Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 33 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

222 Regeerakkoord vooral links lullen, rechts vullen
221 Stalincommunisten aan de censuur
220 Asociaal gedrag (op school) loont
219 PvdA met "nieuwe leren" verneukt het onderwijs
218 Politiek gekonkel
217 Wie allochtonen zaait zal haat oogsten
216 Rabobank deel 2: belegronselaar
215 Cordon sani-Wilders en politieke chaos
214 Yvonne van Hertum: het spel is uit [2]
213 Excuusnegermarathon in de media
212 Misdefinitie.nl wenst u een vorstelijk 2007
211 Onze koningin: Gelukkig aanpappen en nathouden
210 Heil halal! Eigen egoÔsme eerst!
209 Bos aan de macht die het CDA verkracht
208 Vertraging in het spoorboekje
207 Geen pardon voor linkse anarchie
206 Cohen subsidieert haathuis
205 Een schoner milieu begint bij anderen
204 CDA warmloopactie lerarentekort fiasco
203 Stem Wilders voor volk en vaderland

213 # Excuusnegermarathon in de media #
Gepost door Misdefinitie op 05-01-2007 om 21:04.
Excuusnegers waren zo 2005 en 2006. Ongelofelijk maar waar. Behalve dat men in ons land iedereen wiens kop boven het maaiveld uitsteekt het liefst op dezelfde manier als Saddam zou willen straffen worden we ook nog eens per definitie als racist gezien als we er niet voor zorgen dat er in elk geval een nikker verschijnt in optredens waar toevallig alleen blanken aanwezig zijn. Stoute jongens zijn het. Hoe kunnen ze het wagen om programma's te maken zonder de befaamde roetmop? Stelletje racisten hier. Daar moet een piemel in. Daar moet een neger of Marokkaan bij anders is het niet compleet. Belachelijk, bespottelijk en hersenloos zijn de eerste kwalificaties die ons zo te binnen schieten. Waar gaat ons land naar toe? Wat komt er na de excuusneger? De excuusnegermarathon. Zoveel mogelijk propaganda maken en kleur bekennen. Marokkanen, Turken en andere niet-Westerse allochtonen te pas en te onpas toevoegen aan televisieprogramma's. O, o o, wat voelen zij zich goed.

Excuusnegermarathon.

Vol walging en afschuw vernamen we het nieuws dat er een heel peleton aan excuusmakaken opengetrokken is om ons volk nogmaals duidelijk te maken dat de multicriminele samenleving ons toch wel door de strot wordt geduwd. Genieten zult u. Televisie moet een afspiegeling worden van de maatschappij. Autochtonen worden daardoor de dupe van racisme en discriminatie, maar dat interesseert ze niet. Dus zult u programma's als de Rijdende Rechter zien waarin rechter Visser in zaken aangespannen tegen autochtonen een gunstigere uitspraak zal neerleggen voor de allochtonen. Praatjesmakers gaat een podium bieden aan allochtone kinderen die heel lief grapjes maken over hun zielige vaders die door ons zo schofterig worden behandeld. Dramaseries moeten voor minstens de helft gaan over de multicriminele samenleving. Waarbij ze uiteraard niet vertellen over vrouwenbesnijdenis, eerwraak, kindermishandeling, homoseksualiteit en criminaliteit.

Kinderen van allochtone afkomst moeten prominent in beeld komen. Hallo, zij zijn er ook nog! Hoe kunnen we ze ook vergeten als we bijna maandelijks aangifte tegen ze moeten doen bij de politie. Zogenaamde "neutrale" praatprogramma's moeten op de publieke omroep behalve linksgekleurd tegenwoordig ook zwartgekleurd zijn. Medelanders moeten ronduit kunnen vertellen over wat voor klote land Nederland is omdat hun uitkering te laag is. "Wie is de mol?" was vorig jaar wel erg makkelijk. Mollen zijn meestal zwart. Tekenfilms mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Allerkleinsten onder ons moeten namelijk van kleins af aan geÔndoctrineerd worden zodat ze het later niet durven wagen om eens kritisch naar de zaken durven te kijken. Hopelijk leren ze nog wel fatsoenlijk lezen zodat Misdefinitie de achterstallige kennis kan bijspijkeren.

