Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 33 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

222 Regeerakkoord vooral links lullen, rechts vullen
221 Stalincommunisten aan de censuur
220 Asociaal gedrag (op school) loont
219 PvdA met "nieuwe leren" verneukt het onderwijs
218 Politiek gekonkel
217 Wie allochtonen zaait zal haat oogsten
216 Rabobank deel 2: belegronselaar
215 Cordon sani-Wilders en politieke chaos
214 Yvonne van Hertum: het spel is uit [2]
213 Excuusnegermarathon in de media
212 Misdefinitie.nl wenst u een vorstelijk 2007
211 Onze koningin: Gelukkig aanpappen en nathouden
210 Heil halal! Eigen egoÔsme eerst!
209 Bos aan de macht die het CDA verkracht
208 Vertraging in het spoorboekje
207 Geen pardon voor linkse anarchie
206 Cohen subsidieert haathuis
205 Een schoner milieu begint bij anderen
204 CDA warmloopactie lerarentekort fiasco
203 Stem Wilders voor volk en vaderland

218 # Politiek gekonkel #
Gepost door Misdefinitie op 30-01-2007 om 21:56.
Geen week gaat er voorbij of we zien wel opmerkelijke politieke onderwerpen voorbij komen. Veel van deze onderwerpen zijn wellicht interessant, maar we kunnen ze niet afzonderlijk bespreken. Anders zouden we elke dag wel een update kunnen doen en dan kunt u blijven lezen. Gebeuren er echter een aantal kleinere incidenten na elkaar waar we een verband tussen kunnen zien, dan betekent dat dat het tijd wordt voor een update. In dit geval in de vorm van een overzichtsartikel waarin we een aantal kwalijke zaken van partijen de revu laten passeren. Noodzakelijk omdat informatie na verloop van tijd zo versnipperd raakt op het internet dat het niet meer als bron voor discussie gebruikt kan worden. Leuke tactiek van veel mensen is namelijk dat zij niet kunnen discussiŽren, maar enkel roepen om bronnen en bewijs. Voor berichtgeving over allochtonen is de Multikulkrant een goede informatiebron. Ondertussen vermaken wij ons met de wantoestanden binnen een aantal linkse partijen.

PvdA en vrijheid gaan niet samen. Regels, regels en nog eens regels. Vormen ze niet de Partij van de Allochtoon, dan vormen ze wel de Partij van de Ambtenarij. Nogal logisch voor een socialistische partij wiens overtuiging zo belachelijk is dat het enkel met extreme dwang uitgevoerd kan worden. Zware dwang om belastingen te betalen, zware dwang om speciale scholen te dulden voor hen die onze Westerse normen en waarden niet begrijpen en alle capriolen om niet de pleuris te laten uitbreken door de puinhoop die de partij van ons land maakt. Over onderwijs gesproken: daar bestaan ook regels voor. Spijbelen mag niet als u dat woord niet tenminste in twee niet-Westerse talen kunt uitspreken. "Discriminatie en racisme" roepen is ook goed. Voor de rest geldt een leerplicht. Kinderen moeten naar school om te leren rekenen en schrijven linkse propaganda aan te horen. Op vakantie gaan onder schooltijd is stout. Bij de PvdA lappen ze echter graag de wet aan hun laars.

Handen branden aan het ontslagrecht kunnen we van de PvdA'ers niet verwachten. Zij zijn zo slim om het ontslagrecht te laten rusten zolang er nog geen akkoord wordt bereikt. Ze willen wel een ontslagregeling voor mensen die modaal en hoger verdienen. Voor die tijd hebben we last van het CDA. Ontslagvergoeding? Echt niet. Dat is voor watjes. Als het aan het CDA ligt krijgt u bij onverwacht ontslag geen sodemieter. Ja, u betaalt nog wel de steeds zwaarder wordende "sociale" lasten en zware belastingen. Wie zei ook alweer dat het CDA geen linkse partij was die het vooral voor de werkende man moeilijk maakt? O ja, ze geven er leerrechten voor terug. Denken zij dat uw webmaster, met inmiddels 2 titels voor zijn naam, ook nog in aanmerking komt voor leerrechten of kan ik beter een ander presentje krijgen? Leerrechten kunnen we niet eten bij ontslag. Geld wel. Als voorzieningen onbetaalbaar worden, schaf ze dan af en laat mensen zelf sparen. Maar nee, de CDA wil liever jatten.

