Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

149 # Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt #
Gepost door Misdefinitie op 20-03-2006 om 16:24.
Op misdefinitie.nl blijft geen partij onbesproken. Hoewel objectiviteit altijd een lastige zaak is omdat journalistiek altijd een kleine selectie is van wat er in de maatschappij gebeurt, proberen we hier zo goed mogelijk een representatief beeld neer te zetten van de problemen in de hedendaagse samenleving. Zodoende wordt er over zowel links als rechts geschreven. Onze aandacht wordt altijd getrokken door het politiek (in)correcte dat naar buiten komt. Wie dat het meeste doet, komt hier ook het vaakst terug. Geen eerlijke verdeling, maar zo zit de mensheid ook niet in elkaar.

Vandaag is Nieuw Rechts aan de beurt. Nieuw Rechts wil in november 2006 nog een keer meedoen aan gemeenteraadsverkiezingen in gemeenten die op 7 maart nog niet gereed waren. We laten de gemeenteraadsverkiezingen echter even rusten en richten ons op de nabije toekomst. In 2007 komen de tweede kamer verkiezingen er al weer aan waarbij Michiel Smit van Nieuw Rechts een poging gaat doen om in de kamer te komen. Uiteraard kan men geen goede politiek bedrijven zonder de standpunten van de partij duidelijk te maken aan de bevolking. Nieuw Rechts houdt voor haar trouwe achterban de standpunten nog een tijdje verborgen, maar met dank aan anti-Nieuw Rechts website michielsmit.com hebben we het partijprogramma van Nieuw Rechtskunnen bemachtigen.

Met het partijprogramma in de hand kunnen we een goed beeld krijgen van wat Nieuw Rechts met Nederland van plan is. We nemen het programma onder de loep en leveren commentaar. Let op: Nieuw Rechts meningen zijn niet per definitie onze meningen zoals u zult opmerken. Roept u de partij maar ter verantwoording als u het er niet mee eens bent.


Allereerst merken we op dat Nieuw Rechts het gezin als "hoeksteen van de samenleving" ziet. Binnen het gezin dienen de Nederlandse normen en waarden aangeleerd worden aan de toekomstige Nederlanders. Dat betekent Nederlands spreken, boerenkool met worst eten en elke ochtend het Wilhelmus zingen. Bij Turkse eerwraak, groepsverkrachtingen en loverboy-gedrag dient de dader uit huis worden geplaatst en het kind in veilige omgeving te worden ondergebracht. Op school mag enkel Nederlands worden gesproken en allochtonen die kampen met leerachterstanden moeten gedwongen kunnen worden deze achterstanden in te halen. Aap, noot, mies... Uw webmaster kent zijn klassiekers. Slecht nieuws dus voor islamitische scholen en zogenaamde "internationale" opleidingen. Ook geweld tegen leraren door leerlingen en/of ouders mag niet meer zonder consequenties blijven.

Ouderen mogen volgens Nieuw Rechts zelf bepalen wanneer ze stoppen met werken. Er mag dan niet op ze bezuinigd worden omdat ze zich in de maatschappij al nuttig hebben gemaakt. De invasie en bezetting van de afgelopen 40 jaar was inderdaad erg nuttig. Wie gaat dat betalen? Jammer genoeg is het idee niet gekomen inclusief een begroting. We zullen er zelf wel weer voor moeten opdraaien. Wat betreft de gezondheidszorg moet het nieuw ingevoerde zorgstelsel op zijn kop, maar men laat wel weten het systeem van het collectief verzorgen van een stelsel eigenlijk in tact blijft. U kunt bijna de SP horen spreken. Niet zo vreemd, want Nieuw Rechts ziet zich af en toe niet voor niks als de "rechtse SP". Abortus moet ook aan banden worden gelegd. Wat men gaat doen als iemand een zwangerschap dan toch zonder hulp laat verdwijnen wordt niet gemeld. Is het nu "baas over eigen lichaam" of mogen anderen straks bepalen wat er met mijn lichaam gebeurt? We komen daar later nog op terug.

