Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 32 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

242 Mengen desastreus voor het onderwijs
241 Overheid liever zwart
240 Links lonkt naar Wilders
239 Ijssel Mediagroep scam
238 Buitenlanders vol afschuw voor homo's
237 Vrijheidsviering naïef en hypocriet
236 Grenzen open voor parasieten
235 E-dentify oplichting gaat gewoon door
234 Wouter Bos is de klos
233 Multiflauwekul maakt ons land kapot
232 CDA: geen praktijk bij onderwijsonderzoek
231 Rabobank deel 3: studentenrekening
230 Extreem verbieden met twee maten
229 Demoniseren erger dan racisme
228 Recruitergenaai (4)
227 Publicatie misstanden HO duurde 3 jaar [3]
226 Nationale Carrièrebeurs enkel reclame
225 Invasie buitenlanders geleid door infiltranten
224 Amateurisme belastingdienst "nieuw feit"
223 Dubbele nationaliteit geen stuiver waard

236 # Grenzen open voor parasieten #
Gepost door Misdefinitie op 01-05-2007 om 23:34.
1 mei staat ook wel bekend als de Dag van de Arbeid. De dag waarop socialisten cq communisten vieren dat ze de maatschappij zover hebben gebracht dat anderen het werk voor ze opknappen terwijl zij daarvan de vruchten kunnen plukken. Diverse landen en naties hecht(t)en belang aan deze dag. Nationaal socialisten onder leiding van Adolf Hitler hebben veel vakbondsleiders over de kling gejaagd nadat zij waren afgekomen op de viering van de betaalde feestdag. Nadat de NSDAP in 1945 ophield met te bestaan als gevolg van de beïndiging van de oorlog, nam de Partij van de Arbeid (PvdA) het stokje over. "Arbeit macht frei" was vroeger een foute sarcastische leus; nu is de term "arbeid" uit de Partij van de Arbeid van hetzelfde foute kaliber als toen. Zij zijn er niet voor onze arbeiders, maar zetten het land wagenwijd open voor economische profiteurs.

Open grens voor Polen.

Polen krijgen per 1 mei groen licht om massaal naar ons land te komen om onze economie uit te buiten. Volgens Ton Heerts (natuurlijk weer PvdA) moeten we niet zo zeiken. Piet hein Donner, u herkent hem vast nog wel als de man die openbaar pedofielennetwerken ondersteunt, zou voldoende maatregelingen nemen om uitbuiting te voorkomen. Zorgen maken zou dus niet nodig moeten zijn. Met de feitelijke geschiedenis in de hand zou men beter moeten weten. Het lijkt een beetje op de invasie van de Marokkanen. Toen beloofden ze ons ook dat ze voldoende maatregelingen zouden nemen om uitbuiting en criminaliteit te voorkomen. Thans hoort dat volk tot de grootste gebruikers van uitkeringen, is het merendeel crimineel en kennen we in Nederland ruim 40 erkende probleemwijken. Waarom weigert de politiek van het verleden te leren? Grenzen wagenwijd openzetten is vragen om problemen.

Met vastgespijkerde oogkleppen proberen de struisvogels het volk voor de gek te houden. "Ja maar, er zijn voldoende argumenten om de grenzen wel open te stellen voor iedereen die hier een graantje mee wil pikken." Het argument van de zogenaamde maatregelingen is in het verleden al ontkracht. Daarom proberen ze het op een andere manier en draaien het om. Dichte grenzen zouden er niet voor zorgen dat het probleem van de illegale Polen opgelost wordt. Meteen kunnen we daar tegenin brengen dat het opengooien van de grenzen sowieso nooit iets oplost en dat er gekozen dient te worden voor een goede oplossing. Ook spreken we onze verbazing uit dat het kennelijk een kwestie is van "we kunnen het niet oplossen, dus legaliseren we het maar". Zullen we het verbod op pedofilie ook maar opheffen omdat het verbod niet geleid heeft tot het oplossen van illegale pedofilie? Donner zal dat wel zien zitten...

