Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 32 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

242 Mengen desastreus voor het onderwijs
241 Overheid liever zwart
240 Links lonkt naar Wilders
239 Ijssel Mediagroep scam
238 Buitenlanders vol afschuw voor homo's
237 Vrijheidsviering naïef en hypocriet
236 Grenzen open voor parasieten
235 E-dentify oplichting gaat gewoon door
234 Wouter Bos is de klos
233 Multiflauwekul maakt ons land kapot
232 CDA: geen praktijk bij onderwijsonderzoek
231 Rabobank deel 3: studentenrekening
230 Extreem verbieden met twee maten
229 Demoniseren erger dan racisme
228 Recruitergenaai (4)
227 Publicatie misstanden HO duurde 3 jaar [3]
226 Nationale Carrièrebeurs enkel reclame
225 Invasie buitenlanders geleid door infiltranten
224 Amateurisme belastingdienst "nieuw feit"
223 Dubbele nationaliteit geen stuiver waard

237 # Vrijheidsviering naïef en hypocriet #
Gepost door Misdefinitie op 05-05-2007 om 17:38.
Elk jaar rond deze tijd begint de (overheids)propagandamolen weer te draaien. Oorlog is verkeerd, de nazi's waren beesten en onze vrijheden waren sterk beknot. Volgens de site is vrijheid niet vanzelfsprekend, maar "dankzij" onze overheid en de politiek kunnen we tegenwoordig genieten van ongekende mogelijkheden. We zouden op 4 mei vooral stil moeten staan bij gesneuvelde nationaal socialisten, joden Nederlandse burgers en militairen. Op 5 mei viert men feest ter ere van de doorstart van de NSDAP als PvdA om te vieren dat ze van de bezetter uit 1945 zijn bevrijd. Niemand staat echter stil bij de bedreigingen die we vandaag de dag kennen. De vrijheidsviering is naïef en hypocriet. We zijn nog steeds bezet, vrijheden worden steeds meer beperkt en tegenstanders zijn hun leven allang niet meer zeker.

Vrijheid van meningsuiting onder zware druk.

Een van de zaken waar mensen vaak op wijzen als ze het woord vrijheid in de mond durven nemen is de vermeende vrijheid van meningsuiting. Onder voorbehoud van bedreiging, belediging en nog een tiental vage termen zou iedereen in principe elke mening mogen aanhangen die hij wil. Schijn bedriegt. Toen Pim Fortuyn 5 jaar geleden de vinger op de zere plekken in de samenleving legde, werd hij door Melkert overheid AIVD een linkse activist vermoord. Nog geen twee jaar later was Van Gogh aan de beurt. Afgeslacht door een moslimzwijn omdat hij het waagde de moslimproblematiek aan de kaak te stellen. Weer een tijd later begon men Geert Wilders onder vuur te nemen. De extreme bedreigingen aan zijn adres hebben ervoor gezorgd dat hij gevangen tussen bewaking feitelijk geen kant meer op kan. Alleen omdat ze zeiden wat ze dachten en vonden. In de oorlog werd het verzet ook vermoord. Hoezo vrijheid?

Wat blijft er over van vrijheid?

Roepen dat we vrij zijn kan wellicht aardig zijn voor de tijdelijke gemoedsrust, maar de schok is des te harder als mensen erachter komen dat die vrijheid een wassen neus is. Zolang u het eens bent met de heersende orde en geen afwijkende mening heeft, dan kunt u inderdaad prima leven. Net zoals de NSB'ers destijds ook met rust werden gelaten. Waar bestaat onze vrijheid tegenwoordig uit? Vrij weinig als u het mij vraagt. Ons land wordt overspoeld met vreemdelingen die op onze kosten het land kaalplukken. Wouter Bos raast bijna als een dictator over het land; ondertussen alle financiële middelen aanwendend om de vijand te financiëren. Dramatische gevolgen laten niet op zich wachten. Keer op keer blijkt dat de multiculturele samenleving ons land kapot maakt.

Vrijheid van meningsuiting? Vergeet het maar. Links gedachtegoed mag, wie rechts is heeft een groot probleem en wordt keihard de mond gesnoerd. Linkse fascisten bombarderen iedereen die het niet eens is met extreem links gedachtegoed tot racisten. Hun demonisatie is erger dan de grootste racisten. Infiltranten zien kans om belangrijke posities in de politiek, justitie en de rechterlijke macht te krijgen om van binnenuit de democratie omver te werpen. Hieruit blijkt dat de democratie een lachertje is. Volgens kenners kan het systeem dan wel het beste zijn dat we kennen, alleen houden ze er geen rekening mee dat de meerderheid in een samenleving gemaakt kan worden door integratie, genocide, massamoord en psychologische oorlogsvoering. Iedere keer als die ratten met hun vernietigende acties komen, hoor ik in m'n hoofd Hitler krijsen.

Pronk: "We moeten inleveren."