Voorbeelden te over. We kunnen hier nog wel een tijd mee doorgaan en dan hebben we het alleen nog maar gehad over de publieke omroep. Wat is er zoal aan excuusnegerij op de commerciŽle omroepen te vinden? Omroepen waarvan het merendeel uit reclame bestaat hebben het principe toegepast op de commerciŽle boodschappen. KPN met bling-bling-negers die telefoons aanbidden of ze laten simpelweg een hele woonkamer in een flat zien waar een hele familie illegale negers naar 1 televisie zit te kijken. Via Digitenne, dat dan weer wel. Rijksoverheid liet ons weten dat zij in 2007 gewoon doorgaan. Raad eens wie of wat daar naar buiten kwam met een schaal oliebollen? Hoera! De excuusneger. Goed gedaan jochies. Dancing on ice: wat was daar te zien? Precies. En wat te denken van Nederlands langst lopende soapserie? Hier is geen sprake van toeval mensen. Programma's worden met voorbedachte rade zo verkracht. Het lijkt erop alsof ze autochtonen uit programma's proberen te weren.

Racismeroepers zijn zelf de racisten.

Kunstmatig een situatie creŽren komt niet alleen geforceerd over; het is ook nog eens erg dom. Merkt u niks op aan die figuren die continu bezig zijn om een ander te beschuldigen van racisme? Ja ok, ze zijn zonder uitzondering links georiŽnteerd. Iets anders is er echter ook aan de hand. We merken simpelweg op dat die mensen door hun beschuldigingen en het forceren van politieke correctheid juist obsessief bezig zijn met rassen. Is dat niet het kenmerk van een echte racist? Bezig zijn met rassen, vergelijkingen maken en als de samenstelling niet naar wens is keihard ingrijpen? Links ziet van oudsher iemand die bezig is met de vergelijking tussen blank en zwart om vervolgens in te grijpen als er teveel zwarten in een programma cq land komen als racist. Excuusnegers op de televisie zijn afkomstig van een andere groep racisten. Namelijk hen die opmerken dat er nog teveel blanken in Nederland zijn en die liever vervangen ziet worden door zwarten.

Zij zijn het die de echte Nederlander voortdurend in een hokje plaatsen van het racisme terwijl ze zich er zelf schuldig aan maken. Zij zijn het ook die voortdurend racistische handelingen forceren en ons ermee confronteren. Acceptatie, tolerantie en verdraagzaamheid zijn dan woorden die ze in de mond nemen, maar wij weigeren te tolereren dat we gediscrimineerd worden in ons eigen land. Als een ding ons opvalt is het wel dat zij verantwoordelijk zijn voor het steeds weer koppelen van handelingen, activiteiten en gedrag aan ras. Ons noemen zij zogenaamd racisten, maar wie zijn er nu godverdomme steeds bezig met rassen? Wie is er bezig om blanken te vervangen door excuusnegers? Televisieprogramma's mogen tegenwoordig niet meer voorbij gaan zonder dat er overduidelijk een zwarte is ingezet op een plaats waar een blanke had kunnen zitten gezeten. Eerder zagen we het probleem terug bij sollicitaties en nu bij de media. Vieze vuile racisten. Zet mensen in op basis van capaciteit, intellect en geschiktheid. Niet op basis van de zwarte huidskleur.

En andersom?

Hand steken in eigen boezem weigeren ze. Zouden we echter een omgekeerde regeling voorstellen, dan wil links opeens wel racisme zien. Laten we eens de Cosby show nemen. Allemaal negers. Zo zwart als roet. Geen enkele blanke komt erin voor. We eisen hierbij dat Cosby en zijn vrouw vervangen worden door Wouter Bos en Femke Halsema. Dan hebben we pas goede televisie. Nu we toch bezig zijn: vervang de hiphopnegers uit de videoclips uitgezonden op TMF, MTV en The Box maar door Michiel Smit, John Middelman en Martin Dijkhuizen. Regionale Turkse en Antiliaanse zenders kunnen opgeleukt worden door de heren Constant Kusters en Jan Teijn. Films als American History X hebben nog wat excuusplaatsen over die door Maorijnissen en AFA leden kunnen worden ingenomen. Begint het al te dagen? Ziek? Gestoord? Waanzin? Juist. Zo denken wij er ook over. Rassen vervangen is ontoelaatbaar, mensonterend en niet in de laatste plaats ronduit racistisch.

Acceptatie racisme van blanken.

Bovenstaande verwisselingen tonen goed de absurditeit aan van excuusrassen die ter vervanging dienen van het ongewenste ras. Mochten we het bovenstaande werkelijk gaan voorstellen, dan kunnen we er zeker van zijn dat er binnenkort een dagvaarding op de mat ligt. Racisme is namelijk strafbaar. Waarom is er wel een grote acceptatie als blanken vervangen worden, maar vinden mensen het van de zotte als hetzelfde voorstel jegens donkere mensen ingediend wordt?

