Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 32 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

242 Mengen desastreus voor het onderwijs
241 Overheid liever zwart
240 Links lonkt naar Wilders
239 Ijssel Mediagroep scam
238 Buitenlanders vol afschuw voor homo's
237 Vrijheidsviering naïef en hypocriet
236 Grenzen open voor parasieten
235 E-dentify oplichting gaat gewoon door
234 Wouter Bos is de klos
233 Multiflauwekul maakt ons land kapot
232 CDA: geen praktijk bij onderwijsonderzoek
231 Rabobank deel 3: studentenrekening
230 Extreem verbieden met twee maten
229 Demoniseren erger dan racisme
228 Recruitergenaai (4)
227 Publicatie misstanden HO duurde 3 jaar [3]
226 Nationale Carrièrebeurs enkel reclame
225 Invasie buitenlanders geleid door infiltranten
224 Amateurisme belastingdienst "nieuw feit"
223 Dubbele nationaliteit geen stuiver waard

233 # Multiflauwekul maakt ons land kapot #
Gepost door Misdefinitie op 15-04-2007 om 18:07.
"Wees toch niet zo negatief over allochtonen" is een veel gehoorde hoon jegens hij die openlijk twijfelt aan de bijdrage die mensen uit andere culturen aan ons land leveren. Op de televisie worden we tegenwoordig overspoeld met verzonnen zogenaamde "goede" voorbeelden waarin verschillende culturen samen te zien zijn. Op allerlei manieren proberen ze tegenstanders van de multicriminele samenleving de mond te snoeren. Als struisvogels steken ze hun hoofd in het zand als steeds maar weer blijkt dat er voor elk "goed" voorbeeld 1000 negatieve tegenvoorbeelden gegeven kunnen worden. Helaas voor hen is de hedendaagse actualiteit zo schrikbarend geworden dat het failliet van de multiculturele samenleving niet langer te verbergen is. Racisme, criminaliteit, massale uitverkoop van ons land, de invoering van de islamitische heilstaat met de sharia en terrorisme zijn slechts enkele zaken die de multicultuur ons gebracht heeft.

Racisme.

Lange tijd hebben communisten ons een schuldgevoel aangepraat door blanken te beschuldigen van racisme. Steeds meer mensen gaan echter beseffen dat dat lulkoek is. Die linkse rakkers zijn zelf fascisten en racisme van de blanke man blijkt niet verder te gaan dan walging voor mensen die toch al vrijwel altijd verbonden zijn aan criminaliteit en de verloedering van ons land. Racisme van blanken door allochtonen en achterban komt echter steeds meer voor. Behalve dat het tegenwoordig toegestaan is om in een vacature bij gelijke geschiktheid "de voorkeur te geven aan allochtonen" komen we nog regelmatig ernstigere vormen van racisme tegen. Zo worden subsidieaanvragen voor kinderdagverblijven in Rotterdam beoordeeld aan de hand van de huidskleur van de kinderen. Zijn er veel kinderen zwart, dan wordt er subsidie verstrekt. Des te meer zwarte kinderen, des te meer geld. Verblijven met teveel witte kinderen krijgen geen stuiver meer.

Nederland wordt Turks.

Van oudsher werd er in Nederland Nederlands gesproken. Daarbij vormde het Fries ook een taal en werden er (wereld)talen onderwezen als Engels en Duits. Nu de moslims zo goed als zeker ons land hebben overgenomen vond de ambassadeur van Turkije het nodig om van Balkenende te eisen dat Turken in Nederland les krijgen in het Turks. Onder het mon van dat het onmenselijk zou zijn dat zij bij een eventuele terugkeer niet de taal beheersen. Kennelijk is het de bedoeling dat ze Nederland helemaal kaal plukken om daarna naar Turkije te gaan. Ze verwachten van ons dat wij de voorbereidingen daarvoor faciliteren. Aanpassen of opkrassen past hier beter. Als ze zo nodig de Turkse taal willen leren, dan rotten ze NU maar op naar hun eigen land en niet nadat wij alles in ze hebben geïnvesteerd.

