Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 32 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

242 Mengen desastreus voor het onderwijs
241 Overheid liever zwart
240 Links lonkt naar Wilders
239 Ijssel Mediagroep scam
238 Buitenlanders vol afschuw voor homo's
237 Vrijheidsviering naïef en hypocriet
236 Grenzen open voor parasieten
235 E-dentify oplichting gaat gewoon door
234 Wouter Bos is de klos
233 Multiflauwekul maakt ons land kapot
232 CDA: geen praktijk bij onderwijsonderzoek
231 Rabobank deel 3: studentenrekening
230 Extreem verbieden met twee maten
229 Demoniseren erger dan racisme
228 Recruitergenaai (4)
227 Publicatie misstanden HO duurde 3 jaar [3]
226 Nationale Carrièrebeurs enkel reclame
225 Invasie buitenlanders geleid door infiltranten
224 Amateurisme belastingdienst "nieuw feit"
223 Dubbele nationaliteit geen stuiver waard

241 # Overheid liever zwart #
Gepost door Misdefinitie op 26-05-2007 om 13:53.
Ongeoorloofde discriminatie was ooit streng verboden. Grondwet, dubieuze wetten en samenwerking met de Antifa: niks was de overheid te gek om te voorkomen dat burgers de racistische gevoelens die ze van nature hebben te uiten. Gevoel laat zich echter niet dwingen. Iedereen weet dat lichaam en geest nu eenmaal gevoelens van walging laten merken als ze in de buurt komen met wezens van een ander ras. Lange tijd werden rechtse partijen ervan beschuldigd deze oerdriften niet in bedwang te kunnen houden. Links heeft echter laten zien dat een verbod op racisme niet te handhaven is: ze gaven zich reeds zelf over aan hun oerinstincten en maken zich schuldig aan discriminatie van autochtonen om allochtonen te kunnen voortrekken. Guusje ter Horst (natuurlijk PvdA) heeft het startsein gegeven om alles waar artikel 1 van de Grondwet voor stond weg te gooien. Voortaan mag u uw blanke superieuriteit laten zien door openlijk voorkeur te geven aan het blanke ras.

Weer die socialisten.

Socialisten hebben een groot probleem. Ze horen nergens bij en worden door heel veel groepen uitgekotst. Zelfs door hun eigen mensen. Aanhangers van verwante systemen slaan elkaar de hersens in omdat ze allemaal gelijk willen hebben. Nationalisten willen niks van de landverradende socialisten weten. Ratten onder de allochtonen misbruiken de socialisten alleen maar om de macht te grijpen in Nederland en hun uitkeringen veilig te stellen. Groepen allochtonen die vinden dat ze niet tot de ratten behoren hebben alleen maar last van de socialisten omdat ze net doen alsof alle allochtonen zielig zijn en bescherming nodig hebben. Toch willen socialisten ergens bijhoren. Verstandige Nederlanders trappen daar niet in. Daarom lonken die flikkers naar allochtonen. Ze hangen de landverraders uit en discrimineren Nederlanders door allochtonen voor te trekken.

Nederlanders zijn het slachtoffer van racisme.

Lange tijd hebben de linkse partijen ons het fabeltje verteld dat allochtonen massaal het slachtoffer zijn van racisme. Zelf Mark Rutte, die toch wel bekend staat als linkse VVD'er, werd beschuldigd van rassendiscriminatie toen hij meende gegronde redenen te hebben een specifieke groep extra te controleren. Amnesty International is van mening dat Nederlandse gemeenten te weinig doen aan discriminatie. Vage onderzoeken suggereren ook dat er nogal wat gediscrimineerd wordt en bij de politie is opgeroepen te kijken naar de positie van allochtonen. Het tegendeel is waar. Allochtonen worden niet gediscrimineerd, maar autochtonen zijn massaal het slachtoffer van discriminatie en racisme.