Mogelijke verklaringen kunt u zoals zo vaak vinden in een misdefinitie betreffende de rechtvaardiging. Voorstanders van racisme van blanken voeren vaak aan dat het erom gaat dat een televisieprogramma een afspiegeling vormt van de maatschappij. Flauwekul argument als u bedenkt dat de bovengenoemde verwisselingen van zwarten ook een afspiegeling van een maatschappij is die nu eenmaal (nog) niet 100 % zwart is. Bovendien hebben wij nog nooit gehoord dat het "opruimen en wegwerken van mensen" door ze te vervangen toegestaan is. Dan hadden we ook niet te maken met zwarte scholen en steden. Of mogen we soms mensen puur om hun huidskleur terug naar hun eigen land sturen zodat een allochtonenstad representatiever is voor de echte Nederlander? Nee, dat mag niet. Racisme mag niet. Excuusnegers gebruiken om een ander ras (in dit geval de blanke Nederlander) te vervangen mag dus ook niet.

Multi-flauwekul experiment.

Nationaal socialisten drongen ons het facisme op, huidige socialisten duwen de multi-criminelen door onze strot. Om de achterban te vergroten en om vooral niet te hoeven toegeven dat het allemaal een mislukking betrof. Katten in het nauw maken rare sprongen en excuusnegers invoeren is daar een van. Gaan we niet akkoord met de afspiegelingsflauwekul, dan roepen ze dat we het toch niet kunnen maken om op de televisie een andere maatschappij te tonen dan die we in werkelijkheid hebben. Daarbij vergetend dat er verschillende programma's en televisiezenders bestaan net zoals er verschillende gezinnen en gemeenschappen bestaan binnen het geheel. Ze gaan in een blank gezin toch ook geen zwart kindje plaatsen uit naam van de zogenaamde afspiegeling? Nou dan.

Laten de knaagdieren met een spitse snuit vooral ook niet vergeten dat ze de samenstelling van ons land zelf nadelig hebben beÔnvloed. Mensen die een situatie zelf creŽren kunnen zich er niet op beroepen dat er iets moet gebeuren omdat de situatie nu zo is. Stel dat we een verfpalet hebben met de kleuren rood, groen en blauw zoals ze in een televisie voorkomen. Wanneer een losgelaten aap erop kakt, dan spreekt het voorzich dat degene die de aap losliet ons niet kan dwingen met de ontstane drap een plaatje te maken. Hij zal het palet in oude staat moeten herstellen dan wel moeten vervangen. Die mensen zijn serieus van mening dat ze een ramp kunnen veroorzaken en de ontstane situatie als rechtvaardiging kunnen gebruiken voor hun ideeŽn. Ze moeten echter het land herstellen in oude staat en geen gelul met excuusnegers.

Besef dat er hier geen sprake is van een globaal plan die als het uitkomt vorm krijgt. Racisme wordt door hen keihard schriftelijk vastgelegd. Allochtonenquotum is het woord dat het helemaal gaat maken in 2007. Ander woord voor racisme jegens blanke autochtone arische Nederlanders door ze te verbannen door het vernietigen van hun cultuur, te vervangen op de televisie, hun kinderen te vergiftigen met staatsprogaganda en het afpakken van hun land en financiŽle middelen. Richtlijnen vormen beleid dat erop gericht is ons miljoenen euro's te laten betalen voor onder andere islamitische staatspropaganda. Daar betalen we nu belasting voor. Verwacht wordt dat na de excuusneger en de excuusmarathon straks bijna geen enkele autochtoon meer zijn gezicht mag laten zien en dat het verheerlijken van de islam en de sharia gemeengoed gaat worden in ons land.

Ruud Bierman van de raad van bestuur van de publieke omroep en Frans Jennekens van de islamomroep NPS zijn twee van de boosdoeners. Recent hebben zij 2 miljoen euro over de balk gesmeten om onderzoek te doen naar het kijkgedrag van allochtonen. Jammer genoeg hebben ze het feit dat veel allochtonen via schotels naar buitenlandse zenders kijken en dus niet zoveel behoefte hebben aan staatspropaganda die hun neerzet als zielige ethnische minderheden niet meegenomen in het onderzoek. Zie hier waarom er nooit geld is om zaken te regelen voor Nederlanders. Uw geld wordt verspild en linkse honden houden zich enkel bezig met de verruiming van hun achterban om compleet achterhaalde ideologieŽn door te voeren. Laat hen nooit meer beschuldigingen uiten over racisme, want het racisme dat zij tentoonspreiden gaat pas alle perken te buiten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.