Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 33 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

222 Regeerakkoord vooral links lullen, rechts vullen
221 Stalincommunisten aan de censuur
220 Asociaal gedrag (op school) loont
219 PvdA met "nieuwe leren" verneukt het onderwijs
218 Politiek gekonkel
217 Wie allochtonen zaait zal haat oogsten
216 Rabobank deel 2: belegronselaar
215 Cordon sani-Wilders en politieke chaos
214 Yvonne van Hertum: het spel is uit [2]
213 Excuusnegermarathon in de media
212 Misdefinitie.nl wenst u een vorstelijk 2007
211 Onze koningin: Gelukkig aanpappen en nathouden
210 Heil halal! Eigen egoÔsme eerst!
209 Bos aan de macht die het CDA verkracht
208 Vertraging in het spoorboekje
207 Geen pardon voor linkse anarchie
206 Cohen subsidieert haathuis
205 Een schoner milieu begint bij anderen
204 CDA warmloopactie lerarentekort fiasco
203 Stem Wilders voor volk en vaderland

205 # Een schoner milieu begint bij anderen #
Gepost door Misdefinitie op 01-12-2006 om 23:24.
Zitten we net lekker televisie te kijken, komen er weer een stelletje moraalridderende milieurakkers om de hoek kijken. Met veel bombarie proberen ze mensen een schuldgevoel aan te praten vanwege het feit dat ze wel eens hun televisie standby laten staan. Slordig en heel stout, want die televisie kan ook uit. Stereo-installaties zijn ook al zo'n plaag en als u toch niet in de kamer bent kunnen lichten ook wel gedimd worden. Dan zat u vast hier op deze website te kijken en hier dit artikel te lezen zodat u hier (in uw portemonnee) minder geld over hebt om uit te delen aan anderen. Zij kunnen daardoor hier niet meer zo goed profiteren terwijl u hier (in Nederland) al gewend moet zijn dat u voor elke wisje wasje wordt bestolen. Al tijden verwens ik zulk hypocriet gedrag. De milieukrakers vergeten dat ze zelf (ook) grotendeels verantwoordelijk zijn voor de vervuiling.

TV: ze zorgen er zelf voor.

Tegen milieubesparende maatregelingen zijn we zeker niet. Laat dat duidelijk zijn. Toch bezorgen reclames in de media over het milieu ons eerder lachsalvo's dan dat ze ons waarschuwen voor zorgelijke ontwikkelingen. Natuurlijk is het vergaan van onze aarde niet om te lachen, al zou de dood van nu al ruim 6,5 miljard verderfelijke wezens het heelal wel goed uitkomen. Het zijn de achterlijke redenaties die eraan ten grondslag liggen die ons onder de tafel doen kruipen van het lachen. De televisie kan ook uit. Uiteraard, maar dat gaat de meerderheid van de mensen toch niet doen. Het apparaat is het leven van menigeen die anders toch niks zinnigs te doen heeft. De reclame doet echter suggereren dat het standby laten staan van een televisie zoveel problemen oplevert. Ze vergeten echter dat reclame en zinloze tussenstukken in programma's ervoor zorgen dat een programma van amper een half uur minstens een uur duurt. Zonder al die hersenloze reclames zou de televisie slechts de helft aan energie gebruiken.

Milieurakkers zijn hypocriet.

Begrijpt u ze? Iemand die tegen mij zegt dat de televisie niet standby moet staan om te besparen, moet er niet juist voor zorgen dat de televisie sowieso twee keer te lang aanstaat. Vervoer is ook al zo'n leuk onderwerp. Het is de milieurakker zelf die in het vervuilende gedrag vervalt om vervolgens glashard tegen anderen te doen alsof vaker fietsen en de trein nemen beter is voor het milieu. Zelf hebben ze hun auto nog niet weggedaan. Vliegtuig: zelfde verhaal. Wat een verschrikkelijke kneus was die Paul RŲsenmuller van GroenLinks die, nadat hij keer op keer had afgegeven op vliegverkeer, gewoon op vakantie ging naar een ver land. En nee, hij is daar echt niet gekomen door te zwemmen. Activisten komen vaak in actie voor dieren. Net als u een leuk lapje grond heeft gekocht waarop gebouwd kan worden, zien zij overal woelratten uit de grond komen om u middels een procedure tot stoppen te dwingen. Dat zij hun eigen mensen als ratten hebben herkend kunt u helaas niet in uw bezwaar vermelden als u in beroep gaat.

