Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 35 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

182 Makelaars: "Starters ronduit arrogant"
181 Geloofwaardigheid Fok! roest aan Danny's reet
180 Socialistisch EU: "Geen discussie over doodstraf" (4)
179 Rechtsgeleerde tentamenperikelen UvA
178 Communist Marijnissen (SP) toont zich antisemiet
177 Politiek extremisme: alles moet kunnen
176 Stemcomputers in onze "democratie"
175 Kom maar binnen allemaal
174 Val kabinet: wie is de schuldige?
173 Daling niveau onderwijs laat sporen na
172 AD: "Smitjugend radicaliseert op zomerkamf"
171 Onderwijspersoneel in de uitverkoop
170 Veel Marokkanen hekelen onze democratie
169 De "strenge" NS-gestapo
168 Racisme PAN gaat gewoon door
167 Hahaha de Antifa (2)
166 Europafascisme: het CDA vindt u te dom
165 Gratis adviesservice ontslag.nl/net waardeloos
164 Rabobank: deine papiere!
163 Jonge moslims radicaliseren regelmatig

168 # Racisme PAN gaat gewoon door #
Gepost door Misdefinitie op 11-06-2006 om 17:45.
Racisme zou een activiteit moeten zijn die door onze Grondwet streng verboden is. Personen in gelijke omstandigheden enkel anders behandelen om het feit dat ze autochtoon zijn zou daarom ook uit den boze moeten zijn. Steeds vaker hebben we echter moeten constateren dat de term "racisme" voor een bizarre uitleg vatbaar is. Mensen vanuit een bepaalde hoek op het politieke spectrum leggen racisme uit als een activiteit waardoor allochtonen de klos zijn, maar ze vergeten dat het racisme zich voornamelijk richt op het eigen volk van Nederland. Verschillende maatregelingen worden er genomen om het zogenaamde racisme uit te bannen. Wie als Nederlander iets stouts over allochtonen zegt wordt al gauw gezien als een nazi. Het is echter voor een allochtonenpartij zelfs toegestaan om een partij op te richten waar het racisme van af spat.

De naam van de partij zegt al genoeg. Een partij voor allochtone Nederlanders. Een mooie vergelijking valt in dit opzicht wel te maken. Een partij voor blanken, Nederlanders of autochtonen zou in elk opzicht als racisme worden aangemerkt. Een partij voor allochtonen daarentegen vinden zij goed voor de legale genocide van blanken integratie. Racisme werkt echter twee kanten op. Als het uitsluiten van zwarten racisme is, dan is het uitsluiten van blanken dat ook. Spreken we met z'n allen af dat het uitsluiten van blanken geen racisme is, dan is het uitsluiten van allochtonen cq zwarten dat ook niet. Duidelijkheid en consequent handelen is gewenst, anders is er juist sprake van ongeoorloofde discriminatie. Het is een van de grootste taboes die er in Nederland heerst. Racisme van autochtonen is OOK racisme! Geef racisme geen kans!

Initiatieven om dergelijke partijen op te richten geven me altijd een vieze smaak in de mond. De rechtvaardiging denkt men namelijk te vinden in het misbruiken van woorden als democratie. Ze zijn van mening dat ze, omdat Nederland het systeem van de democratie kent, het recht hebben een partij op te richten waarvan de standpunten lijnrecht tegenover de Nederlandse samenleving staan. Juridisch hebben ze dat recht inderdaad. Rechten die mogelijk worden gemaakt door infiltranten in de hoogste organisaties van ons land. Logisch en moreel gezien hebben ze dat recht echter niet. Wie mijn woning als gast komt bezoeken, kan nimmer aanspraak maken op democratie. Zeker niet als dat betekent dat hij evenveel of zelfs meer inspraak wil verkrijgen dan de eigenaar. Ook niet als een ander daar toestemming voor geeft. In het groot geldt dat ook voor een land. Gasten vanuit het buitenland zouden nooit de mogelijkheid moeten hebben de democratie te kunnen misbruiken om een systeem in te voeren met als doel de democratie te verwerpen en de sharia in te voeren. Dat zulke constructies in Nederland mogelijk zijn is zeer kwalijk te noemen.

