Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

191 # PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie #
Gepost door Misdefinitie op 25-09-2006 om 00:43.
Politieke partijen zijn voornamelijk bezig om uw geld te verdelen middels een systeem dat zij aanhangen. Of ze nu links of rechts zijn: zonder uitzondering proberen zij de eigen behoeften te bevredigen door het volk wijs te maken dat ze voor het algemene belang handelen. Nu krijg ik wel eens het verwijt dat ik het socialisme aan zou vallen omdat ik zelf een rechtse rakker zou zijn. Toch moet ik u melden dat het in werkelijkheid niet zo simpel in elkaar zit. Over welk systeem men dient te hanteren verschillen heel veel mensen van mening, maar mijn inziens kan een systeem pas enige vorm van respect krijgen als degene die hem uitdraagt zelf zijn principes uitdraagt. Hoe kan iemand immers met goed fatsoen een systeem verdedigen waarvan hij zelf het idee heeft dat het maar goed is dat hij zich er niet naar hoeft te gedragen? Het socialisme staat erom bekend dit mankement te kennen. Degenen die de ideologie uitdragen, in Nederland met name de PvdA, laten keer op keer zien niet te geloven in hun eigen pierepraat.

Racisme.

Het onderwerp racisme is veel besproken als het gaat om rechtse partijen, maar aan de linkerkant van het spectrum kunnen ze er ook wat van. "Geef racisme geen kans!" roepen ze bij de PvdA, SP en GroenLinks. Er is geen discussie over mogelijk: racisme is slecht en moet zo vlug mogelijk worden uitgebannen. Nu mogen mensen het daar mee eens zijn, maar ook mee oneens zijn. Dat valt onder de vrijheid van meningsuiting. De vraag is echter hoe de PvdA zich nog geloofwaardig kan maken door tegen racisme te pleiten als hun voorman Wouter Bos zelf zo erg tegen zwarten is dat zelfs zijn dochter niet op een zwarte school mag? Hij wil het beste voor zijn kinderen. Wil ik als Nederlander het beste voor mijn kinderen, dan ben ik opeens de grote racist. Zo lust ik er ook nog een paar. Hoe geloofwaardig kan de PvdA zich nog noemen als ze vinden dat mensen met een kleurtje zelfs in de eigen partij een risico vormen? Het doet pijn in zijn hart, maar Wouter Bos de arische knakker die walgt zelf van zwart!

Eenzijdig socialisme.

Het socialisme gaat altijd samen met de zogenaamde aanspraak op juistheid. Zij vinden zichzelf sociaal, zij geven om mensen, zij willen zogenaamde menselijke regels en ze willen het liefst iedereen alles cadeau geven zonder dat die mensen er iets voor doen. Natuurlijk, dat willen wij ook. In een ideale wereld is de wereld oneindig groot zodat iedereen een grote vrijstaande villa heeft om in te leven. Wanneer geld dan ook nog eens in overvloed aanwezig was, dan spelen we graag voor sinterklaas. Wordt arbeid in overvloed aangeboden door mensen die voor hun plezier gaan werken, dan kan de rest op zijn luie reet blijven zitten. Raad eens? Deze wereld is niet ideaal. Ruimte en middelen zijn schaars en de meeste mensen werken om de rekeningen te kunnen betalen en om er zelf beter van te worden.

Is er dan behalve dat het socialisme praktisch gezien onmogelijk kan werken nog een bezwaar? Jazeker. Een bezwaar dat in een aantal gevallen zelfs zwaarder weegt. De mensen die het socialisme aanhangen dringen anderen de overtuiging op, maar ze zijn zo verblind door eigen belang dat ze niet meer (willen) beseffen wat het socialisme objectief van hen eist. Het gaat altijd 1 kant op: zij willen dat wij gehoorzamen, maar zelf gehoorzamen ze er niet aan. Ik noem dat eenzijdig socialisme aangezien het altijd van 1 kant moet komen. Zelf draag ik minstens 70 % van mijn inkomen af aan anderen. Toch heb ik nog nooit een echte socialist gezien die zijn geld met mij deelde. Nogal hypocriet vindt u ook niet? Als student is er nog nooit een socialist naar me toe gekomen om me wat geld toe te stoppen. Wel diende ik voor mezelf tienduizenden euro's schulden te maken om zelf hogerop te komen. Ging ik eenmaal werken, dan kwamen die parasieten en bloedhonden wel hun deel ophalen.

