Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 32 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

242 Mengen desastreus voor het onderwijs
241 Overheid liever zwart
240 Links lonkt naar Wilders
239 Ijssel Mediagroep scam
238 Buitenlanders vol afschuw voor homo's
237 Vrijheidsviering naÔef en hypocriet
236 Grenzen open voor parasieten
235 E-dentify oplichting gaat gewoon door
234 Wouter Bos is de klos
233 Multiflauwekul maakt ons land kapot
232 CDA: geen praktijk bij onderwijsonderzoek
231 Rabobank deel 3: studentenrekening
230 Extreem verbieden met twee maten
229 Demoniseren erger dan racisme
228 Recruitergenaai (4)
227 Publicatie misstanden HO duurde 3 jaar [3]
226 Nationale CarriŤrebeurs enkel reclame
225 Invasie buitenlanders geleid door infiltranten
224 Amateurisme belastingdienst "nieuw feit"
223 Dubbele nationaliteit geen stuiver waard

238 # Buitenlanders vol afschuw voor homo's #
Gepost door Misdefinitie op 11-05-2007 om 01:41.
Homoseksualiteit wordt breed geaccepteerd in Nederland. Verschillende initiatieven om de herenliefde te promoten schieten als paddestoelen uit de kont grond. Binnen de homoscene treffen ze zelfs voorzieningen om pedofielen aan hun trekken te laten komen door een kinderboot te laten meevaren. Hoewel burgemeester Cohen van Amsterdam zich eerst een fel tegenstander toonde, gaf hij toestemming nadat men hem had overtuigd dat er ouderen meegingen. Wellicht om wat kwaad bloed te zetten bij moslims, want zelfs Cohen zou zo naÔef niet zijn. Niks is te gek en alles mag. We zouden bijna vergeten dat er mensen zijn die daar niet zo blij mee zijn. Groepen buitenlanders spreken hun afschuw uit over het spetterpoep pompen uit de inktpot van een man.

Polen: homo zijn is zonde.

Nog maar net is de beslissing genomen om ons land voor de zoveelste maal te overspoelen met gastarbeiders of de "gasten" blazen reeds hoog van de toren. Toegegeven, Polen kunnen hard werken voor hun geld. Dat zien we graag zolang ze zich maar beperken tot laaggeschoold werk maar niet onze banen gaan inpikken. Geef Polen een baantje waar wij ons te goed voor voelen en ze voeren het uit. Maak de werkdagen lang en aan het einde van de dag zijn ze nog aan het werk. Veel beter dan de gemiddelde ambtenaar. Betaal ze (illegaal) minder dan het minimum loon en geen haan die er naar kraait. Behalve de Belastingdienst dan, maar echt niet omdat ze zo begaan zijn met die mensen. Over homo's hebben Polen een uitgesproken mening. Uit onderzoek is gebleken dat 53 procent van de Polen vindt dat anusridders zonderaars zijn. Openbaar de relnicht uithangen is al helemaal uit den boze.

Behalve buitenlanders die zich in ons land negatief uitlaten over homo's zijn er ook buitenlanders in hun eigen land die niks moeten hebben van de herenliefde. Zo raken leraren in Polen hun baan kwijt als ze op school laten merken van de verkeerde kant te zijn. Meneer de Haan zal vast niet blij zijn dat zijn idee voor homokunde in de klas niet meer door kan gaan met al die Polen hier. Nog verder gaat een Poolse ombudsvrouw. Zij wil dat homoseksuele mannen sowieso nooit omgaan met kleuters. Wat zou ze schrikken als ze verneemt dat hier een kinderboot meevoer tijdens een roze parade.

Moslims vinden flikkers onaanvaardbaar.

Over moslims lijkt tegenwoordig bij elk onderwerp wel iets te zeggen, maar zeker in geval van gevoelige onderwerpen als homoseksualiteit komen we er niet onderuit. Wat wil het geval? Endeldarmen is in Marokko strafbaar. Vanwege hun cultuur en overtuiging zijn ze dus al bij aankomst in Nederland getraind om homo's te haten. In een omgeving waar misbruik van mannelijke geiten en kamelen geen enkel probleem is, wordt anaal contact met het menselijke mannensoort door andere mannen angstvallend verzwegen. Vaak levert dat grote problemen en dilemma's op. Stelt u zich eens voor. U bent 18 jaar, in de kracht van uw leven en de seksuele oerdriften komen steeds meer op. De vrouwtjes willen enkel Marokkanen als het loverboys zijn (lees: geld hebben om ze te plezieren met cadeautjes) en voor de rest is er niet veel om handen. Homo's kunnen echter makkelijk aan hun gerief komen en neuken alles wat los en vast zit. Uit jaloezie gaan Marokkanen dan potenrammen.