Socialisme is, zoals zo vaak opgemerkt, diefstal. Uw geld is niet meer van u, maar grotendeels van hen die het systeem aanhangen. Afgeleid uit het communisme betekent dat voornamelijk dat ze het eenzijdig uitvoeren. Eenzijdig omdat als de situatie het toelaat zij u helemaal kaalplukken, maar zij niet wensen te delen als u in de problemen zit. Geen enkele dwaas zal vrijwillig zijn geld afstaan dat toch alleen maar verspild wordt aan zaken waar hij zelf niet achter staat. De socialist zeker niet. Ook zijn ze egoÔstisch en enkel socialist uit eigen belang. Want zeg nou zelf: de mensen die willen delen zijn met name de mensen die zelf minkukels zijn en niks bezitten. Niks bezitten impliceert dat delen niet erg is. Delen door nul is flauwekul, daarom bent u dus de lul. Kamertje verhuur en politieke functies misbruiken: daarvoor moet u bij de SP zijn. Hallo studenten, dacht u dat u in Amsterdam goedkoop kon huren? Niet met die dwazen van de SP die hoge huren vragen voor eigen gewin. Consequent als ze zijn stappen ze pas op als ze ontdekken niet meer terug te kunnen.

Links staat erom bekend dat ze u eerst afschilderen als crimineel om vervolgens iets gedaan te krijgen. U bent asociaal. Hier met uw geld. U dient voor de sociaal zwakkeren te zorgen zodat zij, als ze eenmaal zijn opgeknapt, u kunnen laten stikken. Hier met uw geld. U dient lief te zijn voor de allochtonen als ze uw dochter hebben verkracht. Hier met uw geld, want er moet een voorlichtingscampagne komen voor de loverboys. Geld gebruiken om ze terug te sturen is natuurlijk discriminatie. De muziek waar u naar luistert is tevens altijd illegaal. Vooruit, hier met uw geld voor een internetheffing. Boosdoeners? Natuurlijk weer de PvdA in combinatie met het CDA. Een ranzige combinatie waar u nog veel vaker van zult horen. O ja, nu ze hebben begrepen dat het proefballonnetje op veel weerstand stuit, is het bericht dat er een heffing komt alweer ontkracht.

Verkiezingsfraude is niet alleen weggelegd voor bekende politieke partijen. Nieuwkommer Partij voor de Jongeren laat zien waarvoor de allochtone jongeren tegenwoordig worden opgeleid. Onder andere voor fraude. Meedoen aan de provinciale verkiezingen in maart blijkt nog aardig lastig te zijn. Handtekeningen verzamelen is een doel op zich. Zij geven een oplossing waar Nieuw Rechts nog jaloers op zou kunnen worden. Zet gewoon een paar valse handtekeningen en klaar ben je.

Hebben we het nog even over verkiezingsbeloften en geloofwaardigheid. Goede politieke leiders belazeren het volk waar ze zelf bij staan staan daadkrachtig achter hun overtuigingen en zijn daarin consequent. Draaikonten en windvanen die continu van richting en standpunt veranderen maken zichzelf ongeloofwaardig en onbetrouwbaar. Noem zulke termen en meteen komt de associatie met een bekende partij langs: de PvdA. Partijleider Wouter Bos zegt veel, bedoelt het andere en komt daar een dag later al op terug. Een leugenachtige hypocriet die erop hoopt dat hij de ene dag zus kan liegen terwijl hij de andere dag een andere groep mensen naar de mond praat. Speculerend op het feit dat mensen nu eenmaal niet alles volgen en onthouden denkt meneer alles te kunnen zeggen. Wij letten echter wel op. Zoals in het geval van het minister zijn. Hoe zijn pik staat, veranderen zijn uitspraken. Zo zou hij geen minster onder Balkenende worden, weersprak dat verschillende malen en de laatste stand van zaken is dat hij echt wel voor de macht gaat. Standvastigheid is aan hem niet besteed.

Criminaliteit komt niet alleen voor bij aanhangers van het socialisme. Johan W. maakte voor de VVD als deelraadslid en fractievoorzitter deel uit van de stadsdeelfractie Zeeburg. Meneer had een dubieus idee om zijn vrouw uit de weg te ruimen. Toen ging het van steek, steek, steek en weer een belastingbetaler minder. Zelf raakte de amateur ook nog gewond. En weet u nog het gesodemieter rond de SGP? Normaal gezien krijgen politieke partijen met zetels in de kamer tonnen tot miljoenen aan subsidie. Nu wilde God dat ze daar allemaal vrouwen gingen onderdrukken om homo's te worden. Vrouwen worden binnen de partij achtergesteld, onderdrukt en gediscrimineerd. Net als in de vroege Middeleeuwen. Onze overheid keurde dat oogluikend goed en financieerde die haat jegens vrouwen. Publiciteit moest er aan te pas komen om dat te stoppen en het kwam de partij duur te staan. Acht ton aan keiharde euro's raakten ze kwijt. Ook dit jaar gaat dat verlies keurig door. Pech gehad stelletje vrouwenhatende flikkers.

Gelukkig blijven dit soort zaken steeds vaker in de openbaarheid komen. Op en aanmerkingen? Laat het ons weten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.