Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 32 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

242 Mengen desastreus voor het onderwijs
241 Overheid liever zwart
240 Links lonkt naar Wilders
239 Ijssel Mediagroep scam
238 Buitenlanders vol afschuw voor homo's
237 Vrijheidsviering naÔef en hypocriet
236 Grenzen open voor parasieten
235 E-dentify oplichting gaat gewoon door
234 Wouter Bos is de klos
233 Multiflauwekul maakt ons land kapot
232 CDA: geen praktijk bij onderwijsonderzoek
231 Rabobank deel 3: studentenrekening
230 Extreem verbieden met twee maten
229 Demoniseren erger dan racisme
228 Recruitergenaai (4)
227 Publicatie misstanden HO duurde 3 jaar [3]
226 Nationale CarriŤrebeurs enkel reclame
225 Invasie buitenlanders geleid door infiltranten
224 Amateurisme belastingdienst "nieuw feit"
223 Dubbele nationaliteit geen stuiver waard

234 # Wouter Bos is de klos #
Gepost door Misdefinitie op 20-04-2007 om 23:26.
Collectivisme, socialisme en communisme zijn allemaal een pot nat: slappe aftreksels van elkaars systemen, gebaseerd op pure afgunst en altijd leidend tot (massa)moord. Jawel, u kent dat soort wel. Vol pure jaloezie kijken ze uitkering trekkend met schuine ogen naar een ander die met keiharde arbeid wat centjes bij elkaar heeft gezwoegd. In plaats van zelf te werken zijn ze van mening dat iedereen alles moet afstaan. Krijgen ze hun zin niet, dan kunnen ze zomaar door het lint gaan. Salonsocialist is inmiddels te beschouwen als een pleonasme aangezien geen enkele SP of PvdA rakker ooit zijn geld met mij zou willen delen. Neem nou Wouter Bos. Grote mond, veel praatjes en veel gelul, maar als het erop aan komt draait hij nog erger met zijn reet dan de gemiddelde flikker omdat hij ook wel weet dat rationeel weldenkende mensen nooit voor een dergelijk systeem zouden kiezen als het ze zelf benadeelt. Wouter Bos blijkt weer eens grandioos door de mand te vallen. Sinterklaas heeft nog wel zwarte pieten, maar geen geld meer.

Wijzen met het vingertje.

Hoe vaak hebben we in de loop van de tijd niet moeten constateren dat het socialisme de maatschappij enkel schade toebrengt? En hoe vaak hebben we kunnen genieten als die dwazen het zichzelf keer op keer aandoen om openbaar voor lul te staan als dat weer eens uitkomt? Ondertussen stapelt het bewijs zo hard op dat we onderhand een toren van Babel kunnen bouwen. Ze komen er echter steeds meer weg omdat ze erin slagen het volk domme smoesjes wijs te maken. Geldzorgen, financiŽle problemen en een lege schatkist doordat die rode ratten alles hebben weggegeven aan de buitenlanders? Geen probleem. Dat rechtvaardigen ze met de lulsmoes "ja maar, het vorige kabinet heeft al het geld op gemaakt". Integratieproblematiek? Ook geen probleem. "Nederlanders zijn racisten en daarom verkrachten uitheemse cultuurverrijkers onze vrouwen". "Dit land kan zoveel beter," brulden de socialisten tijdens de verkiezingen. Gratis zus, gratis zo, grenzen open en meer geld voor snoepreisjes. Critici die van te voren waarschuwden dat ons land onder het socialisme kapot zou worden gemaakt werden honend uitgelachen. En toen was daar het beloofde begrotingstekort. Oepsie.

