaturesites lopen ratten rond die kaaskoppen discrimineren. Dacht u dat de politie uw beste vriend was? Ze nemen tegenwoordig bij voorkeur allochtonen aan. Uiteraard blijken zij zelfs te dom voor het politiewerk. Even op het knopje van de flitscamera duwen is inderdaad ontzettend lastig. Met als gevolg dat ze al snel worden ontslagen zodat ze weer kunnen roepen dat ze gediscrimineerd worden. Allochtonen die roepen dat ze gediscrimineerd worden kunnen 99 van de 100 keer in hun gezicht uitgelachen worden. Wat een fantasie.

Bent u blank en lid van fuckbond FNV? Dan ben u genaaid, want het zijn een stel rode flikkers bij elkaar. Heel toevallig ligt de oorsprong bij de socialistische NVV. En wie zijn de grootste racisten in Nederland als we allochtonen niet meetellen? Juist, de socialisten. Lachwekkend was dan ook het volgende nieuwsbericht waar ze zich van hun duistere kant laten zien. FNV-voorzitter Jongerius vindt dat bij gelijke geschiktheid de baan naar een allochtoon moet gaan. Kan er iemand deze landverrader even tegen de muur zetten? Racisten moeten we niet. Jongerius is zelfs zo dom om eerst te roepen dat hij een voorkeursbeleid voor allochtonen wil en daarna beweert dat hij discriminatie wil bestrijden. Voorkeursbeleid is discriminatie hersenloze imbiciel. Misdefinitie raadt u met klem aan racisten te boycotten en nooit lid te worden van de FNV.

Anoniem solliciteren is schijnvertoning.

Allochtonen worden niet gediscrimineerd. Anoniem solliciteren is daarom niet meer dan een politiek correcte schijnvertoning om er zelf beter van te worden. Manpower is een bedrijf in de categorie recruiternaaiers. Organisaties die werknemers in de wegzitten om fatsoenlijke banen te vinden. Omdat allochtonen geen slachtoffer zijn, hebben ze de anonieme "hulp" niet nodig. We vermoeden dat Manpower de allochtonenhype enkel gebruikt om in de publiciteit te komen. Maak een links georiŽnteerde reclame over een excuus-Marokkaan en de linkse media en overheid liggen aan hun voeten. Niet omdat ze nu zo goed zijn in hun werving en selectiewerk, maar omdat allochtonen nog steeds onterecht zielig gevonden worden. Voor de allochtoon is dat een belediging. Ze zijn namelijk niet alleen zielig doordat ze zielig zijn, maar ook doordat commerciŽle bedrijven ze dat stigma opdrukken. Logisch dat ze niet aan het werk komen. Anoniem solliciteren is niet nodig; commerciŽle bedrijven creŽren hun eigen markt.

Geld weggooien aan het zoveelste "we knuffelen allochtonen"-project is belachelijk. Men stelt echter dat anoniem solliciteren kan werken. In het buitenland behalen ze wisselende resultaten. Van succesvol tot totale mislukking. Daar kunnen we dus niet op af gaan aangezien de omstandigheden elders ook totaal anders zijn dan hier. Logisch gezien kunnen we ons wel afvragen of een dergelijk systeem zou kunnen werken. Veel sollicitanten zien een afwijzing als probleem, maar we willen erop wijzen dat te pas en te onpas uitgenodigd worden terwijl u toch geen kans heeft op de baan een graadje erger is. U investeert namelijk tijd en geld om te solliciteren. Denk aan een dag vrijnemen of eens een dag niet naar de moskee gaan om te bukken. Reiskosten zijn ook niet verwaarloosbaar. Anoniem solliciteren kan resulteren in meer uitnodigingen, maar als u daar niks aan heeft bent u slechter af.

Even een scenario. Stel dat er een bedrijf bestaat waar ze geen zwarten willen aannemen. Er komt een functie beschikbaar en men plaatst een vacature. Daar komen een stuk of 300 reacties op. Anoniem, dus zonder naam en nationaliteit. Eerst volgt een selectie op opleidingsniveau en werkervaring. 50 mensen blijven over. Geen probleem. Alle 50 krijgen een uitnodiging, want reiskosten vergoeden lijken ze toch al niet meer te doen. Bij aankomst in het bedrijf mag iedereen plaatsnemen in de wachtkamer. Grote kans dat er een gemengde groep komt opdagen. Iedereen is dan bekend en de huidskleur is duidelijk zichtbaar. Vanwege het grote aantal kandidaten worden er meerdere gesprekken tegelijk gevoerd. U begrijpt wellicht al waar dat heen gaat. Selectie aan de poort kan nu beginnen.