Misdefinitie besteedde eerder ook al aandacht aan discriminatie van autochtonen. Bij rassenrellen worden alleen Nederlanders gestraft. Nederlandse jongeren die kleding dragen van het merk Lonsdale, worden neergezet als gewetenloze racisten terwijl het de linkse fascisten zijn die zich schuldig maken aan geweld en racisme. Websites beschuldigen het bedrijfsleven er al jaren van dat allochtonen gediscrimineerd worden, maar ook dat blijkt niet het geval te zijn. Racisme van de Nederlander wordt toegestaan en nauwelijks bestraft. Politieagentje spelen en lekker mensen naaien met de flitscamera wordt natuurlijk bij voorkeur gedaan door domme allochtonen. Vacaturesites maken zich regelmatig schuldig aan racisme van de blanke man. Wat buitenlanders betreft is hun volk ook superieur.Conclusie: blanken worden gediscrimineerd en zwarten hebben een vrijbrief voor racisme.

Discriminatie is niet positief.

Soms hebben die rode flikkers een helder moment en beseffen ze dat ze door zelf de racist uit te hangen anderen toestemmen om hetzelfde te doen. Guusje kan ons niet wijsmaken dat zij wel haar voorkeur voor allochtonen bij de overheid mag uitspreken als anderen niet hun voorkeur voor het blanke ras mogen uitspreken. Daarom probeert ze zich eruit te lullen door haar gedrag te kwalificeren als positief. Haar discriminatie noemt ze daarom positieve discriminatie. Natuurlijk, de ware racist ervaart discriminatie als positief. Het is immers zijn wapen. Het uitroeien van joden in de Tweede Wereldoorlog is zondermeer positief te noemen. Ja, voor de nazi's dan uiteraard. Zij vonden dat positief. Opgeruimd staat netjes. Uitmoorden van 100 miljoen mensen die tegen het communisme waren door figuren als Stalin en MAO was ook zeer positief. Voor de communisten dan. Minachting jegens zwarten zodat ze eindelijk eens oprotten uit Nederland is ook zeer positief. Althans, als u de situatie bekijkt vanuit de ogen van mensen die niks hebben met gorilla's. Discriminatie is enkel positief te noemen vanuit de ogen van de ware racist.

Evenredige verdeling.

Vroeger konden ze hun racisme jegens autochtonen nog goedpraten door te stellen dat het erom gaat dat er een evenredige verdeling wordt gemaakt die een afspiegeling vormt van de maatschappij. Minister Ter Horst wil echter dat minstens 50 % van de arbeidsplaatsen toekomen aan allochtonen. In Nederland hebben we een slordige 3 miljoen allochtonen op 16 miljoen mensen. Een afspiegeling van de huidige maatschappij zou hooguit 20 % allochtonen bij de overheid moeten zijn. Trekken we daar de allochtonen die moeten opzouten vanwege een crimineel verleden of het feit dat ze economische gelukszoekers zijn uit landen waar nooit oorlog heeft geheerst, dan zal dat percentage moeten dalen tot onder de 5 %. Met een percentage van 50 % komt het erop neer dat de blanke Nederlander zeker 2,5 keer zo weinig kans heeft op een baan bij de overheid als een allochtoon.

Gezond verstand heeft plaatsgemaakt voor waanzin. Waar halen ze het lef vandaan om mensen te selecteren op huidskleur en ras? Met weemoed denken we terug aan de tijd dat Nederland nog een blank land was het niet uitmaakte welk ras iemand had. Het ging om de kennis, vaardigheden en later competenties. Iemand moest vooral in staat zijn om zijn werk goed te kunnen uitvoeren. Racisme is te belachelijk voor woorden, maar als het dan toch toegestaan wordt, dan eisen we van de overheid dat ze niet met twee maten meten. Is racisme van autochtonen toegestaan, dan moet er niet meer geklaagd worden over vermeend racisme van allochtonen. Men zal moeten accepteren dat het Nederlandse volk op den duur keihard terugslaat om dit soort praktijken een halt toe te roepen. Wellicht komt u als Nederlander sowieso niet meer aan een baan bij de overheid. Topfuncties worden elders ook al liever vergeven aan allochtonen. Puur om het feit dat u blank bent.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.