Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 33 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

222 Regeerakkoord vooral links lullen, rechts vullen
221 Stalincommunisten aan de censuur
220 Asociaal gedrag (op school) loont
219 PvdA met "nieuwe leren" verneukt het onderwijs
218 Politiek gekonkel
217 Wie allochtonen zaait zal haat oogsten
216 Rabobank deel 2: belegronselaar
215 Cordon sani-Wilders en politieke chaos
214 Yvonne van Hertum: het spel is uit [2]
213 Excuusnegermarathon in de media
212 Misdefinitie.nl wenst u een vorstelijk 2007
211 Onze koningin: Gelukkig aanpappen en nathouden
210 Heil halal! Eigen egoÔsme eerst!
209 Bos aan de macht die het CDA verkracht
208 Vertraging in het spoorboekje
207 Geen pardon voor linkse anarchie
206 Cohen subsidieert haathuis
205 Een schoner milieu begint bij anderen
204 CDA warmloopactie lerarentekort fiasco
203 Stem Wilders voor volk en vaderland

203 # Stem Wilders voor volk en vaderland #
Gepost door Misdefinitie op 21-11-2006 om 03:06.
Woensdag is de grote dag aangebroken. We mogen als makke schapen weer onze act opvoeren en ons naar de slachtbank laten leiden. De afgelopen periode hebben we ons goed laten voorlichten door alle propaganda op de door ons betaalde publieke omroepen. Hierdoor weten we uitstekend wat ons te wachten staat niet waar? STOP! Eerst nadenken en dan vooral beargumenteerd een goede keuze maken. Uw keuze hoeft de onze niet te zijn, maar we vinden het belangrijk dat er gestemd wordt door zoveel mogelijk mensen. Nederland hanteert niet voor niks een democratie. Toegegeven, uw stem is geen reet waard als u hem verkanselt aan de verkeerde partij. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u tenminste een stem heeft. Doe er iets goeds mee. Laat Den Haag weten hoe u over het beleid denkt. We roepen iedereen op om interesse in ons land te tonen door sowieso op Geert Wilders te stemmen.

Stem bewust, ga niet gokken.

Mensen die niet willen stemmen kunnen we niet gebruiken. Niet gaan stemmen getuigt mijn inziens van desinteresse in ons land en de maatschappij. De politiek neemt voortdurend beslissingen op uw kosten. Zelfs de mensen die nooit hebben willen stemmen zouden toch enige zeggenschap moeten tonen over hun geld. Zo niet, dan kunnen ze hun geld ook bij ons kwijt. Onze maatschappij is als het ware een overeenkomst. Een staat wordt gesticht met als doel een systeem te handhaven dat ons verzekert van onze rechten. Aan de andere kant van de balans staan onze plichten. Een van die plichten is aan te geven in welke richting de maatschappij zich dient te ontwikkelen. Vergeet de details en de loze beloften van politici, want die komen ze toch nooit na. Wie zijn plichten verzaakt draagt niet bij aan het fatsoenlijk voortbestaan van alles wat we hebben opgebouwd. Zij zullen eigenlijk moeten vertrekken. Plichtverzuim impliceert afstand van rechten.

Zwevende kiezers vormen een ander probleem. Politiek is een serieuze zaak. Een spel dat in het groot op maatschappelijk niveau gespeeld wordt en ons allemaal naait beÔnvloedt. Landgenoten die zweven in hun keuzen geven eigenlijk aan niet zelf in staat te zijn om fatsoenlijk te kunnen nadenken over politieke standpunten. Hoezo weet u niet waarop u dient te stemmen? Bent u te dom om het verschil te zien tussen belastingverlaging en belastingverhoging? Kunt u niet inzien dat Nederland te klein is om de hele wereld vol zielige mensen te huisvesten? Volgt u de draaikonterij op het nieuws en vindt u dat gedrag normaal? Is het wellicht handig om de meest betrouwbare partij te zoeken met punten die u het meest aanstaan? Goed, u bent misschien niet allemaal zo dom als Mark Platvoet, maar zweven is niet toegestaan. Verdiep u in de materie en maak een weloverwogen keuze. Speel geen multiple-gok met onze toekomst.