Uiteraard komen ze weer met het smoesje "lijken in de kast" en wel van het vorige kabinet. Balkenende 3 zou een aantal zaken moeilijk hebben gemaakt zodat onze goede vrienden met een handicap zouden starten. Aan het einde van de regeerperiode zou het oude kabinet nog een sinterklaasfeestje gegeven hebben om mensen te trekken tijdens de verkiezingen. Ze vergeten echter dat de "erfenis" van het oude kabinet slechts beperkte invloed heeft gehad omdat bijna alles waar Balkenende 3 voor stond overboord is gegooid. Wouter Bos hoopt dat mensen niet verder denken en samen met hem het oude kabinet de schuld in de schoenen schuiven. Wij kijken wel verder en merken op dat het vorige kabinet slechts een klein gedeelte van invloed was op het beleid van Bos als minister van sinterklaas. Op alle posten waar problemen zijn is het beleid sinds de komst van Bos radicaal gewijzigd. Zo erg zelfs dat het huidige kabinet met Bos vrijwel geheel aansprakelijk gehouden kan worden voor de schade.

Met de socialisten de afgrond in.

Berekeningen gaven reeds falend beleid aan.

Diverse bronnen hebben voordat Bos en consorten gingen regeren al waarschuwingen gegeven dat de communistische plannen onuitvoerbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de bijzonder complexe AOW-regeling. Lijken van Balkenende? Echt niet. De opzet en het plan waren volledig toe te schrijven aan het huidige kabinet. CDA, PvdA en CU zouden hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Van te voren gewaarschuwd, het toch tegen beter weten in uitvoeren en daarna een ander de schuld geven zeker? Stelletje imbicielen. Zelf nadenken is niet meer mogelijk tegenwoordig. Geen enkel plan van deze rode honden kon destijds onderbouwd worden. In geen enkel betoog of discussie. Laat staan dat het rekenkundig en statistisch allemaal zou kunnen kloppen. We beginnen te begrijpen hoe Nostradamus aan zijn voorspellingen kwam. Het socialisme staat altijd garant voor domheid en voorspelbaarheid. Ook wij waarschuwen al jaren en nu komt het wederom uit.

Generaal pardon.

Kunnen ze wat betreft allochtonen en integratieproblematiek anderen de schuld geven? Wederom moet het antwoord "nee" zijn. Rita Verdonk werd juist gehaat om een tegengesteld beleid als het om immigratie en deportatie ging. Hoewel zij zelfs beleid uitvoerde dat opgezet is door Cohen en daar ook nog veel milder in was (ze liet immers meer gasten blijven en ze stuurde er veel minder terug naar waar ze horen) stond ze toch bekend als zeer rechtse politicus met racistische ideeŽn. Wegsturen is echter simpel en goedkoop. Laten we dan eens gaan kijken naar wat de PvdA er tegenover ging zetten. In plaats van een gedegen beleid waarmee we ons zouden kunnen verlossen van de kosten die de parasieten veroorzaken kwamen ze op het idee om de grenzen helemaal open te zetten. Een extreem linkse tegenstelling waarbij de beslissing 100 % door het huidige kabinet is genomen. Met name door de PvdA die het CDA in een hoekje had gedreven.

Terwijl iedere dwaas weet dat het opengooien van de grenzen zorgt voor een enorme belasting van Nederland en voor miljardenverspilling deden die socialistische idioten alsof hun neus bloedde. We moeten sociaal zijn. Ja ja, we zijn nog steeds niet vergeten hoe sociaal Wouter Bos over zwarten denkt zodra zijn dochter ermee te maken krijgt. Iets met het superieuriteitsgevoel van het blanke Wouter Bos gezin. Bos houdt enkel van allochtonen als ze op hem stemmen, maar wil ze liever niet dichtbij hebben. Als wij dat zouden opmerken dan staat de politie voor de deur of erger. Ze houden er een dubbele moraal op na. Zoals met al hun debiele idealen die zelfs in de ergste science fiction film geweigerd zouden worden als scenario. Iedereen weet dat het binnenhalen van allochtonen problemen met zich meebrengt. Een vaststaand feit ondersteund door hun oververtegenwoordigde aanhang in de criminaliteit.