Jaloezie is in een aantal gevallen op te lossen door degene die tekenen van afgunst vertoont ook eens zijn gang te laten gaan. Zelf lossen ze hun frustratie op door eens flink van bil te gaan met een man. Ze vinden dan dat ze zelf geen homo zijn omdat het enkel voor het klaarkomen is en de echte Marokkaan nooit ontvangt; dat wil zeggen enkel aan actieve homoseks doet en niet aan passieve. Kunnen we hier een simpele oplossing aandragen? Wanneer we nu aangeven dat het evolutionair gezien best een goed idee is als we homoseks onder moslims propaganderen, dan hoeven ze zich niet te schamen en zijn er weer een aantal problemen opgelost. Moslims aan de seks, geen voortplanting en acceptatie voor homo's. Het leven kan zo mooi zijn. Ware het niet dat moslims sowieso onverdraagzaam zijn. Britisch onderzoek wijst uit dat moslims massaal van mening zijn dat homoseksualiteit onaanvaardbaar is.

Andere beweringen gaan nog veel verder. Op een Duitse website verscheen een door moslims geplaatst bericht dat het consumeren van varkensvlees als vervelend neveneffect heeft dat mensen er homo van worden.

Communistisch probleem?

Aan het communistische front, het systeem waarvan het socialisme is afgeleid, gaan ze ook al zo vriendelijk om met homoseksuelen. Rusland was en is bij uitstek een land waar het communisme hoogtij viert. Het zal u dan ook niet verwonderen dat juist daar anti-homo uitspraken worden gedaan. Volgens Poetin zouden homo's een demografisch probleem vormen. Daarmee wordt verwezen naar de dalende hoeveelheid mensen in Rusland. Evolutionair gezien is homoseksualiteit vernietigend en zo kwam de burgemeester aldaar tot een opmerkelijke uitspraak: "Het homohuwelijk is als een moreel gif dat de pure geest van onze kinderen aantast." Stronttappen is volgens hen een zonde die met alle mogelijke middelen bestreden moet worden. Het is maar dat u het weet.

Vaak wordt gedacht dat we de communisten cq socialisten niet begrijpen. Ze zijn toch sociaal ten op zichte van iedereen en willen iedereen een goed leven geven? Alles goed en wel, maar dat lijkt niet op te gaan als het homo's betreft. Dat valt af te leiden uit het idee dat socialisten altijd het brein zijn achter instroom van buitenlanders en dan met name die groepen die een hekel hebben aan homo's. Vermoedelijk hebben ze een gezamelijke hekel aan homo's en willen ze, geheel zoals het de socialistische ideologie betaamt, anderen het vuile werk laten opknappen. Openlijk homohaat verkondigen is verboden, dus zorgen ze ervoor dat ons land een heleboel potentiŽle potenrammers erbij krijgt. Kennelijk is iedereen die een hekel heeft aan homo's welkom in ons land. Terwijl we naar buiten net doen alsof ze welkom zijn.

Wat denkt de politiek?

Alles aan de politiek relateren maakt paranoÔde. De constatering dat er vanuit een bepaalde politieke hoek indirect wordt gezorgd voor de aanwezigheid van grote groepen homohaters in ons land is echter weerzinwekkend. Het huidige kabinet in Nederland kan zich openbaar niet alles permiteren. Wel hebben ze het voor elkaar gekregen dat ambtenaren vanwege gewetensbezwaren mogen weigeren homohuwelijken te voltrekken. Erg dubieus als u bedenkt dat haat het geweten nogal kan beÔnvloeden. Nederland staat bekend als een tolerante haven voor alles en nog wat, terwijl ze in het buitenland doorgaans streng selecteren. Politici in Bonaire willen niet onder de Nederlandse wet vallen terwijl ze wel een gemeente van Nederland gaan worden. Ze maken juridisch dankbaar gebruik van de ontsnappingsroute van de gewetensbezwaren.

Premier Balkenende stemde ook al anti-homo toen hij tegen het homohuwelijk stemde. Later kwam hij wel met de opmerkelijke uitspraak dat de leiding van het CDA voor hem part wel wat gay kan gebruiken. Of hij zijn toon heeft gematigd omdat hij zelf uit de kast wil komen is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat er vanuit de politiek vanalles wordt gedaan om een volk te creŽren dat een afkeer heeft van homo's. Ze zijn tegelijkertijd bezig om acceptatie voor het homo zijn te propaganderen. Het zijn dit soort tegenstrijdigheden dat ons zorgen baart. Met een dubbele agenda proberen ze een kloof te slaan tussen bevolkingsgroepen. Daar komt herrie van waarna de vrijheid weer in het geding komt om dat zogenaamd te bestrijden. Ze spelen daar van achteren vieze machtsspelletjes. Hopelijk zonder kettingen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.