Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

148 # Nederland: een zwarte bananenrepubliek #
Gepost door Misdefinitie op 18-03-2006 om 01:03.
Op het journaal zien we regelmatig politieke wantoestanden voorbij komen in het buitenland. Massale demonstraties, mensen die aanzetten tot haat en geweld is er aan de orde van de dag. In dergelijke gevallen blijkt meestal de anarchie te overheersen van een grote groep domme fascisten. Zij dringen hun wil op aan de bevolking en men kan slechts met of tegen de vijand zijn. Wie tegen de vijand is heeft een groot probleem. Met man en macht wordt hij bestreden, want de grote macht heeft natuurlijk gelijk. Is de vijand in de meerderheid gekomen door slinkse en illegale praktijken, dan proberen ze het allereerst recht te praten door een beroep te doen op de democratie. Is dat niet het geval, dan zorgen ze er ook gewoon voor dat men het accepteert.

Stemmen? Democratie? Daar doen ze in de praktijk niet aan. Bevindt een dergelijk land zich in de "luxe" positie om toch verkiezingen uit te schrijven met een schijn van democratie, dan is de weg naar de stembus vaak lastig te vinden. De terreur van de anarchie die zich wil op dringen aan de bevolking bewaakt de stemgebouwen. Mensen die voor de vijand van het land willen stemmen worden warm onthaald. Ze worden begeleid en ter plekke gedwongen te stemmen voor hun eigen ondergang. Tegenstanders van het fascistische regime worden de mond gesnoerd door alle middelen uit de kast te halen om ervoor te zorgen dat zij niet het stembureau binnen willen of kunnen komen. Zodoende halen de fascisten de meeste stemmen binnen en zijn ze ervan verzekerd dat ze hun macht kunnen behouden. Wie dacht dat dergelijke toestanden in Nederland niet zouden voorkomen heeft het mis. Ook in Nederland hebben we facisten. Er bleek massaal gefraudeerd te hebben bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Kunt u het zich voorstellen? Onze hoofdstad Amsterdam ingenomen door de bezetter? Men stemt er voornamelijk PvdA en die stemmen worden ook voornamelijk uitgebracht door allochtonen. Geen frisse zaak. Laten we eens gaan kijken naar de "zogenaamde democratie" met aansluitend een kritische blik op de stemfraude.

Vergeten pijlers van de democratie
Ze mogen dat "mogelijk" er wel aflaten (het Parool is niet voor niks een linkse krant) aangezien het allemaal geen zuivere koffie is. Vorige week werd al duidelijk dat gemiddeld 80 % van de allochtonen op de PvdA ging stemmen. We hebben toen al laten weten dat we het in Nederland niet kunnen toestaan dat de democratie op zo'n manier misbruikt wordt. Eerlijke verkiezingen is een basisvoorwaarde voor de democratie. Helaas zijn veel mensen tegenwoordig niet eens meer in staat te beseffen wat de democratie nu eigenlijk inhoudt. Iedereen smijt maar met zijn eigen termen, maar in principe gaat het bij de democratie om de volgende pijlers:

 • Democratie is een systeem dat ingevoerd is binnen een bepaalde bevolking. Inheems import dat geen deel uit maakt van het systeem kan niet zomaar bij het systeem betrokken worden. Zeker niet als dat voor verkrachting van de democratie zorgt. Ik kan ook niet met 50 man in uw huishoudelijk systeem inbreken en aanspraak maken op "de democratie". Dat zijn bananenrepubliek praktijken. Democratie is eigenlijk een interne aangelegenheid. Eigen volk eerst en geen stemrecht voor mensen die hier niet horen. Ook niet als ze door landverraad zogenaamd op papier tot het systeem zijn gaan behoren.

 • Het democratische systeem kan niet toestaan dat er mensen zijn die acties ondernemen om het systeem kapot te maken dan wel te doen stoppen. Van de fascisten is bekend dat ze graag in een goed blaadje komen van de moslims om als ze eenmaal de macht hebben de sharia in te voeren. Een dergelijk gat van zwakte van onze democratie zou niet voor mogen komen. Het is een gemis in onze Grondwet en wetten dat er geen regels zijn opgenomen die het verbieden het systeem ten gronde te richten.