Wat denkt u van Wouter Bos die lekker in de kamer zit met een dik salaris? Hij is zo hypocriet om meer dan de helft van het salaris van een modaal verdiener te jatten om dat vervolgens aan buitenlandse lamballen te geven zodat zij voor hem gaan stemmen. Zo goed dat hij in het socialisme gelooft zo goed voert hij het uit: waarom neemt hij zelf geen modaal salaris en geeft hij de rest aan wat hij "de armen" noemt? Wel nee, socialisme komt weer van 1 kant en dat is de kant van de arbeider die het moet opbrengen. Hoe geloofwaardig is dat nog? Kent u lulletje rozenwater als voormalig voorman van Groen Links nog en Melkert die ooit de PvdA leidde? Of Wim Kok? Allemaal hebben zij topbanen in het bedrijfsleven gekregen en verdienen nu een topsalaris. Linkse praat hebben ze logischerwijs niet meer. Eenzijdig socialisme is walgelijk en hypocriet. Waar zijn de communisten met LEF die het systeem echt tweezijdig durven uitvoeren?

Mooi-weer-praten.

Iemand die er echt van overtuigd is dat zijn systeem werkt is zonder meer in staat om dat te bewijzen. Heel concreet kan aangetoond worden waar het systeem werkt en waar het te kort schiet. Jammer genoeg kiest men bij de PvdA altijd de weg van de minste weerstand: het hernoemen van het probleem. Daarbij krijgt een probleem een andere omschrijving en vervolgens zeggen zij dat de oude omschrijving niet meer bestaat. Logisch toch? Net zo logisch dat zelfs een klein kind meteen opmerkt dat daarmee niet het probleem is opgelost. Kut-Marokkanen die Amsterdam West onveilig maken en groepsverkrachtingen uitvoeren van kleine meisjes worden door de PvdA liefkozend "jongens die zich vervelen" genoemd, maar het is een feit dat daarmee niks is gedaan aan de groepsverkrachtingen. De volgende keer doen zij het gewoon weer. Of dat nu uit verveling is of omdat ze hun geiten missen. Dat doet dan niet eens meer ter zake.

Socialistische principes van de PvdA hebben ons derhalve nog nooit iets zinnigs opgeleverd. Moslimterrorisme noemen ze maar terrorisme uit angst dat de bevolking doorkijgt waar de dreiging vandaan komt. De dreiging blijft echter toch wel doorgaan en iedereen snapt op een gegeven moment wel uit welke hoek de linkse wind waait. Al kunnen mensen tegenwoordig nog maar nauwelijks rekenen: twee situaties vergelijken waarbij in de ene situatie een bepaalde groepering nog niet aanwezig was geeft een niet al te moeilijke conclusie over de verandering. Ze durven het beestje niet bij de naam te noemen. De lafaards.

PvdA-Amsterdam: "Weg met de allochtoon!"

Tijdens het spelen op het internet, stuitten we op een eigenaardig idee. U wordt vriendelijk verzocht het woord allochtoon niet meer te gebruiken. Gebruik alternatieven, zet uw beatbox aan en rap met ons mee:

Ik ben Manon van der Garde en PvdA gewoon,
de beste van Nederland en haat de allochtoon.
Graag wil ik u wijzen op die vele alternatieven,
die u kunt gebruiken bij het benoemen van zulke dieven.

Allochtonen zijn echt heel sociaal,
bij problemen komen ze allemaal.
O shit, geen allochtoon maar Turk of neger,
ze komen nooit alleen, maar met een heel leger.

Buitenlander noemen mag ook al niet meer,
al jatten ze zelfs keer op keer.
Zeg geen kut-Allochtoon, maar kanker zwarten,
tering apen en vervloek laffe harten.

Noem het beestje bij de naam en zeg vuile Marokkaan,
ga nu eens snel bij mijn geiten vandaan.
Als hij dan met zijn pipagun schiet,
noem hem dan verdomme een tyfus islamiet.

Wat te denken van Westerse buitenlanders,
allochtoon is daar beledigend want zij zijn anders.
Van Japanners en Chinezen heeft niemand ooit last,
maar de niet-Westerse, waren die maar ver..... had het echt wel gepast.

Het begrip allochtoon leidt tot discriminatie,
misverstanden en verkeerde klassificatie.
Met allochtoon bedoelen we de stoute nikkers,
krakers, verkrachters en ook flikkers.

Het zijn gewoon Amsterdammers zoals jij en ik,
houden beiden van een leugen en zijn beiden niet goed snik.
We gaan door tot de allochtoon niet meer bestaat,
want zeg nou zelf: "Dat kan toch geen kwaad?"