Nederlandse taal leren? Integreren? Als het aan de ambassadeur ligt is daar geen sprake van. Turken in Nederland moeten volgens hem leren over de Turkse cultuur; niet over de Nederlandse. Aanpassen of opkrassen zou ik nogmaals willen zeggen. Het belletje is ook gaan rinkelen over pensioengelden voor Turkse gastarbeiders. Destijds mochten er een handje vol Turken hier naar toe komen omdat ze in eigen land moeilijk aan het werk kwamen. Zij moesten na een paar jaar alweer terug, maar zijn op een "illegale" manier gebleven nadat linkse flikkers de wet hadden aangepast. Weet ik het goed gemaakt: stuur alle Turken terug en wij vergoeden als land met liefde het geld waar ze recht op hadden gehad als ze destijds volgens afspraak waren weggegaan. Discussies over de dubbele nationaliteit mogen ook al niet meer. Dat zou integratie tegen gaan. Ja ja, ons volk verneuken en trouw blijven aan hun eigen land en cultuur niet zeker?

Overal Arabische invloeden.

Vraagt u zich af of u nog steeds in Nederland bent? Indien u twijfels heeft kunt u die wel eens terecht hebben. Objectief gezien raast de tsunamie van de islam steeds sneller en harder over ons land. Buitenlandse invloeden slagen er beetje bij beetje in ons land af te pakken en geheel kapot te maken. Denkt u dat het zo'n vaart niet zal lopen? Dan moet u eens terug denken aan het nieuws dat de programmaraad van ons belastinggeld UPC adviseert om de Nederlandse zender RTL 7 te verwijderen ten gunste van een Arabische zender vol gejank. Puur en alleen om moslims een dienst te bewijzen nadat ze in hun cel met hun reet naar Mekka hebben gebeden. Naar de melk, de honing en de eeuwige maagden kunnen ze nu toch al fluiten. Waarom moeten onze zenders verkwanseld worden met die Arabische rotzooi? Enkeltje zandbank en ze kunnen in eigen land kijken wat ze willen.

Amsterdammers nu al in de minderheid.

Vond u Hitler ook zo erg? Voor zover hij volgens de verhalen iets met joden heeft gedaan kan iedereen er getuige van zijn dat dat volk thans een grotere hoeveelheid kent dan ooit te voren. Zo uitgemoord zien ze er niet uit. Nee, dan is de mosliminvasie in Nederland nogal een graadje erger dan wat de moffen destijds presteerden. Liet Hitler nog mogelijkheden voor het volk dat hij wilde uitroeien om te overleven: Allah wil geen spaan van ons heel laten. Integratie blijkt een nog gevaarlijker middel te zijn dan genocide. Voor een goede genocide zijn heel wat middelen nodig en dan nog is er een kans aanwezig dat het volk blijft bestaan. Onze vijanden gebruiken integratie echter als middel om het volk van binnenuit te vernietigen. Door steeds meer mensen hier naar toe te halen en te neuken als konijnen, zorgen ze ervoor dat ze in de meerderheid komen. Zoals tegenwoordig vaak het geval is in de grote steden.

De gevolgen blijven niet uit. Grote steden worden steeds zwarter en crimineler. Hele gebieden in ons land veranderen in no-go ghetto's waar zelfs de ME niet meer durft te komen. Originele Amsterdammers worden kapot gemaakt door dat allochtone tuig. Sinds de grenzen van ons land wagenwijd open werden gezet voor allerlei gespuis is het alleen maar erger geworden. We zijn letterlijk vernietigd door de invasie die gelukszoekers brachten in ons land. Op het moment is het al zo erg dat de van oorsprong in Amsterdam geboren en getogen Amsterdammers het onderspit moeten delven. Amsterdam was ooit de hoofdstad waar we trots op konden zijn. Nu is het een puinzooi en gaat het richting Bagdad en Istanbullshit. Oorzaak? Massale invasie en een tsunami van een vreemde cultuur die onze mensen wegjaagt uit de steden. Vroeger ontstond zo de apartheid. Blanken zijn niet meer welkom in grote steden.

Nederlanders zeer genuanceerd over moslims.

Wie er openlijk voor uit komt van mening te zijn dat de multiculturele rotzooi geen zegen is voor onze samenleving wordt door de linkse kliek neergezet als een racist. Hiermee proberen ze onterecht het beeld te scheppen dat er in Nederland nu eenmaal veel racisten wonen. Met een dergelijke conclusie vinden ze dat ze extra privileges voor allochtonen kunnen lospeuteren omdat die mensen zo zielig zijn tussen al die vermeende racisten. Natuurlijk laat de praktijk ons weer eens iets anders zijn. Wij Nederlanders krijgen vaak het verwijt niet zo tolerant te zijn, maar volgens een proefschrift van Christine Carabain, verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, is uit onderzoek gebleken dat Nederlanders veel genuanceerder denken over moslims dan meningeen durft te vermoeden. Kortom: weer blijkt dat er geen racisme jegens buitenlanders bestaat. Racisme van ons volk en de vernietiging daarvan is echter wel in volle gang. Trek uw conclusies.