Misdaad moet bij de wortels worden aangepakt en bestreden. Het (deels) blijven bestaan ervan kan nooit een argument zijn om het dan maar helemaal toe te staan. Zijn ze helemaal besodemieterd?! Omdat ook dit argument regelmatig ontkracht wordt hebben ze gezocht naar een andere drogredenatie. Ja, illegaliteit wordt beloond. En ja, Polen komen enkel hierheen uit met het motief om hier te kunnen parasiteren. Het thans linkse kabinet probeert ons voor te houden dat het maar tijdelijk is. Ze komen hierheen, werken hard en nemen het geld terug naar Polen om daar nog lang en gelukkig te leven. Uitzuigerij dus. Behalve dat ze niet, zoals Nederlandse burgers, na de loonbelastingen de Nederlandse economie stimuleren door hier nog diverse andere belastingen te betalen heeft het verleden ons belangrijke les geleerd. De jaren '30 en '40 lichting hebben ze terug naar Polen moeten deporteren. Van de jaren '60 en '70 lichting uit het Midden-Oosten houden we straks enkel de tsunamie van de islam over. Wijze les: geloof die rode rakkers maar niet. Asielzoekers en gastarbeiders gaan nooit volgens afspraak terug.

Dacht u dat socialisten ooit de waarheid spreken of zullen spreken? "Geen uitbuiting wegens maatregelingen," zeggen die flikkers. Uiteraard vertelt de praktijk ons weer iets anders. Weet u nog waarom er loonheffingen bestaan? Onder andere om ratten te onderhouden die enkel naar Nederland komen om te profiteren. Zielig zijn ze niet. Want geen enkele allochtoon die zich op Nederlands grondgebied bevindt loopt naar zijn reguliere culturele levensstandaard gevaar in eigen land. Ze komen voor het geld. Een WW-uitkering blijkt een lucratieve bezigheid. We geven letterlijk het slijk der aarde weg doordat het wel erg makkelijk en riant wordt gemaakt. Uitkeringen zijn in Nederland 6 keer hoger. Even "opzettelijk" werkloos worden volstaat om een bedrag te ontvangen dat in hun eigen land 3 keer een jaarsalaris is. Hoezo niet uitbuiten PvdA?

Volgens de rode honden van de PvdA zal het zo'n vaart niet lopen. Ze vinden wel weer een baan voordat ze de WW ingaan. Erg naïef en dom. Polen bevinden zich in de luxe positie dat de Poolse levensstandaard veel goedkoper is. Nederlandse arbeiders hebben tegenwoordig bijna 2000 euro bruto per maand nodig om enigszins in aanmerking te komen voor een woning. Een Pool kan simpelweg het werk van Nederlandse arbeiders inpikken omdat hij voor een veel lager bedrag aan de slag kan. Na 6 maanden werk pikken ze op kosten van de Staat nog een half jaar salaris in. Zij kunnen dat prima verkopen, want heel toevallig vinden ze daarna geen baan meer door hun taalprobleem en de uitkering is binnen. Probeer als hardwerkende Nederlander maar eens WW te krijgen. Tig documenten invullen, sollicitatieplicht en referentie checken bij de oude werkgever. Allochtonen worden vertroeteld op onze kosten terwijl het Nederlandse volk kan verrekken.

Liegen wordt beloond.

Een andere groep profiteurs trekken de laatste tijd ook steeds weer de aandacht. Polen kunnen tenminste nog hardwerkende mensen zijn, maar deze figuren zullen vrijwel nooit een bijdrage leveren aan Nederland. Hierbij gaat het om asielzoekers waarvan we al van te voren weten dat het criminelen en leugenaars zijn. Al laat het kabinet weten liegen geen enkel probleem te vinden. Armeense genocide? "Maakt het uit Turk, kom maar binnen. De holocaust was ook maar onzin; verzonnen door het complot. Er zijn geen Joden vermoord in de oorlog." Oorlogje hier en daar waardoor ze gevaar lopen terwijl ze in feite gewoon een sanctie hebben gekregen voor criminaliteit? "Geen probleem joh, voor verkrachting van kleine kinderen krijgt u hier slechts een werkstraf in plaats van (zoals het hoort) de doodstraf."