U erkent de beginselen van een maatschappij en houdt u aan de sociale overeenkomst van rechten en plichten. U bent trots op ons land of u vertrekt naar het land waar u dan wel trots op bent. Nu u nog hier bent, gaat u strijden voor volk en vaderland. Ons land. Nederland dus. U vindt uzelf niet dom en u bent bereid om met uw verstand te stemmen. Voor zover sommigen van u dat kunnen opbrengen althans. We zijn echter niet te beroerd om u daarmee te helpen. Op Misdefinitie hebben we regelmatig artikelen geplaatst over een aantal politieke partijen. Zo weet u in elk geval waar u beter niet op kunt stemmen. Een vraag staat centraal: hoe maken we een goede keuze voor ons land?

Een globale indeling tussen links (socialisme) en rechts.

In ieder geval gaan we niet op alle details af. Beloften zijn voor ons pas iets waard op het moment dat de schuld van de belofte wordt afgelost. Laten we eens een indeling maken om partijen aan toe te kennen. Staten-Generaal en de regering tezamen bepalen hoeveel er van ons gestolen wordt. Het geheel dat we gaan splitsen baseren we op de overheid. Zo zijn er partijen die veel overheidsingrijpen wensen en partijen die graag zien dat de overheid zich zo veel mogelijk afzijdig houdt. De eerste groep pleit voor een gemeenschappelijke pot waarin het geld kan verdwijnen. Uit de algemene middelen willen zij het liefst iedereen evenveel geven. Ongeacht de bijdrage aan de maatschappij. Socialisten, altijd in de rol van communisten, passen het best bij deze omschrijving. Zulke partijen worden doorgaans aangeduid als links.

De tweede groep vindt dat de overheid hooguit actief moet zijn bij zaken die zo algemeen zijn dat een vrije markt ze niet kan regelen omdat het economisch niet rendabel of onbetaalbaar is. Voor de rest geldt een vrije markt. Wie meer investering, tijd, geld en moeite in de markt stopt zal het meestal beter hebben dan mensen die niks willen bijdragen. Dit soort partijen staan aan de rechterkant van het politieke spectrum. Verschillende gradaties zijn mogelijk. Puur economisch en op de vrije markt gericht wordt veelal gezien als liberaal, al worden liberalen vaak ten onrechte als rechts aangeduid. Zodra er onderwerpen op het gebied van buitenlanders bijkomen, wordt er ten onrechte gesproken over extreem rechts. Met een dergelijke globale indeling in het achterhoofd kan er in elk geval een richting worden aangegeven.

Het woord socialisme wordt vaak verward met het woord sociaal. Beide termen hebben betrekking op de maatschappij. Daar houdt de vergelijking dan ook op. Die betrekking mag dan wel een van de betekenissen van sociaal zijn in een woordenboek, maar iedereen weet dat met de term sociaal verwezen wordt naar termen als menslievend. Begrippen 100 % gelijkstellen omdat een van de vele te abstracte betekenissen overeenkomt is een grote misdefinitie. Beiden hebben ze met de maatschappij te maken, maar socialisme impliceert geen sociale activiteiten in de zin van menslievendheid. Robin Hood mocht dan wel jatten van mensen met geld om dat geld vervolgens te verdelen onder arme mensen die onderdrukt werden, maar die tijden zijn voorbij. Landheren die slaven onderdrukten zijn thans alleen nog maar bij de overheid te vinden en vrijwel iedereen heeft een kans om er zelf iets van te maken in Nederland. Het socialisme steelt tegenwoordig veel geld van mensen die er zelf hard voor gewerkt hebben.

