Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

194 # Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel #
Gepost door Misdefinitie op 06-10-2006 om 16:19.
Recent waren er algemene politieke beschouwingen te zien op de Nederlandse staatstelevisie. Gepropagandeerd door een socialistische overheid kwamen de socialisten ruim aan bod om urenlange betogen te houden waarom u het beste kunt toestaan hoe u beroofd wordt van uw zuur verdiende centjes. De uitzendingen zijn saai en lang; een beetje zoals de teksten die u hier vindt. Toch is het zo af en toe handig om een graantje mee te pikken van wat die grijze muizen in de politiek allemaal te zeggen hebben. Over Wouter Bos en de PvdA is inmiddels al veel gezegd. Marijnissen wil als rassocialist ook graag cadeaus geven en roept dat we gratis schoolboeken moeten krijgen. Allemaal leuk en wel, maar er bestaat nog een zeer linkse partij. Namelijk GroenLinks. U weet wel: de partij die connecties heeft met het extreem linkse Kafka. Lijsttrekker van de partij is Femke Halsema(o). De communist hield een flammend betoog vol met tegenstrijdigheden waar we u graag op willen wijzen.

Al eerder hebben we u erop gewezen dat de linkse lente van Groen Links voornamelijk racisme inhoudt door apartheid te creŽren tussen Nederlanders en moslims. Het eigen volk wordt meerdere malen verraden. Andere partijen vinden ze asociaal en Halsema heeft dan ook geen goed woord over voor andere partijen. Zij is de beste. Haar waarheid. Daar verheugt ze zich op. Nogal achterbaks en hypocriet als u het mij vraagt. We zullen haar beschouwing eens onder de loep nemen en u zult vanzelf de tegenstrijdigheden in haar verhaal opmerken.

Linkse partijen moeten tegenwoordig veel meer slinkse trucs uit de kast halen dan vroeger. De meeste mensen prikken nu onderhand wel door de praatjes heen. Veel geld betalen voor niks is dom. Uitdelen met een lege schatkist nog dommer. Oneindig lenen is domheid in de overtreffende trap. Geen enkele socialist kan overtuigend vertellen waarom het sociaal is om mensen onder dwang te beroven van hun geld. Daarom gebruiken ze een ander wapen in de strijd: afkraken en zwartmaken. De pot (Halsema) verwijt echter de ketel dat hij zwart ziet. Wat is het kenmerk van het socialisme? Geld jatten van hardwerkende mensen om het cadeau te doen aan hun achterban; uitvreters en allochtonen. Wat verwijten ze het CDA? Het weggeven van cadeaus naar aanleiding van een, naar de mening van Balkenende, goede afloop van de regeringsperiode. Erg hypocriet en achterbaks.

GroenLinks verwijt het kabinet mooi weer te spelen met eenmalige meevallers. Wat doet Halsema vervolgens zelf? Ze noemt in haar betoog relatief kleine punten waar ze graag geld voor ziet en probeert daarmee trots haar partij neer te zetten. Hoezo mierenneuken over kleine zaken? Socialistische politiek is altijd korte termijn denken en incidentenpolitiek geweest. GroenLinks klaagt over vergrijzingsproblemen, maar inkrimping van de bevolking blijkt juist een zegen te zijn. Ze doen alsof ze willen besparen om het te kort te vullen, maar zijn het niet altijd de linkse partijen geweest die het te kort destijds hebben veroorzaakt met hun obsessieve leengedrag? Waren zij niet degenen die bezuinigen sterk afwezen toen het kabinet ging bezuinigen? Zijn ze hun felle reacties hierover allang weer vergeten?

