Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Dťjŗ vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

142 # PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin" #
Gepost door Misdefinitie op 23-02-2006 om 00:35.
De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan. Op 7 maart kunt u volgens de propaganda van voorstanders van onze dictatuur van de meerderheid een geringe invloed uitoefenen op de vorm waarin de mooie verkiezingspraatjes worden gegoten. De propagandamolen draait reeds op volle toeren. Zo hebben we GroenLinks gespot die gezellig als een jehova-getuige langs de deuren gaat en de PvdA die rode feesten organiseert om eens nader kennis te maken met het internationaal socialisme. Behalve de grote partijen die ook landelijk bekend staan om hun wanpraktijken doen ook een hoop lokale spliterpartijen mee.

Vooral de linkse oppositiepartijen bedienen zich van agressieve propagandapraktijken. Op zich is dat niet zo verwonderlijk gezien de ware aard van dergelijke partijen. Hun gedachtengoed is verdwenen en ze hebben zich de afgelopen jaren enkel kunnen bekwamen in hersenloos dingen aan de kaak stellen die totaal geen prioriteit kennen. Laten we als treffend voorbeeld de PvdA nemen. Bos heeft het socialisme ter dood veroordeeld. Dit terwijl zijn partij al jaren bekend staat als een allochtonenknuffelaarsalliantie. De achterban van de PvdA zijn voornamelijk allochtonen die crimineel gedrag vertonen als dank voor onze tolerantie.

De rest van de achterban van de partij bestaat uit zwakke landverraders wiens ouders vroeger vermoedelijk bij de NSB en de SS zaten. De PvdA heeft gemerkt dat hun hersenloze achterban zwaar achterlijk is en tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen. Daarom tracht de PvdA met alle mogelijke middelen hun achterban te beschermen tegen de waanzin waar ze zich zelf ook schuldig aan maken: lenen en schulden maken.

De PvdA wil zijn achterban graag behoeden voor het principe van lenen van het maken van schulden terwijl ze het principe achter geld en schuld niet eens kunnen begrijpen. We hebben in Nederland een lege schatkist die zo leeg is als het hoofd van Wouter Bos zelf. De kist is op te vatten als een soort portemonnee. Denkt u even aan uw eigen portemonnee en bedenk eens wat er gebeurt als uw knip leeg is. Het geld is op en het gevolg? Er kan niks meer gekocht worden. De uitgaven zijn blijkbaar hoger dan de inkomsten. Wat moet er dan gebeuren? Bezuinigen, uitgaven omlaag en schaarser leven zodat er kans is op herstel. Geld wat er niet is kan niet worden uitgegeven. De juiste oplossing is dus niet om met een lege portemonnee voor sinterklaas te spelen. Zeker niet als u uw portemonnee net gevuld heeft met geld van een ander in de vorm van een lening en er met zekerheid vastgesteld kan worden dat bij onzorgvuldig uitgeven u steeds dieper en dieper in de schulden komt te zitten.

Wat stelt de PvdA voor?
Is het niet ontzettend hypocriet en achterbaks van de PvdA om lenen en schulden maken te verbieden terwijl ze zich er zelf het meest schuldig aan maken? Dat is het zeker. Laten we om inzicht te krijgen in de overeenkomsten eens een vergelijking maken tussen wat de PvdA voorstelt en het gedrag van de partij. In het artikel toont de PvdA zich opeens een fel voorstander van lenen. Harde taal wordt er gesproken, want reclame voor lenen moeten volgens de PvdA keihard verboden worden. Volgens de PvdA is de reclame te agressief en te misleidend. Pas in de kleine lettertjes komt men de voorwaarden te weten van clubs als lenen.nl en Frisia financieringen.

Ze doen het zelf toch ook?
De extravagante PvdA zal wel weten waar ze over praten. Zij spelen reeds jaren met het geld van anderen en zij dringen er al jaren op aan om steeds meer geld te lenen om allochtonen en links krakerstuig te onderhouden. Onze staatsschuld is door dat gespuis opgelopen tot 220 miljard. De PvdA geeft graag geld uit aan speciale apenheulen voor zwarte makakken. Wouter Bos wil graag "de boel bij elkaar" houden en van ons land een islamitische heilstaat maken waarin naast elk bedrijf een moskee komt te staan. Ook wil hij geld steken in banen voor moslims. Ander volk eerst, want u als Nederlander kan voor hem in de stront zakken. PvdA leeft voor en door allochtonen van uw geld. Dat geld wordt uiteraard geleend en zodoende betalen we door dit soort grapjes elk jaar alleen al aan 20 miljard euro aan rente.

