Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

202 # We maken Wouter Bos kapot! #
Gepost door Misdefinitie op 15-11-2006 om 02:11.
Het zal menigeen wel zijn opgevallen. Ondanks dat de kranten bol staan met nieuws dat gerelateerd is aan de verkiezingen zijn we er niet happig op om daar al te diep op in te gaan. Voor de verkiezingen gaat van oudsher een groots propaganda-campagne vanaf waarbij er voornamelijk beloften worden gedaan die later toch niet worden nagekomen. Iedereen wil opeens meer geld geven voor de zorg, het onderwijs en voor onze veiligheid, maar al die partijen hadden onder Paars en Balkenende vele kansen gehad die ze niet hebben benut. Details zijn zinloos om over te praten aangezien ze morgen weer iets anders beweren. De meerwaarde van een artikel is echter wel de grote lijn. Bijvoorbeeld de lijn van de meest linkse partij PvdA. Tot onze schrik lezen we dat Wouter Bos ons verkapt bedreigt met rassenrellen. Wie problemen heeft met zijn manipulerende angstzaaierij is er volgens hem op uit hem kapot te maken.

Verdeeldheid en verwarring. Alle politieke partijen maken zich schuldig aan het roepen dat ze iets gaan doen terwijl later het tegenovergestelde blijkt. Meestal kunnen we aan de aard van de belofte zien of het gemeend is of dat het een proefballon betreft om reacties te krijgen. Wouter Bos is echter een echte kontennaaier. Kan hij profiteren van een groep, dan roept hij iets om de groep tevreden te stellen. Moet hij vervolgens een andere groep paaien, dan belooft hij hen weer iets. Zelfs als de beloften met elkaar in tegenspraak zijn. De PvdA kent bovendien een zwaar communistisch verleden. Stalin zou er niks bij zijn als Bos de absolute meerderheid gaat halen. Bos is echter van mening dat mensen eens moeten ophouden met het verleden. Het werd hem weliswaar toegestaan als hij weer eens rechtse mensen afschilderde als nazi's door te verwijzen naar verleden van de moffen, maar zodra zijn gedachtegoed wordt gekoppeld aan het communisme zijn de rapen gaar. Nu zegt Bos zelfs dingen waar hij anderen altijd voor heeft verketterd.

De PvdA is kapot.

Herinnert u zich nog iets van vorig jaar? Links en daarmee de PvdA was toen al dood. Wouter Bos merkte dat zijn dochter tussen de zwarte apen op school moest zitten en bood ons zo'n beetje zijn excuses aan voor het falen van het socialisme. Allochten bedonderen de boel en zouden moeten oprotten, maar dat kan hij nooit zeggen omdat zijn achterban bestaan uit allochtonen en krakerstuig. Failliet was het socialisme. Bos heeft er echter niet van geleerd. Hij ging door, hij voert keiharde debatten vol drogredeneringen en hij viel het CDA aan met leuzen als "Blank is beter, Jan-Peter!" "Alles beter dan Jan-Peter" probeerde hij zijn eer te redden. Omdat hij aan de macht wil komen moest het land de multiculturele samenleving slikken waarmee hij zijn achterban vergroot. Niemand mocht er commentaar op leveren. Ze zouden wel integreren, ze zouden wel normaal gaan doen. Criminaliteit hoort erbij omdat Nederlanders racisten zijn. Aldus Bos. Hij doet het nu echter zelf en nog veel extremer.

Bos loopt zich nu af te vragen waarom zijn partij zo slecht loopt. Heel eenvoudig. De kiezers prikken steeds vaker door het bedrog heen. Geld beloven? De mensen weten nu ondertussen wel dat extra geld altijd uit de eigen portemonnee moet komen. Werkende burgers zouden nooit op de partij moeten stemmen, want de PvdA staat garant voor zware lasten. Hoe kunnen ze anders sinterklaas financieren? Bos pikt het niet en gaat in de aanval. De campagne van anderen zouden nergens over gaan. De hypocriet. Geld stelen van hardwerkende mensen, puur en alleen omdat zij het geld verdienen waar ze voor werken gaat pas nergens over. Te eenzijdig lullen over de HRA ook niet. Wat denkt u van racisme? Gaat dat ergens over? Of een apenheul speciaal voor allochtonen? Is dat normaal soms meneer Bos?