Bij het bespreken van een partij is het interessant om eens te kijken naar de standpunten. Misdefinitie laat geen partij ongemoeid. Hier doen we niet aan ongeoorloofde discriminatie en zeker niet aan racisme. U komt allemaal aan de beurt. Op de website van PAN vinden we een hyperlink naar de standpunten waarna de website een aantal categorieŽn toont waarmee we onze blik kunnen verruimen. PAN stelt in de eerste plaats dat ze geen partij voor de allochtonen zijn. Iedereen zou welkom moeten zijn. Ook autochtonen. Zo zo, we zullen er aan denken als we PVN oprichten; Partij Voor Neo-nazi's. Een argument dat geen hout snijdt, maar ik hamer erop dat als men dit soort redenaties gaat goedkeuren ze ook niet moeten janken als anderen ze ook gaan gebruiken.

Volgens PAN legt Nederland er nu teveel nadruk op dat allochtonen zich als gasten moeten aanpassen aan hun gastheer. Ze komen namelijk niet als gast, maar ze komen als bezetters. Ze komen om te blijven. Om het land over te nemen en genocide te plegen door het Nederlandse ras te laten uitsterven middels integratie. Ze komen om onze bezittingen aan te slaan onder het mom van belasting en accijns en ze komen om onze democratie te ondermijnen. Daar hebben wij als Nederlanders totaal niks over te zeggen omdat het nu eenmaal zo is. We bouwen nu moskeeŽn en kinderdagverblijven omdat Mohammed van kleine kinderen houdt. We moeten er maar aan wennen dat ons land een multi-criminele samenleving wordt en dat we niks meer te vertellen hebben. We moeten maar wennen aan de criminaliteit, het geweld, de verkrachtingen, de terrorismedreiging en de vernietiging van onze cultuur die dat met zich meebrengt. Ik zal u echter een ding vertellen: we zullen daar nooit aan wennen en het ook nooit accepteren.

School
PAN heeft geen problemen met zwarte en witte scholen. Zwarten willen niet met blanken op school zitten en het moet verdorrie toch mogelijk zijn om ze te scheiden. Een schooluniform vinden zij ook gewenst. Iedereen moet er hetzelfde uitzien. Behalve de moslima's met hun theedoeken op hun kop. Zij moeten zich blijven inpakken omdat de mannen bang zijn dat ze met een harde plasser in de klas moeten zitten. Ik kan u vertellen dat kleine Hans zich liever ineen gekrompen terugtrekt bij het zien van sommige van hen, maar dat ter zijde. Wederzijdse integratie is ook noodzakelijk volgens de partij. De allochtonen hebben zich namelijk nu wel genoeg verdiept in onze cultuur. Ze hebben met hun kennis en ervaring wonderbaarlijke dingen gebracht naar onze maatschappij. Criminaliteit en terrorisme. Daar moeten wij ze dankbaar voor zijn. Als dank moeten wij ons verdiepen in de sharia en hun taal leren spreken. Wederzijdse integratie was het toch? Zij vergeten even wie hier de gasten zijn. Autochtonen worden stelselmatig gediscrimineerd.

Werk
Diversiteit moet gestimuleerd worden. De blanken hebben nu lang genoeg kunnen werken. Het is tijd voor racisme op de werkvloer. Voortaan mag er bij advertenties staan dat men bij gelijke kandidaten met gelijke kennis en gelijke geschiktheid de voorkeur geeft aan zwarten. Liever zwart dan blank is het motto en discrimineren mag. Bedrijven die de voorkeur geven aan blanken mogen natuurlijk niet en elke keer als een zwarte wordt afgewezen, dan zijn alle dat soort bedrijven racisten. Zelfs als de blanke met een universitair diploma wordt verkozen boven een zwarte met een niet afgemaakt VMBO diploma. Had ik al gezegd dat autochtonen stelselmatig worden gediscrimineerd?