Ze werken niet, dus trekken ze een uitkering. Bovendien moeten ze een ruime huisvesting krijgen, dus worden ze geplaatst in huurwoningen in vinexwijken tegenover dure koopwoningen van 3 ton. Schade die ze veroorzaken moet hersteld worden. Volgens buitenlandse regeringsleiders moet Nederland er alles aan doen om ze hier thuis te laten voelen. Geen verplichtingen, alleen maar rechten. Gratis natuurlijk. Gratis cursussen Nederlandse taal vinden ze disriminatie, maar Nederland dient ze wel zo goed te verzorgen dat ze eventueel in hun eigen land rijk kunnen worden. De meeste belachelijke waanideeŽn komen hieruit voort terwijl de multicriminele samenleving allang failliet is. Voor de zoveelste maal wordt het weer bevestigd. We keken er dan ook niet van op dat het generaal pardon minstens 1 miljard EXTRA gaat kosten.

Maar, het ging toch goed onder het socialisme?

Veel mensen willen niet geloven dat het socialisme altijd voor meer ellende zorgt. Een aantal verwijzen daarbij naar eind jaren '90 toen de PvdA in de twee paarse kabinetten de dienst uitmaakte. Verspillen van geld was aan de orde van de dag en het geld leek niet op te kunnen. Dat zoiets mogelijk was werd destijds toegeschreven aan het goede beleid van de linkse partijen. Zij zouden het geld bespaard hebben en konden er daarna de vruchten van plukken. Helaas beste mensen, het zat anders. Tijdens de duistere jaren '80 hadden we ook al een crisis; veroorzaakt door de extreem linksen uit de periode daarvoor. Tijdens die crisis werd er fors bezuinigd. Conjunctuurschommelingen zorgden er globaal voor dat er 7 vette jaren kwamen na de 7 magere. Extreem links met onder andere de PvdA kwamen aan de macht en voelden zich ook destijds al onbelemmerd om al het geld van hardwerkende mensen die al jaren werden uitgeknepen weg te geven.

Merkt u hier geen trend op? Gaat het slecht met de economie, dan komt een minder linkse partij bezuinigen. Daarna komen er betere jaren en zijn er meevallers zodat de extremere linkse partijen al het geld weer kunnen uitgeven. Vervolgens is het geld op en komen er weer anderen aan de macht die de schatkist mogen vullen voor de volgende ronde. Na de sinterklaasronde van paars 2 kwam Nederland in een diepe recessie. 7 magere jaren waren aangebroken en Balkenende mocht in 3 kabinetten de rommel opruimen van de puinhopen van 8 jaar paars. Duidelijke verschillen komen naar voren. Begin jaren '90 hadden andere socialisten kans gezien de schatkist deels te vullen door half Nederland te verkopen. Miljoenen waren beschikbaar. Hierdoor leek het alsof het verbeteren van de economie samenviel met het regeren van de PvdA. Thans hebben we een andere situatie: Nederland is al weggegeven en kan niet meer verkocht worden. Gevolg: lege schatkist en aangezien socialisten nooit eigen geld kunnen verdienen blijft de schatkist zo leeg als het hoofd van Wouter Bos. Zodra socialisten niet meer de beschikking hebben over een grote pot met geld dat anderen voor ze hebben verdiend, vallen ze genadeloos door de mand.

PvdA oplossing: meer belasting of meer bezuinigen.