Vrijheid is dus een illusie. Zij die echt vrij zijn trekken aan de touwtjes, hebben ons land bezet of heulen met de vijand. Net als toen. Hoe kan ons volk met zoveel ervaring uit het verleden er weer met open ogen intrappen en met lede ogen aanzien hoe Nederland verpest wordt door een groep landverraders? Zien de mensen dan niet hoe we nu alweer tientallen jaren steeds verder in het nauw worden gedreven en onze vrijheden moeten inleveren? Zeker als we naar de laatste 10 jaar kijken waarin de term "moslimterrorisme" gemeengoed is geworden. Kijk eens om u heen naar recente maatregelingen. Plastic ausweis als moderne jodenster, pasfoto's waar we als crimineel op moeten staan, sofi-nummer die als burgerservicenummer aan alle systemen wordt gekoppeld, RFID-chips in producten en lichaam, overal gevolgd worden door camera's en geluidssystemen, talloze registraties en vele initatieven om andersdenkenden de mond te snoeren zijn slechts enkele voorbeelden.

Valt het zoiets niet op? Zijn mensen zo dom dat ze het niet merken? De vijand doet er alles aan om het de kop in te drukken. Pronk roept de bevolking op om zich er maar bij neer te leggen. Tientallen jaren geleden vochten onze voorouders voor onze vrijheid. Nu zijn het alweer de sociaal-"democraten" die de vrijheid belemmeren en het "verzet" te kennen geeft dat zij het beter kunnen opgeven. Westerse vrijheden moeten ter discussie worden gesteld. Ten gunste van vijandige culturen moeten wij vrijheden opofferen.

Vol verbazing en afschuw nemen we kennis van het relaas van Pronk waarin hij zich een echte landverrader toont. Nog afschrikwekkender is dat het volk zulke mensen ermee weg laat komen. Na de oorlog kregen dat soort figuren levenslang. Tegenwoordig mogen ze haast onbeperkt de vijand verheerlijken op een manier die te smerig is voor woorden. Zo noemt Pronk terroristen "andersdenkenden" en beweert op basis daarvan dat we andersdenkenden niet te snel voor terrorist moeten uitmaken. Andersdenkenden zouden inderdaad niet meteen voor terrorist uitgemaakt moeten worden. Evenals andersdenkenden niet voor nazi's uitgemaakt moeten worden. Terroristen mogen en moeten echter wel voor terrorist uitgemaakt worden. Een terrorist is een terrorist. Een dief is een dief. En een andersdenkende kan naar gelang de inhoud van zijn denkbeelden beide of geen van beide zijn. Voor meneer Pronk is het verder duidelijk: hij formuleert heel voorzichtig dat het Westen zich moet onderwerpen aan de rest van de wereld.

Met onderbuikgevoelens wordt geprobeerd ons een schuldgevoel aan te praten. Eerst komt de aanname dat we allemaal een stel egoïsten zijn en daarna volgt de wens dat we een grotere bijdrage moeten leveren aan anderen. De feiten weerleggen dit gelul echter. Ten eerste zijn we als Nederlanders helemaal niet egoïstisch: per hoofd van de bevolking geven we meer weg dan ieder ander land in Europa. Ontwikkelingshulp vormt minstens 2 % van het brutobedrag dat we als land verdienen. Nederland betaalt minstens 50 % belasting om een slordige 3 miljoen allochtonen te onderhouden. Overige belastingen worden eveneens voor gemeenschappelijk belang ingezet. We doen mee aan vredesmissies en zorgen voor hulp elders in de wereld. Werkende burgers in Nederland werken zo'n 45 jaar waarvan 25 jaar voor een ander, 10 jaar voor weer een ander en 10 jaar voor zichzelf. Dan komt zo'n klojo als Pronk roepen dat we nog meer moeten geven. Echt weer zo'n oud-PvdA'er. Geven, geven geven. Wat krijgen we ervoor terug? Invasies en beperking van onze vrijheden. En dat allemaal voor vijandige culturen die zelf in de shit zaten doordat zij kozen voor het socialisme.

Opdrachten vanuit het Midden-Oosten.

Wat hier beschreven wordt gaat veel verder dan politieke spelletjes en een opruiende Pronk tijdens het "bevrijdingsfeestje". U wordt niet alleen opgeroepen om u over te geven aan de vijand en uw vrijheden in te leveren. Nee, als u er anders over denkt dan zij is er een grote kans dat er activiteiten tegen u worden ondernomen om u de mond te snoeren. Vijf jaar geleden Fortuyn, nu Wilders en binnenkort bent u aan de beurt. Neem het geval Wilders. De Partij voor de Vrijheid is typisch een partij die regelmatig aan de bel trekt over de islam. Wie weet dat de islamitische wetgeving "de sharia" inhoudt dat ongelovige en onreine westerlingen mogen worden afgeslacht, homo's met het hoofd naar beneden van flats gegooid mogen worden en de joden ondertussen een nieuwe holocaust mogen ondergaan zal zijn gelijk niet kunnen ontkennen. Bij de vrijheid van mensen als Wilders wordt daarom een ander middel gebruikt: dreiging en intimidatie.