Andere partijen mogen er kennelijk ook niet van profiteren als het iets beter lijkt te gaan met Nederland. Bij GroenLinks heerst de redenatie dat na een winter automatisch de lente komt en dat een goede economie dus nooit te danken is aan het voorgaande kabinet. Tenzij daar een linkse partij in zat natuurlijk. Erg dubieus. Goede zaken worden toegeschreven aan het automatische, gaat het slecht dan is het echter wel de verantwoordelijkheid geweest van het kabinet. Ja ja. Zo kunnen ze blijven lullen natuurlijk. Op het idee van Balkenende dat er nog nooit zoveel mensen aan het werk waren volgt een nog linksere redenatie dat er ook nog nooit zoveel volwassenen in Nederland waren. Nog nooit van procenten gehoord zeker. Overigens is Nederland veel te vol. Links kan niet verwachten dat ze het land onbeperkt kunnen volstoppen om vervolgens te eisen dat al die mensen ook kunnen werken of wonen. Gooi er een deel uit en het systeem komt weer in balans. Dat willen ze echter niet horen.

Een lul-maar-raak vergelijking in de trant van dat Kok, die niet eens wist waar hij een computermuis voor moest gebruiken, meer banen creŽerde is al helemaal lachwekkend. Meer banen op papier betekent immers niet minder werkloosheid en bovendien waren het Melkert-achtige banen: mensen met normale banen bezweken bijna onder de belastingsdruk om die banen te financiŽren. Erg fijn dat socialisme: mensen helpen door anderen te ruÔneren. Van al dat gezeur over kansen worden we ook doodziek. CreŽer godverdomme zelf kansen zoals iedereen. Ik heb mezelf zwaar in de schulden moeten steken en decennia lang op school moeten zitten om te komen waar ik nu ben. Kansen kunnen zelf gemaakt worden. Eigen verantwoordelijkheid, maar dat zijn vieze woorden voor socialisten. Zij wensen dat alles komt aanwaaien. En maar zeuren dat chronisch zieken en gehandicapten niet geholpen worden. Hoe kan dat links? We betalen ons scheel aan belastingen. Het geld is er dus. Alleen gaat dat geld naar Marokkanen en het buitenland. De oplossing is daarom niet: meer geld lenen. Maar: haal het geld bij die lui weg en help onze zieken!

Arbeid moet goedkoper worden volgens Halsema. Goedkopere arbeid wordt onder andere gerealiseerd door de salarissen omlaag te gooien. Lekker mevrouw de socialist. Gaat u maar eens leven met een beneden modaal salaris en kom ons over een paar jaar vertellen hoe lekker de goedkope arbeid was. Of geldt het weer niet voor de socialist zelf en moet ik wel voor een hongerloon gaan werken?! Dan krijg ik een hongerloon en vervolgens mag ik niet 40 uur werken. Ben ik mal. Met een modaalsalaris in deeltijd kan ik ook prima een woning betalen in een slechte buurt voor lieve sommetje van minstens 2 ton. Voltijd werken mag niet. 40 uur is uit den boze. Waarom? Omdat die uren dan bezet zijn. Zo creŽert links dus banen: 1 voltijdse baan worden gewoon 2 deeltijd banen. Zo verdien ik te weinig om mezelf te onderhouden en na de belastingen kan ik enkel in de goot slapen omdat een woning te duur is. De allochtoon die de tweede helft van mijn baan krijgt wordt echter van mijn belastingen gefinancieerd en betrekt een relatief dure woning. U ziet het: socialisme is fijn.

De tegenstrijdigheden worden steeds groter. Bij het woord groen denken we onder andere aan het milieu. GroenLinks begint steeds weer te zeuren over het milieu. "Duurzame energie moet er komen!" roepen ze. Maar als we een kerncentrale willen neerzetten dan schreeuwen ze moord en brand. Wat willen ze nu? Biologische landbouw blijft achter, maar als we het wel doen en de producten daardoor duurder worden janken ze weer dat ze het niet kunnen betalen. Voor hen staat het vast: ze hebben concrete voorstellen. Auto's moeten electrisch worden. Leuk en innovatief. Waar komt stroom vandaan mevrouw de slet? Windmolens leveren onvoldoende rendement. Kerncentrale! O kut, dat mag niet. Biologisch plastic ontwikkelen? Wie gaat dat betalen? Want onze socialisten sturen ons geld massaal naar het buitenland. Lightrail door het hele land? Pracht idee! Al willen we graag weten wie daarvoor opdraait. Vast niet de werkschuwe socialisten. Tuurlijk links. Elke 5 minuten een trein is mogelijk. Zei ik daar kerncentrale?

