Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 33 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

222 Regeerakkoord vooral links lullen, rechts vullen
221 Stalincommunisten aan de censuur
220 Asociaal gedrag (op school) loont
219 PvdA met "nieuwe leren" verneukt het onderwijs
218 Politiek gekonkel
217 Wie allochtonen zaait zal haat oogsten
216 Rabobank deel 2: belegronselaar
215 Cordon sani-Wilders en politieke chaos
214 Yvonne van Hertum: het spel is uit [2]
213 Excuusnegermarathon in de media
212 Misdefinitie.nl wenst u een vorstelijk 2007
211 Onze koningin: Gelukkig aanpappen en nathouden
210 Heil halal! Eigen egoÔsme eerst!
209 Bos aan de macht die het CDA verkracht
208 Vertraging in het spoorboekje
207 Geen pardon voor linkse anarchie
206 Cohen subsidieert haathuis
205 Een schoner milieu begint bij anderen
204 CDA warmloopactie lerarentekort fiasco
203 Stem Wilders voor volk en vaderland

210 # Heil halal! Eigen egoÔsme eerst! #
Gepost door Misdefinitie op 23-12-2006 om 19:48.
Ervaringen van een ander maken vaak minder indruk dan wanneer mensen zelf met iets geconfronteerd worden. Regelmatig doen we verslag van opmerkelijke gebeurtenissen in de maatschappij die het failliet van de multiculturele samenleving aantonen. Haat jegens het westen, voorbereiden van terroristische aanslagen en flink oververtegenwoordigd zijn in onze gevangenissen zijn de bizarre uitkomsten van mislukte projecten als "Hoe leuk zijn Marokkanen?". Zo leuk dus. Ja, ik weet wat een aantal van jullie denken. "Laat die mongolen van Misdefinitie maar lullen, want wij hebben een leuke Turkse buurman. We weten niet waar dat kindergeschreeuw uit zijn woning vandaan komt, maar alles is prima in orde." Meestal betreft het een groep mensen die geen interesse heeft in de politiek en links stemt omdat ze sociaal en socialistisch door elkaar halen. Worden ze echter direct getroffen in het eigen belang, dan komt het egoÔsme naar boven en schreeuwen ze moord en brand.

Al jaren waarschuwen we voor de verloedering van het Nederlandse onderwijs, onze leefomgeving en niet in de laatste plaats onze cultuur waar we ooit zo trots op konden zijn. Regelmatig krijgen we te horen dat het wel mee zou vallen. Ja kijk, ons land wordt nu nog meer dan in een niet nader te noemen oorlog overspoeld door vreemdelingen, maar daar hebben die mensen geen last van. Een moskee bouwen? Leuk, maar niet in hun tuin. Generaal pardon? Fantastisch en menselijk. Alleen dan wel in de randstad als zij veilig in het hoge noorden wonen. Kortom: we moeten niet zo zeiken. Doen we dat wel en berichten we objectief over de misdaden van onze zwarte medelanders, dan worden we afgeschilderd als nazi's. Goed, dan zijn we nazi's, maar dat neemt niet weg dat zulke mensen opeens ook dat soort "nazi's" worden als blijkt dat ze zelf de lul zijn. Zoals in het geval van een lekker kerstdiner.

"Kom maar binnen allemaal. We houden van buitenlanders. Jullie krijgen al ons geld, een woning en hoeven nooit te werken. Wat?! Moeten we Halal vreten? Kanker wiggers, tyf nu eens een eind terug naar je eigen land!"

Iets wat scherp geformuleerd al komt het daar wel op neer. Wij zijn nazi's totdat de nep Nederlander die zijn land nooit tegen indringers wilde beschermen er zelf achterkomt dat de aanwezigheid van grote aantallen vreemdelingen voor vernietiging zorgt. De gemeente heeft de boel al wat weten te sussen door te beweren dat er sprake was van een foutje. Hassan kon namelijk niet zo goed lezen en schrijven en liet het woord "ook" weg. Wij geloven er niks van. Het blijft natuurlijk de Diamantenbuurt in Amsterdam waar inmiddels bijna geen echte Nederlanders meer wonen. Zelfs met het verwijderde woord is het nog vreemd dat wij Nederlanders worden gewaarschuwd dat we op moeten passen op een kertdiner omdat er niet meer gegeten en gedronken wordt wat we gewend zijn. Belangrijk is de reactie van mensen die gewoonlijk doen alsof de multicrinimele samenleving een zege is, duivelse racisten worden op het moment dat ze er zelf mee geconfronteerd worden.

