Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 33 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

222 Regeerakkoord vooral links lullen, rechts vullen
221 Stalincommunisten aan de censuur
220 Asociaal gedrag (op school) loont
219 PvdA met "nieuwe leren" verneukt het onderwijs
218 Politiek gekonkel
217 Wie allochtonen zaait zal haat oogsten
216 Rabobank deel 2: belegronselaar
215 Cordon sani-Wilders en politieke chaos
214 Yvonne van Hertum: het spel is uit [2]
213 Excuusnegermarathon in de media
212 Misdefinitie.nl wenst u een vorstelijk 2007
211 Onze koningin: Gelukkig aanpappen en nathouden
210 Heil halal! Eigen egoļsme eerst!
209 Bos aan de macht die het CDA verkracht
208 Vertraging in het spoorboekje
207 Geen pardon voor linkse anarchie
206 Cohen subsidieert haathuis
205 Een schoner milieu begint bij anderen
204 CDA warmloopactie lerarentekort fiasco
203 Stem Wilders voor volk en vaderland

206 # Cohen subsidieert haathuis #
Gepost door Misdefinitie op 05-12-2006 om 01:18.
Bruinhemden waren vroeger niet al te beste vrienden met de Joden. De haat zat er goed in. Ellende was er in overvloed en een befaamd heerschap kwam destijds tot de uitspraak dat overal waar hij rottigheid opmerkte het een Jood was die daar achterzat. Pure onzin natuurlijk. Ze zijn voor niks ter dood gebracht. Joden zijn een vriendelijk en hardwerkend volk. Ze zijn ons tevens nooit tot last. Het was niet zo dat het meeste vuil in de maatschappij tenminste het gevolg was doordat er minstens 1 Jood eraan meewerkte. De Jood was ook geen socialistisch democraat. Ook het feit dat het meeste vuil door dat volk veroorzaakt werd kon zonder meer worden ontkend. Achter bouwwerken waarin de vijand terroristische plannen smeden tegen volk en vaderland zat ook geen Jood. De moskee is geen haathut en Cohen is geen Jood die achter het huis van de islam zit; geen bouwwerk van het meest verachtelijke volk ter wereld.

We zouden het graag willen geloven, maar helaas mensen, zowel de geschiedenis als het heden vertellen ons andere dingen. De islam is in Nederland en de rest van de Westerse landen wel degelijk een probleem. De rechter vindt deze zin, die nu een nieuwsfeit is, belediging (zie arrest): Met een invasie van meer dan 1 miljoen berberapen kunnen we spreken over een dreigende Derde Wereldoorlog. Nazi's waren daar niks bij. Vijanden van ons volk zijn thans hen die een agressieve cultuur ondersteunen. De rechter vindt deze zin, die nu een nieuwsfeit is, belediging (zie arrest): Ratten die ons het liefst allemaal zouden willen afslachten omdat we ongelovige onreine varkens zijn. Zij kunnen hierdoor tevens als extreme bedreiging worden gezien. Of ze nu socialist, Jood of blank zijn. Helaas zien we steeds meer mensen bij ze aansluiten. Het is alsof ze het gevaar niet willen zien. Ze tonen zich als keiharde landverraders die onder het mom van "we willen vrede" met opzet criminelen en terrorisme verheerlijken en faciliteren.

Cohen is zo'n figuur. Onder zijn leiding wordt er 4 ton aan belastinggeld verneukt voor een gebouw waar de Nederlandse cultuur verdrongen wordt door achterlijke middeleeuwse gebruiken. Het slachthuis van de islam wordt bovendien nog eens 2 miljoen subsidie per jaar beloofd als de moslims het voor het zeggen krijgen. Grotendeels wordt dat door u opgebracht. Geld dat beter aan onderwijs, zorg en deportatie van vreemdelingen veiligheid besteed had kunnen worden. Ook wordt er van de gemeente verwacht dat ze tientallen miljoenen euro's uittrekken voor een nieuw onderkomen. Landverraders uit de Partij voor de Allochtonen zitten uiteraard in het bestuur. Nee hoor, we hebben het verkeerd. Er zit geen Jood achter verspilling en de verloedering van ons land. We zijn zo stout om dat te denken.

Naar eigen zeggen van het gespuis betreft het een zuiver seculiere organisatie. Ze lijken hiermee te stellen dat het bouwerk enkel bestemd is voor raszuivere moslims. Een seculiere organisatie houdt een organisatie in de werkelijke activiteiten gescheiden zijn van het geloof. Nogal logisch, want zelfs in de koran is niks te vinden over terrorisme en zelfmoordacties. Wel over sociaal wetenschappelijke experimenten hoe het gat aan de achterkant van een 9 jarig kind vergroot kan worden, maar dat ter zijde. In de haatkazerne wordt regelmatig gebabbeld over terrorisme. Politiek correct omschreven als: "Bevrijden van zijn traditionele, onderdanige, passieve en dociele houding tegenover de moderniteit van het westen." Ja ja, met andere worden: extreem ageren tegen het Westen. In dat kader wordt er gesproken over "ontwikkeling van Europese moslim-identiteit". Opleiden van moslimterroristen dus.

IdiootJood Cohen gaat lustig door met het verkwanselen van ons land en middelen. Haathuis, haatmoskee, wat minaretten erop en tientallen miljoenen voor moslimonderkomen. Achterlijk en walgelijk. Vanwege zijn afkomst ook nog eens totaal onbegrijpelijk. Nationaal socialisten hadden vroeger een hekel aan Joden. Zij hadden tevens de beschikking over een SS-divisie bestaande uit moslims. Zoals bekend zijn moslims de grootste anti-semieten ter wereld. Cohen maakt de grote fout door zich door de kamelenstuivers voor hun kar te laten spannen en ons land te verraden. Mochten de moslims het bewind te zijner tijd overnemen in Nederland, dan zal hij hopen dat zijn lot heeft bepaald dat hij er dan niet meer is. Onbegrijpelijk dat iemand ons volk verraad door vijanden te helpen die hem op den duur ook als vijand zullen aanzien. Hij zal op den duur nog spijt krijgen dat hij niet goed heeft opgelet tijdens de geschiedenisles. Anti-semieten killen immers...
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.