We komen vervolgens bij het onderwerp vrouwen. Vrouwen worden volgens haar stelselmatig onderdrukt. Klopt. Uit welke hoek kwamen ook alweer de ideeŽn om mannen uit andere culturen met ouderwetse anti-emancipatie mentaliteit te importeren? Nu hun vrouwen worden onderdrukt gaan ze zeiken zeker. Stuur eerst die randdebielen maar terug naar hun land, dan praten we daarover verder. Het probleem ligt ook nog een beetje anders zeggen ze. Vrouwen worden namelijk niet gestimuleerd om te gaan werken. Hoort u dat? Mijn inziens is dat juist een kenmerk van het socialisme en gaat dat niet alleen op voor vrouwen. Onder het socialisme zijn de belastingen hoog en de salarissen laag (arbeid moest volgens haar goedkoper). Uitvreterij wordt beloond. Het socialisme motiveert niemand om te gaan werken, dus ook geen vrouwen.

Over religie heeft Halsema ook wat te zeggen. Ze noemt, let op, fundamentalistische moslims en (let nogmaals op) de Rooms Katholieke kerk de as van het kwaad die vrouwen onderdrukt. De oplettende lezer merkt op dat zij in het geval van moslims heel precies een groep aanduidt, maar het kwaad in een adem doortrekt naar alle Rooms Katholieken. Daar wordt immers geen groep voor gespecificeerd. Zo beledigt ze tussen neus en lippen door een hele religie. Lekker mens, die Halsema. Wereldwijd roept ze mensen op om vrouwenonderdrukking tot het verleden te laten horen. Daarbij vergetend dat Nederland als klein land moeilijk de verantwoording kan nemen over wat er in de hele wereld gebeurt. Eerst maar eens de eigen schuld en problemen oplossen zou ik zeggen.

Moslims is het volgende onderwerp. Een typisch onderwerp waar de linkse partijen een taboe over uitspreken. Ze moeten op den duur naar hun eigen land; het is hier geen Midden Oosten en we hebben een te kort aan geiten. Wat zien we tot onze verbazing? GroenLinks verwijt andere partijen het niet over de islam te hebben. Nogal hypocriet als u bedenkt dat socialisten altijd bezig zijn zaken jegens de islam te blokkeren. Tijdens haar toespraak wilde ze er wel aandacht voor. Goed punt dacht ik. Pak terrorisme maar aan. Voeg daad bij het woord en bescherm ons volk tegen uitheemse uitwassen en hersenloze bezetters. Jammer genoeg bleek ze het punt te willen misbruiken om ons land nog voller te maken. Of de bevolking even wil dokken voor inburgeringscursussen. Ja dag, in elk land ter wereld waar ik heen zou willen wordt van mij verwacht dat ik me zelfstandig aanpas en de taal leer. Laten zij dat ook maar doen en anders: opzouten. Er zou volgens Halsema ook geen oplossing zijn voor de 26.000 gezichten. Die oplossing is er wel. Illegaal dus oprotten. Probleem opgelost.

Het wordt nog leuker. Halsema wilde de aandacht richten op onze jongeren. Onze jongeren? Ja, onze jongeren. Wie zijn onze jongeren dan? Onze jongeren zijn volgens haar onze allochtone jongeren. Wel ja, voor socialisten waren de autochtone jongeren toch nooit belangerijk. Wat is er dan zo dringend bij de allochtone jongeren? Ze komen niet aan het werk. Al eerder bleek dat GroenLinks een kei is om anderen te beschuldigen van racisme. Zo vinden zij dat Nederlandse bedrijven, de motor van onze economie, racisten zijn. Zo'n partij nemen we echt niet meer serieus.

