Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

190 # Troonrede op propagandadag #
Gepost door Misdefinitie op 20-09-2006 om 01:36.
Met de voorgelezen Troonrede op Prinsjespropagandadag 2006 gaf de koningin het startsein waardoor het verkiezingsgeweld pas echt losbarst. De tijd dat onze koningin zelf een toespraak hield is inmiddels allang voorbij. Dit jaar werd duidelijker dan ooit dat zij slechts een rede voorlas die haar in de handen werd gedrukt door propagandamakers in de politiek. De Troonrede vertelt ons normaliter hoe ons land ervoor staat en dat zullen we weten ook. We staan aan de vooravond van de verkiezingen die door geklungel van D66 vervroegd gehouden worden. Uiteraard betekent dat een dik aangezette Troonrede waarin positiviteit het hoogste woord voert. Balkellende heeft onze maatschappij veel goed gedaan en graag zou hij dat willen verzilveren zodat het volk de volgende keer ook massaal op hem gaat stemmen. Daarom had de Troonrede voornamelijk als doel om propaganda te voeren zodat het kabinet de zoete vruchten die rot zijn van binnen kan plukken.

Geheim.

Onze regeringsleiders zomaar beschuldigen voor het maken van propaganda kan natuurlijk niet. Gegronde redenen moeten daaraan ten grondslag liggen. Een van die redenen kunt u terug vinden in de manier waarop men dit jaar met informatie rondom de miljoenennota is omgegaan. De jaren ervoor lekte er nog regelmatig iets uit. Vorig jaar was Nawijn daarvoor verantwoordelijk. U weet wel: die rakker die zichzelf onsterfelijk maakte door een proefballonnetje op te laten met betrekking tot de doodstraf. Op lekken van staatsgeheimen en machtspelletjes achter gesloten politieke deuren staat vooralsnog geen doodstraf, vandaar dat hij die gegevens even fijn doorspeelde aan RTL-nieuws. Zijn motivatie daarvoor lag in het idee dat hij graag openheid in de politiek ziet. Wij ook en daarom is het ook zo raar dat men er dit jaar alles aan heeft gedaan om het geheim te houden. Hebben ze soms iets te verbergen?

Wie propaganda wilt maken dient het volk vooral zo lang mogelijk dom te houden en ze op het juiste moment van valse en/of niet complete informatie te voorzien. Ze gaan dan inspelen op hetgeen dat er gezegd wordt en als het in veel woorden maar mooi genoeg klinkt, dan zijn ze al tevreden. De meeste mensen zijn toch dom met een korte termijn geheugen die nog korter is dan het geheugen waar een vis het mee moet doen. Bij het kabinet werkt dat precies hetzelfde. Juich mensen! De ecnomie is aangetrokken. De werkloosheid is gedaald. Er zijn meer mensen aan het werk. Het bedrijfsleven boert goed en tussen haakjes, zij nog beter. Dikke salarissen, veel snoepreisjes en bijzonder kostbare cadeautjes op onze kosten. Het kan er allemaal vanaf aangezien er wordt geschermd met een bevolkingsovershot. De nadruk ligt op wat vaag gelul, maar wat heeft de burger daar concreet aan?

De punten uit de Troonrede zijn helemaal niet positief.

Onderzoeken dat het beter zou gaan met Nederland zijn vaak erg dubieus te noemen. Het ligt er maar net aan hoe men de vragen stelt en zeker aan wie men de vragen stelt. Balkenende verdient een slordige 140.000 euro per jaar. Hij wordt omringd door mensen die nimmer minder dan 80.000 verdienen. Vraag hen maar of ze het Łberhaupt zouden merken dat er iets structureel dingen mis gaan in ons land. Nee, natuurlijk niet. Zij wonen niet in de grote steden van Nederland waar de criminaliteit hoogtij viert. Zij hoeven niet krom te liggen om hun woning te kunnen betalen. Van onderwijs hoeven ze ook niet te genieten en qua zorg hebben ze allerlei persoonlijke doktoren klaar staan. Zo kan ik het ook. Of vraag het bijvoorbeeld aan de uitkeringstrekker die nooit wat gedaan heeft maar prima kan leven van allerlei subsidieregelingen. Nee, neem dan de hoogopgeleide Jan-modaal die zich na jaren van investering in scholing met moeite een portiekflat in de slechtse buurt van de stad kan veroorloven. Waarom krijgt dat geen aandacht?