Over de hypocrisie van het socialisme is al enorm veel gezegd. We zien zelden socialisten hun geld delen met anderen, maar ze eisen wel steeds meer geld van ons. Arbeid en investering eerlijk verdelen willen ze ook niet. Een beetje lekker verdienen is er niet bij, want u betaalt meer belasting (52 %) dan u binnenkrijgt. Over het geld dat u binnenkrijgt betaalt u weer 19 % BTW. Dan zijn die ratten nog niet klaar, want voor iedere euro die u dan nog overhoudt is wel een andere belasting of bedelaar. Tot slot komen ze het kleingeld bij u ophalen aan de deur. Na alle ontberingen bent u minstens 70 % van uw vermogen kwijt. Met de overige 30 % mag u de inmiddels tot recordhoogte gestegen huizenprijzen betalen waar ook een huurdersdeel in zit voor steuntrekkende allochtonen. Werkt u 40 jaar of langer, dan staat u minstens 25 jaarsalarissen (!) af aan die rode honden. Triest. Zeer triest. Zeker als u bedenkt dat ze iemand die rechts stemt egoÔsten blijven noemen. Neemt u hen nog serieus? Wij niet. Eigen Volk Eerst! Leve de vrije markt. Arbeit macht frei! Werken, studeren en investeren in onszelf moet geen straf zijn!

Partijen die u beter links kunt laten liggen.

Vertellen op wie u dient te stemmen doen we niet. We zijn van mening dat een ieder met een gezond stel hersenen de juiste informatie kan verwerken om een goede keuze te maken. Actualiteiten, feiten en statistieken op misdefinitie.nl hebben echter laten zien dat een aantal partijen en lijsttrekkers beter aan de groene stroom kunnen.

PvdA.
Links beweert altijd dat de racisten aan de rechterkant zitten; de feiten weerleggen deze beweringen keer op keer. Allochtonen met een eigen apenheul die geregeld werd door de partij vormen een groot deel van hun achterban. Helaas voor Bos zijn Marokkanen vaak gestoord in hun hoofd. De president van de Antillen wilt ook al geen zwarten. Linkse snoepreisjes voor allochtonen helpen niet. Extreem linkse fascisten worden ook wel eens opgepakt. Pijnlijk. Zeer pijnlijk.

Hoe ze dat op gaan lossen? Niet. Stokpaardjes en proefballonnen lanceren kunnen ze wel. Ze mierenneuken over details die er niet toe doen. Daarbij vergetend dat de multiculturele invasie ons ras vernietigt of op z'n minst onzuiver maakt. Links is dood en zal daarom buiten de politiek moeten blijven. De waanzin van het socialisme dat de PvdA bezigt wordt keer op keer weer aangetoond.

Zware dilemma's doen zich nu voor bij de partij die eens ontstaan is uit na de NSDAP. Ze vinden allochtonen achterlijk, ze maken ons land kapot en ze kosten teveel geld. Aan de andere kant hebben ze die allochtonen wel nodig als hun achterban. Alleen is er een probleem. De partij heeft, met name de voorman Wouter Bos, in zijn hart een diepgewortelde walging voor zwarten. Zou het uitbreiden van de achterban het gaan verliezen van de walging en afschuw voor onze gekleurde medemens? We gaan het niet testen. Racisme is geen mening, racisme is een misdaad. Geen stem voor rode fascisten!

VVD.
Rutte inzetten voor de VVD was een verkeerde zet. Al tijden probeert hij middels debatten zieltjes te winnen voor zijn ideeŽn. Lijsttrekker worden van de VVD is dodelijk. Het stempel rechts werd al tijden op de VVD gedrukt, maar Rutte trok de partij naar links. Zo wil hij het onderwijsniveau laten verloederen zodat allochtonen de kans hebben hun diploma bij een pak Rutte-Brinta te krijgen. Meer Marokkanen in het onderwijs, meer integratie en meer taalverloedering. Nu al spreken steeds meer mensen hun eigen taal niet meer. Grote groepen allochtonen die te dom zijn om te beseffen dat vrouwen geen snorren behoren te hebben krijgen rechten en privileges waarmee ze zonder het niveau te beheersen de eindstreep halen.

Lang leve Rutte, maar niet voor ons. De VVD is ook niet onze partij. Sterker nog, ze neigen steeds meer naar het fascisme. Holocaust? Anne Frank is zeker ook niet vergast en Otto Frank heeft het dagboek vervalst met een balpen. Radicale moslims mogen hun haat tentoonspreiden. Hiri ali vond destijds fascisme een universeel verschijnsel. VVD'ers zijn niet bij met het stempel. Het idee elkaars concurrenten te zijn maakt ze zeker zenuwachtig.