GroenLinks is net als alle andere socialistische partijen een kei in het weggeven van cadeaus. Ze ontkennen het weliswaar in alle toonaarden en beschuldigen er andere partijen van, maar we kunnen het keer op keer opmerken. Bijvoorbeeld in het onderwijs. Halsema pleit ervoor om scholen voor iedere achterstandsleerling geld te geven. Wat denkt mevrouw ervan om er eens niet massaal geld tegenaan te gooien en de verantwoordelijkheid bij de leerling en ouders zelf te leggen?! Wie vroeger niet zijn best deed, bleef gewoon zitten. Dan mocht hij het nog eens proberen. Wie het vervolgens nogmaals verklote heeft zijn kansen gehad en zag zichzelf genoodzaakt om vuilnisman of putjesschepper te worden.

Ja mevrouw de linkse troelala: we praten over echte motivatie. Motivatie die leerlingen doet beseffen dat ze het ergens voor doen. Denkt u soms dat ik 20 jaar onderwijs heb genoten om later 70 % van mijn geld aan Marokkanen te geven?! Echt niet. Ik hield mezelf op de been met het idee dat als ik hard werkte en veel leerde, ik later een goede baan zou krijgen waarmee ik mezelf en mijn gezin prima kan onderhouden. Onder dreiging dat ik anders misschien een sloeber zou worden haalde ik het niet in mijn hoofd om leraren tegen te spreken en rottigheid uit te halen. Een schorsing zou immers betekenen dat het afgelopen was.

Met dank aan socialisten is het schoolsysteem verloederd. Discipline mag niet meer en leerlingen mogen niks meer leren. Ze leren enkel te motiveren, maar kunnen niks meer. Ze weten toch wel dat scholen voor hen geld krijgen en dat ze daarom nauwelijks meer kunnen blijven zitten. Spijbelen? Geen probleem. Lossen ze met theedrinken op. Schooluitval? Geen probleem. Socialisten zorgen voor een uitkering. Leraar door zijn kop schieten? Geen probleem. Die man had het uitgelokt en een tweede kans moet toch wel gegeven worden. Wat mij betreft komt de ijzeren en stalen tucht weer terug op scholen zodat stoute kinderen het niet wagen om buiten de boot te vallen.

Wat linkse partijen voorstellen is pure diefstal. Betalen naar draagkracht noemen zij dat. Iemand die zijn hele leven lang gestudeerd en gewerkt heeft en daar eindelijk eens de vruchten van plukt, heeft hoger salaris en wordt daardoor de pispaal der socialisten. Hij mag beroofd en bespuugd worden. "Werken? Eigen geld hebben? Dan ben je een smerige egoÔst!" roepen die ranzige rode ratten. Eerlijk is dat systeem zeker niet. Luie parasieten, krakers en uitvreters van de maatschappij varen er wel bij. Zij hebben door hun eigen schuld geen inkomen, dus geen draagkracht en hoeven daardoor geen sodemieter te doen.

Mevrouw Halsema, waarom voelt u niks voor een eerlijker systeem? Namelijk een systeem naar inzet? Des te meer iemand zich inzet om zelf iets van zijn leven te maken, des te meer hij beloond dient te worden voor zijn eigen werk. Mensen kunnen zo zichzelf motiveren om hard te werken om van dit land een beter land te maken. Als we niet meer voor uitvreters hoeven te betalen, kunnen de belastingen omlaag. Verlost van parasieten kunt u gerust van mij aannemen dat zelfs de meest rechtse partijen maar al te graag voor zieken en gehandicapten willen betalen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.