Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

160 # Veranderingen op misdefinitie.nl #
Gepost door Misdefinitie op 07-05-2006 om 15:23.
Zo af en toe wordt het eens tijd voor een ander onderwerp. Laat ik het eens hebben over deze website. Een tijdje geleden zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd waarvoor ik even de aandacht wil vragen. Men zegt altijd wel dat een winnend team nooit veranderd moet worden en dat men iets dat niet stuk is beter niet kan proberen te maken, maar soms zijn bepaalde veranderingen gewoon nodig. Zo conservatief zijn we hier nu ook weer niet. Behalve dan dat de website er nu al 1,5 jaar op een paar kleine wijzigingen na precies hetzelfde uitziet. Een aantal jaartallen zijn aangepast zodat het hier inmiddels ook 2006 is. We hoeven immers niet altijd in het verleden te blijven hangen. Een aantal spelfouten zijn verwijderd, maar het is nog allemaal niet perfect. Dus als u nog wat spelfouten ziet, geef het aan en ik verbeter het. Een aantal kleuren deden wat flets en versleten aan. Wat nieuwe kleurcodes doen zoals u zien wonderen. Nee, helemaal roze zal het niet worden.

Zodoende heeft de website een iets ander uiterlijk gekregen, maar is het toch vertrouwd gebleven. Sommige zaken zijn verdwenen. Het partijprogramma van de politieke partij Nieuw Rechts is niet meer op deze site te vinden. Niet omdat het zulke amateurs zijn en ook niet omdat ze ons hebben gedreigd met een rechtzaak, maar puur om de reden dat het ruimte en bandbreedte verspilt. Wie het document wil hebben kan het bij de partij opvragen. De uitwerkingen van de wiskundemethode Getal & Ruimte zijn ook gesneuveld. De antwoorden die er stonden waren van een aantal hoofdstukken uit 3 verschillende boeken. Sindsdien werd dat niet meer geupdate. Naar mijn idee zijn ze nu vaak genoeg gedownload en aangezien er ook geen verzoeken kwamen om andere hoofdstukken te realiseren is dat onderdeel maar volledig geschrapt. Huiswerk maken zult u toch zelf moeten doen en er had toch al niemand interesse in. Uitwerkingenboeken kosten zo'n 50 euro en te koop bij EPN.

Het forum is tot nader order gesloten. U kunt er nog wel opkomen en mensen vinden het nog wel via Google, maar de mogelijkheid om er te registreren en te posten is buiten werking gesteld. Ten eerste werd het forum toch al nauwelijks gebruikt en diende het voornamelijk als berichtenbord voor alle verbannen sukkels die zich niet konden gedragen. Ten tweede wordt er nog steeds onderhoud gepleegd aan de website en wordt er een andere registratieprocedure ingesteld. Op deze voorpagina, waar u nu ook dit artikel leest, komen regelmatig gevarieerde onderwerpen voorbij waar u op kunt reageren. Zolang dat nog niet echt goed loopt is de noodzaak van een extra forum om de drukte te ontlasten nog niet van belang.

Dan kom ik bij de belangrijkste verandering op de website. Tot nu toe hanteerde misdefinitie.nl het openpostings-principe. Iedere bezoeker op de website kon bij elk artikel een reactie plaatsen. De reactie van de bezoeker kwam dan meteen zonder enige vorm van moderatie op de website. Achteraf werd het bericht dan gecontroleerd door de admin of door iemand met voldoende rechten en kon er eventueel actie ondernomen worden tegen vervelende berichten. Helaas kwamen er steeds meer vervelende mensen langs om vooral domme en niet gefundeerde berichten te posten waarin de beweringen zelden met argumenten werden onderbouwd. Een aantal mensen uitten zelfs bedreigingen of scheldkanonades. Op een gegeven moment houdt het op. Deze website heeft de ambitie een serieus discussieplatform te zijn voor juist die kanten van de onderwerpen die op andere websites zelden tot nooit besproken kunnen of mogen worden. Dat vereist van de bezoekers van deze website die een reactie willen plaatsen dat ze enige mate van kennis en niveau aantonen en minstens de algemeen bekende dicussieregels in acht nemen. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan gebruik te maken van drogredeneringen en zijn ontkenningen van belanghebbenden ook niet acceptabel.