Is het enkel hypocriet?
Nee, het is ook nog achterbaks. Agressieve reclame kunnen we tenminste nog omzeilen door te zappen of de televisie uit te zetten. Desnoods kunnen we er ons aan onttrekken door met gezond verstand te redeneren dat men ons aan het naaien is. Van de PvdA weten ook met zekerheid dat we genaaid worden door hun linkse ratten en inheems volk, maar we kunnen dat helaas niet vermijden. We hebben niet kunnen voorkomen dat de PvdA voor een invasie van moslims heeft gezorgd. We hebben niet kunnen voorkomen dat de PvdA tijdens de puinhopen van 8 jaar paars ons land naar de afgrond heeft gebracht. We kunnen ook niet zo makkelijk voorkomen dat 3 miljoen hersenloze gasten plus een aantal miljoen hersenloze krakers straks weer voor de PvdA gaan stemmen waardoor ons land definitief de laatste genadeslag krijgt. De PvdA wil lenen en schuldenmaken verbieden? Wij zeggen: "Rot eerst eens zelf op met het opdringen van leningen. Een betere wereld begint bij uzelf."

En de kleine letters bij de leningen dan? Zijn die niet ontzettend sneaky?
Ja, dat zijn ze. Maar ze staan er wel. Bij de PvdA staan de nevenverschijnselen en het principe "schulden maken en de staatsschuld onmenselijk opdrijven" voor een ander volk NIET vermeld op de site. De allochtone pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Verdomme Bos, doe niet zo achterbaks. Wie wil klagen over kleine lettertjes, moet zelf niet van dat principe gebruik maken. Of erger nog: zoals de PvdA de kleine letters gewoon helemaal niet vermelden.

Is lenen bij Frisia niet hetzelfde als wat PvdA doet?
Nee! Er zit een significant verschil tussen waarom het ene wel gedoogd kan worden en het andere per se niet. Frisia laat mensen de vrije keus om te lenen. Degene die de keuze maakt doet het zelf en stoort daar bovendien geen anderen mee. De PvdA dringt hun waanideeŽn op bij anderen. We zijn verplicht belasting te betalen om hun achterban in leven te houden. Hierdoor steken we onder valse voorwendselen die de PvdA niet op zijn website durft te zetten ons land gigantisch in de schulden.

Speelt de PvdA ook hier sinterklaas?
Het zal de PvdA niet zijn als we niet iets van een sinterklaas konden ontdekken. Ze willen commerciŽle bedrijven verbieden om leningen aan te bieden. Als alternatief willen ze dat gemeenten goedkope leningen gaan aanbieden. Een goedkope lening aanbieden aan iemand die geen lening kan terugbetalen is weggegooid geld. Bedrijven vragen niet voor niks een hogere rente als de lening makkelijk te verkrijgen is. De hoge rente betaalt deels niet inbare bedragen door wanbetalers. Alleen een betrouwbare krediet bij betrouwbare mensen kan goedkoop zijn vanwege de risico. De PvdA is echter te stom om dit te begrijpen.

Is de PvdA niet gewoon ontzettend dom?
Dat zijn ze inderdaad. Lenen is, al zou er een betaalbaar alternatief zijn, gewoon niet DE manier om voornamelijk extra luxe goederen mee te betalen. Banken zijn betrouwbare kredietverstrekkers en geven niet aan iedereen krediet. Logisch, want banken denken wel goed na. Iemand die een lening nooit kan terugbetalen, hoort geen lening te krijgen. CommerciŽle bedrijven kunnen echter wel leningen aanbieden, maar met hoge woekerrente. Ook dat is vrij logisch, want de kans dat iemand failliet gaat en niet kan betalen en het bedrijf dus voor de schade op moet draaien is veel groter.

We kunnen daarom rustig stellen dat voor mensen die geen lening behoren te krijgen, goedkope leningen geen alternatief is. Dat is stomweg onbetaalbaar vanwege het risico. Als Bos denkt dat het wel kan, dan daag ik hem van harte uit om zijn salaris tegen een lage rente uit te lenen aan dat paupervolk. We horen hem dan wel weer als blijkt dat de opbrengsten van de lage rente niet opweegt tegen het verlies van wanbetaling. Met een lege portemonnee kan men nu eenmaal niks betalen.

Ze kennen daar hun prioriteiten wel.
Natuurlijk kent de PvdA zijn prioriteiten. Moslimrellen om wat tekeningen, de vorming van no-go-area's in Amsterdam West door rellende Marokkanen, tienerseks en kinderprostitutie op straat en diverse andere problemen in Nederland zijn voor de PvdA niet belangrijk genoeg. Nee, de heren bij de PvdA maken zich liever druk om het systeem dat zij zelf ook hanteren. Aangezien zij als geen ander weten wat het bij hun achterban teweeg brengt willen zij zich bij voorbaat al verzekeren van een monopolie-positie op dat gebied. En hun aanhang? Die vindt het allang geweldig. Want hun partij zet zich in voor iets waar iedereen een hekel aan heeft, maar waar in de maatschappij niemand prioriteit aan zou geven omdat het gewoon niet belangrijk is.

Ons land is in staat van een burgeroorlog en het enige waar de PvdA mee kan komen is een verbod op reclame. Petje af hoor.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.