"Ach, een leugen moet kunnen," honen voorstanders van het initiatief. "U zou toch ook door alle ontberingen en toestanden gaan liegen?" Gratis huisvesting, gratis voeding, gratis vermaak, gratis kleding, gratis blingbling en gratis telefoonkaarten telefoons maken het compleet. Ze hebben niet eens een zwembad in de tuin. Ja, dan zouden normale mensen ook gaan liegen. Op belastingaangiftes bijvoorbeeld. Maar DAN zijn zware straffen wel een feit. Of moeten we inderdaad niet zo zeuren en moet een leugentje wel kunnen? NEE. Het gaat feitelijk niet om 1 leugen. Wat de linkse machtshebbers niet willen zien is dat er continu gelogen wordt. Er is geen oorlog, ze zijn niet komen zwemmen, de overtocht kostte geld dus ze zijn en waren niet arm, ze hebben niet zonder reden geen paspoort en ze lopen geen gevaar omdat ze zo lief zijn. Wie in Amerika een kind verkracht en een moord pleegt om daarna de doodstraf te krijgen loopt geen gevaar omdat het land zo slecht is. Nee, hij krijgt wat hij verdient en is derhalve niet welkom hier.

Afgezien van dat soort gevallen is hier iets vreemds aan de hand. Asielzoekers liegen alsof het gedrukt staat en de politiek doet alsof dat enkel een leugentje om bestwil is. Prima, dan mogen ze even verklaren waarom uit onderzoek is gebleken dat asielzoekers ruim 4 keer zovaak verdacht worden van criminele activiteiten. Dan hebben we het alleen nog over de asielzoekers die bekend zijn. Illegalen zijn dat niet (al weet de overheid ze echt wel te vinden) en de asielzoekers die niet gepakt zijn of onderwerp zijn van een onderzoek tellen ook niet eens mee. Recent is weer gebleken dat ze wensen die uitleg niet te geven. Crinimelen zijn volgens hen welkom Balkenende kiest liever voor de andere benadering. Werkstrafje lost het vast wel op.

Slot.

Nederland staat weer op het punt om dezelfde fouten te maken als in het verleden. Reeds opgedane ervaringen lijken voor de machtshebbers totaal geen relevantie te hebben. Uit het verleden hebben ze niks geleerd. We vragen ons af wat er nog nodig is om de politiek ervan te overtuigen dat zulke beslissingen verregaande negatieve gevolgen hebben voor ons land. Extreme vormen van crinimaliteit, crisis, terrorisme dreiging, mensen die keer op keer liegen om iets gedaan te krijgen van Nederland zijn doorslaggevende argumenten dat het echt fout zit in dit land. Normale en redelijk functionerende mensen zouden daarmee voldoende overtuigd moeten zijn om deze hele toestand een halt toe te roepen.

Helaas moeten we steeds weer vernemen dat er groepen mensen zijn met een dubbele agenda. Parasieten die alles doen om ons land kaal te plukken worden ondersteund en beloond om te liegen door politieke partijen als de PvdA. Alles ten gunste van de eigen achterban. Vroeger deden ze nog moeite om dit soort dingen te verbergen. Tegenwoordig worden we bedonderd waar we bij staan. Liegen, criminaliteit, uitbuiting, misbruik van voorzieningen en fraude zijn allemaal zaken die door een kabinet waaraan de PvdA deelneemt worden toegestaan. "Partij van de Arbeid" is net zo'n sarcastische uitdrukking als "arbeit macht frei".

PS: Het generaal pardon kost miljarden extra en de PvdA zorgt daarmee voor een extreem hoog tekort. O ja, zorg gaat minstens 1300 euro per jaar + inkomensafhankelijke bijdrage kosten met 150 euro eigen risico. Bedankt Wouter Bos! Wordt het niet eens tijd dat we aan ons eigen volk gaan denken?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.