Allochtonen moeten verplicht worden uitgenodigd op sollicitaties. Al deugen hun papieren niet. Bij gelijke geschiktheid mag er uit honderden reacties niet meer willekeurig gekozen worden, maar moet er tenminste een aantal excuusallochtonen bij zitten. Als u ze later dan toch afwijst, dan wordt u beschuldigd van racisme. Zet u echter in uw advertentie dat u de voorkeur geeft aan zwarten, dan is het wel toegestaan. Racisme is toegestaan in Nederland. Dat wist u toch? Als blanken het slachtoffer worden tenminste. Om blanken te discrimineren betaalt de overheid graag subsidie.

Sinterklaas en jeugd
Illegalen moeten in de watten worden gelegd. Sinterklaas kapoentje zingen wordt ook weer verplicht. Zonder zwarte piet dan. Dat houdt voor de PAN een generaal pardon in voor de mensen die ons land hebben bedonderd. Turken zijn weliswaar net kakkerlakken en illegalen liegen alleen maar, maar Sinterklaas is ook weer in het land en dit maal nog linkser dan Peter R. de Vries.

Alleen discriminatie van allochtonen moet bestreden worden. Leerlingen zitten namelijk vol rassenhaat. Het onderwijs voor de jeugd mag verloederen om allochtonen een oneerlijke voorsprong te geven op autochtonen. Aan jonge moslims moet een podium geboden worden. Ze radicaliseren dan wel regelmatig, maar dat komt volgens de PAN omdat ze in een sociaal isolement zitten. Daar moeten ze uit en u dient om te gaan met terroristen in spe. Anders wordt u opgeblazen, maar dat vertellen ze er lekker niet bij. De islam heeft namelijk al een slechte naam en met een campagne "hoe leuk is moslimcriminaliteit" willen ze het imago weer opkalefateren. Marokkanen zijn erg leuk, maar ook erg hypocriet. Vervelend, maar dat mag de pret niet drukken.

Overig
De overheid moet een voorbeeld worden van hoe het moet. De burger uitzuigen en van zijn eigendommen beroven net als een straatrover. De vrijheid van meningsuiting in zoverre beperken dat we alleen maar positief over allochtonen spreken. Vreemdelingenzaken mag worden afgeschaft omdat ze gevaarlijk zijn en omdat Nederlanders toch vinden dat die illegalen moeten oprotten. Justitie en aanverwante clubjes moeten worden gereoganiseerd. Meer mosliminfiltranten en een snellere invoering van de razzia ehh sharia. Nederland moet gaan dokken voor asielzoekers. Zij zijn zielig. Ze waren al zo arm in hun land en waren op sterven na dood. Toch hadden ze het vermogen om naar Nederland te reizen in gezonde staat. Erg geloofwaardig allemaal.

Economische vluchtelingen zijn het. Gelukszoekers waarvan het PAN vindt dat ze door u onderhouden moeten worden. Dokt u even mee voor uitkeringen en huursubsidie? De IND moet voortaan bestaan uit allochtonen. Zij weten hoe het is om alles gratis en voor niks te krijgen. Een paradijs. Zij laten hun soortgenoten graag blijven om hetzelfde lot te ondergaan. Uiteraard is dat gehele beleid "humaan": de hardwerkende Nederlander moet zoveel belasting betalen dat starters op de arbeidsmarkt niet eens een woning kunnen betalen en een groot deel in financiŽle nood verkeert. Dat geld zit immers bij de allochtonen.

Op het gebied van oorlogsvoering en terrorisme hebben "onze vrienden" ook zo hun eigen ideeŽn. Allochtonen, met name de moslims, zijn in (heilige) oorlog met het Westen. Overal ter wereld voeren zij oorlog met als enige doel het creŽren van een islamitische heilstaat. Nederland mag volgens PAN die verovering geen strobreed in de weg liggen. Dat houdt in dat Nederland geen troepen mag sturen naar landen waar moslims ten onrechte de mensen ringeloren en afpersen. Hulp bieden bij het "opbouwen van de economie" mag natuurlijk wel. Dat smeergeld komt toch wel in handen van de radicale islam. Nederland moet zich bovendien tegen de VS keren. De VS mag geen landen meer bevrijden uit de islamitische terreur. Nederland wordt opgeroepen de islam te steunen en zich lijnrecht tegenover Bush op te stellen. Vechten tegen het terrorisme mag niet meer. We moeten de dialoog met ze aangaan. In het Arabisch natuurlijk. Blaten als een schaap en roepen als een kameel is uiteraard wel toegestaan zolang u maar niet verwijst naar seksuele uitspattingen met dieren. Internationaal opererende socialistische organisaties zoals de IS en de AFA moeten gesterkt worden in hun mogelijkheden. Zij zullen regeren middels het fascisme.