Top idee van de PvdA! Daar komen we ver mee. Vergeet u het idee nu maar snel. U heeft wellicht de sarcastische ondertoon meteen begrepen. Mevrouw Van der Garde wil graag een taboe op de allochtoon en spoort ons aan om alternatieven te gebruiken. Het bovenstaande laat zien hoe dat alternatief prima uitpakt in de praktijk. Onwenselijk? Racistisch? Strafbaar? Geef ons niet de schuld. Het is alweer een top idee van een PvdA'er. Wij voeren alleen maar uit. Even klappen mensen. Dit is een plechtig ogenblik.

Totdat we weer met beide benen op de grond worden gezet. Het idee is natuurlijk weer erg politiek correct. Struisvogelpolitiek bedrijven is de PvdA niet vreemd. Sinds 20 jaar mogen we geen Turk, Marokkaan, neger en buitenlander zeggen en nu voegen zij daar het woord allochtoon aan toe. Komt het niet eens bij ze op dat we in Nederland een structureel probleem kennen met niet-Westerse allochtonen en dat mensen voor die groep toch altijd weer een woord bedenken om ze aan te duiden? Die groep springt qua slecht gedrag en criminaliteit boven elke groep uit. Een term in de ban doen levert de maatschappij niks op. Men dient het onderliggende probleem aan te pakken zodat niemand meer reden heeft om een term met negatieve lading te gebruiken voor een bepaalde groep mensen. Helaas zullen de linkse partijen dat nooit begrijpen.

De PvdA hanteert mijn inziens een wereldvreemd beeld waarin het probleem zogenaamd opgelost wordt als mensen niet meer precies kunnen waarnemen wie er nu eigenlijk verantwoordelijk voor zijn. Zo vindt onze lieve Manon dat we relschoppende Marokkanen in Amsterdam West maar Amsterdamse rotjongens moeten noemen. Aangezien we dan niet te horen krijgen dat het weer die klote allochtonen waren, is het probleem onzichtbaar opgelost. In de kranten komen dan statistieken te staan dat alle criminaliteit 100 % te wijten is aan Amsterdammers en (want dan mag het woord wel) 0 % aan allochtonen. Leugen en bedrog noem ik dat. Het probleem verdwijnt niet door het anders te noemen, want de criminaliteit blijft gewoon bestaan. Het volk duidelijk laten weten wie verantwoordelijk zijn en de daders op transport stellen naar hun eigen land werkt wel aangezien iedereen dan concreet een daling kan waarnemen van de misdaad.

Bij de PvdA is het altijd alsof ze een ziekte willen genezen door de naam van de ziekte uit het woordenboek te schrappen. Helaas gaat dat niet werken. Onze Manon is zelfs uitgehoond door de achterban. Zij zagen de bui al hangen en vooral onze alternatieven zouden het goed doen. Het idee is daarom verworpen en we mogen ze weer noemen hoe we willen.

PvdA gelooft zijn eigen ideologie niet.

Het blijft genieten geblazen, want recent werd bekend dat de PvdA zelf helemaal niet meer gelooft in de eigen leugens. Zoals hier boven is gebleken zijn ze zelf racistisch, hypocriet en dom bezig. Het probleem ligt daar niet alleen. Ze lijken ook steeds meer moeite te krijgen om het domme klootjesvolk te overtuigen. Hoe men het ook draait of keert: geen enkele idioot geeft zijn geld graag aan anderen en zeker niet aan vreemden. De PvdA had daar een prima hulpmiddel voor gevonden. Namelijk de sociale druk. Mensen die een ander zien klappen zijn vaak eerder geneigd om iets positief te vinden dan wanneer ze de ander zien huilen.

Wat doet de PvdA? Heel simpel. Aangezien niemand ze gelooft en ze zo dom als het achtereind van Allahs varken zijn, roepen ze graag mensen op voor een functie als PvdA-debiel. Deze mensen wordt met klem gevraagd om maar vooral te klappen als iemand bij de PvdA een toespraak houdt. Ja ja Woutertje, maak uw borst maar nat. Enkel deze geÔndoctrineerde honden zijn bereid om voor de PvdA te klappen. De rest is niet eens aanwezig en kijkt met walging toe. Behalve dan het uitheemse gedeelte van ons land dat geen Nederlands spreekt en enkel de woorden discriminatie, moskee en uitkering verstaat.

Volgens de PvdA bent u een beetje dom als u niet voor de PvdA bent. Na bestudering van dit artikel raad ik u toch een andere mening aan.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.