De plannen van het kabinet staan in het teken van het geven van cadeaus in de vorm van een sigaar uit eigen doos. Ze brengen het zogenaamd positief zodat iedereen gaat denken wat voor goeds zij gedaan hebben. Propaganda omdat het weergegeven rooskleurige beeld ons inziens niet strookt met de werkelijkheid. Neem bijvoorbeeld eens de hoofdlijnen van de kabinetsplannen. De koopkracht zal volgens het "missionaire" kabinet er met 1 % op vooruit gaan. Wel dient men er rekening mee te houden dat het gebeurt na de invoering van de euro waardoor de prijzen zijn verdubbeld. Verder was er nog de jarenlange loonmatiging, de enorm gestegen ziektekosten, de jaarlijke inflatie en de extreme belastingdruk die we in Nederland kennen. Die ene 1 % is daarom geen sodemieter waard.

De gemiddelde werkloosheid ligt in Nederland rond de 415.000. De afgelopen twee maanden ja. Met dit gemiddelde zal het eerder richting de 450.000 gaan dan richting de 400.000 zoals men beweert. Getuige de artikelen van het CBS over de eerdere kwartalen. Ze roepen zelfs dat ze het onder de 340.000 krijgen. Wat een propaganda. De WAO'ers tellen dan niet mee als werklozen zodat we hun schatting niet erg realistisch kunnen noemen. Media worden aangespoord om vooral te melden dat de werkloosheid afneemt en dat er meer banen komen, maar deze week verschenen ook berichten dat zelfs onze hoogopgeleiden niet meer voldoen voor bedrijven. Een tekort wordt hier opgevoerd om nog meer Polen te halen. Wat eerder tot meer werkloosheid zal leiden dan het oplossen, maar we zullen het wel zien straks.

Wat betreft de lastenverlichting worden we ook niet blij. De WW-premie wordt weliswaar verlaagd, maar als u straks werkloos wordt krijgt u geen sodemieter meer. Dan zeg ik: schaf die premie maar helemaal af en laat iedereen lekker zelf sparen voor onvoorziene uitgaven. O ja, u wist dat ze ook al bezig zijn om ontslagregelingen soepeler te maken? Kindergerelateerde kosten zijn met name kosten waar mensen zelf voor gekozen hebben. Erg fijn weer dat de rest van de maatschappij opdraait voor kosten die anderen maken. Liever zag ik dat men de belachelijk hoge BTW aan banden legt. Veel mensen weten het wellicht niet meer, maar na een hele tijd 17,5 % geweest te zijn kennen we thans het 19 % tarief. Als het kabinet dat nu had terug gedraaid, dan hadden we er allemaal profijt van gehad. Nu moeten een heleboel mensen voornamelijk de cadeautjes betalen voor anderen. Waar kennen we dat van? O ja, het socialisme.

We komen vervolgens uit bij termen als economische groei. Veel bombarie is er nodig om ons te vertellen dat ze maar liefst een overschot hebben van 0,3 procent. Overschot op wat vragen we ons af? We moeten rente over schuld betalen. Schuld ja. Kunnen we dat, dan vinden zij dat goed genoeg om eens flink de sinterklaas uit te hangen. Toch praten we hier over schuld. Een schuld van 220 miljard waarvoor we elk jaar minstens 20 miljard rente betalen. U hoort het goed: we spoelen door de schuld elk jaar 20 miljard de plee in. Gebruik meevallers godverdomme om de schuld af te lossen en loop niet alleen het volk te paaien in de hoop de macht te behouden. Respect verdienen ze op deze manier zeker niet. Wie is er nu blij met schuld? O ja. U krijgt volgens jaar wellicht een paar euro's extra voor de zorg. Daar zullen studenten die van 400 euro naar 1200 euro zijn gegaan blij mee zijn. Evenals andere mensen voor wie de zorg tientallen euro's duurder is geworden.

Tot zover het positieve geleuter van het kabinet dat helemaal niet zo positief blijkt te zijn als ze beweren. De werkloosheid blijft onder bepaalde groepen hoog, hoogopgeleide starters vinden lastig een baan, de zorgkosten rijzen de pan uit, we houden een torenhoge staatsschuld en we mogen lekker meebetalen aan cadeautjes die vooral anderen krijgen. Behalve degenen waar het om gaat: de hardwerkende man die tussen uitvreter en grootverdiener inzit. Zelfs Marijnissen van de SP spreekt over propaganda. Hij vindt dat het een goed-nieuws-show betreft en dat het verhaaltje van het kabinet meer fictie dan feiten bevat.

We kunnen niet anders dan hem in deze kwestie gelijk te geven omdat we hetzelfde gevoel herkennen. Middels een mooi propagandapraatje wordt er gedaan alsof er helemaal niks in ons land aan de hand is. Aandacht voor de feiten was er niet, daarom willen we die feiten graag nog even herhalen. Nog steeds vangen veel mensen onterecht een uitkering. Uitvreters en parasieten van onze maatschappij dienen geheel onthouden te blijven van onze steun als ze hun situatie zelf veroorzaakt hebben. Een korst brood met wat water kunnen ze krijgen en voor de rest moeten ze keihard aan het werk worden gezet. WW-premie moet worden afgeschaft en de besparing door uitvreters geen bijstand meer te geven moet aan de werkende man worden teruggegeven. De arbeider is langgenoeg uitgekleed: zijn loon moet na jaren matiging weer gecompenseerd worden.