CU.
Standpunten mogen in een vrij land altijd ter discussie staan. Onzin mag en moet altijd weerlegd worden. Niet als het aan de christenbimbo's bij de CU ligt. Zeggen wat u denkt? Echt niet. Kwetsend en asociaal. Aldus de CU. Splinterpartijen staan vaak niet onder de aandacht, dus het artikel waarnaar we verwijzen is dan ook niet echt recent meer. De essentie van het gedachtegoed en de houding jegens mensen die beweringen van CU zouden willen ontkennen worden echter prima weergegeven. Beeldvorming is belangrijk voor een partij. Standpunten kunt u daarom hier vinden. Laten we eens gaan kijken. Ze delen graag cadeautjes uit waarvan we zeker zijn dat we er straks weer voor mogen opdraaien. Hoewel kinderen maken een keuze is, krijgen ze straks extra geld voor opvang. Gratis schoolboeken en OV kaart. Toe maar, weer een belastingverhoging. Extra maatschappelijke stages is ook leuk. Kennisverwerving, rekenen en leren spellen? Echt niet. Gewoon punten geven voor stages waarbij aanwezigheid al een voldoende oplevert. Geen goed idee wat mij betreft.

Verder moet natuurlijk de no-claimkorting weg omdat hun chronisch zieke achterban daar niet van profiteert en moet er geld uitgedeeld worden voor de zorg en de AOW. Het essentiŽle proces in de hersenen waarop discriminatie berust moet verboden worden. Welkom gedachtenpolizei. Extra kansen voor kanslozen die al verschillende kansen op onze kosten hebben weggegooid en de HRA mag enkel blijven als starters er meer van profiteren. U ziet natuurlijk meteen een misdefinitie. Cadeaus uitdelen impliceert belastingverhoging en dan zijn er weer constructies als de HRA nodig om het effect deels in te dammen voor de mensen met wie zij sympathiseren. Belasting, belasting, belasting. Een vrij links partij met teveel socialistische trekjes. En inderdaad, onderaan geven zij grif toe het linkse alternatief te ondersteunen. Wij wijzen dat absoluut van de hand. Verlaag de belastingen voor iedereen en pomp het geld niet onnodig rond.

CDA.
Ein volk, ein reich, ein euro! Meteen weet u over welke partij ik het heb. Rechts? Dikke snikkel. Links. Het derde rijk was een communistisch idee van nationaal socialisten en hier wil Balkenende het nog eens dunnetjes overdoen. Als voorstander van 1 Europa kan hij in Nederland wel roepen dat hij geld bespaart, maar helaas gaat het geld de verkeerde richting uit. Naar Brussel wel te verstaan. U weet wel, die stad in dat land waar ze onze moerstaal voor de helft hebben gejat omdat ze de andere helft niet kunnen uitspreken.

Onderwijs is langzaam naar de klote gegaan en de zittende partijen erkennen dat er bureaucratie is die er niet hoort. Optreden, ho maar. Andersdenkenden moeten gewoon keihard de mond gesnoerd worden. U bent namelijk gewoon te dom om te denken. Ze trekken tevens mensen aan die het liefst de democratie zien verdwijnen om plaats te maken voor de achterlijke islamitische sharia. Bedenk goed wat u met uw stem doet.

GroenLinks.
Wat valt er te zeggen over deze groene werkschuwe krakers? Onterecht roepen dat Nederlandse werkgevers racisten zijn, terwijl ze zelf de apartheid willen invoeren door te pleiten voor aparte metrowagons voor moslima's. Trek die theedoek van je bruine rotkop! De partij staat voor een linkse lente vol rassenhaat. Halsema als lijsttrekker van de partij brabbelt er maar op los. Een zeer tegenstrijdig geheel. Geen stem voor deze milieukrakers die het liefst de apartheid ingevoerd zien.