De tranen staan inmiddels in de ogen van het lachen als we opmerken dat Bos zelfs wijlen Fortuyn gelijk geeft. De PvdA was echter altijd al extreem links. Ad Melkert van de PvdA vergeleek Fortuyn met Le Pen. Voor Wouter Bos was iedereen die kritiek had op de multiculturele samenleving een racist. Daarom moest hij vorig jaar ook zo grif toegeven dat hij met z'n socialisme het gelijk niet aan zijn kant had. Opeens is Bos gekeerd als een blad aan een boom. Hij ziet liever geen makaken in de gemeenteraad, maar hij lepelt heel braaf de voordelen van de multiculturele samenleving op. Kut-Marokkanen, criminaliteit, no-go-areas in Amsterdam West en hangende allochtonen die dom en werkloos zijn. Hij verwijt Balkenende dat het CDA het antwoord op Fortuyn niet is geweest. Wij verwijten Bos dat hij onder andere onder paars niks heeft gedaan voor ons land. Bos speelt het zielige hondje, maar de mensen krijgen hem door. De PvdA wordt steeds kleiner. Hopelijk totdat ze vanzelf kapot gaan.

Partij Vol Dieven en Allochtonen.

Nederland, een land voor de Nederlanders. Het is daarom onacceptabel dat ons land beheerst wordt door vreemdelingen die hier in beginsel niet thuishoren. Lijsttrekkers die in het openbaar laten weten niet zo blij te zijn met de zwarte medemens hebben over het algemeen een probleem. Dochterlief van meneer Bos mag niet op een zwarte school omdat Bos vindt dat dat niet het beste is voor haar. Hoe kan hij dan toch een partij runnen die grotendeels gebaseerd is op kansloze landverraders en vooral allochtonen? De man van de dwaze beloften zit in een zwaar dilemma dames en heren. In zijn hart vermoeden we, in verwijzing naar het eerder genoemde artikel, dat de allochtonenhaat er dik in zit, maar hij heeft ze nodig! De allochtonen vormen zijn achterban. Zonder achterban zou de partij niet eens kunnen bestaan. Bijna de helft van de allochtonen stemt PvdA. Onbegrijpelijk dat Bos over rassenrellen durft te spreken. Dankzij zijn partij is het andere ras binnengekomen en hij vormt er zijn achterban mee. Als er al rassenrellen komen, dan heeft hij daar zelf het paard van Troje voor binnengehaald.

Ja mensen, Wouter Bos is een gore leugenaar die alles in zijn richting verdraait. De gemeente Amsterdam kan het ook niet laten om de maatschappij negatief naar de linkerkant te begeleiden. Verkiezingsfraude is ze op het lijf geschreven. Of dacht u soms dat veel mensen echt zo dom zijn om op de PvdA te stemmen? Wie stemt er nu voor meer allochtonen en zware belastingen? Uitgezonderd de allochtonen, krakers en uitkeringstrekkers zelf. De normale raszuivere Nederlander zal zich hier nooit toe verlagen. Aan belasting hebben we allemaal een hekel. Stelen en jatten. Een kenmerk die we zeker aan de PvdA kunnen toeschrijven. Ons geld wordt gewoon gestolen zoals bleek in de fraudezaak van stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