Huizen moeten betaalbaar worden en tophypotheken mogen niet meer. Huurwoningen moeten betaalbaar worden. Gemeenten moeten leegstaande panden opkomen en er goedkope woningen voor studenten realiseren. Ik krijg een beetje het idee een PvdA standpunt te lezen. Leuk zo'n belofte, maar ook hier de vraag: wie gaat dat allemaal betalen? Een goed en sterk betoog over hoe de prijzen terug kunnen worden gedrongen had hier meer indruk gemaakt. Horen we daar iemand iets mompelen over vraag en aanbod, schaarse ruimte en de hoeveelheid mensen in Nederland? Stof voor een ander topic. We komen er nog wel eens op terug. Kraken mag ook niet meer. Kijk, eindelijk eens een rechts standpunt. En als u asociaal bent: u kunt terecht buiten de bebouwde kom. Wijken mogen niet uit de meerderheid allochtonen bestaan. Wat ze gaan doen met het overschot is onbekend. Arriva heeft vast nog een aantal te hoge treinen over en om nu alle stations op te hogen voor gebruik in Nederland...

De Nederlandse arbeider mag niet meer het slachtoffer worden van luie parasieten. Werken dient beloond en niet ontmoedigd te worden. Wie een uitkering wil, kan verplicht worden te gaan studeren of te werken. En aangezien een uitkering hoger is dan de studiefinanciering is het niet ondenkbaar dat mensen dan maar een uitkering nemen om vervolgens te gaan studeren. Kijk, dat is nou eens handig. Wij zeggen hier: "Schaf de uitkering maar helemaal af." Wij zijn hier voorstander van het vervangen van een geldelijke uitkering door het verschaffen van een lauw kommetje soep en een slaapplaats in het hooi. Van de schuur waar iemand morgenochtend de mest gaat opruimen wel te verstaan. Vervolgens mag hij gaan solliciteren. Net zo lang totdat hij zelf een fatsoenlijke baan heeft. Radicale en goede oplossingen. We pleiten voor daadkracht. Dit is een beetje slap.

Nieuw Rechts heeft niks tegen vreemdelingen, maar zij zullen moeten kiezen voor de Nederlandse nationaliteit. In Nederland geboren zijn maakt niet per definitie een Nederlander. Wellicht naar analogie dat een kat die geboren wordt in een haringwinkel ook geen haring wordt. En dat uiteraard nooit gaat worden, maar dat vertellen ze er lekker niet bij. Wie zich niet gedraagt als een Nederlander (definitie en gedragscode ontbreekt) mag oprotten. Positieve discriminatie moet verboden worden en een generaal pardon gaat tot het verleden behoren. Aan de ene kant vindt men dat er een immigrantenstop moet komen. Aan de andere kant zijn nieuwelingen toch welkom. Mits ze zich aanpassen en de normen van Nieuw Rechts onderschrijven. Erg politiek correct, want wat niet vermeld wordt is het feit dat het gastverblijf slechts tijdelijk bedoeld is. Voor mensen die echt in gevaar zijn. En laat dat nou niet het geval zijn voor de meerderheid van de allochtonen hier. Zeg dat dan ook.

Voor groepsverkrachtingen moet er zwaarder gestraft worden en Nieuw Rechts vindt het nodig om onderzoek te doen naar de zwarte "gangsta-bling-bling"-ghetto-rap en hiphop. Dergelijke muziek verheerlijkt namelijk pooiergedrag en zorgt ervoor dat hersenloze negers met gouden kettingen rolmodel worden voor jongeren. Met als gevolg dat jongeren vrouwen als hoeren gaan misbruiken. Dat gaat van kwaad tot erger. Ja mensen, de bron van het kwaad zit hier bij TMF. Weg met die rotzooi en lang leve de gabberhouse. Houden ze daar bij Nieuw Rechts van hardcore? Vast wel.

Nieuw Rechts is voorstander van een heuze politiestaat. "Ausweis bitte!", "Deine papiere zwarte" en "gehen die maur das klote paria" zullen veelgehoorde termen worden als Nieuw Rechts aan de macht komt. Dat is erg sarcastisch bedoeld natuurlijk. Ik vind dat echter geen goed idee. De identificatieplicht heeft simpelweg nog nooit iets goed opgeleverd. Ik voel me een vreemde in eigen land die continu bespied en bespot wordt. Overal hangen videocamera's, stations staan vol met detectiepoortjes en de burger is een nummer. En waarom? Omdat mensen bang zijn voor gespuis. Schop dat gespuis het land uit en herstel onze levensomgeving in plaats van onze omgeving te veranderen in een lange politiestaatloopgraaf. Daar is niemand bij gebaat. Wie zich niet kan legitimeren moet volgens Nieuw Rechts gevangen worden genomen. Als u dan ook geen verblijfspapieren heeft, dan wordt u overgebracht naar een concentratiekamp uitzetcentrum om gedeporteerd te worden. Sorry, sorry, we gaan het niet over nazi-Duitsland hebben dit keer.