Arme landen die arm zijn geworden doordat ze het ooit hebben gewaagd een systeem aanverwant aan het communisme cq socialisme in te voeren moeten juist geholpen worden. Iedereen even arm, dus kom hier met uw geld en wordt even arm als de armste sloeber. Prive bezit wordt verboden. Het is toch een schande dat u wel iets heeft terwijl een land door een verkeerde systeemkeuze niks meer heeft? Sinterklaas moeten we spelen. Geld geven, hulp bieden en ons land weggeven. Daar zijn we goed genoeg voor. Wanneer we niks meer te geven hebben mogen we zelf oprotten uit eigen land. Onder het mom van mensenrechten moet het voor iedereen mogelijk zijn om Nederland binnen te komen. Ook willen zij transparantie in het beleid. Zij willen alles weten en infiltreren. Het volk houden ze liever dom.

Voor Europa hebben ze ook nog het een en ander in gedachten. Turkije moet toetreden bij de EU. De reden hiervoor is simpel. Bij de EU geldt dat het grootste land de meeste macht krijgt en relatief gezien het minste betaalt. Nederland is klein, dus geen macht en extreem veel betalen. Turkije is groot, dus veel macht en relatief niks betalen. U begrijpt wel dat als een groot moslimland als Turkije zoveel inspraak krijgt in de EU, er zo goed als zeker van ons land een islamitisch land wordt gemaakt. Gebeurt dat niet, dan wil PAN het liefst dat Nederland zijn eigen identiteit behoudt. Zij willen dan in plaats van Brussel zelf de macht in Nederland. Eerst in Nederland de sharia invoeren, dan volgt de rest vanzelf denken ze zeker. Arme en corrupte Oosteuropese landen moeten optimaal kunnen profiteren van ons land en onze welvaart. Zie je wel dat het enkel economische gelukszoekers zijn?

Toch zijn ze het racisme niet verleerd. Niet Westerse Allochtonen hoeven zich zoals eerder gezegd niet aan te passen. Westerse Allochtonen echter wel. Eigen Zwarten Eerst luidt het standpunt van PAN. Ze streven naar een multi-culturele toekomst met "eerlijke" verdeling voor alle leden. Ze moeten mij toch eens uitleggen wat er eerlijk is aan "de meeste rechten voor het grootste moslim land", "de hoogste belastingsdruk voor de mensen die het meeste werken", "de grootste profiteurs zuigen het land uit" en "de allochtone bezetter pikt ons land in". Verder willen ze dat Nederland hun eigen identiteit behoudt. Alle asielzoekers binnenlaten en het gedogen van softdrugs. Dan kunnen ze blowen met hun uitkering in plaats van werken. Stelletje klaplopers. Wij zeggen: Eigen Volk Eerst!

Het gebruik van morele steekwoorden zoals mensenrechten, sociaal, racisme, discriminatie en dialoog moet al dit soort ellende rechtvaardigen. Die rechtvaardiging is maar schijn. Zoals u kunt zien richt de partij zich op allochtonen ten koste van autochtonen. Racisme van autochtonen viert hierbij hoogtij. Zij zullen ons land willen inrichten volgens de wensen van allochtonen en willen daarmee laten zien dat ze ons de baas zijn. Van gast promoveren zij zich tot alleenheerser waarbij (psychologische) oorlogsvoering, het rechtvaardigen van terrorisme en de vernietinging van onze cultuur voorop staan. Laten we dit gebeuren met ons land? Het antwoord zou keihard NEE moeten zijn. De genoemde standpunten in dit artikel komen overigens geheel voor rekening van PAN. Laat dat duidelijk zijn.

Nu een partij als PAN is toegestaan in Nederland kunt u erover denken een partij als BIB op te richten: Blank Is Beter!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.