SGP.
Discrimineren op kosten van de overheid en daarmee indirect de belastingbetaler naaien. Wie wil dat nu niet? De SGP is er heel bedreven in. Christen-fundamentaliste van die partij kregen ruim 1,1 miljoen euro als ze vrouwenhaat en onderdrukking zouden propaganderen in de standpunten. Rechters staken daar een stokje voor. Subsidies werden ingetrokken, al mocht de discriminatie gewoon doorgaan. Want dat mag in Nederland. Behalve als u rechts bent, maar dat ter zijde.

D66.
Een partij die zich altijd heeft geprofileerd als onderwijspartij om zodoende studenten te lokken is D66. Mijn waarde studenten, de partij heeft u genaaid. Het onderwijs is een zooitje en niemand heeft daar iets aan gedaan. Zeker D66 niet. Sterker nog, de partij houdt er ondemocratische methoden op na. Puur uit haat jegens een politica die niet tot de eigen partij behoort hebben ze na afkeuring van een motie besloten het kabinet te laten vallen. Hiermee hebben ze aangegeven dat de stem van de meerderheid geen donder waard is. Zij houden van de dictatuur van hun minderheid. Op naar de nul zetels.

SP.
Waarom de SP zo groot wordt in de peilingen begrijpen we niet. Marijnissen is als anti-semiet (jodenhater) uit de kast gekomen. Pas op voor Maorijnissen! We hebben hier te maken met een extreme communist. U weet wel: net als Stalin. Hij is een wolf met schaapskleren. Net als Wouter Bos. De man deelt bordjes soep uit op straat, maar mensen dienen te beseffen dat hij graag ziet dat iedereen hooguit hetzelfde bordje soep kan betalen. Geen prettig vooruitzicht na een leven lang investeren en werken. Weg met communisten. Het is hier verdomme niet de Sovjet Unie. De kranten stonden de laatste tijd vol met lijstjes over wat de SP van plan is. Als u dat gelezen heeft, dan hoef ik u niet meer te vertellen dat het vooral cadeau's en hoge belastingen betreft. Zoals het socialisten betaamd. Geen stem voor socialisten/communisten. Overal ter wereld heeft dat oorlog en ellende gebracht. Geld kan namelijk maar 1 keer worden uitgegeven. Nederland geen ontwikkelingsland!

Wat nu?
Intussen erg moedeloos geworden? Dat is helemaal nergens voor nodig. U kunt nu een bewuste keuze maken. Veel partijen hebben in de loop der jaren dingen gedaan en gezegd die onvergeeflijk zijn. Ze geven de aard van een partij weer en die aard moet u niet willen. Zware belastingen, een land vol vijanden van ons volk en te weinig geld voor het Nederland waar we trots op kunnen zijn. Partijen als Nieuw Rechts aanraden is ook niet de manier. Die partij heeft het grandioos verpest. Fortuyn is gewoon een andere benaming voor de LPF die reeds jaren geleden heeft aangetoond totaal incompetent te zijn het gedachtegoed van de heer Fortuyn te vertegenwoordigen. Nawijn is hooguit bekend door zijn doodstrafproefballon. Pasters van EenNL krabbelt terug als men protesteert bij harde uitspraken.

De enige partij die na het wegstrepen nog overblijft is De partij voor de vrijheid. Lijst 13, Groep Wilders. Met uiteraard Geert Wilders aan het roer. Hij strijdt voor een groot aantal punten op het gebied van lagere belastingen, betere scholen, immigratiestop voor niet-westerse allochtonen, het terugbrengen van het fatsoen, een hart voor iedereen, mobiliteit, EU en het terugbrengen van de macht naar Nederland en het stoppen van dierenmishandeling. Geldverkwisting is uit den boze. Het wordt tijd dat het geld terug gaat naar de burger. Eeuwenlang hebben we gevonden voor onze vrijheden, onze cultuur en voor privť-bezit. We laten ons er niet onder krijgen door een groot aantal racistische communisten die uitverkoop houden met ons land. Kom woensdag 22 november massaal uw stem uitbrengen. Groep Wilders verdient uw steun. Nederland moet weer het land worden waar we trots op kunnen zijn.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.