Besparing om meer te kunnen betalen.

Dacht u nu werkelijk dat energiebedrijven het zo tof vinden als u bespaart? Ze verliezen dan inkomsten. CommerciŽle bedrijven willen gebruik juist aanmoedigen aangezien ze dan meer verdienen. Waarom dan toch zoveel moeite om u te laten besparen? Heel simpel. Veel huishoudens hebben maar een beperkt budget voor energie. Zij die beter bedeeld zijn wensen slechts een bepaald bedrag kwijt te zijn aan energie. Prijsverhogingen kunnen ook wel eens tot grote protesten leiden. Wat doet men daaraan? Ze vertederen uw ziel met rampscenario's voor ons milieu en manen u aan tot besparing. Vervolgens verhogen zij de prijzen met 6 %. Als u nu 3 % bespaarde dan betaalt u weliswaar veel meer voor minder, maar dan lijkt het om een stijging van slechts 3 % te gaan. Volgend jaar mag u die televisie helemaal uitlaten voor het geval de prijs nog meer omhoog gaat. We moeten prijsstijgingen teniet doen door zelf steeds minder te mogen.

Andere partijen hebben ook baat bij besparen. Waarom denkt u dat linkse milieu-extremisten er zo op hameren? Elke cent die u aan energie uitgeeft bij een commerciŽle onderneming, is een cent die zij u niet meer kunnen afpakken. U kunt best veel minder energie gebruiken. U kunt best duurdere apparaten kopen waarop hoge heffingen zitten. U kunt best meer betalen om aan het milieu bij te dragen. Zij die het u opdwingen regelen zelf de vervuiling wel. Wat zegt u? U houdt na het besparen een beetje geld over? "Prima," roepen zij weer. Dan kunt u dat geld vervolgens weer afstaan. Het liefst zouden ze volgens het communistische systeem uw lampen bedienen als ze daarmee meer geld konden verdienen.

Links creŽert vervuiling door immigratie.

Hoe mensen het ook wenden of keren: vervuiling is een kwestie van hoeveelheid. Als u alleen op deze wereld zou zijn, dan kunt u uw hut bij een waterval bouwen en zodoende de hele dag onder de "douche" staan. Deel uitmaken van een grote gemeenschap betekent echter dat er iets voorzichtiger moet worden omgesprongen met schaarse goederen. Mensen eigenen zich van nature echter altijd een bepaald deel toe. Ze zijn tot matiging van gebruik bereid als dat hen behoedt voor een ramp, maar de praktijk wijst uit dat mensen vrijheid hoog op het verlanglijstje hebben staan. Niemand zal het accepteren als we 10 miljoen liter water simpelweg in gelijke delen verdelen; ongeacht de groei van de bevolking. Meer mensen betekent meer wensen, eisen en "noodzakelijk" gebruik en misbruik van de natuur. Meer mensen impliceert daardoor ook meer vervuiling. Hoe kunnen linkse rakkers preken tegen milieuvervuiling als ze zelf minstens 3 miljoen mensen ons land hebben binnengehaald die er nu een puinhoop van maken?

De hypocrisie spat er vanaf. Ja, mijn televisie staat aan. En ja, mijn computer maakt veel uren. Maar ik behoor tenminste niet tot het volk dat wenst dat Nederland het afvalputje van de wereld wordt. Zij willen minder vervuiling? Dan zeg ik: herstel het land van tien miljoen en zie daar de oplossing. Minder mensen is minder vervuiling zodat we het hier een beetje schoon kunnen houden. Gaat u eens na met hoeveel minder wegen, auto's, grondstoffen en huizen we kunnen doen als dat gerealiseerd wordt. De besparing die ons dat oplevert is meer dan links ons ooit kan beloven. Maar wedden dat ze weer tegen een dergelijk plan zijn? Ze durven niet te doen wat werkelijk goed is voor het milieu. Minder vervuilende mensen in Nederland. Ze geven geen flikker om het milieu. Het draait allemaal om hun eigen portemonnee.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.