Vertrouwen in een politicus wordt weer ronduit beschaamd. Met een ruime achterban die nu eenaal geÔndoctrineerd is door het socialisme is het niet moeilijk om het zovaak te verpesten en dan nog vertrouwen te genieten. Bos stelt dat hij wel met een oplossing zal komen, maar als een dergelijk figuur zoiets roept dan weet u hopelijk wel om wat voor "oplossingen" het hier gaat. Socialistische oplossingen gaan altijd om twee zaken: hogere belastingen en meer bezuinigen. Bezuinigen is al heel dubieus. Linkse rakkers associŽren bezuinigen doorgaans met rechts beleid. Zij willen uitgeven. Smijten met geld en onbeperkt onze portemonnee trekken. Daar past onthouding, verstandig omgaan met geld en geen schulden maken niet bij. De socialist die het over bezuinigen heeft zal dus een andere benadering kiezen. Omdat de socialist de nadelen altijd naar anderen verplaatst zal hij dat bij bezuinigingsronden ook doen. Wat inhoudt dat U mag bezuinigen. Hogere prijzen voor energie, bevroren salaris en beperkingen van zaken als de HRA (hypotheekrenteaftrek) dat toch al een sigaar uit eigen doos was.

Hebben we het over socialisme en "oplossingen" dan mag een goude oude nooit vergeten worden. Socialisten gooien geld over de balk. Geld dat ergens vandaan moet komen. Waar komt geld altijd vandaan? Van de burgers die daartoe gedwongen worden. Dwang is altijd kenmerk van het socialisme. Het gaat om belastingen. Bij dat soort mensen heerst altijd de mentaliteit dat ze over andermans geld mogen beschikken, dat onbeperkt mogen weggooien en ook onbeperkt geld mogen stelen. Eigenlijk is het socialisme niks anders dan een cirkel van geld stelen, geld verspillen, smoesjes ter rechtvaardiging bedenken en meer geld stelen. Het gemak waarmee ons geld wordt gepikt en verduisterd ten behoeve van zaken waar verstandige mensen nooit voor zouden willen betalen is te walgelijk voor woorden.

Echt oplossen.

Mensen verwijten anderen die kritiek hebben op de manier waarop er met andermans geld wordt omgegaan vaak dat zij ook geen oplossing hebben. Een grote misvatting want die oplossing hebben we wel en het is ook nog eens vrij simpel te realiseren. Eerst en vooral moeten belachelijke plannen sowieso niet uitgevoerd worden. Zegt u eens eerlijk: wenst u te betalen voor huisvesting van asielzoekers als u zelf niet eens in staat bent om zonder torenhoge schulden een huis te kopen? NEE. Iedereen weet dat buitenlanders alleen maar geld kosten. Weg met het generale pardon en eigen volk eerst. Daarna gaan we naar de prioriteiten kijken. Zomaar geld uitgeven is uit den boze. Gratis schoolboeken en gratis openbaar vervoer? Bekijk het maar. Alleen de zon gaat voor niks op. De gebruiker betaalt. Ook merken we op dat geld wat er niet is, ook niet kan worden uitgegeven. Ik mag ook niet onbeperkt lenen. Is er geen geld? Dan kan er ook niks uitgegeven worden en moet het eerst verdiend worden.

Tweede deel van de oplossing is al even simpel. Sparen voor later en een goed financieel management. Grote uitgaven die niet meteen te bekostigen zijn? Stel het maar tijdelijk uit en voer het uit op het moment dat het geld wel beschikbaar is. Veel zaken zijn niet zo dringend dat ze niet even kunnen wachten. Tot slot kan er opgemerkt worden dat zaken die verkeerd blijken uit te pakken teruggedraaid kunnen worden. Socialisten zijn echter nooit bereid iets terug te nemen en dat is zeer kwalijk te noemen. Zeker als onomstotelijk vastgesteld is dat het gewoon niet werkt. Denk aan het onderwijs waar de PvdA miljarden in een falend systeem stopte. Werkte niet, dus terugdraaien in plaats van nog eens 1 miljard uitgeven aan nutteloos herstel. De multiculturele samenleving is mislukt. Dus niet miljarden blijven storten in een bodemloze put, maar iedereen terugsturen en het generale pardon afblazen. Terugkomen op foute beslissingen en de oude situatie herstellen getuigt van lef. Lef dat die laffe rode honden ontberen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.