 • De democratie zou in een veilige zandbak moeten draaien. Ter vergelijking: uw kinderen mogen naar hartelust gasten uitnodigen die in goede democratie mogen beslissen welk spel er in de zandbak gespeeld wordt, maar zij blijven het woord houden. Zelfs als de gasten de overhand krijgen en door slim gemanipuleer toch de macht in de zandbak krijgen, dan betreft het enkel de macht binnen de zandbak. Dus geen macht over uw tuin en zeker geen macht bij het bijbehorende huis. Niemand kan daardoor boven het systeem gaan staan. Op landelijk niveau zou dat moeten betekenen dat zelfs als de rode ratten de valse meerderheid hebben gecreŽerd middels landverraad, import uit het buitenland en verkiezingsfraude, wij het recht moeten nemen ervoor te zorgen dat het misbruik terug wordt gedraaid en de misbruikers zwaar gestraft worden.

  Door de bananenrepubliekpraktijken van de PvdA worden de belangrijkste fundamenten uit de democratie uitgehold en vernietigd.

  Massale stemfraude onder allochtonen
  1) Een nep achterban creŽren.
  Stemmen met een valselijk verkregen nationaliteit is al een zonde, maar stemmen zonder Nederlandse nationaliteit is nog een graadje erger. Het wordt allemaal nog dubieuzer als mensen die de Nederlandse taal niet eens beheersen mede mogen beslissen wat er in dit land gaat gebeuren. Uit eigen belang kan een dergelijk persoon nooit voor ons land stemmen, maar wel voor zijn eigen belang: het invoeren de Arabische talen en bouwwerken waarin hij zijn cultuur ten koste van die van ons ten toon kan spreiden. Slimme juristen hebben in samenwerking met de machtshebbers dit soort praktijken legaal weten te maken, maar het zou verboden moeten worden. Landverraad is geen mening: het is een misdaad. En dat is uiteraard wel een mening.

  2) Doofpot, propaganda en het afdoen als incident.
  Behalve van het op smerige wijze creŽren van een grotere achterban door mensen deel te laten nemen aan de verkiezingen die daar eigenlijk geen recht op hebben gaat de fraude dit maal een stukje verder. Gewoonlijk worden dit soort zaken in de doofpot gestopt. Niemand mag erover praten, want het gaat hier immers over fraude "in naam van het goede doel van de linkse partijen". De goede linkse zaak moet ten koste van alles beschermd worden. Zij claimen een monopolie op morele oordelen zoals "sociaal" en "menslievend". Kranten zijn verplicht om erover te berichten. Het bericht kwam oorspronkelijk van de Telegraaf. Een week later blijken berichten over dit soort onderwerpen altijd ondergesneeuwd te zijn door propaganda en in het ergste geval blijven ze onvindbaar. Beginnen mensen toch over de linkse fraude, dan worden ze de mond gesnoerd met drogredenen als: "Ach, het is toch maar een incident en mogelijk niet eens waar". Leest u ook artikel 132 over het ontkengedrag van dat volk. Door het een incident te noemen menen ze ermee weg te komen. Het verleden heeft ons echter geleerd dat ALS een dergelijk indicent al in de media komt, het al zo erg is dat het slechts het topje van de ijsberg betreft. De democratie valt en staat echter met eerlijke verkiezingen. Fraude is simpelweg NOOIT te accepteren.

  3) Volmacht: 1 mening met 3 stemmen.
  We komen nu op het terrein van de werkelijke stemfraude. Een volmacht is niks anders dan een machtiging die een stemgerechtigde afgeeft aan iemand anders om te gaan stemmen. De uitvlucht is politiek correct ingevoerd om mensen die niet kunnen stemmen de mogelijkheid te geven een ander voor zich te laten stemmen. Laat nu juist deze maatregel massaal door allochtonen misbruikt worden. In veel allochtone gezinnen wordt de riem ergens anders voor gebruikt dan in een broek. Ze kennen daar een simpele opvatting: de man is meer dan de vrouw en dus heeft de man de grootste rechten. Die mannen laten hun vrouw en dochter echt niet stemmen. Vervolgens gaat dat volk massaal met thuis afgedwongen volmachten stemmen. Terwijl slechts 1 persoon 1 stem mag uitbrengen, brengen zij er vaak 3 uit; de mening van de andere gezinsleden kan zo niet naar voren komen.

