Misˇdeˇfiˇniˇtie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 43 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

22 OM: "Spijbelaars zijn misdadigers" (6)
21 "Ook linkse indoctrinatie op islamschool"
20 CGB: "Afwijzen taalachterstand is rassenhaat"
19 Aangifte voor negerstoel van 1000 volt (2)
18 Master of Terrorism aan de VU (10)
17 PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie (2)
16 Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles (10)
15 SP-kinderen die vragen verspillen ons geld (6)
14 NieuwRechts is voor avondklok kut-Marokkanen (2)
13 Meneer Tönissen van de HvA is een leugenaar (23)
12 Schoolbank.nl ruikt het grote geld (7)
11 Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! (23)
10 Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005
9 Hack eens een servertje (24)
8 Downtime: world offline op de webhost (4)
7 Adresgegevens 1782 HvA-Studenten op straat
6 Reünie: de confrontatie
5 Downtime website door volle server (3)
4 Het Parool valt uitgever aan. (2)
3 De miljoenendans: heruitgave boek een feit! (3)

17 # PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie #
Gepost door Misdefinitie op 28-01-2005 om 23:47.
Ongeoorloofde discriminatie is stout en nog steeds strafbaar in Nederland. Op nieuws.nl is een artikel verschenen waaruit blijkt dat kamerleden van de Partij van de Allochtoon (PvdA) van mening zijn dat het woord "allochtoon" als aanduiding voor een buitenlander cq gast te weinig onderscheid maakt tussen mensen van verschillende afkomst.

Kamerleden Klaas de Vries en Jeroen Dijsselbloem beschrijven hun mening over het hokje allochtoon als "een zeer onnauwkeurige en weinig perspectiefrijke wijze om onderscheid te maken tussen de twee groepen". Daarom pleit de PvdA voor harde maatregelingen om discriminatie (het onderscheid tussen 2 groepen) nauwkeuriger en beter uitvoerbaar te maken. Ze willen dat allochtonen een stempel opgedrukt krijgen met het land van herkomst, gevolgd door een koppelteken en de benaming 'Nederlander' om het politiek correct te laten lijken.

Wij trappen er echter niet in. In werkelijkheid is het een ordinaire maatregel om mensen snel te kunnen selecteren. De laatste groep die een slordige 60 jaar geleden dergelijke acties ondernam om discriminatie beter tot zijn recht te laten komen waren de nationale socialisten. Of te wel de nazi's. Zij plaatsen bevolkingsgroepen in makkelijk herkenbare hokjes en benamingen, maar waren nog wel zo slim deze mensen te verplichten om een makkelijk en herkenbaar geel teken te dragen.

Gezien de mogelijkheden om het PvdA-plan uit te voeren zou het bijna noodzakelijk moeten zijn om het merkteken weer in te voeren. De benaming "allochtoon" kunt u in principe tegen iedereen zeggen die er niet als een Nederlander uit ziet. U slaat dan wel eens de plank mis, maar de kans dat u het juiste woord gebruikt is groot. Het plan van de PvdA om nauwkeuriger te discrimineren impliceert dat er een discriminatoir teken nodig is. Hoe kan het volk anders de afkomst van iemand herkennen zonder een goede training?

Naar mijn idee is dat een eng vooruitzicht. Ze beginnen met aparte namen waarna er al gauw andere maatregelingen nodig zijn om het plan te doen slagen. Stel dat u iemand op straat ziet lopen. U weet dat u hem [afkomst]-Nederlander (vergeet het koppelteken niet) moet noemen van onze socialistische vrienden. Op wat voor manier komt u aan de kennis over zijn afkomst? Juist. Enkel door een speciaal merkteken. Straks krijgen we niet alleen geel voor de joden, maar ook een geitsymbool voor Marokkanen. Of iedereen moet alternatieve benamingen voor "allochtoon" verzinnen die preciezer zijn zoals de Naffers. Waar gaat dit naar toe mensen? Laten we de PvdA zomaar de apartheid promoten door nauwkeuriger te discrimineren?

U begrijpt wel dat ik deze uiterst illegale en walgelijke ideeën van de PvdA om mensen te discrimineren op afkomst ten zeerste afkeur. Ik wens dat deze partij verboden wordt. Dit is geen normaal links, dit is extreem links.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door RiK (gast) op 06-03-2005 om 21:24.
Deze vergelijking met de nazi´s vind ik erg ver gezocht en wat hier allemaal staat zal ook zeker niet de bedoeling zijn van de PvdA, ik vraag me echt af waar al die haat van jou tegen alles wat linkser is dan Wilders vandaan komt..

Reactie door Misdefinitie op 07-03-2005 om 20:50.
Aan "zal ook zeker niet de bedoeling zijn" doen we hier niet. Op deze site worden politiek correcte definities onder de loep genomen en vergeleken met wat er in de praktijk gebeurt. Dat de PvdA en aanhangers het anders uitleggen is juist het punt waarop ik hier kritiek geef.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.