Wat betreft het openbaar vervoer heeft Nieuw Rechts ook grootste plannen. Het moet functioneler, er moet meer en frequenter openbaar vervoer komen, het hoeft niet kostendekkend te zijn en het moet goedkoper. Een oud idee wat mijn inziens regelrecht gejat is van de PvdA. Juist de partij waar ze niet mee geconfronteerd willen worden. Een oude ideale gedachte die al keer op keer onbetaalbaar is gebleken. Openbaar vervoer IS niet rendabel en zal het ook nooit worden. Uitbreiden? Prima. We zullen er echter grof voor moeten investeren. Vertel het volk dat ook gewoon in plaats van zeggen dat het goedkoper moet. Ja, dat wil iedereen wel. Feit is dat het gewoon niet kan.

Nieuw Rechts wil meer blauw op straat (de eerder genoemde politiestaat) en desnoods optreden met harde hand om intimiderende jongeren op straat de kop in te drukken. Verder is men een fel voorstander van het preventief fouilleren. Met behulp van deze vorm van aanranding van het lijf wordt de integriteit van uw lichaam aangetast en u gedwongen tot crimineel gebombardeerd zonder ook maar iets te hebben gedaan. Wilt u even bukken? Ja hoor eens, voordat ze met mijn pielemuis mogen spelen wil ik verdomme op z'n minst iets gedaan hebben. Vindt men een reden om u op te sluiten, dan is het "3-strikes-out": werkstraf, gevangenisstraf en daarna levenslang of de doodstraf. Ze klagen ook nog over overvolle gevangenissen. Dat probleem lost zich dan vanzelf op.

De politiestaat brengt uw privacy ernstig in gevaar. Identiteitsplicht, camera's, aanranding en ook nog eens registratie van allerlei gegevens: wij zijn er, in tegenstelling tot Nieuw Rechts, een fel tegenstander van. Toch kan privacyschending ook goede dingen in het leven brengen. Zo mogen van van Nieuw Rechts gewoon zeggen dat het "weer die Marokkanen" waren. Men wil namelijk dat media de afkomst van de daders bij elke misdaad gaat vermelden zodat we goede statistieken kunnen maken. We moeten alsdus Nieuw Rechts van de excuuscultuur (en dus ook de excuusnegers?) af. De daders moeten weer als daders worden gezien en niet het slachtoffer als de dader. Nieuw Rechts wil geen woorden maar daden: de rechtstaat moet niet alles meer goedlullen wat krom is. Misdaad? Meteen straffen en opzouten. Harde taal. We zijn benieuwd wat daarvan terecht komt.

Over drugs heeft men ook een uitgesproken menig. "Drugs are bad, mkay?" Bolletjesslikkers moeten maar gaan poepen in eigen land, drugshandel moet stevig worden aangepakt en er moeten meer rechters komen om ze te berechten. Slecht nieuws voor jongeren die voor hun examen nog even blowen in de hoop dat ze iets meer weten: softdrugs mag straks ook niet meer. U zult uw plantjes zelf moeten verbouwen in illegale kringen. Zoiets keihard verbieden wat toch in de illegaliteit terugkomt lijkt niet zo'n geschikte oplossing. Ze zullen echter wel weten waar hun prioriteien liggen. Vast niet bij de nicotine junk die af en toe een blowjob wil. Zit u op school of studeert u, dan moet u straks minstens 1000 meter lopen voor een coffeeshop. U komt bij terugkomst dus steevast te laat in de lessen waardoor u meer mist dan noodzakelijk. Heeft u een hekel aan een cafebaas of bent u vorige week tijdens het uitgaan door een uitsmijter naar buiten gemept? Handel wanneer u weer toegelaten wordt even in drugs en de tent wordt voor een jaar gesloten.

Uiteindelijk komen we bij het bekende punt waar ook Geert Wilders mee groot is geworden: de islam. Of liever gezegd: de radicale islam, maar dat zeggen ze er niet bij. Nieuw Rechts wil de islam geen ruimte geven in ons land. De invloed van dat geloof is te groot en met veel woorden legt men uit waarom: moslims zien ons als onreine varkens. Gebedshuizen waarin dat soort taal wordt gebruikt moeten volgens de partij gesloopt worden. Mocht de linkse meerderheid toch een moskee bouwen en kan Nieuw Rechts dat niet tegenhouden, dan "mag" de moskee bij Gods gratie enkel buiten de steden worden gebouwd.