Drie afzonderlijke spreekkamertjes is genoeg. In de eerste zit de HR-manager die enkel met de kandidaten gaat spreken die kans maken op de baan. De andere twee kamers worden bezet door 2 goedkope stagiaires die niet eens betaald worden voor het afwijswerk. Fantastische procedure, want vervolgens stapt de baas binnen. Zwart gaat naar kamer 2 of 3. Tien minuten wordt er uitgetrokken voor een nepgesprek om alle politiek correcte rakkers af te schudden. Zodra aan alle formele dekmantels is voldaan volgt er een "u hoort nog van ons". Drie weken later ploft er een mooie afwijzing op de mat. Te weinig ervaring, te weinig opleiding, het is niet wat we zoeken, u past niet in het team: u kent dat wel. 1001 redenen om iemand legaal af te wijzen. Kamer een is voor de blanken die een reguliere sollicitatieprocedure doorlopen. Geweldig idee van Manpower dat anoniem solliciteren. Doen die stagiaires ook eens wat. Uiteraard zijn dat wel allochtonen om alle schijn van racisme tegen te gaan.

Overweging.

Misdefinitie gaat u wel een disclaimer geven. Probeer het bovenstaande niet in de praktijk te brengen als u niet zeker weet dat men u nergens op kan pakken. De situatieschets is enkel opgemaakt om te laten zien dat dergelijke politiek correcte ideeŽn slaan als een lul op een drumstel. Makkelijk te omzeilen en het geeft geen direct voordeel. Bedrijven die geen Turk of Marokkaan willen aannemen gaan dat ook niet doen als er anoniem gesolliciteerd wordt. Andersom geldt het ook. Bij een overheid die het volk verraadt zal dat volk veel moeilijker aan een baan komen. Dit soort ideeŽn gaan altijd gepaard met de onterechte aanname dat allochtonen worden gediscrimineerd en dat het hen zal helpen. Omdat dat niet waar blijkt te zijn moet er een andere reden zijn voor het initiatief. Voor organisaties als Manpower gaat er maar een motivatie aan vooraf: een commercieel belang.

Allochtonen worden misbruikt voor media-aandacht. Recruiters hebben verder hooguit belang bij allochtonen als ze worden aangenomen; al zitten er linkse ratten tussen die sowieso als allochtonenknuffelaars te boek staan. We vragen u na te denken over het model dat recruiters hanteren. Het zijn vaak CV-verzamelaars die schaamteloos een CV-database aanleggen om uw CV voor veel geld te verpatsen aan bedrijven. Al eerder hebben we het gehad over deze verzamelaars en hun werkwijzen verschillen niet veel van elkaar. CV's worden verminkt door alle persoonlijke gegevens eruit te halen. Holle lege CV's worden doorverkocht aan commerciŽle bedrijven. Ik geef u een overweging mee. Als anoniem solliciteren verplicht wordt, dan is er een derde nodig die de koppeling kan maken tussen een anoniem CV en de persoonlijke gegevens van de kandidaat. Recruiters zouden deze rol graag op zich willen nemen waardoor ze haast het alleenrecht op vacatures krijgen.

Komen we dan niet uit op dezelfde situatie die we nu reeds kennen met die recruiterhonden? Juist, dan krijgen we anonieme CV's die worden verkocht aan bedrijven waarbij bedrijven vooral niet mogen weten wat ze in de kuip hebben en werkzoekenden echt niet mogen weten wat voor bedrijf het is. Misdefinitie stelde zich al eerder op het standpunt dat recuiters de markt verpesten door het ondoorzichtig te maken. We willen niet lukraak solliciteren bij elk bedrijf dat iets met ICT doet in de provincie Noord-Holland. Om kans te maken op een baan moeten mensen gericht kunnen solliciteren op een functie die bij ze past. Dat kan alleen als er informatie beschikbaar is. Weten waar het bedrijf zich bevindt in verband met reistijd is ook wel prettig.

Aan de andere kant willen bedrijven geen 200 identieke CV's ontvangen van mensen die het woord "computer" kunnen uitspreken. Bij solliciteren draait het immers om het totaalplaatje van ervaring, opleiding, gedrag en de klik. Niemand heeft belang bij een ondoorzichtige markt waarbij al het contact ondoorzichtig verloopt via derden behalve recruiters. Wij zien meer heil in een landelijk geaccepteerde sollicitatiecode, objectieve criteria en lastenverlaging voor het volk. Zogenaamd opkomen voor allochtonen is alleen bedoeld om in de publiciteit te komen. In werkelijkheid willen recruiters definitief de macht hebben over alle vacatures en sollicitanten om er dik aan te verdienen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.