Stelt u zich eens voor dat u een uitgesproken menig heeft over moslims. Niks aan de hand zou u moeten kunnen zeggen, we leven immers in een vrij land. Binnen het moslimvolk ontstaat nogal commotie omdat ze allemaal lange tenen en een kleine pik hebben. Vervolgens wordt u even apart genomen door de AIVD en de NCTb en er begint een intimidatiesessie om u op andere gedachten te brengen. Zoiets overkwam Wilders. Zoals het Nederland betaamt neemt men een gevolg en koppelt daar het slachtoffer van de demonisatie als oorzaak aan. "Moslims zijn boos en dreigen met rellen en terreur" is voor hen een gevolg. De schuld (oorzaak) ligt volgens hen bij Wilders. Een oude misdefinitie: gevolg nemen, verkeerde oorzaak koppelen, gevolg goedpraten en de valse oorzaak beschuldigen.

Soortgelijke vergelijkingen laten zien hoe debiel dat is. Het doodschieten van belastinginspecteurs door burgers is toegestaan omdat de "dienst" nu eenmaal de agressie heeft opgeroepen door burgers te bestelen. Politici liquideren mag omdat zij agressie over zich af hebben geroepen door ons land te verraden. Het Midden-Oosten bombarderen is verder geen probleem als de moslims ons boos maken. Nemen wij zulke redenaties over, dan zal dat grote gevolgen hebben. Maar nee, DAN geldt het opeens niet terwijl moslims wel mogen dreigen met rellen en terreur omdat zij in Wilders de oorzaak zien van hun kwaadheid. Erg fijn als mensen hun kwaadheid en gedrag goed kunnen praten door te stellen dat ze het deden omdat een ander hen boosmaakte. Laat ze eens naar zichzelf kijken. Als moslims verantwoordelijk zijn voor terreur, dan is dat niet goed te praten door te stellen dat ze "boos gemaakt" zijn.

Terug naar de vrijheid. Hirsch Ballin betreurt niet het feit dat Wilders zich geïntimideerd voelt. Hij betreurt dat Wilders de intimidatiepraktijken openbaar heeft gemaakt. Het openbaar maken toornt immers aan zijn positie. Intimideren mag, maar dan niet openbaar waar hij verantwoordelijkheid moet nemen voor wat er gebeurde. Over dat moslims de Nederlandse politiek en inlichtingendiensten opdrachten kunnen geven om Wilders de mond te snoeren door simpelweg te dreigen met terreur horen we natuurlijk niks. Past zeker in zijn straatje.

Wij vinden dat de overheid moet ingrijpen als de vrijheid in het geding is. Pak niet de boodschapper aan die ons waarschuwt voor de kwalijke gevolgen, maar pak de aggressors aan. In het Westen mogen we trots zijn dat we in vrede naast elkaar konden leven als er geen gespuis is dat dat onmogelijk wenst te maken. Vrijheid is een van de belangrijkste zaken in het leven en mag niet beperkt worden omdat er een aantal dwazen zijn die terug naar de middeleeuwen willen. Als moslims of wie dan ook niet kunnen leven met onze vrijheden, dan moeten ze allemaal opzouten naar hun eigen land. Ga daar maar de sharia uitvoeren. Het feit dat vijandige volkeren met rellen en terrorisme dreigen als wij niet doen wat ze zeggen, laat al zien dat ze in feite bezig zijn met een oorlogsvoering. In plaats van Wilders aan te vallen als hij gebruik maakt van zijn recht op vrijheid, moet de overheid een krachtig signaal afgeven dat we het niet pikken. Gaat een volk rellen, dreigen en terroriseren? Dan moeten ze allemaal gedeporteerd worden naar een plek waar ze geen kwaad kunnen.

Jammer genoeg durven die laffe honden wel tegen Wilders als hij alleen is, maar durven ze geen vuist te maken tegen de ware fascisten. Onze democratie is te zwak om vijanden buiten de deur te houden en aan te pakken.

Vrijheid continu onder druk.

Zo langzamerhand moeten we gaan beseffen dat "vrijheid" continu onder druk staat. Het is een leeg en hol begrip geworden dat voor verschillende groepen een andere betekenis heeft gekregen. Onder het nationaal socialisme waren de aanhangers en gewone burgers relatief vrij. Het leven ging door terwijl het land gezuiverd werd van onzuivere elementen. Onder het internationaal socialisme cq sociaal-democratie hebben parasiterende buitenlanders en vijanden van ons volk de vrijheid in handen terwijl het eigen volk kan creperen. Vandaag vieren we heel naïef en hypocriet de vrijheid van het internationaal socialisten die daarmee een vrijbrief krijgen het land verder te verwoesten. Daarmee geven we de vrijheid van ons volk uit handen. De vlag zou vandaag halfstok moeten hangen. Het begin van hun vrijheid om ons kapot te maken impliceert immers het einde van onze vrijheid.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.