Jammer genoeg liep het wat uit de hand en dan zijn maatregelingen noodzakelijk. Vanaf nu is het niet meer mogelijk voor de gewone bezoeker die even langskomt een bericht te plaatsen. Toch is het plaatsen van een bericht niet veel moeilijker geworden: even registreren volstaat. Bovenaan de pagina vindt u een hyperlink naar de registratiepagina. Op deze pagina is het mogelijk om een account aan te maken waarmee u op de voorpagina kunt inloggen. Na het inloggen kunt u als vanouds reageren op de artikelen door er een bericht te typen. U zult zich wellicht afvragen of dat niet ten koste gaat van de privacy. In principe is dat inderdaad het geval. Iedere vorm van registratie, op wat voor website dan ook, legt een aantal gegevens over u vast met als doel u te kunnen herkennen. De extra drempel die dat met zich meebrengt zorgt er echter wel voor dat de grappenmakers en loltrappers minder pogingen wagen de boel te bedonderen. Zij kunnen immers makkelijker verbannen worden.

Is uw privacy dan helemaal verdwenen bij het invoeren van een registratiesysteem? Nee, u heeft de keuze uit twee vormen van registratie. U kunt een relatief anoniem account aanmaken en u kunt (los daarvan) een account maken om juist wel gevonden te worden op het internet. Het anonieme account blijft anoniem voor de bezoekers van de website. U kunt er voor kiezen om alleen dit anonieme account aan te maken. Hiervoor bedenkt u een bijnaam waaronder u bekend wilt zijn op de voorpagina. Deze naam kunt u zelf kiezen, mits de gekozen naar niet reeds in gebruik is door een ander en mits de naam geen aanstootgevende woorden bevat. Het spreekt voor zich dat ik u niet hoef te vertellen om wat voor woorden het hier gaat. Om u te kunnen identificeren is er ook een geldig e-mailadres nodig van een (Nederlandse) internetprovider. Gratis verkrijgbare e-mailadressen van bijvoorbeeld Hotmail.com zijn niet toegestaan. Iemand die rottigheid uithaalt en verbannen wordt zou dan met teveel gemak onder een ander e-mailadres terug kunnen komen en bovendien is het met een providere-mailadres mogelijk om de provider op de hoogte te stellen als mensen illegale dingen doen. Het verstrekte e-mailadres blijft altijd verborgen voor de andere gebruikers. Een eigen domeinnaam mag slechts 1 keer gebruikt worden.

Behalve een anoniem account is het ook mogelijk om juist wel bekend gemaakt te worden op het internet. Hiervoor maakt u een zogenaamd schoolprofielaccount aan. Dit profiel staat desgewenst los van het anonieme account waarmee u op de voorpagina post en heeft als kenmerk dat er een openbaar profiel wordt aangemaakt. U heeft hierbij wel de keuze bepaalde informatie af te schermen. Voor dit account geldt: 1) u maakt hem niet aan en u laat alle velden leeg of 2) u maakt hem wel aan en vult de velden die u invuld naar waarheid in. Wie alle velden leeglaat van dit account, maakt alleen een anoniem account aan.

Als de website verder is uitgebouwd worden de schoolprofielen gekoppeld aan de onderwijsinstellingen waarop u heeft gezeten zodat mensen u makkelijk kunnen vinden. En nee, we hebben dat idee niet gejat van schoolbank.nl. Het tweede account is dus niet verplicht en als u hem aanmaakt bent u ook niet verplicht om alle velden in te vullen. Zo kunt u zelf bepalen in welke mate u bekend wordt op het internet. U kunt eerst het anonieme account maken en later de rest aanvullen. Overigens is deze functie nog niet operationeel.

Het invoeren van de registratievereiste heeft nog heel wat voeten in de aarde, maar voor misdefinitie.nl heeft het als voordeel gehad dat de lolbroeken die even kwamen kijken via Google niet meer zomaar domme en beledigende reacties gingen plaatsen. Kennelijk is registreren toch net even te veel moeite voor mensen die toch niet serieus willen meediscussiėren. Mensen die al een aantal keer verbannen zijn komen ook niet meer zo snel terug. Mochten ze wel terug komen, dan zijn ze al snel weer de klos. Een keerzijde en daarmee een groot nadeel had de invoering ook. Sinds de invoering zijn er geen berichten meer bijgekomen omdat simpelweg niemand het aandurfde om zich te registreren. Het scherm bijt echter niet. Ik nodig u allemaal uit om de registratie uit te proberen en een account aan te maken. Al is het enkel het anonieme account waarmee u op de website kunt posten. De website wordt voor u gemaakt en als u wilt bijdragen bent u van harte welkom.

Maak allen een account aan en reageer op de artikelen. Hartelijk dank.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.