Dan een aardig punt wat iedereen wel aanspreekt en waarvan we ons verbazen dat vrijwel niemand er eens op wijst: het betalen van een groot aantal belastingen is diefstal. Het moet allemaal eenvoudiger en bepaalde vormen moeten worden afgeschaft. Wat ons betreft mag het nog veel simpeler: hooguit 30 % van het inkomen en niet geldend voor starters op de arbeidsmarkt. De rest: afschaffen. Verder zou ik graag openheid van zaken eisen. Laat maar eens zien waar het geld voor gebruikt wordt en laat de burger kiezen of ze het daarmee eens zijn. Nieuw Rechts koopt daar allemaal weinig voor: zij gaan graag met de auto en dus moet de brandstofprijs omlaag. En het milieu dan?

Regelgeving moet worden aangepakt. Ook hier geldt: eenvoudiger en beter begrijpbaar. Bijvoorbeeld voor ondernemers. Regelgeving moet herzien en aangepast worden aan onze moderne tijd. Positieve discriminatie in het bedrijfsleven moet worden afgeschaft. Fout: positieve discriminatie IS discriminatie in de strafbare zin van het woord. Discriminatie van autochtonen dus. Dat moet niet afgeschaft worden, dat moet bestraft worden. En zwaar ook. Over ondernemers gesproken: de horeca mag volgens Nieuw Rechts tot 5:00 's nachts open blijven. Of gewoon zelf bepalen wanneer ze dicht gaan. Leuk detail: men wil graag de genotsmiddelen waaronder alcohol ontmoedigen. Wie zit er nu uren in de kroeg zonder alcohol? Dan gaan we wel vroeger pitten.

De overheid moet in dienst van de burger zijn en niet andersom. Ambtenaren moeten oprotten en worden vervangen door mensen die wel goed in dienst van de maatschappij functioneren. Door het ambtenarenapparaat moet een grote bezem. Het moet allemaal transparanter worden, loketten moeten langer openblijven en overtollig ambtenaar gespuis dient uit te kijken naar een andere baan. Plegen zij fraude, dan mogen ze dat fijn uit eigen zak terug betalen. Men wil zelf een burgemeester kiezen en de doofpotcultuur moet over zijn. Wacht eens even, maar dat betekent dan ook dat we mogen schrijven over Nieuw Rechts wat we willen. Niet dat we ons daarvan laten weerhouden. Daar niet van.

Terrorisme is voor de normale mens onaanvaardbaar. Voor Nieuw Rechts ook en ze pleiten voor harde maatregelingen. Ze vinden de islam geen lief geloof en willen dat islamieten allerlei verplichtingen worden opgelegd. Zo moeten ze hun handtekening zetten om te verklaren niet met bommen te spelen in de metro. In het kantoor van de PvdA is het uiteraard wel toegestaan. Fanatieke islamietjes die dingen roepen die wij niet leuk vinden moeten zonder pardon worden opgepakt en als het even kan krijgen dergelijke mensen de doodstraf. Aldus Nieuw Rechts. Voordat de molotovcocktails hier naar binnen vliegen.

Nieuw Rechts is niet tegen handelsbetrekkingen met Europa, maar wel tegen teveel invloed van Europa op de Nederlandse cultuur. Turkije kan opzouten: een land dat volledig islamitisch is mag niet bij Europa horen. De uitbreiding van Europa is verder onwenselijk. Poolse arbeiders zijn ook niet welkom. Ze pikken onze banen en werken harder dan wij.


Dit waren in vogelvlucht de belangrijkste standpunten van Nieuw Rechts en in het kort een aantal van onze meningen hierover. Het zal duidelijk zijn dat deze meningen ontzettend kunnen verschillen. Net zoals uw mening er vanaf kan wijken. Het is belangrijk dat alle partijen in Nederland met elkaar in discussie blijven. Alleen dan kunnen we bereiken wat goed is voor Nederland. Aan mensen die enkel kunnen schreeuwen hebben we niks. Wilt u reageren, onderbouw dan uw standpunten en ga niet schelden of ongepast gedrag vertonen. We hebben laten zien een kritische blik te durven werpen op elk onderwerp in de maatschappij. Uitzonderingen en taboes bestaan er nauwelijks, maar het gaat allemaal wel volgens de regels. We houden het netjes. Dat verwachten we van u ook.

Bedenk dat meningen van Nieuw Rechts, bezoekers van deze website, de tegenpartij en onze meningen niet per definitie gelijk zijn. U kunt ons dus ook niet aanspreken op meningen van anderen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.