Bestuursleden geven subsidies aan stichtingen waarbij ze zelf belang hebben. Op gemeenteniveau werd de fraude na langdurig gekonkel ontdekt. De partij wordt natuurlijk niet gestraft omdat een deel van hun criminele achterban tot in de hoogste regionen van de overheid zitten. Op landelijk niveau zijn we steeds precies hetzelfde. Bos leutert wat, draait zijn komt, beweert iets anders en naait ons alleen maar. Hij beschuldigt anderen van zaken waar hij zich zelf schuldig aan maakt. Wie kan Bos nog serieus nemen? Gelooft u het nog als de PvdA van alles wil opzetten van uw geld? Stichting hier, vereniging daar. Geld naar links, waarde papieren naar Marokko. Einde van het liedje? Het geld is op en verdeeld. Onder de PvdA-achterban wel te verstaan. Over het doel waar u werkelijk het geld voor gaf wordt met geen woord meer gerept. De zorg? Wel nee. Het geld zit bij een allochtoon met dubbele nationaliteit. Hij kan extra stemmen, u niet. Onderwijs verbeteren? Echt niet. Dan halen allochtonen geen diploma's meer. Vraagt u zich nog steeds af waarom u niet op de PvdA moet stemmen?

Slachtofferrol van Bos.

De voorman van Nederlands grootste landverradende partij plaatst zich zelf, net als zijn allochtone achterban, maar al te graag in een slachtofferrol. Af en toe wenst hij hierin heel ver te gaan. Zo riep hij in de media dat andere partijen hem kapot willen maken. Erg zielig hoor. We zouden bijna medelijden moeten krijgen. Prompt herinneren we ons hoe Ad Melkert van de PvdA destijds de heer Fortuyn heeft gedemoniseerd tot de dood erop volgde. We horen links ook nooit als rechtse politici worden neergezet als de grootste schoften die er bestaan. Bos moet niet zeiken. Hij wordt enkel door zijn eigen linkse achterban met de dood bedreigd. Wat een sukkel. Zijn eigen achterban bedreigt hem en zijn eigen allochtonen zorgen ervoor dat zijn dochter geen blanke klasgenoten kan krijgen. Wie maakt hier nu wat kapot Wouter?

Jongeren lijken vooralsnog aangetrokken door gladde praatjes. Zij kijken nog vooral naar het uiterlijk van de premier. Wat zei de heer Smit ook al weer over uiterlijk? "Er is maar een ding erger dan een neger: een witte neger." Links zeikt ook wel eens een andere linkse partij af. Volgens Halsema zijn jongeren de klos met Wouter Bos. Erg logisch, want met de PvdA wordt werken een straf. Des te meer ze werken, des te meer ze moeten inleveren. Opzouten met de belastingen en het over de balk smijten van hun geld. Gelijk hebben ze. De AOW is natuurlijk ook een stokpaardje waar flink over gezeken wordt. Ouderen moeten nog eens flink gaan nadenken of ze willen stemmen op Bos die hen na 40 trouwe dienstjaren alsnog wil laten meedokken aan hun eigen pensioen. Met wat draaikonterij heeft hij het plan in de koelkast gezet, maar wij zijn het niet vergeten.

Conclusie.

De grote lijn in het geheel van doen en laten van de PvdA, zijn achterban en zijn lijsttrekker kunt u opmaken uit de hoeveelheid tegenstrijdige dingen die er gezegd worden. AOW afbreken en ouderen meer laten betalen om vervolgens vragen erover te negeren. Buitenlanders naar Nederland halen, om vervolgens niet blij te zijn als hij en zijn dochter er zelf mee geconfronteerd worden. Een achterban creŽren met zwarten en dan de Nederlanders bedreigen met rassenrellen als we niet naar hem luisteren. Genocideontkenners uit de PvdA willen hebben, maar aan de andere kant de Armeense genocide bagatelliseren om Turkse stemmers te winnen. Als politieke partij een criminele organisatie vormen compleet met fraude en verduistering. Roepen dat iedereen hem kapot wil maken, maar daar niks over in de media willen zeggen als hij wordt aangesproken op die harde taal. Bos is net een klein kind dat zijn zin niet krijgt en ons bedriegt waar we bij staan. Een fatsoenlijk mens kan na het lezen van al deze informatie de PvdA beter links laten liggen.

PS: De titel van dit artikel verkondigt de mening van Bos zelf. Voordat we weer het linkse leger over ons heenkrijgen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.