Misˇdeˇfiˇniˇtie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 43 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

22 OM: "Spijbelaars zijn misdadigers" (6)
21 "Ook linkse indoctrinatie op islamschool"
20 CGB: "Afwijzen taalachterstand is rassenhaat"
19 Aangifte voor negerstoel van 1000 volt (2)
18 Master of Terrorism aan de VU (10)
17 PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie (2)
16 Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles (10)
15 SP-kinderen die vragen verspillen ons geld (6)
14 NieuwRechts is voor avondklok kut-Marokkanen (2)
13 Meneer Tönissen van de HvA is een leugenaar (23)
12 Schoolbank.nl ruikt het grote geld (7)
11 Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! (23)
10 Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005
9 Hack eens een servertje (24)
8 Downtime: world offline op de webhost (4)
7 Adresgegevens 1782 HvA-Studenten op straat
6 Reünie: de confrontatie
5 Downtime website door volle server (3)
4 Het Parool valt uitgever aan. (2)
3 De miljoenendans: heruitgave boek een feit! (3)

15 # SP-kinderen die vragen verspillen ons geld #
Gepost door Misdefinitie op 20-01-2005 om 00:15.
Zo goed gaat het op het moment niet met de economie. In tijden van economische crisis waarin iedereen de broekriem moet aantrekken en waarin het socialistische deel van de bevolking moord en brand schreeuwt dat de bezuinigingen allemaal zo asociaal zijn, kunnen we alweer een dubieuze en hypocriete uitgavenpost zien van onze vrienden bij de SP.

In een artikel wordt gemeld dat zij graag geld over de balk smijten met het enige waar de SP goed in is: vragen stellen. Kamerlid de Wit van de SP vond het noodzakelijk om 112 vragen aan de regering te stellen in 2004, mevrouw Vos van de milieuradicalen probeerde het 99 maal en Kant van de SP hield het bij 83 voor gezien; wat nog steeds een veel te hoog aantal is.

Wellicht vraagt u zich af wat het probleem van het stellen van dergelijke vragen is? Dat zit zo. Om een vraag te beantwoorden moet er een tiental dure ambtenaren aan het werk gezet worden. Deze mensen werken niet zo snel, maar hebben wel een hoog uurloon. Met als gevolg dat het stellen van een vraag heel veel geld kost. Dat mag u als burger allemaal ophoesten. Men heeft berekend dat het stellen van een vraag ongeveer 1800 euro kost. U kunt dan op uw vingers natellen dat voor dat geld een heleboel "zwakkeren" in de samenleving geholpen konden worden. Ik vind het nogal hypocriet: klagen dat er geen geld is en dat er geen hulp voor de zwakkeren komt, maar ondertussen wel kostbare centen verspillen. Stop het stellen van zinloze vragen en kom als oppositiepartij met constructieve verbeteringen voor de problemen in de maatschappij.

Eerlijk zullen wij alles delen, terwijl zij van ons stelen.
Reacties: 6
Pagina's: 1

Reactie door Mark (gast) op 30-01-2005 om 13:57.
Kritisch kijken naar de besteding van de miljarden euro's vind jij dus verspillen. Wederom dus weer een zwaar onzinnig stuk geschreven met de oogkleppen op.

Reactie door Misdefinitie op 30-01-2005 om 14:56.
Vragen stellen impliceert niet kritisch kijken. Het is een manier om aandacht te trekken, maar meer ook niet. Iemand stelt een vraag en krijgt antwoord. Verder gebeurt er niks. Het geld voor de vraag is echter wel verdwenen. Daar hadden ze weer een jaar lang een bijstandsmoeder voor kunnen helpen.

Ze komen niet met concrete oplossingen, zeuren over geldverspilling maar beseffen niet dat ze hetzelfde doen door het stellen van vragen. Ik krijg er een beetje het "nerd in de klas" gevoel bij. U weet wel: van die jongetjes die maar blijven vragen omdat ze denken dat anderen op het antwoord zitten te wachten. Helaas. Hij is zelf dom en de rest heeft het allang begrepen. Van een oppositiepartij verwacht ik geen vragen en gezeur om de bureaucratische molen op gang te houden. Ik verwacht daadkracht en een alternatief plan hoe het beter kan. De beste stuurlui lijken weer in de oppositie te zitten. Altijd makkelijk om te schreeuwen vanaf de zijlijn. Nota bene van mijn belastingscenten.

Reactie door RiK (gast) op 06-03-2005 om 21:31.
Dit slaat dus echt helemaal nergens op, volledig uit zn verband getrokken en heeeel eenzijdige informatie. Als ze die vragen niet stellen gaat heus dat geld niet ineens naar de armeren in de maatschappij hoor, die vragen zijn juist als kritiek vaak op het asociale beleid en die vragen kunnen er weer voor zorgen dat het beleid wordt aangepast.

Maar lijkt me echt een vooruitgang hoor, laten we alle politieke partijen dringend vragen om te stoppen met vragen stellen!, zo wordt onze stem nog beter vertegenwoordigd in Den Haag!

way to go *****..
dit is dus echt een dom stuk anti-links propaganda

Reactie door Misdefinitie op 07-03-2005 om 20:54.
Ik stel niet dat niemand meer vragen mag stellen. Het probleem met alle socialistische partijen is echter dat ze streven naar een gemeenschappelijke pot waaruit dingen betaald worden.

Ze lopen te roepen dat die pot maar niet goed genoeg gevuld wordt en dat er geen geld is voor voorzieningen, maar ze zijn wel zo hypocriet om het geld uit te geven aan vragen. Dat zoveel vragen niet nodig zijn laten andere partijen wel zien: waarom kunnen zij wel gewoon nadenken zonder meteen voor elke wisje wasje de vinger omhoog te steken alsof ze nog in de schoolbanken zitten?

Geeft men bij de SP het geld uit aan nutteloze vragen, dan moeten ze niet zo achterbaks gaan huilen dat er voor andere zaken geen geld is. Wanneer leren de socialisten nu eens dat geld maar 1 keer uit te geven is?!

Reactie door RiK (gast) op 07-03-2005 om 22:45.
denkt u dus dat als de VVD een kleine oppositiepartij was geweest ze even veel vragen zouden stellen als momenteel het geval is?

Reactie door Misdefinitie op 07-03-2005 om 23:14.
Ik denk in elk geval dat ze dan een stuk minder vragen zouden stellen dan de SP in de oppositie doet. De VVD is vanwege hun achtergrond bij het stellen van vragen in elk geval minder hypocriet dan de SP. De SP klaagt er met regelmaat over dat het gemeenschappelijke geld dat we in een pot doen op gaat aan de verkeerde dingen; maar die vragen worden ook uit die pot betaald. Is dat niet raar? Van de SP had ik verwacht dat ze met een alternatief plan zouden komen om dat geld beter te besteden. Ze klagen immers over verkeerde bestedingen.

De VVD als liberale partij erkent meer dat we alles gewoon zelf betalen en streeft naar "ieder voor zich" in plaats van de gemeenschappelijke pot waar het socialisme op gebaseerd is. Dat kan heel egoďstisch overkomen, maar zeggen waar het op staat valt een stuk beter te verteren dan een partij die iets doet dat een gevolg heeft dat ze zelf niet zo prettig vinden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.