  4) Volmacht: valsheid in geschrifte.
  Men heeft in Amsterdam vele gevallen ontdekt van pure fraude met de volmachten. Sommige van die volmachten hadden niet eens een geldige paraaf. Ik zeg: "Ongeldig, weggooien en de gebruikers zwaar straffen". Ook wordt het maximum aan volmachten regelmatig overschreden. Maximaal 2 volmachten per persoon is toegestaan, maar er zijn signalen opgevangen dat men soms met 3 of meer verzamelde volmachten naar het stembureau is gekomen. Nu kan men dit volledig verborgen en legaal doen: wie weggestuurd wordt met 4 volmachten, komt later gewoon met een vriend terug. We hebben berichten ontvangen van mensen die gezien hebben hoe grote groepen allochtone gasten voor het stembureau mensen aan het ronselenen waren voor de PvdA. Handtekeningen werden door verschillende personen geplaatst en vervalst. In stemlokalen wordt er toch nauwelijks gecontroleerd op echtheid. Terwijl men gerechtigd is een legitimatie te vragen. Kennelijk is een legitimatie niet nodig als men voor de PvdA wil stemmen.

  5) "Begeleiding: geen vrije wil tot stemmen".
  Het is de bedoeling dat iedereen in vrijheid kan stemmen op welke partij hij maar wil. Dwang en psychische druk is in geen enkel geval toegestaan. Toch zijn allochtone stemmers in grote getale "geholpen" door de zogenaamde begeleiders. Kent u die bananenrepubliek tafrelen op de televisie waarin mensen het stemlokaal worden ingeleid en de begeleider bij het stemhokje even voor de domme, niet Nederlands sprekende allochtoon even bepaalt dat hij op "PvdA" en de rode knop moet drukken? Nederland heeft deze slinkse tactieken ook overgenomen. Dat soort begeleiding is erg omstreken. Door de psychische druk en onwetendheid zijn de mensen niet in staat zelf te denken en krijgt de PvdA onterecht stemmen die niet voor hen bedoeld zijn.

  6) Het stemlokaal wordt een no go area voor blanken.
  Stel dat u als blanke Nederlander trots bent op uw land. U wilt niet dat uw cultuur vernietigd wordt en u wenst dat de discriminatie van autochtonen stopt. Een rechtse partij blijkt de aangewezen partij te zijn om dat te verwezenlijken. U wilt in een van de grote steden die Nederland rijk is gaan stemmen. Daar aangekomen merkt u dat het vol staan van de gasten die u bekijken alsof u zelf degene bent die er niet thuishoort. Ze bezetten het plein, ze staan voor de deur, ze hebben begeleiders in dienst die bij de stemcomputer staan en ook de mensen achter de tafel kijken u dreigend aan. Durft u als rechtschapen Nederlander nog uw voorkeur uit te brengen? Dit soort praktijken dienen bij de wortel te worden uitgeroeid. Op geen enkele manier hoort verkiezingsfraude thuis in ons land.

  Uiteraard zou er een "onderzoek" volgen, maar men gaf bij voorbaat al aan dat zelfs als het onderzoek de omvang van de fraude duidelijk zou maken men de schade niet gaat terugdraaien. Kennelijk is diepgaand onderzoek enkel noodzakelijk als mensen opeens besluiten te kiezen voor een nationalistische partij. We weten weer hoe laat het is.
  Reacties: 0
  Pagina's: 1

 • Reactie toevoegen
  U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
   Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

  Misdefinitie
  Copyright (c) 2004-2024.

  C:\>Misdefinitie\type info.txt
  Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.