Ze willen van alles.

In het Westen zijn we het gewoon dat we over problemen de dialoog gebruiken als wapen om elkaar te overtuigen. Discussies worden gevoerd om zaken aan de kaak te stellen en die verlopen in regel erg vreedzaam. Voor grote groepen moslims is het feit dat wij openlijke discussies willen voeren het startsein om eens lekker aan Eigen Volk Eerst! te doen. Ze gaan hun geloof, cultuur en gebruiken belangrijker vinden als wij praten. Vergeet de integratie maar. Jongeren bekeren tot de islam in plaats van zich aan te passen aan onze samenleving. Etnische spanningen vinden volgens hen de oorzaak bij ons: wij zouden hen negeren. Moslims willen van alles, maar hoeveel ze ook krijgen: ze blijven altijd trouw aan de eigen groepen. Eigen vrienden, eigen cultuur en willen trouwen met het eigen soort. Allah's moslims zijn beter. Zouden wij iets soort gelijks van mening zijn, maar dan van onze blanke groep, dan breekt de hel los.

Problemen, problemen en nog eens problemen als dank.

Eigenlijk krijgen allochtonen in Nederland alles wat hun hartje begeert. Want de meeste Nederlanders zijn te dom om te poepen. Ze stellen een vreemd volk boven het eigen volk. Een doodzonde die vroeger met de doodstraf werd bestraft. Tegenwoordig moet het eigen volk wijken voor vreemdelingen die ons land willen omtoveren tot het "paradijs" van Allah. Slechts een klein deel van Nederland is echt bereid te vechten als het om het verdedigen van het eigen volk en de eigen cultuur gaat. Over het algemeen worden zij gedwongen om het maar te tolereren onder bedreiging van de zwaarste straffen. Toleren is inmiddels omgeslagen naar een opdracht tot verdragen. Hoe pijn dat ook doet. Maar wat geven de buitenlanders er eigenlijk voor terug? Problemen, problemen en nog eens problemen. Uit onderzoek blijkt dat de ernstige problemen met Marokkaanse jongeren nog erger zijn dan gedacht. Justitie laat ze met alle criminaliteit wegkomen.

Slot.

De reden waarom we hier regelmatig overzichten geven waarmee verbanden gelegd kunnen worden is om mensen duidelijk te maken hoe het proces van islamitisering verloopt. Kwamen vroeger de Duitsers binnen en gaven we ons binnen 5 dagen over: tegenwoordig verloopt het proces zo traag dat veel mensen het niet zien. Bij elk incident zijn er wel mensen die vinden dat we overdrijven. "Ach, het zal in zo'n vaart niet lopen, het zijn maar kleine groepen mensen en incidenten." We laten echter zien dat de vernietiging van ons land, cultuur en volk een structureel proces is dat stapje voor stapje wordt uitgevoerd. De 1001 stapjes die gezet worden mogen dan vaak "onzichtbaar" zijn voor veel mensen: de gevolgen zijn dat zeker niet. Dat buitenlandse gespuis wordt op onze kosten voornamelijk geknuffeld. In het AMC lopen ze zelfs te kloten met knuffels van allochtonen. Honend werpen ze de Nederlanders toe dat knuffels met dubbele nationaliteiten ook toegestaan zijn. Ze hadden in die tijd godverdomme Nederlandse mensen kunnen helpen.

Knuffelen met valse soorten is echter gevaarlijk. Wie knuffelt met een kleine leeuw, moet niet raar opkijken als hij op een kwade dag opgevroten wordt door het beest dat hij gedurende zijn leven liefde vol verzorgd heeft. Slangenhouders worden ook wel eens gewurgd door hun eigen slang en in analogie zien we ook steeds vaker dat geknuffelde allochtonen toch niet zo lief blijken te zijn als de linkse boomknuffelaars dachten. Al op zeer jonge leeftijd kunnen Marokkaanse kindertjes die zogenaamd zo lief waren zich ontpoppen als een troep wilde apen die criminaliteit niet schuwen. Waarmee is aangetoond dat de problemen al op zeer jonge leeftijd openbaren. Laat onze kinderen niet opgroeien met dat gespuis. Laat ons volk niet vernietigd worden door een stel berberapen. Grijp in nu het nog kan.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.