De feiten: problemen die zij niet durven noemen.

De feiten liggen ook op de gebieden die het kabinet verzwegen heeft. Hoezo geen propaganda? Wel de zogenaamde positieve dingen noemen, maar de negatieve shit vergeten? Goed, daar gaan we. Allereerst de zorg. Veel te duur en te onbetaalbaar geworden voor veel mensen. Nog steeds kent de opleiding Geneeskunde een beperkt aantal plaatsen. Waar weinig aanbod en veel vraag toe leidt is bekend. Ziekenhuizen zijn slecht en presteren onder de maat. Zusters geven slaappillen om van lastige patiŽnten af te zijn. Ziekenhuizen frauderen en rotzooien met gegevens over medische fouten. Daardoor leggen minstens 3000 mensen per jaar het loodje. Helaas ook mensen die we wel nodig hebben. Slordig, slordig, slordig. De zorg is waardeloos. In het ziekenhuis ga je sneller dood dan in het verkeer. Mensen gaan niet meer naar de dokter omdat ze er rot behandeld worden en/of de arts in kwestie domweg geen moer weet.

Goed gedaan Balkenende! We gaan nog even verder. Integratie is ook een zeer groot probleem. Met geen woord wordt er gerept over de echte problemen met buitenlanders. De multiculturele samenleving is failliet. Ons land is bezet, de criminaliteit is het hoogst bij de uitheemse volkeren waar we zo tolerant voor waren en Marokkanen maken tegenwoordig de dienst uit in de grote steden. Burgemeesters stoppen incidenten in de doofpot. Moslims dreigen het Westen met de dood. U hoeft onze artikelen maar te lezen of u merkt al dat er grote problemen zijn waar men niks aan gedaan heeft. Hoezo gaat het goed meneer Balkenende? Hij had voor die 0,3 % beter een paar extra treinen kunnen bestellen. Gas is ook goed. Voor de verwarming uiteraard. Zijn partijgenoot Donner is vervolgens toch van mening dat we hen moeten straffen volgens de sharia die hij wil invoeren.

Denken we nog aan het onderwijs? PABO-studenten kunnen niet eens rekenen. Dat noemen ze HBO tegenwoordig. HBO'ers mogen zichzelf master noemen terwijl ze een bacheloropleiding hebben gedaan met een paar extra vakken. Wat dus betekent dat alle opleidingen in waarde zijn gedevalueerd. Werkgevers hebben al aangegeven dat iemand die tegenwoordig afstudeert geen flikker meer waard is. Alleen met een trainneeship waardoor de student weer jarenlang moet gaan leren is hij nog enigszins te redden. Dank u wel mijne heren in de politiek.

Ook in de rest van het onderwijs is het een zooitje. Studenten van MBO en lager vinden nauwelijks een stageplaats. Toch is deze stage verplicht en wil men het ook op het VMBO gaan invoeren. De bedrijven zitten daar helemaal niet op te wachten. Het probleem gestuurd onderwijs (PGO) bleek geflopt te zijn en is vervangen door modewoorden als motivatie en reflectie. Zodoende kan iedere scholier en student de ander motiveren, maar weet en kan geen sodemieter. Wel zuipen ze als de tering en zit er in iedere schoolklas zo'n klerejoch met een wapen. Toch vinden ze dat erg veilig. Het onderwijs is geheel verpest en het kabinet heeft er niks aan gedaan om dat te voorkomen.

Het spreekt voor zich dat het realistische beeld over de maatschappij sterk afwijkt van het propagandabeeld dat het kabinet poogt neer te zetten. Hun versie is een sterk politiek gekleurde leugen om u ervan te overtuigen dat u het beste op hen kunt stemmen. Ga er niet in mee. Onthoud dat zij ons slechts hebben behoed voor de afgrond waarin Wouter Bos van de PvdA ons had willen storten. Het kabinet is zeker niet de schuldige van alles wat er niet klopt in ons land. Dat wil ik ook zeker niet beweren. Zij moesten ook maar zien te werken met de rotzooi die met name de PvdA heeft achter gelaten in ons land na 8 jaar paars. Voor een linkse partij hebben ze dat best aardig opgepakt. In dat licht bezien is het kabinet het beste uit het slechte geweest voor onze maatschappij. Een aardverschuiving zal moeten plaatsvinden om de correcte mensen op de juiste plaats te krijgen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.