Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

192 # Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan! #
Gepost door Misdefinitie op 28-09-2006 om 19:23.
Na al die zware politieke onderwerpen van de laatste tijd wordt het tijd voor een aantal huishoudelijke mededelingen over het registreren. We begrijpen wel dat als u op een gegeven moment zin krijgt om te posten, u meteen gebruik wilt maken van de mogelijkheid om lid te worden op misdefinitie.nl. Toch moet ik u wijzen op een aantal zaken die u zeker in acht dient te nemen voordat u erover gaat denken om u te laten registreren. Misdefinitie is zoals u gemerkt heeft en nog vaak zult merken geen doodgewone website waarvan er 13 in een dozijn passen (u weet dat een dozijn 12 is niet waar?). We streven een hoogwaardige kwaliteit van discussies na. Dat betekent in de eerste plaats dat de artikelen op deze website een stuk langer en ingewikkelder zijn dan op de doorsnee nieuwswebsite. Zij geven veel stof tot nadenken. Voor korte teksten verwijzen we naar Fok!; voor nog kortere en behapbare teksten naar GeenStijl.

Waarom zo'n strenge registratieprocedure?

Specifieke opleidingseisen worden er natuurlijk niet gesteld, maar toch hebben we een aantal maatregelingen moeten treffen om ervoor te zorgen dat het hier een beetje gezellig blijft. Misdefinitie behandelt controversiŽle onderwerpen en schuwt het niet om af en toe eens flink de knuppel in het hoederhok te gooien. De kippen beginnen te tokkelen, de hanen beginnen te kraaien en zoals meestal het geval is begint er altijd wel ergens een groepje mensen te klagen dat het allemaal niet kan. Zij spoeden zich naar de reageerknop, rammen daar wat anonieme nepgegevens in en proberen voordat de redactie daar erg in heeft tegen de regels in onbehoorlijke taal te uiten. Met zoveel verschillende mensen is het niet ondenkbaar dat tegenstanders van het tentoongespreide gedachtegoed ruzie met elkaar gaan maken met alle gevolgen van dien. Misdefinitie kan dat niet toestaan en om dat te voorkomen is de registratieprocedure meerdere malen aangepast.

Gebruik het e-mailadres dat u van uw provider kreeg.

Anonimiteit is prima, maar de redactie en leiding wil graag minimaal 1 ding van uw weten. Niet uw pincode en ook niet uw salaris, maar het e-mailadres dat u kreeg van uw internetprovider. Zoals u wellicht wel weet maakt vrijwel iedereen gebruik van een externe internetprovider om op het internet te komen. Bekende namen zijn Planet Internet, XS4all en Chello. U bent dus in het bezit van een e-mailadres van 1 van die partijen. We verzoeken u vriendelijk om bij de registratieprocedure als hoofde-mail juist dat adres op te geven. Voor anderen blijft dat uiteraard anoniem en u mag zelfs onder een schuilnaam posten op deze website. Voor de redactie van deze website heeft het echter als groot voordeel dat we weten wie de aan te spreken partij is als iemand zich misdraagt. Niet dat u zich gaat misdragen. U doet dat natuurlijk niet, maar er zijn nu eenmaal mensen die een wat stoutere mentaliteit hebben.

Niet posten middels een proxy-server.

Het is precies de reden waarom we geen gratis en anonieme e-mailadressen op het internet accepteren zoals hotmail.com. Mensen die zich misdragen zouden immers heel snel een ander e-mailadres kunnen registreren om vervolgens snel door te gaan. Het is nodig om dergelijke onruststokers te kunnen weren aangezien we ook met de Nederlandse wet te maken hebben. Een steeds groter wordende groep mensen houdt zich heden ten dagen vaak bezig door illegale uitspraken en zaken te posten op openbare websites. Voorkomen is in dat soort gevallen altijd beter dan genezen. Daarom worden verbindingen door middel van proxy-servers ook niet toegestaan. De regel is hard en onverbiddelijk: wie post middels een proxy of anoniem e-mailadres raakt bij ontdekking zijn account kwijt. Nogmaals: u blijft anoniem, maar deze maatregelingen zijn nodig om ervoor te zorgen dat niet uit de hand zal lopen.

E-mail van eigen domein bij hoge uitzondering.

Tegenwoordig laten steeds meer mensen een eigen domein registreren op het internet. Het levert ze behalve een plek voor een website ook een berg aan e-mailadressen op. Geschikt voor spam en allerlei andere ellende. Misdefinitie accepteert e-mailadressen van eigen domeinen in principe niet. Incidenteel wordt het wel eens toegestaan op basis van de gegevens die bekend zijn over de houder al kan dat maximaal 1 keer per domein als het een .nl betreft. E-mailadressen van het werk houdt u tevens het liefst voor uzelf.

Beleid op misdefinitie.nl.

U registreert uw account met behulp van de pagina waar u heen wordt geleid als u op "registreren" klikt. Over het hoe en waarom van de registratie kunt u hier het een en ander lezen. Is uw aanmelding in orde, dan ontvangt u vanzelf een wachtwoord om in te kunnen loggen. Vervolgens kunt u gaan posten, maar ik raad u aan om eerst een aantal artikelen te lezen voordat u daadwerkelijk zelf in de pen klimt. Het beleid wordt namelijk deels gevormd door hetgeen in artikelen wordt beschreven. Het staat met opzet (nog) niet bij elkaar omdat we van mening zijn dat een intelligent persoon zichzelf de regels eigen kan maken door hetgeen dat hij leest. Grenzen opzoeken om binnen regels te blijven wordt hiermee ook vermeden. In het kort verwachten we correct Nederlands en letten we erg streng op de manier van discussieren. Zo zijn onder andere drogredenaties, cirkelredeneringen, dooddoeners en in het algemeen discussiebelemmerend gedrag niet toegestaan. Ook houden we ons aan het onderwerp van het artikel waarop gereageerd wordt.

Waar kunt u heen als u het niet bevalt?

Veel mensen denken nog steeds dat ze op elke discussie waar ze het niet mee eens zijn moeten reageren en dan nog het liefst op een manier waarmee ze laten zien een bepaalde overtuiging aan te hangen. U mag best een politieke partij een warm hart toedragen, maar als de insteek van uw boodschap enkel en alleen de goedheid van de partij betreft kunt u beter terecht op hun website. Belanghebbenden zien we ook liever niet als zij enkel te melden hebben dat hetgeen dat beschreven is niet waar is. We weten ook wel dat een schooldirecteur misstanden op zijn school altijd zal ontkennen omdat het slechte publiciteit oplevert. Dat hoeft hij ons niet nogmaals komen te vertellen. We weten ook wel dat een groot aantal leerlingen of studenten tevreden zijn over hun school en dat graag met z'n allen roepen als er weer eens iets gebeurd is. Toch wordt dat "belanghebbenden gedrag" niet geaccepteerd aangezien het nooit iets bijdraagt. U bent dan vast van harte welkom op Fok!, GeenStijl, Witheet, Tweakers.net en vele anderen. Misdefinitie kent een hele andere insteek dan genoemde websites. We vragen om dat te accepteren en te respecteren.

We houden het gezellig en nodigen iedereen uit om te reageren en mee te doen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.