Meestal gaat het om verkapte salonsocialisten. Van die mensen die altijd roepen dat ze sociaal zijn en in staat zijn om u iets aan te doen als u anders beweert. Vervolgens blijken ze niet sociaal maar socialistisch te zijn en als een blad aan de boom te keren als ze zelf in de problemen komen. Zo is inmiddels al ruim bekend dat racist Wouter Bos van de PvdA zijn blanke dochter niet op een zwarte school wilde hebben omdat hij zwarten nu eenmaal intellectueel inferieur vindt. Alleen het beste is goed genoeg voor hem. Een tijd later diende meneer alweer een generaal pardon in waarmee hij een poging doet om blanke scholen voorgoed een halt toe te roepen. Waar is hij in hemelsnaam mee bezig? Wat moeten wij met mensen die problemen eerst ontkennen om als ze er zelf mee geconfronteerd de beschuldigende vinger naar een ander te wijzen? Wij zeggen: "Eigen schuld, dikke bult." Zij roepen: "Eigen egoÔsme eerst! Wij hebben er nu last van, dus is het belangrijk."

Communisme

Vele voorbeelden zijn er te geven, maar ik vond nog een zeer toepasselijke op het gebied van het communisme. Communisme is de achtergrond van de SP. Later zijn ze het socialisme gaan noemen omdat communisme 20 keer zoveel doden op het geweten heeft dan de FŁhrer. Ze houden van cadeautjes geven, want daarmee krijgen ze het hersenloze volk op hun hand. Volk dat dom en/of arm is en nog blij is met een kommetje rode soep. Net zo rood als het bloed van de slachtoffers van het communisme. Als iedereen een bordje soep heeft gehad en nog steeds arm en dom gehouden wordt door ze te hersenspoelen met propaganda, zal Maorijnissen de rijkste man zijn op aarde aangezien iedereen even arm is. Nee, ik beschrijf geen scenario uit Totally Spies; het verhaal krijgt een ander einde. Hier komt het namelijk niet goed. Maorijnissen die het liefst de bevolking uitperst met torenhoge belastingen krijgt grijze haren van het idee dat geld ingezet wordt voor een oorlog. Achterban en financiŽle middelen groeien daar namelijk niet van en dat is heel vervelend voor ze.

Handjes schudden.

Schoolpersoneel is over het algemeen links georiŽnteerd. Ze verdienen niet veel, krijgen daarom belasting terug en maken gebruik van allerlei voordeeltjes. Dreiging ligt op de loer: rechtse gedachten worden genadeloos afgestraft en schoolbesturen zijn bang voor kleine gillende moslims. Islamitsche docenten voor de klas zetten zou de oplossing moeten brengen. Dergelijk personeel brengt echter wel ongemakken met zich mee. Buitenlanders kunnen soms een erg laag zelfbeeld hebben waardoor ze alles op zichzelf betrekken. Vaak resulteert dat in beschuldigingen van discriminatie en dan weet u al waar het naar toe gaat. Juist: het CGB. Commissie van Gelijke Behandelingen die weer eens een fout maakt door te stellen dat er sprake van discriminatie is als iemand gevraagd wordt om handen te geven. Fout! Het wordt aan iedereen gevraagd en dus is het geen discriminatie. Handen schudden is nu eenmaal iets dat we in onze cultuur doen. Overigens had mevrouw volgens het bericht eerst geen probleem met schudden met de handen. "Zuig pik met twee handen..."

Heeft u nog meer voorbeelden? U mag het ons laten weten. Voor nu wens ik u een fijne Kerst toe.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.